Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 921
  • 336
  •   1
Отговори
# 105
Бояна, Приеми, че авторката по своя не известен и не толкова антрактивен начин сега "обръгва" /много ме забавлява тази дума/. Всяка жена има нужда от това! Тя трябва да мине своя път и това няма как да стане без да има предизвикателства.

# 106
Кой ще гледа детето, докато си на университета или на спорт, или на курс, работа?
Еми, няма кой.
Магистъра мога да го изкарам задочно, както стана с бакалавъра. Курсовете, може да са онлайн, примерно. Варианти има със сигурност.

# 107
  • София
Ами ето това е отговора на целия казус. Ти си задължена да гледаш сама детето. Това не е подкрепа, пак казвам и натъртвам.
Подкрепял я той!
Абе сори, че пак намесвам знаете кого, ама и той баш така ме "подкрепяше". Гледай ти тука две деца сама, а аз ще те "подкрепям" от чужбина. Ай сиктир!
И така, на колко време се виждате с тоз прекрасен съпруг?

# 108
Ами ето това е отговора на целия казус. Ти си задължена да гледаш сама детето. Това не е подкрепа, пак казвам и натъртвам.
Подкрепял я той!
Абе сори, че пак намесвам знаете кого, ама и той баш така ме "подкрепяше". Гледай ти тука две деца сама, а аз ще те "подкрепям" от чужбина. Ай сиктир!
Всеки месец за по две седмици. Преди отсъстваше по - дълго, но естествено, не ни устройваше. Това е възможното най-кратко време, което може да отсъства.

# 109
  • София
Бояна, Приеми, че авторката по своя не известен и не толкова антрактивен начин сега "обръгва" /много ме забавлява тази дума/. Всяка жена има нужда от това! Тя трябва да мине своя път и това няма как да стане без да има предизвикателства.
Точно това приемам. Но ако всеки  човек по своя начин е добре да обръгне, то е по-удачно да го направи преди да се обвърже и да има деца. Авторката вече е от другата страна. Затова и казвам, че всеки го харесват, няма атрактивен или не атрактивен начин. И все пак значи нещо, когато те харесва някой, когото ти харесваш, иначе е доста гадно, поне за мен и винаги е било. Това, че някой те харесва не означава нищо като оценка за теб самия,  то е в очите на харесващия. Обаче в случая всички проблеми ще са за авторката, не за съседа, дори не за мъжа и. Нали форумът е за взаимопомощ и като знаем нещо си помагаме.
Ти приемаш, че пиша това да се самоизтъквам, а то е обратното. Не случайно не обяснявам, че съм била първа хубавица, а че има ситуации, в които повече те харесват или свалят, което е от ситуацията, не говори нищо за теб. Такава ситуация е и да си омъжена, защото за другата страна е по-лесно. Какво самочувствие носи това? Или радост? Но негативи носи. Толкова. Който разбрал разбрал.

Нанси, я си се радвай на детето и времето с него. В миг ще стане на 10-20 и хич няма да сте заедно по цял ден. Тъпо, че мъжът ти е другаде, но намерете начин да се съберете, вместо да се разделите. Ако го обичаш, де.

# 110
Подкрепял я той!
Всеки месец за по две седмици. Преди отсъстваше по - дълго, но естествено, не ни устройваше. Това е възможното най-кратко време, което може да отсъства.

В смисъл, че 2 седмици е при вас, 2 е някъде в чужбина. Правилно ли разбрах?

# 111
"Всеки месец за по две седмици". Не виждам драма тук. Просто си се пуснала по течението.

# 112
2 седмици всеки месец?! Аз съм без коментар. Редовно тук се изяждат мъже, ако не могат да изтраят без .... няколко месеца бременност + раждане. А за 2 седмици какво да кажем? Някои хора просто не са създадени за сериозни връзки и горко му на който се хване с такива.

# 113
Ей, що не мислите малко преди да си правите бебенца.

# 114
Действително,сега като се замисля не трябва да се упрекваш чак толкова че си се загледала по друг ,а просто да спреш и да помислиш за себе си, като човешко същество.Знаеш ли ,защо ? Защото не знаеш мъжът ти когато го няма, какво в действителност прави .Но е огромна грешка ,като не си щастлива в тези отношения да търсиш утеха в друг мъж .Аз специално бих  работила над това да се чувствам щастлива без мъжко внимание.Всички те солят ,но са прави че това не е решение да си намериш е'ач , защото,не си щастлива.Ти ,си помисли с един мъж не си щастлива,а какво остава с двама !

# 115
Подкрепял я той!

Отсъства около месец и си идва за по две седмици. И пак заминава.

# 116

Прехвърлянето на лични травми върху хора, които не познаваш е доста незряла история. Мъжът на Авторката изглежда свестен и бачка поне от това, което тя е написала за него.

# 117
Подкрепял я той!

Отсъства около месец и си идва за по две седмици. И пак заминава.
Директно към мъжът ти ! Любов не съм щастлива,липсва ми мъж,аз не съм предмет!Стягай се и помисли,за жената която отглежда твоето дете.

# 118
Цитат
Директно към мъжът ти ! Любов не съм щастлива,липсва ми мъж,аз не съм предмет!Стягай се и помисли,за жената която отглежда твоето дете.

И утре като се закисне вкъщи и кранчето спре и парите свършат ще има: мързеливецо, оди работи! И като отиде да работи ще има: любов не съм щастлива, липсва ми мъж, аз не съм предмет! И утре като се закисне вкъщи и кранчето спре и парите...... ∞

# 119
Самотна си.
Според мен правиш жертва заради детето и да може мъжът ти с артистичната професия да я практикува. Трябва да му кажеш в прав текст, че клониш към депресия с подобно ежедневие, в което нямаш вариант да организираш нищо за себе си.
Защото си 2 години до детето. Защото той е в чужбина и не може да ти помага и да е до детето. А тези прехвърчания няма го месец, после 2 тук не са ок. То детето след една година ще вика тати на съседа сваляч, ако ви чака всеки ден на пейката.
Та.
Не е виновен сваляча чатаджия, нито ти единствено. Ти запълваш дупка - самотата си и нуждата от внимание, подкрепа, човек до теб. Мъжът ти ще си яде ушите скоро с тази нагласа и форма на семейство. И да не е този, ще се появи друг да запълни липсите в един момент.
//
Стига сте плашили жената – ауууу, ако остане сама с детето (то има и баща), ще се мре. Че не може да започне работа и да му намери ясла/градина. Как може жени да са толкова жестоки към жени. И то с дете. Все едно тя е домашен любимец, без мъж (стопанин) излита на улицата. Чистачка да почне почасово, продавачка, пак ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт