1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 207
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
  • у дома с любимите си хора
Моля спешно за помощ, ако някой знае и може да ми отговори(може и на лично). Всичко,което е изучавано по ПП Математика като каква математика трябва да се отбележе по американските стандарти. Не съм наясно с техните AP,  pre-calculus, Calculus I и II и разните тригонометрии, статистики и прочие.

# 316
Здравейте! 
Въпрос към мамите от София. Искам да ме насочите за бюджетен хотел или апартамент за 1 нощувка за двама в близост до Софийския университет.

# 317
Вилиан, питай на лично Призма - тя надали влиза в нашата тема - детето й е в американсски у-тет.

Дидинка, проверете в airbnb.Ще съпоставяте цените. Не е проблем ако не е съвсем до университета, ако има пряка транспортна връзка - напр. Пиротска около метростанция Опълченска или до друга метростанция. С метрото за няколко минути ще сте в СУ, а жилищата в центъра държат цени.

# 318
  • В средата на времето
Duhi_Puhi, да ти е жив и здрав рожденика! 🍀🎂🎉 Да е късметлия и щастлив! 😊

Щастлива мама, много сте сладки двамата! 😊 Ти - усмихната до уши, а синът ти - един сериозен такъв! 😊 Да му лек пътят и успех във всичко да има! 🍀

brayan_, лек път и на добър час и на твоето момиче! 🍀 Нека успее във всичко, с което се захване! С братчето бяха много сладки. 😊

Didinka, може да погледнете хотел Акорд. Той е сравнително близо до СУ и с тролей 1 или 3 стигате точно до университета.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 13:33 от Izida

# 319
Благодаря още веднъж!
Ами то и в живота сме си така Grinning
Аз все нахилина, а той по- сериозен. Уморихме го от снимки човека Joy
Бях притеснена, емоционална и щастлива. Всичко бушуваше в мен. Чак не разбирам защо е така. Уж кой знае какво не се е случило - отрочето завърши училище Joy, ама ей ме на вълнения, вълнения...
Предния ден си загубих колата в МОЛа ( помислих, че я откраднаха), със все алкохол и мезета JoyJoyJoy викам си, не стига че я взеха, ами ще се и почерпят....

# 320
  • София
Бях притеснена, емоционална и щастлива. Всичко бушуваше в мен. Чак не разбирам защо е така. Уж кой знае какво не се е случило - отрочето завърши училище Joy, ама ей ме на вълнения, вълнения...
Същата работа и при мен. Два дни след бала още не ме бяха пуснали емоциите. На следващия ден бях и на работа и надух главите на колегите с бала, ама те нямаха много избор и искат не искат ме търпяха Laughing

# 321
  • Пловдив
Didinka, аз за изпитите в УАСГ запазих на моя апартамент от airbnb на пешеходно разстояние, за двама. Но моето е все пак за 5 нощувки, доста евтино ми излезе като за Лозенец. Погледни и там.

# 322
Пухи, честито пълнолетие на "следнабора" Kissing Heart Ние вече гоним 19, е има няма още четири месеца, но все пак. Много здрав и щастлив да бъде, успешен и удовлетворен. Flowers Four Leaf Clover
Hug
Отностно следнабора, цитирам го: Добре че си ме пуснала на 6, иначе щеше да ме чака още цяла година мъка JoyJoyJoy .. но пък това му е от сегашната гледна точка Simple Smile Simple Smile така или иначе (по околни мъжки мнения) до към 25 все тая, остават си дърти тийнове JoyJoy
Може на някое басейнче около Пловдив да се цопнем, що да е задължително да се варим в собствен сос Simple Smile Simple Smile

# 323
  • Plovdiv

Hug
така или иначе (по околни мъжки мнения) до към 25 все тая, остават си дърти тийнове JoyJoy

Joy Потвърждавам.

# 324
  • София
Изпуснах днешните снимки, но по отзивите разбирам, че са били прекрасни. Здраве, щастие и усмивки да има!
Май приключиха и последните балове? По наше време (няма да го уточнявам кое е точно Joy) помня, че имаше и до първите дни на юни. Дано са доволни и всички борили се с допълнителни ДЗИ и защити на дипломни!
Духи, да ти е жив и здрав рожденикът ! Много щастие и късмет да има!
Почерпете се с днешна дата и за МС. Посрещна сериозните 19 Simple Smile и щастлив, че вече не е учебно време заформи купона с приятели на вилата. Надявах се, че между празника днес и концерта на малката в неделя, ще открадна някой час да ви видя утре на срещата, но наместихме и една приятелска почерпка, та за пореден път отпадам.
Желая ви да е весело и да не се наприказвате, та скоро да има повторение Simple Smile
Вилиан, съжалявам, че не мога да помогна с инфо. Ако още не си открила, може да пробваш евентуално в темата за бързи въпроси - училищен блиц: https://www.bg-mamma.com/?topic=1486418.msg48037294#new

# 325
  • у дома с любимите си хора
Получих нужната помощ от Prizma, младежът вече работи по изпита си.

# 326
Стига, момичета!
Аз от кога го чакам тоз пубертет да свърши Rolling Eyes

# 327
Отностно следнабора, цитирам го: Добре че си ме пуснала на 6, иначе щеше да ме чака още цяла година мъка JoyJoyJoy
Все едно слушам моят. В седми клас рева: Защо си ме пуснала рано, след това друга песен запя.

# 328
  • София
Здравейте! 
Въпрос към мамите от София. Искам да ме насочите за бюджетен хотел или апартамент за 1 нощувка за двама в близост до Софийския университет.
Славянска беседа проверете.

# 329
  • София
Jiema, жив и здрав да и твоя младеж. Да има много късмет, да е много щастлив и само хубави неща да му се случват. Весел празник.

Общи условия

Активация на акаунт