Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 822
  • 336
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, пиша тук, защото по стечение на обстоятелствата няма на кого да споделя следния казус..за съжаление...

Имам мъж и малко детенце. Всичко е страхотно, нищо не ми липсва от страна на мъжа ми. Адски е подкрепящ, вярва в мен когато аз не, помага много с детето, с домакинските задължения.  Обръща ми внимание, може би не достатъчно, защото все го бъзикам да ми каже нещо мило, да ме закачи. Ей, такива прости неща, които жените харесват.
Той пътува извън страната, преди беше с по - големи отсъствия, сега направи така, че да се прибира по - често вкъщи.  Ии тук идва казуса.

Преди буквално няколко дни, когато бяхме излезли на разходка с детето един познат ме поздрави и ми направи някакво приятно впечатление, аз усетих нещо. Знаех, че ще ми пише.Прати ми покана, хареса ми снимката и се започна едно чакане. Чаках и си мислех как искам да ми пише... Докато една сутрин се събудих и видях, че ми е писал. Почнахме да си чатим, той явно е мислил, че не съм семейна, защото както казах мъжът ми отсъства, но аз му казах, че живеем тримата. Покани ме на кафе, естествено не отидох. Прави ми комплименти, разпитва за детето.  Вчера му казах, че отивам до магазина и той дойде там, изчака ме на пейката докато пазарувам, разменихме си буквално 2-3 приказки и се прибрах...
 Обаче покой не ми дава това нещо. Казах му, че държа на семейството си, че е най - добре да не общувам с него по този начин. Че и за него е най - добре да не му  давам надежди и накрая да са напразни...., Защото наистина е добър човек.
Споделих му тези неща, той каза, че ги е усещал и че няма за какво да ми е гузно, при положение, че нищо не е станало. Обаче постоянно проверявам дали имам съобщение от него, разхождаме се и се оглеждам да го засека някъде....
Не знам какво е това нещо. Със сигурност не бих излязла с него, но и това чатене не го усещам правилно, въпреки, че ми харесва...
Най - вероятно липсата на мъжа ми влияе най - много. Лутнали се в ежедневието и свикнали един с друг, не усещаме тази тръпка, която може да даде един комплимент, един поглед..
Не знам и какъв въпрос да ви задам.
Грешно ли е? Аз знам, че е.
Моля, споделете мнението си. Звуча като ученичка, но наистина е хаос в главата ми.

Класика в жанра! Омъжена млада мама с малко дете обича мъжът си и иска да си го сложи с чужд мъж и е объркана. Това ако го направи жена ми директно багажа и довиждане че пък и деца правите. Следващата тема ще е моля ви кажете ми какво да правя мъжът ми иска да се разделим а не искам детето ми да расте без баща.

# 196
  • София
Ама ти сама се набутваш в абсолютно безизходна ситуация и след това питаш за изход.
Ами няма изход. Нямаш полезен ход и сама се забиваш още по-навътре.
Аз лично съм оцеляла сама с децата, тъй като съм била в града. Не се виждам как ще оцелея на село, просто никак.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 17:00 от Rockstar

# 197
Това е пълно забатачване... Работа на село съвсем няма, щом и в града ви няма. Ще стоиш на село и ще чакаш да се връща от време на време от чужбина? Разлика със сегашната ситуация - ми то става още по-зле?

# 198
Тоест в този малък град няма ясла, възможности и работа, пътувате до съседен за всичко, а мъжът ти те е оставил да се грижиш сама за детето ви, за да влага парите да строи къща на село? WTF

# 199
Авторке, сама си си виновна. Забила си се на село, в което няма нищо и мрънкаш. Че и къща строите. Поне дете да не бяхте правили като ви е малко акъла.

# 200
Ами хубаво отивате на село а ти? Като казваш че няма работа дори и в малкия ви град, ти как ще продължиш ?
Или цял живот с детето вкъщи ? Не го смятам за добра идея, хубаво майка си, но в живота трябва и други занимание и контакти.

# 201
Не виждам общо между местоживеенето ми и първоначалната ми публикация.

Какво щеше да е различното, ако бях казала, че съм от София? И че детето ходи на ясла, а аз на работа?

