1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 54 793
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм страшно развълнувана тези дни. Балът е голяма емоция, а като си помисля, че ще бъде и студентка в друг град... по едно време взе да ме е страх дали ще успея да й кажа всичко, което искам, да й дам всички възможни съвети.
Няма да има как да сме до тях занапред. Големият ми син е самостоятелен и живее в чужбина от 5 години, за него някак свикнах, той е много упорит и следва целите си. А за дъщерята по-други ми се виждат нещата...

# 76
  • Plovdiv
Благодаря, момичета, мисля вече казах веднъж, но да си кажа пак. Гледайки снимки тук, на приятели във ФБ, съученици и приятели на младежа, ми става едно спокойно и усмихнато за бъдещето. ❤
Не мога да им си нарадвам. 🤗

Днес ми притрябва една снимка и реших да я потърся в чата с големия син. Е, много интересно беше, на какви забравени неща се натъкнах, смешни, мили, тъжни. Пробвайте, ще се изненадате. 😂

# 77
  • София
Niya, страхотен младеж! Попътеп вятър му пожелавам!

Нашето празненство беше много хубаво вчера. Доволна съм, че вкъщи се събрахме, въпреки че имаше доста подготовка за мен.

# 78
  • София
duhi_puhi, защо говориш така за това усмихнато, лъчезарно дете?
Nina, хубавец е сина ти.
Да са много щастливи децата ни!

# 79
  • София
Току що приключихме с проверката на ДЗИ-ПП по математика.  В сряда и четвъртък ще проверяваме третите матури по желание. От близо 1400 работи, около 500 са отлични. (5.50 и над 5.50). Simple Smile

# 80
Много хубави новини Ганис, браво на вас и браво на децата!

# 81
Току що приключихме с проверката на ДЗИ-ПП по математика.  В сряда и четвъртък ще проверяваме третите матури по желание. От близо 1400 работи, около 500 са отлични. (5.50 и над 5.50). Simple Smile
Олееее, страхотно, Ganis! Дано и нашият младеж е сред 500те!

# 82
Успех и весел празник на всички, които празнуват днес!
Попътен вятър и сбъднати мечти!
Красиви са децата ни хора
Heart
Прибрах младежа сутринта, минало супер! Почти не са спали и сега отспива Grinning
Забавлявали се. Пял е Константин и Радо шишарката, това в клуба. Доста ретро ми се струва Rolling Eyes ама какво ли разбирам аз

# 83
  • София
Среден успех- 72,5 точки. Много съм щастлива.

# 84
Това е супер!

# 85
  • София

Твърде вероятно, защото матурата тази година беше много лесна в сравнение с предходните матури по ПП- Математика. Вашето мнение като преподавател какво е? Ще бъда благодарна, ако споделите.

# 86
  • София
Не е редно да има разлика в тежестта на матурите в различните години, предвид че се ползват за вход в университетите. Не всички кандидатстват в годината на завършване, не всички ги приемат първата година, деца сменят специалности, кандидатстват в други... Така тези, които са били с по-трудна матура са доста прецакани.

# 87
Искат да откажат учениците от масовата матура по Английски, особено по ПП 😂.

# 88
Пожелавам успех на всички набори, нека да постигнат своите желания и мечти! Heart
Снимки и от мен за малко:
Скрит текст:
Bowtie

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 10:01 от Rosita

# 89
Щом матурите по математика са проверени, това означава ли, че с това темпо се проверяват и другите изпитни работи и има вероятност резултатите да се обяват по- рано?

Общи условия

Активация на акаунт