1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 131
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • Бг-мама
Успех на всички деца , които днес се явяват на матура!
Нашият официален ден мина. В събота ще бъде продължението . Надявам се да се получи един весел и незабравим празник. В деня на бала беше много слънчево и топло , каквито бяха и младежите. Стилни и много красиви бяха всички.
Тази година обаче организацията на МГ Пловдив пред ресторанта беше под всякаква критика. Пълен хаос. Нищо общо с това на брат му преди две години. Не знам защо така се изложиха.
Ще сложа една снимчица с брат му от вкъщи преди да тръгнем.
Скрит текст:
Все още релаксира , та явно купона е бил на ниво. По традиция катериха Альоша сутринта.

# 121
  • София
Мартеа, не си сама днес във вълнението сестро. И на нашето училище е днес. Опитвам се да съм дзен, независимо че ме побъркват с претенции от всички страни. Поне времето се очертава прекрасно. Ще разказвам после Simple Smile

# 122
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Зечова, много красиви младежи си имаш! Успех на набора и попътен вятър!

# 123
Успех на всички явяващи се на матури днес!
Наборката и тя отиде полузаспала.
Аз няма да ходя на работа-ще се опитам да се наспя днес, че доста се изтощих от емоции. Blush
Балът мина, роклята пристигна малко преди да се зачудя кои дънки да и гладя, но поне стана и тя много си я хареса.
Успях да видя и малко снимки - срахотни са ви младежите, успех им желая!

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 10:25 от silver pearl

# 124
  • някъде ... тук ...
Много красиви деца видях!
Успех на матуристите днес!
Ние продължаваме с програма от разходки и разглеждане и празнуване.
Почерпете се, че абутуриентът е рожденик днес, последен тийн-РД.

# 125
  • София
Зечова, много хубав абитуриент! Успех му пожелавам!
Ели Т, честит да е набора! Здраве и късмет!

# 126
  • София
Успех на всички, които са проявили ентусиазма да се явят на трета матура!
Слънчев, неповторим и незабравим да е балът на ФЕГ и всички балуващи днес! Heart
Аз си взех 1 седмица отпуск, за да докарам къщата във вид, различен от бежански лагер при настаняване.

# 127
  • София
Успех на явяващите се днес на матура и от мен!

Марти, Зечова, какви хубави младежи. Да са успешни!

ЕлиТ, да е жив и здрав рожденника!

Перличке, радвам се, че роклята се е харесала на девойката! Пожелам й да постига целите, които си постави!

Нека денят е слънчев във всяко едно отношение за днешните абитуриенти! ☀️🎉

# 128
  • София
Зечова, много красиви са ти младежите, а и двамата облечени в тон. Много успехи им пожелавам и на двамата.
ЕлиТ, честит рожден ден на набора. Да е здрав и щастлив и да постигне всичките си цели. Весел празник!
Успех на днешните матуристи. Да дадат най - доброто от себе си Flowers Four Leaf Clover

# 129
  • София, в момента в любимото ми село Железница
елиТ здрав и щастлив да е рожденика!

Наборката се надига да ходи на маникюр, но със страшна хрема и гърлобол и 38 температура. Включих всички налични илачи. Confused

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 11:45 от ninanb

# 130
  • Разпиляна във въображението
Хубави млади хора!

Успех на децата, които са на матура. Сега разбрах, че дипломите ще се връчват във време, когато Вики е на Еразъм. Малко тъпо се получава, но каквото такова.

# 131
  • София
Последната седмица я чувствам много специална. Прекрасно е да гледам толкова готини млади хора. Вдъхват ми оптимизъм за бъдещето. Благодаря ви!

ЕлиТ, честит празник! Пожелавам му да е много щастлив!

При нас всичко, освен свекървата, е под контрол!
Дребната ми образува някакви нерви на финалната права, че нищо не знаела и щяла да се провали. Аз й казах, че като излязат резултатите и се види, че е постигнала целта, ще я бия от тук до Пловдив и обратно. Та, може пловдивска среща на 2 юли.
Иначе съм много дзен и се наслаждавам на абитуриентите....

# 132
  • София
Прекрасни деца видях, много се радвам на всички! Успех на последните матуристи днес! Весел празник и на рожденика! Много емоции ме връхлитат тези дни, много смесени чувства ме изпълват. Гледам децата, колко са израснали (не само физически), имат мечти, следват си ги, влизат с широки крачки в новия си етап от живота....Живи и здрави да са, сигурна съм, че ще бъдат  много успешни!

# 133
  • София
Ех, колко хубава емоция в темата! Още не съм наваксала с фейса обаче, но мернах чудни деца.
Много здраве, любов и щастие да имат всички!

Перличке, рекордьор си ти! То и аз последно до вчера дошивах, но твоето направо.., радвам се, че всичко благополучно е минало!
etomira, хаха, уби ме с таз свекърва дето не е под контрол! Дано все пак я озаптиш.
ЕлиТ, жестоко за Рамщайн, добре ви се получи!
Светкавичке, защо скандал в златно ателие, да не ти окепазиха нещо, пупу, сакън?! Чуден е синковец, а клипчето съм си запомнила да го гледам като имам време.
Izida, прекрасна си, и младежът е много джиджан. Не знам на каква вълшебна диета се подложи, обаче оня ден у фейса въобще не вързах кой виждам, днес съм отворила да си преговарям на коя какъв беше никът.

Френските ми мами се кипрят ли, кипрят, аз пусто - на работа. Но реших, че ако си взема целия ден ще се хвана да чистя, което няма да допринесе с нищо за настроение и красота.
А и нашето роднинско-приятелско е в четвъртък вечерно. Та ще си тръгна по-рано да ходя да обличам щерка ми, (която по план трябва да е приключила с фризьора и да почват грима, омммммм да се хареса) и себе си.

Хубава седмица на всички!

# 134
Сънчоне, чак до окепазяване не се стигна. Обаче, след като преди месец ги питах ще стане ли готово до 24май и ми отговарят, че при всички случаи ще е готово до 21,22 и аз давам поръчка, не може да ми казват на 23,че не е готово. И ме уверяват, че на 24 (работят), сутринта ще е готово. (Тамън да беше балът на 24,кскто им казах, съвсем да полудея. Аз винаги оставам поне ден резерв.) И когато отивам сутринта, рошава като недоспала кокошка(предстоеше фризьор следобед) в 10,когато отварят, да ми вдигат рамене, че не е готово. Ами вдигнах скандал, да ми бяха казали. Както и да е, вместих се "на конец".

Много голяма лскомия по тези балове. Във всяка сфера гледат да вземат поръчки без идея ще се справят ли в срок и качествено. Вкл и за ресторантите има негативни отзиви, не само, във форума, а и "на живо".

Моят син, в крайна сметка е имал приятно настроение, но не кой знае какви изживявания. Отзив за храната от него:"Като за войник на фронта, дето да яде каквото му дадат, примесено с трева", "Пюре като за дядовци без зъби"и подобни Joy Не е останал гладен, но не му е това представата за "бално меню"

Общи условия

Активация на акаунт