1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 173
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, има качени резултати от матурите, но не на всички. Нашите още не са, но съученици казаха, че вече имат оценки.

# 391
  • София
Няма как само някои да имат. Пускат се за всички едновременно. Освен ако МОН пак не е сгафил нещо, разбира се.

# 392
Не знам, така казаха - даже били много доволни Thinking

# 393
Абе, щерката се обади че някои имали оценки. Може би е пускавица, не знам.

# 394
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И сега започва горямото рИфрешване! Sweat Smile

# 395
  • София
От кои ДЗИ са качени резултатите?

# 396
Ех, с тази информация за оценки... надявах се да си живея спокойно до края на седмицата.
Моят син ще учи във Варна, така си избра. От една страна се радвам че е до мен, от друга си мисля, че по-добрият вариант за него е вече да си има самостоятелен живот.
В същия град, колкото и да се дистанцира, все ще се "произнасям", като се познавам.

За пътуването до София, ако осъществим плана, непременно ще дам знак.

# 397
  • София
Абе, щерката се обади че някои имали оценки. Може би е пускавица, не знам.
Не мислят за майките тези, дето ги пускат...
Даже миналата седмица в сряда някой беше пуснал сред младежите същата новина. Звънна ми, че вече съм запаметила на комп-а данните. Казах аз - майтапят ви, свръх рано е, още допълнителни ДЗИ течаха. Но си признавам, че и тогава, и сега погледнах. Joy Ами нищо няма. Не вярвам и аз поетапно да ги пускат.
Светкавица, много съвети получи вече и все хубави, но да добавя и аз Simple Smile Лятото има разни представления на открито в Борисовата градина и зад Музея Земята и хората (Южен парк II му казват Sofia Summer fest тече там). Понякога се случват приятнити концерти, театри. Погледнете за вашите дати, ако мислиш, че ще ви допадне.

# 398
И аз цъкнах … то майчино сърце не трае 🤣 Ще чакам поне една от вас да потвърди и тогава ще пробвам пак!

# 399
  • София

При мен безмилостно пише "Оценките не са обявени". Thinking

# 400
  • София, в момента в любимото ми село Железница

При мен безмилостно пише "Оценките не са обявени". Thinking
Ами да, защото не са обявени.

# 401
Момичета ,  
Моля, за съвети, да си направим стройна програма!
А, да Дай, Боже, може и да се запознаем с някои от вас, но не искам да ви притеснявам, само за логистика питам и моля!
Искрено препоръчвам Националната галерия - Квадрат 500, това е сградата на бившата Галерия за чуждестранно изкуство - прекрасна изложба са подредили и сградата е обновена уникално, с големи отворени пространства. Прекрасни произведения има. Много ми хареса. Музеят на илюзиите също си заслужава. Ако се интересувате от история и археология задължително вижте археологическото ниво под базиликата Света София - за мен е уникално място. Приятна разходка! Има какво да видите.

# 402
Няма как да има според мен. Аман - всяка година има подобни провокации. Някой, който скучае. Само дето не мога да разбера не може ли да си намери по-готино занимание.

# 403
  • В средата на времето
Гледам 14 непрочетени мнения - викам си, това е, излезли са оценките. 😂 То пък само психоатака било.😂

Момичета, благодаря на всички за стиснатите палци! Записах я днес в кварталното училище, за да не изпуснем една желана от всички г-жа, която ще поеме първи клас. Същевременно следя как върви записването в желаното от мен училище, как набъбва листата с чакащи, от кои групи са и ако реша да рискувам с второ, ще я отпиша на 11-12.06, за да може да участва. 🙄

# 404
  • София
Щом моят не е е позвънил, значи няма нищо обявено. Той със сигурност рефрешва сайта на всеки 5 минути и поне това ми спестява Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт