Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 539
  • 336
  •   1
Отговори
# 315
Ех и мъжете ви да разсъждаваха като вас и така да си гледаха семейството, както вас Simple Smile Ама за тях може де, щото нали са мъже.
Но ако една свята майка и съпруга реши, недай си Боже, да направи нещо за себе си - трябва да я убием с камъни. Анатема!
Да направи нещо за себе си означава да си купи книга, да иде на маникюр, да си направи прическа, да си купи нова дреха, но това да си ляга със селския тигър е изневяра, а не да прави нещо за себе си.

# 316
Не знам защо да правиш нещо за себе си трябва да е обвързано с получаване на валидация от непознати.

# 317
Ех и мъжете ви да разсъждаваха като вас и така да си гледаха семейството, както вас Simple Smile Ама за тях може де, щото нали са мъже.
Но ако една свята майка и съпруга реши, недай си Боже, да направи нещо за себе си - трябва да я убием с камъни. Анатема!
Да направи нещо за себе си означава да си купи книга, да иде на маникюр, да си направи прическа, да си купи нова дреха, но това да си ляга със селския тигър е изневяра, а не да прави нещо за себе си.
Кой с кого си е легнал в тази тема? Със сигурност авторката не легнала с никой.

Да правиш нещо за себе си, означава да е такова нещо, което да те накара да се усмихнеш. За различните хора, означава различни дейности.

# 318
Правилно, за някои дейността е секс извън брака.

# 319
Трябва да си много нещастен, за да те кара да се усмихнеш сексуалното желание към теб на селския сваляч.

# 320
  • София

Продължавам да не разбирам какво означава "да си гледаш семейството" и как индивидуалните емоции на една жена, пречат да си го гледаш.

Напротив, за мъжа ми също не може. Ако разбера, че си мисли, че може, хич няма да ми е мъж повече.

По презумпция, всички ли мъже изневеряват? Че малко звучи, жената трябва да се юрне да изневерява, щото мъжът обезателно го прави вече.

# 321
  • София

Да правиш нещо за себе си, означава да е такова нещо, което да те накара да се усмихнеш. За различните хора, означава различни дейности.
Някои дейности не хармонират добре с брака. Тази описана в темата е от тях. И няма анатема, но ще си има проблеми момичето ако прави такива неща за себе си. И мъж ако ги прави не е ок спрямо половинката, освен ако не са в отворен брак, което, апропо, ще бъде много интересно забавление за цялото село, ако е така.

# 322
Работя с много хора и се срещам с десетки хора ежедневно. Повечето семейни. Само ще кажа - жени, не познавате мъжете си Simple Smile
Семейството е едно нещо, но ти, като личност в него си отделна и си имаш свой живот, със свои си вълнения. И.няма нищо лошо или ненормално тези вълнения (не визирам само други хора) да са спрямо тема, която е тотално извън семейството. Мъжете ви много добре знаят това и го практикуват Simple Smile Не губете себе си за някаква неосъществима идея. В природата няма моногамия, няма и да има. И никой не говори за секс с друг партньор тук.

# 323
Работата е там, че не може и вълкът да е сит и агнето да е цяло.
Като искаш да не работиш или да работиш 4-5 часа (днес и такава колежка дойде, за да се развличаш) си плащаш с отсъстващ съпруг. Няма пълно щастие. Всяка жена трябва да прецени, кое й е по-важно. Друга моя позната целенасочено си търсеше мъж, който вечно да отсъства и тя да се прави на царица. Не знам дали бих преглътнала всичко само, за да сме добре финансово.

# 324
Аз съм на тоя принцип,или си щастлив в една връзка ,или не !Ако не си щастлив не си дърво майка му стара,да нямаш корени .Или си с един човек,или не си .Аз пък имах една позната не искаше да напусне, мъжът с който беше,ама и не искаше да му ражда дете и взимаше противозачатъчни,обаждаше ми се да й запиша час при гинеколог за да си сложи спирала ,ами не й записах час .Нямаш право да спираш щастието на другия човек до теб,ако нещо ти липсва !!! Според мен авторката е някаква въртиопашка , която е прекалила с турските сериали .За мен една жена трябва да държи на достойнството си .