Другите жители как оцеляват тук? Или пътуват, или си имат нещо разработено. Не сме ние само + още две баби в двата края на селото.

# 202
Съседки пенсионерки има навсякъде. Клубчета и ясли сигурно няма, защото хората(жените) са масово безработни и нямат нужда от тях.

Честно, аз не мога да повярвам, че двама млади са дошли от големия град в малкия/на село без това населено място да им предлага някакъв плюс. Абсурд да го повярвам!

# 203
  • София

Какво щеше да е различното, ако бях казала, че съм от София? И че детето ходи на ясла, а аз на работа?
Че имаш перспективи. А и че си в безопасност, а сега цяло село вече знае кой кога е тръгнал с менци за вода, ако ме разбираш.

# 204
На село е още по лесно това с комшийките 🤣🤣🤣
Не ги разбирам аз такива родители - егоисти. Да се забиеш на село, когато си изучил децата е едно, ама с малко дете? Айде ясли по селата много няма, градини има, при това в повечето и места има. Обаче училище? Това значи това дете на 14-15 да отиде само в съседния град, понеже на село е само до основно. Ами спорт? Ами уроци? После бъдеще за това дете? Не знам, за мен е пълен егоизъм... Тоя не можел да работи друго, тя не можела да се върне на работа, ама работа нямало, ама оправдания.
Докато стоиш вкъщи хвани един езиков курс или поне шофьорски. В селото книжа ще ти трябва още повече.
С един език ще можеш да работиш онлайн за някоя фирма.

Иначе моя мъж 7г работеше работа свързана с командировка. И при нас не се събраха и 100 дни годишно. Но мен поне не ми е пречело. Използвах това време да науча езика, да си създам приятелства, бях много активна в градините, намерих си работа със супер работно време. Торти правех, декорации, оправя документи на съграждани, ходех да превеждам по институции.... Общо взето ми беше много спокойно времето. При това тогава нямахме роднини тук и нямаше на кого да оставям децата. Сега той работи на фиксирано време (9-18), а аз на три смени

# 205
айде сега Grinning
верно е, че повечето сме градски чада, но на село не е чак толкова зле за човек, на когото му харесва и цял живот е живял в село или в малък град
това не прокоба или присъда все пак
и после - нямало кой да живее и работи на село и всички сме се набутали в панелките без места в детските градини и за паркиране и работим на 40 минути от дома...
бъдещето ли? всички шефове, работници - йок
и после няма кой да ти сложи плочките или да ти отпуши мивката
независимо, че майсторите взимат повече пари от доцентите, но да си майстор не е престижно, нале

но да, сексът по съседски не е най-добрата идея

# 206
  • София
айде сега Grinning
верно е, че повечето сме градски чада, но на село не е чак толкова зле за човек, на когото му харесва и цял живот е живял в село или в малък град
това не прокоба или присъда все пак
и после - нямало кой да живее и работи на село и всички сме се набутали в панелките без места в детските градини и за паркиране и работим на 40 минути от дома...
На село е супер ако не си чатиш със съселяните, които те причакват пред магазина.

# 207
  • София
Щото от селото до работното място не се пътува... Малко по-дълго.
Мали...едно кафе да си купя от единствения магазин и всички са ме разбрали! Па ако си кажа Здрасти с някого, вече е тръгнала приказката.

# 208
супер, елате в големия град, развратът е фрий

# 209

Другите жители как оцеляват тук? Или пътуват, или си имат нещо разработено. Не сме ние само + още две баби в двата края на селото.

Разликата щеше да е, че в София/по-голям град нямаше да те одумва цяло село с кой си спала (даже и да не си го правила, пак не можеш да си говориш ей така с мъже и пак може да ти тръгне име). Ако работеше и водеше дете на ясла нямаше да имаш време да се заглеждаш по мъже. Пък и с две заплати можеше мъжът ти да не свири(или там квот прави) по чужбината, а да си свири тук за по-малко пари и ти да осигуряваш остатъка за нормален живот.

Общи условия

Активация на акаунт