УМБАЛ Софиямед - ТЕМА 3

• 26 327
  • 274
  •   2
Отговори
# 30
Аз се следя при Д-р Даскалов, чудесен е! Вече е завеждащ в Софиямед

И аз съм при него 😇 кога ти е терминът

# 31
25.12 ❣️

# 32
Здравейте дами, искам да попитам знаете ли дали избор на екип е включен в тази пакетна цена от 1750 лева + 350 неонатологична грижа и 120 за преданестезиологична консултация или се заплаща отделно?

# 33
  • София, България
Изборът на екип си е включен. Раждате си при този, при който си се следите и това си влиза в цената.
120-те лева за анестезиолог се плащат отделно. Simple Smile
Като цяло трите неща се плащат отделно едно от друго. 1750 се заплащат преди изписването от болницата.
350 лв се плащат пак преди изписване на бебето, но на отделна сметка и се предоставя в неонатологията.
А 120-те лева се плащат преди раждането.

# 34
25.12 ❣️

Kaк записвате часа за Женска консултация при него? Обадих се на регистратурата, но не можаха да ми кажат...

# 35
Може от Супердок
25.12 ❣️

Kaк записвате часа за Женска консултация при него? Обадих се на регистратурата, но не можаха да ми кажат...

# 36
Може ли някой, който е имал престой наскоро в аг отделението да сподели за стаите - наистина ли има хлебарки, както прочетох някъде назад в темата Close

# 37
Здравейте, моля за информация какви изследвания за проследяване на бременност пуска доктор Даскалов в Ориндж?
Каза ми да ги направя тази седмица, но не мога да пътувам.

# 38
Здравейте, моля за информация какви изследвания за проследяване на бременност пуска доктор Даскалов в Ориндж?
Каза ми да ги направя тази седмица, но не мога да пътувам.
Кръв, урина и 1 път микробиология ми е правено на мен от акушерките там, мен ме преглежда само в Софиямед, въпреки че пакетът си го плащам в Ориндж. Също ми мерят кръвно и тегло всеки път.
Но е по-добре да го питате какви тoчно иска и да ги направите.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 21:51 от bonibon_

# 39
Bonibon, благодаря за отговора. 
Разбрахме се вече.

# 40
Здравейте, момичета! След 2 седмици ми предстои планово секцио. Бих искала да попитам непосредствено след раждането дават ли на таткото да види бебенцето? Разбрах, че заради сезона са затегнали положението, но дали и това са ограничили ?
Благодаря предварително!!!

# 41
  • София
Здравейте, момичета! След 2 седмици ми предстои планово секцио. Бих искала да попитам непосредствено след раждането дават ли на таткото да види бебенцето? Разбрах, че заради сезона са затегнали положението, но дали и това са ограничили ?
Благодаря предварително!!!
Аз раждах секцио там началото на Септември месец и докато бях в реанимация, таткото дойде при мен (бях сама, нямаше други секцио този ден) говорихме си как е минала операцията и тн и след това дойде една акушерка и го заведе да види бебето, разбира се през прозореца, но го видя минути след раждането. Обаче подозирам, че му позволиха, защото нямаше други родилки, не знам...

# 42
Привет, мривет, момичета!
Има ли някоя раждала вече секцио при Д-р Даскалов? Бихте ли споделили как седят нещата, така и не разбрах по щадящия метод ли го прави или не? Доколкото чета този щадящ метод можеш да си ставаш и щъкаш още на 6-7 час, хапваш си имаш си и бебе и си цъфтиш. Дали сега при негово секцио след това седиш в реанимация пак 24 часа без бебе и без прословутите бисквити с кисело мляко 😁? Следя се при него и съм 33седмица вече, но всеки преглед е толкова затрупан, че все не остава време да го разпитаме по-подробно. Ще съм много благодарна ако някоя е минала през това при него да разкаже дали е както назад в темата описват или нещо се е променило 😁

# 43
Привет, мривет, момичета!
Има ли някоя раждала вече секцио при Д-р Даскалов? Бихте ли споделили как седят нещата, така и не разбрах по щадящия метод ли го прави или не? Доколкото чета този щадящ метод можеш да си ставаш и щъкаш още на 6-7 час, хапваш си имаш си и бебе и си цъфтиш. Дали сега при негово секцио след това седиш в реанимация пак 24 часа без бебе и без прословутите бисквити с кисело мляко 😁? Следя се при него и съм 33седмица вече, но всеки преглед е толкова затрупан, че все не остава време да го разпитаме по-подробно. Ще съм много благодарна ако някоя е минала през това при него да разкаже дали е както назад в темата описват или нещо се е променило 😁

Не съм раждала още, но се следя при него и събирам мнения от вече родили жени. По щадящия метод прави секцио - др Даскалов е известен със секциото си 😁. Остава се 24ч в реанимация, на следващия ден е раздвижването и тогава ви местят в нормална стая и водят бебето. Въпреки щадящия метод, болки след операцията има от контрахиране на матката и от (все пак) срязаните тъкани, но момичетата засега споделят, че си гушкат бебетата спокойно още от болницата и се обслужват сами 💖 в момента свижданията в отделението са забранени, заради вирусния сезон.

Успех и ще очаквам обратна връзка като мине хубавото събитие да споделите и Вашете впечатления 🍀🍀🍀🤱 аз съм в 23гс.

# 44
Здравейте! Много в началото съм и обмислям проследяване при д-р Даскалов. Досега бях на един преглед само, стори ми се малко припрян и че бърза. Бихте ли споделили опит с проследяване и раждане при него откакто е в Софиямед? За Майчин дом и времето му там не съм чела един лош отзив, но как е в Софиямед? Фетална в Софиямед ли направихте, заплатихте ли пакет. Ще съм благодарна за всякаква информация!

Общи условия

Активация на акаунт