# 325
  • София
Тук като се почнат едни проекции и едно фантазиране, та чак кой с кой си лягал...като гледам с какъв патос някои държат да се възмутят от авторката,  ще каже човек, че те са женени за нея.
Мисля, че стана ясно,  че ако е хлътнала, флиртът крие рискове за семейството, ама защо трябва винаги да се пада толкова ниско с коментарите? Няма тема да не се почва с едно масово охулване и принизаяване на "заблудета овца" решила да сподели нещо в анонимен форум. И да, хора, може да им резон в позицията ви, ама вие в реалния живот така ли общувте с познатите си, авторката беше наречена курва, върти опашка, директно обвинена че е с мъжа заради портфейла???
 Всяка тема наистина се превръща в хвърляне на камъни по окаяния "грешник", очевидно недостоен дори да попита анонимно във форум. Хора сме, имаме чувства, не е срамно и грешно да си даваме сметка за това и даже да ги обсъдим като големи хора, без злобни епитети и без да си измисляте несъществуващи продължения на историята.

# 326
Разпускат хората. Техните терзания се проектират.
Барем е полезен на някого форума.
Аз не видях нищо лошо в това, че жената ѝ е писнало да седи сама с малко детенце и странстващ съпруг, за който е направила жертва и е казала ок да имат къща на село и детенце.
То най мятащите камъни най не са ги живели тези неща.
Тя ще си прецени – или ще ѝ мине увлечението, или ще си плати последствията. И без да я наричаме ще си продължи живота. Дано поне извлече нещо полезно от всички разнородни мнения.

# 327
Разбира се, никой не е казал че й е лесно, но за да си улесни живота тя трябва да започне работа, а тя не иска. Изсмука си какви ли не оправдания от пръстите и очаква съжаление, за дето точи лиги по някакъв съсед докато мъжът й се счупва от бач, за да ги издържа. Сериозно ли мислите, че някой има за какво да я съжалява?

# 328
Тук като се почнат едни проекции и едно фантазиране, та чак кой с кой си лягал...като гледам с какъв патос някои държат да се възмутят от авторката,  ще каже човек, че те са женени за нея.
Мисля, че стана ясно,  че ако е хлътнала, флиртът крие рискове за семейството, ама защо трябва винаги да се пада толкова ниско с коментарите? Няма тема да не се почва с едно масово охулване и принизаяване на "заблудета овца" решила да сподели нещо в анонимен форум. И да, хора, може да им резон в позицията ви, ама вие в реалния живот така ли общувте с познатите си, авторката беше наречена курва, върти опашка, директно обвинена че е с мъжа заради портфейла???
 Всяка тема наистина се превръща в хвърляне на камъни по окаяния "грешник", очевидно недостоен дори да попита анонимно във форум. Хора сме, имаме чувства, не е срамно и грешно да си даваме сметка за това и даже да ги обсъдим като големи хора, без злобни епитети и без да си измисляте несъществуващи продължения на историята.

И да допълня към този пост, който е абсолютно в десятката след 24 страници плява - най-активни в коментарите и в хвърлянето на камъни ми се струват да са тези без семейство, мъже и деца. Наистина се прекалява.

# 329
Astrella никой не хвърля камъни - тук вкупом съжаляват мъжа й, не нея.
Ако работеше да я извиниш - тя откровено си търсеше оправдания да не работи и по между другото да прави мъжа си на глупак.
Добрата новина е (ако не ни лъже де) е, че е спряла да си пише със съседа и си е седнала на д-то, че утре ако някой я изпее на мъжа й лошо.
Като си се поставила в подчинено положение трябва да внимаваш, че после трудно се намира друг провайдър - особено при конкуренция на млади и атрактивни жени без деца.

Общи условия

Активация на акаунт