Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 837
  • 336
  •   1
Отговори
# 135
Не си права, но някак не приемаш, че има и други модели на семейство.

# 136
Не съм съгласна, че той я е “направил”. Занимавал се е с това преди да се запознаят, опитал е нещо различно и после те заедно са решили да се върне към артистичните си занимания. Била е напълно наясно и са взели решението заедно.
Взели са го, защото са потънали в кредити и една година са били само на майчинството и. Авторката го написа. Не ми се струва много равнопоставен избор - или мизерия, или ме няма.

Сигурно е млада, подкрепя го сега. Това не означава, че след години няма да и е много драг с многото си пътувания.

# 137
  • София
Има, разбира се. Но са изключения. Редки изключения.

# 138
  • София
Последно мъжът ти е бил психопат или е отсъствал. Не може и двете да са причината. Много професии са свързани с пътуване и хората си имат чудни семейства. Някои не издържат и постоянно да са с половинката. Хора разни, но да зачертаем шофьори, моряци, военни, бизнесмени и прочее като хора, които не могат да имат семейства е доста…. Не знам как да кажа какво

# 139
Аз също питах авторката няма ли вариант мъжът й да ги вземе в чужбина.

# 140
  • София
Добре. Аз лично не познавам и едно такова читаво семейство. А имам наблюдения.

Вие вероятно познавате много. Така да е.

Някой друг да има опит от първо лице с такъв график?

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 17:53 от Rockstar

# 141
Аз също питах авторката няма ли вариант мъжът й да ги вземе в чужбина.

Кои от трите че и трите групи имат фаворити в темата: Авторката и детето, Авторката и съседа или съседа и детето Grinning

# 142
Последно мъжът ти е бил психопат или е отсъствал. Не може и двете да са причината. Много професии са свързани с пътуване и хората си имат чудни семейства. Някои не издържат и постоянно да са с половинката. Хора разни, но да зачертаем шофьори, моряци, военни, бизнесмени и прочее като хора, които не могат да имат семейства е доста…. Не знам как да кажа какво
Тираджиите и по филмите ги представят като психопати. 😉 Това да прекараш месеци в една кабина и да се подмиваш по бензиностанциите, сигурно може да доведе до известни отклонения и изкривяване на представите за нормално. (извинявам се за спама)

# 143
Отделно, не живеем в голям град...

направо разкош - в меката на клюките, докато мъжът ти мисли повече за теб и развитието ти като личност отколкото сама ти, въртиш очи на друг по реалните и вируални кьошета

нямало го 2 от 4 седмици - чудо голямо
приятелки нямаш ли? сестра, братовчедка, жената на брат ти или изобщо някакви други жени, с които да си правите компания? или семейни приятели?

намери с какво да запълниш живота си независимо, че нямаш мотивация в момента и с нищо не ти се занимава
намери нещо, което теб да ангажира - дори да е нещо принципно ново - изобщо не е необходимо да е йога, танци или език - вай грънци, участвай в благотворителни мероприятия за бездомни кучета или спасяване на горите, включи се в някоя партия... - просто нещо дори и да е за месец или два, после ще отидете семейно на почивка и неусетно ще дойде септември - чудесно време да се огледаш за нова работа докато детето е на ясла или градина

и какво се оказа?
всички шофьори - психопати
щото нали и таксиджиите завличат нощем девици по горите
мотористите - донори, другите пък паркират неправилно...
ужас направо, шофьорската книжка = жълта книжка от психодиспансера

# 144
  • София
Само за категория С+ става въпрос. 😁

Какво работи съпруга на авторката?

# 145
Това с тираджиите вече са градски легенди, не карат Зил-ове все пак. Кабините на новите влекачи осигуряват добър комфорт на водача, а кътовете за почивка в Западна Европа, където масово карат българските шофьори, са много прилични и с добра хигиена. Мен в банята на общински басейн в София ми е било много по-гусно, за тоалетните да не споменавам. Не е скотско, но пак не за всеки, де.

# 146
Не се разбра авторката какво всъщност иска?

# 147
Аз пък  си мисля, че щом се е влюбила за 3 дни явно много отчаяно и лупсва нещо.
Може би просто с мъжа й не са един за друг и във връзката не й харесва.

Обаче и аз не мога да погледна с добро око на мъж, който настоятелно сваля жена с малко дете... Веднага говори че е просто играч на дребно.

# 148
Това с тираджиите вече са градски легенди, не карат Зил-ове все пак. Кабините на новите влекачи осигуряват добър комфорт на водача, а кътовете за почивка в Западна Европа, където масово карат българските шофьори, са много прилични и с добра хигиена. Мен в банята на общински басейн в София ми е било много по-гусно, за тоалетните да не споменавам. Не е скотско, но пак не за всеки, де.
Абсолютно, водят си един съвсем нормален живот!
Нищо не съм казала за хигиената и комфорта. Разбира се, че не е като едно време. Но от режим спане в камион(било то и комфортен), къпане в общи бани и твой си режим, преминаваш в режим семейство, които имат съвсем друг живот от теб. Няма как да не се отрази.

# 149
Влюбила дръжки. Просто има отчаяна нужда да се занимава с нещо, за да не мисли за глупости.

Общи условия

Активация на акаунт