Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 530
  • 336
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Тя ако беше кривнала можеше да има по-малко щети от чатове и срещи пред хора. Историята помни много случаи на скрийншотове изпратени от любовника на съпруга, или от други добронамерени лица.

# 301
  • София
Авторката наистина още нищо не е направила, та малко се изпреварват събитията тук. Но дори да игнорираме моралната страна, тя трябва да прецени внимателно какво ще последва, ако реши да се остави на емоциите, защото последствията могат да преобърнат целия й живот.

Иначе се чудя, коя жена, която се чувства красива и желана от съпруга си, има нуждата да флиртува чак толкова с други мъже? Като отбелязвам, че едно е други мъже да те харесват и да те задяват, съвсем друго да им влизаш в тон. Също има голяма разлика между някаква безобидна размяна на реплики, и самотна жена на ръба да налапа... въдицата. Но наистина, когато вкъщи си получаваш дозата внимание, външната валидация (включваща активно твое участие), не ми се струва особено нужна.

# 302
Тя вече написа, че го е блокирала. Дали е вярно и за колко време, тя си знае.
Въпросът е да си даде препратка и помисли какво наистина ѝ липсва в отношенията с нейния мъж - защото очевидно ѝ липсват неща. Дали е достатъчно внимание, секс, грижа, общуване, топлота, ние не знаем и не ни е работа. Тя за себе си е добре да си даде сметка.

# 303
Авторката съвсем в началото писа, че няма никакви оплаквания от мъжа си и всичко между тях е наред. Липсва й тръпката някой да я сваля явно и да демонстрира интерес към нея. До тук всичко разбирам. Ама тя пита-Грешно ли е? Ами, ако е флирт не е грешно, ако е изневяра е грешно. Ама това според мен, тя самата не може да прецени какво иска. Ние ли вместо нея да определим правилно или грешно е да се сваляш с някой, за да ти помпа егото.. 😁😁😁
Другия вариант е да влиза да се похвали просто-имам хубаво семейство и селски обожател. Завиждайте 😁😁😁

# 304
Е, то това вече не е за хвалба. С тези филтри и нет всички жени имат обожатели. Сега, качеството... то друга тема.
Новото секси е да нямаш обожатели. Joy

# 305
Не знам, ама аз както съм с бебе и го разхождам всеки ден, ако някой ми изскочи отнякъде да ме сваля докато съм с малкия, не бих се почувствала поласкана. Бих си помислила, че не е на център или че е кофти материал. Ама това съм аз.

# 306
Не знам, ама аз както съм с бебе и го разхождам всеки ден, ако някой ми изскочи отнякъде да ме сваля докато съм с малкия, не бих се почувствала поласкана. Бих си помислила, че не е на център или че е кофти материал. Ама това съм аз.

Когато синът ми беше бебе - Седя си в един парк в беседка. Идва един баща също с бебе в количка, влиза и сяда до мен в същата беседка, при положение, че имаше и други свободни места за сядане (да не казвам, че почти нямаше хора и всичко беше свободно, работен ден преди обед). Изправи се хвана се за пръчка от беседката и започна да прави набирания.
Не знам свалка ли беше, но го помислих точно за луд. Станах и бързичко си тръгнах с количката.

# 307
  • София
Аз лично имам много просто критерии - гледам да не правя това, което не би ми било приятно мъжът ми да прави. Не смятам, че авторката е долна и пропаднала к**ва, но е попаднала в хлъзгава ситуация, и то най-вече от липса на съществени проблеми. Но пък ако наистина се хлъзне, може да си докара доста сериозни такива, и животът рязко ще спре да й бъде безинтересен, но не по хубав начин. Това с "безобидните" флиртчета, освен за хора в нужда, е и за хора, които могат много добре и без емоция да поставят границата, когато и където е нужно. По вълненията на авторката по едни съобщения, не оставам с впечатлението, тя да е от тях.

# 308
Идва един баща също с бебе в количка, влиза и сяда до мен в същата беседка, при положение, че имаше и други свободни места за сядане ...
Изправи се хвана се за пръчка от беседката и започна да прави набирания.
Тоз е бил много прост.
Не може ли като нормален мъж да поръча един камион дърва и като се съберат повече майки да нацепи два кубика.

# 309
Абуто, разсмя ме. Но първо прочетох, че майката се очаквало да цепи дърва. Викам си - правилно, равноправие.

# 310
Аз лично имам много просто критерии - гледам да не правя това, което не би ми било приятно мъжът ми да прави. Не смятам, че авторката е долна и пропаднала к**ва, но е попаднала в хлъзгава ситуация, и то най-вече от липса на съществени проблеми. Но пък ако наистина се хлъзне, може да си докара доста сериозни такива, и животът рязко ще спре да й бъде безинтересен, но не по хубав начин. Това с "безобидните" флиртчета, освен за хора в нужда, е и за хора, които могат много добре и без емоция да поставят границата, когато и където е нужно. По вълненията на авторката по едни съобщения, не оставам с впечатлението, тя да е от тях.

Така изказано мнение има резон. Обаче масово се изпадна в някаква безумна крайност.

# 311
Вместо да си размените безглутенови рецепти и такива за домашни маски за коса, той търси мекото – набирания.

# 312
    Или си с един човек,или не .Живееш с един човек,имаш дете от него,а в същото време ходиш и се натискаш с друг с оправдание че ти е самотно .А , какво то пречи,ако мислиш че имаш нужда от нещо чуждо да пуснеш другия човек да си търси щастието.Нямало нищо не редно да си ходиш с друг !Къде останаха честните отношения?По описаната тема ,ако това е вярно , авторката ми изглежда като селска въртиопашка , която не осъзнава че тоя мъж ,може да е подставен от мъжът й .И ,той ако флиртува с друга, трябва да се замислете сериозно за какво са заедно.

# 313
    Аз едно бих казала - представи си, че се случи това човекът да е по-настоятелен и да е налице когато авторката иска да си поговори с някого, да поноси торбите или просто да се усмихне. И така без да иска авторкатавлиза във "въртележката". Е, вижда ли се тя без този дом, без нейния мъж до нея, без детето дори, но с куп проблеми, бракоразводни дела и борба за издръжка и с трескаво търсене на работа, каквато и да е тя? Ако не се вижда - да си седне на четиибуквието и  да спре комуникацията с човека, защото той не е за комуникация там, а за нещо друго.

# 314
    Ех и мъжете ви да разсъждаваха като вас и така да си гледаха семейството, както вас Simple Smile Ама за тях може де, щото нали са мъже.
    Но ако една свята майка и съпруга реши, недай си Боже, да направи нещо за себе си - трябва да я убием с камъни. Анатема!

Продължавам да не разбирам какво означава "да си гледаш семейството" и как индивидуалните емоции на една жена, пречат да си го гледаш.

Общи условия

Активация на акаунт