1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 149
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Да ви е много френско днес, Mesdames!

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 15:00 от saffron

# 136
  • София
Като чета перипетите на Светкавица не смея да се оплача с моите дребни притеснения....
Докато занеса украсата/мое творение /в ресторанта се изпопукаха 5-6 балона....там още празнуваха, все пак беше 19ч на 23, а нашия бал е на 24....надувай нови балони....
На другия ден ...молебен против дъжд -  към 13ч се изстрелваме към ресторанта...пак спукани балони..останах без маникюр..... Rage
Защо послушах мъжа си да не подредя гостите, а да си сядат кой където свари....накрая аз и той останахме точно до синчето и приятели - да му светим като лампи, колко пие или яде Laughing
Но....храната, организацията, обслужването на персонала оправиха притесненията ми ....и в 14ч- всичко беше ОК
От там нататък започна УЖ кроткия семеен обяд, който привърши с танци и песни в 1,30ч на 25-ти!
Всички бяха много,много, много доволни от развитието на вечерта Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 14:15 от vnd

# 137
  • у дома с любимите си хора
Никого не видях, всички абитуриенти и абитуриентки изпуснах. Обаче вярвам, че са били страхотни като чета отзивите. На празнуващите днес им пожелавам само хубави емоции, приятни изживявания и запомнящи се моменти.
Скрит текст:
Аз съм в ступор, буквално в ступор от плувния отбор, в който плува младежът. Безумни простотии се творят, нямам друга дума за безхаберието, наглостта и безочието на конкретен треньор. Зарязва отбора, за да замине на лагер за три седмици с двама току-що завърнали се "американци", за което отбора научава от трето лице , от треньор от друг отбор.Последният пък е  шокиран, научавайки,че отборът не е наясно с плановете след като единият от заминаващите изсъсква през зъби" това беше тайна и не трябваше да го казвате". На въпрос " ще има ли тренировка днес" получават отговор " оправяйте се и не ме търсете". И всичко това точно три седмици преди държавното по плуване,за което се готвят цяла година.
Отделно младежът търчи да се снима за виза( благодаря Яна, свърши му работа фотото, което ми каза Heart), трябва да попълва формуляра, да записва час за интервю. Някак си успя да му стигне времето да отиде рано сутринта сам на тренировка, да намери и фотографа на класа и да доплати и там( щото и него го досърбяло днес , че му трябва доплащането). А има и още сто други задачи за днес за довършване.
В сряда пък ще събираме багажа от общежитието и там една лудница.

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 14:41 от Вилиан

# 138
  • В средата на времето
Страхотни емоции и много смях в очите на всички празнуващи днес, в този очевидно "френски" ден. 😊🎉

ЕлиТ, да е здрав, щастлив, късметлия и успешен във всичко! 🍀

Вили, не се ядосвай, ако нещо ми е станало ясно за твоя син е, че е много организирано момче и се справя с всичко. Другите неща са кофти, но дано не занули едногодишния труд на децата.

# 139
  • Sofia
Зечова, чудни младежи в розово Blue Heart Да са ти живи и здрави!
ЕлиТ, рекрасен празник ви пожелавам! Kissing Smiling Eyes

Най-много се притесних за нинкината девойка Sad Дано много бързо ѝ мине неразположението!
За плувния отбор ... не знам какво да кажа - българска работа.

# 140
  • София
Прекрасни балове днес и утре (знам, че и за утре има планове в Сф.), времето да е с тях и да се заредят с енергия за предстоящите пред- и след- студентски купони Simple Smile
Когото успях да видя - страхотни и свежи млади дами и господа, все така уверени да крачат през живота и с широки сърца.
Вилиан, приемете случващото се с отбора просто като още едно доказателство, че всичките усилия, пот и сълзи на момчето ти досега са си стрували, защото успя да си извоюва място там, където талантът и трудът му наистина ще се оценяват и развиват. Няма да го съборят тия дребни душици точно сега, само ще го мотивират още повече.

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 16:56 от pisho

# 141
  • Plovdiv
Прекрасно да им на днешните абитуриенти.Heart
Зечова,  братя.Hug
ninanb, стискам палци да е нещо моментно. Hug

# 142
Пожелавам на днешните матуристи да се справят блестящо!
На рождтнника чесито!
На днешните абитуриенти попътен вятър и супер празненство!
Нина, дано девойката се оправя бързо!
И пак- страхотни деца, щастлив полет!
Обобщението след нашето празненство от близките- супер!!!
А забравих доста неща, но от заведението спасиха положението Hug Доста съм била напрегната последните седмици покрай матури, изпити,бал и организация, че вчера бях толкова уморена и мързелувах през целия ден.

# 143
Аз от събота следобед съм в една летаргия, само сменям канапето със спалнята, а днес направо не ми се тръгваше в 7 за работа 😄.
Мина и това, сега се подготвям психически за истинския полет на птичката наесен…

# 144
  • София
Не е редно да има разлика в тежестта на матурите в различните години, предвид че се ползват за вход в университетите. Не всички кандидатстват в годината на завършване, не всички ги приемат първата година, деца сменят специалности, кандидатстват в други... Така тези, които са били с по-трудна матура са доста прецакани.
Разлика в тежестта няма,  има разлика в сметките и така трябва да бъде, за да могат добрите ученици да покажат знанията си.
Явилите се на миналогодишните ДЗИ имаха възможност да се явят на сегашните ДЗИ, за промяна на оценката.

Завършила съм престижна математическа гимназия за времето си, имам и достатъчно впечатления от СМГ, така че мога да твърдя, че има разлика в трудността  конкретно на тазгодишната матура в сравнение с миналите години и нека бъдем реалисти - дете от СМГ например, малко трудно, да не кажа невъзможно, ще завърши 2023 година и ще се яви през 2024 г на ДЗИ ПП-Математика, за да си повиши оценката. Не зная кой и защо е допуснал, че това може да се случи и ще е прекрасно да се даде статистика за такива явявания в последователни или различни години.
Подкрепям sanaka, че децата с по-трудните матури са доста прецакани, както и децата, които вместо да се явят на математика са избрали друг предмет, отчитайки изпитните задачи в предходните години.
След като сте завършила престижна МГ, бихте ли направила експертна оценка,  кои задачи  по трудност се различават ДЗИ по математика и да дадете извод?

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 21:14 от ganis

# 145
Аз съм се подредила и чакам франкофончета...

# 146
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Йоана се прибра, разкрасяване, няма Т, но й е лошо. Изкъпа се, направи инхалация и я натъпках с лекарства. Вече спи. Дано утре е по-добре, че егати и бала ни чака.

# 147
ninanb, дано подействат лекарствата и момичето да си изкара прекрасно бала!

# 148
Нинче, стискаме й палци на девойката.

# 149
  • София
Късно се включвам днес  - изпуснах доста снимки, но които видях, са разкошни деца! Да са здрави и с късмет! Flowers Four Leaf Clover
Честит рожденик на ЕлиТ! Нека сбъдва мечтите си!
Надявам се на всички "френски" мами децата да са имали вълнуващо изпращане и нощта да продължава да им е прекрасна! Яна, и твоята девойка - също.
Нинка, силно стискам палци девойката да се възстанови бързо и утре да се наслади на празника си!
Стискам палци и на всички, които борят последни матури тези дни до 30ти.

Общи условия

Активация на акаунт