УМБАЛ Софиямед - ТЕМА 3

• 26 310
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
Изборът на екип си е включен. Раждате си при този, при който си се следите и това си влиза в цената.
120-те лева за анестезиолог се плащат отделно. Simple Smile
Като цяло трите неща се плащат отделно едно от друго. 1750 се заплащат преди изписването от болницата.
350 лв се плащат пак преди изписване на бебето, но на отделна сметка и се предоставя в неонатологията.
А 120-те лева се плащат преди раждането.
Това ли е цялата сума, която се заплаща ? 1750+120+350?

# 46
Здравейте,
Знаете ли каква е цената за биохимичен скрининг и фетална морфология в Софиямед?

# 47
  • София, България
Изборът на екип си е включен. Раждате си при този, при който си се следите и това си влиза в цената.
120-те лева за анестезиолог се плащат отделно. Simple Smile
Като цяло трите неща се плащат отделно едно от друго. 1750 се заплащат преди изписването от болницата.
350 лв се плащат пак преди изписване на бебето, но на отделна сметка и се предоставя в неонатологията.
А 120-те лева се плащат преди раждането.
Това ли е цялата сума, която се заплаща ? 1750+120+350?

Да, освен ако нямате други изисквания като епидурална упойка при естествено раждане, тя е допълнително. Или примерно самостоятелна стая, която също се заплаща отделно.

Аз не знам да правят БХС и фетална в Софиямед. Не съм чувала някой да прави. Ако са започнали, нямам информация за това.

# 48
Правят ФМ в СофияМед - др Мариана Мирчева, кабинетът е на 2 ет на ДКЦто, но не съм ходила там и не мога да дам повече детайли.
За третата ФМ ще отида там, понеже др Даскалов ми я препоръча още за втората, но имах вече записан час на друго място. За БХС нямам инфо прави ли се.

# 49
Здравейте!
При Даскалов ли се следите?
Бихте ли разказали малко повече?

Правят ФМ в СофияМед - др Мариана Мирчева, кабинетът е на 2 ет на ДКЦто, но не съм ходила там и не мога да дам повече детайли.
За третата ФМ ще отида там, понеже др Даскалов ми я препоръча още за втората, но имах вече записан час на друго място. За БХС нямам инфо прави ли се.

# 50
Martinia, здравейте! При него се следя, като съм му пациент още откакто работеше в Тина Киркова. Пишете на ЛС и ще помогна с каквото е нужно като информация.

Поздрави 🍀

# 51
Здравейте,
Знаете ли каква е цената за биохимичен скрининг и фетална морфология в Софиямед?
Правят, аз ходих при д-р Мариана Мирчева, изключителен професионалист - препоръчвам!
90 лв БХС , Фетална морфология - 180 лв

# 52
  • София
БХС е безплатен в Майчин дом

# 53
Здравейте. Предстои ми планово секцио около 14.01., при д-р Ковачев. Бихте ли споделили мнение относно болницата и най-вече неонатологията, понеже бебчето ще се роди мъничко. Искам да знам дали всичко ще бъде наред с него, тъй като съм чела разнородни мнения относно неонатологията.

# 54
Има ли някой,  който се следи при д-р Даскалов? Може ли разяснение как плащате пакет в МЦ Ориндж, а ви следи в Софиямед?

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 09:01 от borislavova17

# 55
  • София, България
Анонимна, не мисля, че някой може да гарантира на 100%, че всичко ще е наред…
Промяна в неонатологията към този етап няма, но мога да ви успокоя като кажа - не знам какви са разнородните мнение, но завеждащата неонатология д-р Станева е с дългогодишен стаж, професионалист и много адекватна когато става дума за нужда от лечение. Отношението ѝ е все така потресаващо гадно, но вие няма да имате особено много допир до нея, ако всичко е наред. Пожелавам Ви го.
Като цяло няма много какво да се каже.
Колко малко се очаква да се роди? Би трябвало в деня на секциото те да бъдат запознати какво бебе очакват да се роди. Можете ако искате да направите една консултация с тях по телефона или на място като влезнете през входа на спешното и се качите до неонатологията.

# 56
Благодаря Ви за съвета. Очаква се да бъде около 2,300/400. И аз се надявам да няма проблем и да нямам голям допир с въпросната лекарка. 😇
Анонимна, не мисля, че някой може да гарантира на 100%, че всичко ще е наред…
Промяна в неонатологията към този етап няма, но мога да ви успокоя като кажа - не знам какви са разнородните мнение, но завеждащата неонатология д-р Станева е с дългогодишен стаж, професионалист и много адекватна когато става дума за нужда от лечение. Отношението ѝ е все така потресаващо гадно, но вие няма да имате особено много допир до нея, ако всичко е наред. Пожелавам Ви го.
Като цяло няма много какво да се каже.
Колко малко се очаква да се роди? Би трябвало в деня на секциото те да бъдат запознати какво бебе очакват да се роди. Можете ако искате да направите една консултация с тях по телефона или на място като влезнете през входа на спешното и се качите до неонатологията.

# 57
  • София
Не разбирам защо има такава слава д-р Станева. На мен изобщо не ми е направила лошо впечатление, а дори обратното. Когато ходихме на преглед за фонтанелите се държеше професионално и любезно с нас, но както казаха по-горе не съм я виждала докато лежах след секциото в отделението, а чак на прегледа, който беше към 2 месец на бебчо (ако толкова се притеснявате от нея 🤣🤣). Иначе за отделеното по неонатология, според мен работят много добри професионалисти там, но за ваше успокоение най-добре се чуйте с тях по телефона и разпитайте, вероятно ще са запознати предварително със случая, но все пак...

# 58
  • София, България
Аз по не много приятни стечения на обстоятелствата се наложи да се върна в отделението по неонатология месец и половина след раждането и Д-р Станева се държа страхотно!
Но преди това два пъти съм имала допир до нея и не се държа никак “страхотно”. Но пък в крайна сметка там майката и бебето са за 4-5 дни ако всичко е наред. Няма какво толкова да се мели брашно с нея. Ако има проблем с бебето тя става съвсем друг човек по мое мнение. Да не говоря, че винаги ще съм ѝ благодарна, че спаси бебето на моята кума с бърза реакция и професионално отношение.

# 59
Здравейте. Предстои ми планово секцио около 14.01., при д-р Ковачев. Бихте ли споделили мнение относно болницата и най-вече неонатологията, понеже бебчето ще се роди мъничко. Искам да знам дали всичко ще бъде наред с него, тъй като съм чела разнородни мнения относно неонатологията.
Щом пишете тук, явно не сте в групата и в чата, в които се обсъждат именно въпросите, които вълнуват. Пишете ми на лично, за да ви добавя, ще ви бъде много полезно.

Общи условия

Активация на акаунт