Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 504
  • 336
  •   1
Отговори
# 330
Ама сега седнахте да я съжалявате, че се е жертвала да стои на село, пък няколко страници по-рано жената ясно ви обясни, че гражданите и техните голем градове не с т а в а т. Grinning

# 331
  • София
Никой не съжалявам и никой не съдя. Коментирам тема която ми се е сторила интересна или ако не, пропускам. Не се вживявам като съдник и не изживявам чуждите (несъществуващи) драми, не преекспонирам и на си фантазирам....и също не обиждам авторите на темите Това е минимална култура на общуване. Всяка тема буквално бива съсипвана от откровено грозни коментар, не от различните мнения, а от чист хейт и подигравки, които се повтарят, докато в крайна сметка темата вече за нищо не става и бива заключвана.

# 332
pimpinela, а какво трябва да й пишем?
"Браво, много хубаво правиш. Пиши си с няколко други още и се виждай с тях периодично докато мъжа ти го няма!".
Това ли? И знаеш ли после какво може да се случи с жена без трудов стаж, ако мъжът й я хване? Съжалявам, аз такъв извратен съвет не мога да дам.

# 333
pimpinela, а какво трябва да й пишем?
"Браво, много хубаво правиш. Пиши си с няколко други още и се виждай с тях периодично докато мъжа ти го няма!".
Това ли? И знаеш ли после какво може да се случи с жена без трудов стаж, ако мъжът й я хване? Съжалявам, аз такъв извратен съвет не мога да дам.

Аз лично имам много просто критерии - гледам да не правя това, което не би ми било приятно мъжът ми да прави. Не смятам, че авторката е долна и пропаднала к**ва, но е попаднала в хлъзгава ситуация, и то най-вече от липса на съществени проблеми. Но пък ако наистина се хлъзне, може да си докара доста сериозни такива, и животът рязко ще спре да й бъде безинтересен, но не по хубав начин. Това с "безобидните" флиртчета, освен за хора в нужда, е и за хора, които могат много добре и без емоция да поставят границата, когато и където е нужно. По вълненията на авторката по едни съобщения, не оставам с впечатлението, тя да е от тях.

Ето това е адекватно изказано мнение в подобна насока, всичко друго е откровен хейт.

# 334
Как искате да има в днешно време здрави семейства и децата да растат в една нормална среда като най-логичният съвет ви е жената да си прави каквото иска? Като си се хванал на хорото да си семеен с деца - ми вземи поеми отговорност, не да се чудиш с какви глупости да се занимаваш от скука.

# 335
  • София
Авторката пита грешно ли е в първия си пост, казваме и, че е грешно и накрая ние излизаме грешни. Класика.

# 336
Достатъчно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт