1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 220
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
  • София
saffron, да наистина на ПИ изкарваше висок брой точки и дипломата му е отлична, но на ДЗИ на затворените въпроси има 4 грешки и на втората и третата част, ако му орежат точките по една или друга причина, тогава вече не се знае колко ще му е бала.

# 271
  • Разпиляна във въображението
Беки, бил е малкият дявол. Добре е, че всички са живи и здрави! Не мога да си представя какво си изпитала, но прегръдка.

Още хубави деца. Пу-пу!

# 272
Беки, до ламарината да е. Дишай!

# 273
  • София
beki Лоша работа, дано да са се отървали само с уплахата и да са си извадили поуките от ситуацията. Другото е ламарина. Не искам и да си представям какво си преживяла.

Изпуснах част от абитуриентите, но съм сигурна, че са прекрасни.

Ние вчера подписахме договора за наем на студиото в Хага и вече официално чакаме само дипломата за средното образование и да се записаме.

# 274
Че то с право само лекар не може да станеш 🤣, стига да удържиш тегавата материя 6 години, че и после …
Шест години ли е вече, по мое време (през далечната 1996 г.) -  беше 5 години - 10 семестъра, плюс 1 година стаж…
Не съм много сигурна, ама е 5 или 6, с тази разлика, че сега се влиза далеч по-лесно. Къде са двата сложни изпита на теми по история и литература по огромни конспекти (тогава пълна шестица в дипломата нищо не ти гарантираше), къде е сегашния прием с резултат от сравнително лесно по трудност ДЗИ и общ успех от последните две години.

# 275
  • Бг-мама
Беки прегръдки!
Не мога от телефона да го сложа в скрит текст. Преди близо 6 години изгубихме член от семейството при катастрофа. Няколко месеца по- късно , мен ме удари жена която не спря на стоп и с такава сила ме изхвърли от пътя, че колата ми обърна посоката. А на всичкото отгоре и избяга. Намериха я по късно, но това което исках да кажа от цялото това преживяване ми остана дълбока психическа травма и до днес. Всеки път като ми се появи кола от кръстовище и се стягам и си мисля , че няма да спре. Въпреки че имах само драскотини и се разминах леко само с потрошена кола. Не подценявайте ситуацията и ако се наложи нека посети терапевт.

# 276
Приказни деца! Страхотни снимки!
Беки, радвайте се, малкия дявол! Миналата година и ние имахме много травматично преживяване  - малкият ми син го блъсна кола на връщане от училище. Тогава той беше 7 клас. Няма да разказвам за стреса покрай подготовката и проваления втори срок. Най - травматичното беше, че ми се обади негов съученик и ми каза, че синът ми го е блъснала кола и не може да говори, а шофьорът е избягал. Така че, добре, че детето Ви се е обадило, стресът е невероятен.

# 277
Беки, да, в такива моменти разбираш, че всичко друго освен живота и здравето е вятър и мъгла! Пали свещичка или мислете за курбан. Много сили ти желая!

# 278
  • София
Беки, и аз те прегръщам. Слава Богу, че са добре всички.
Зечова, Kokiche, Радвам се, че се е разминало най-страшното, но психиката как се нормализира.. и вас ви прегръщам.

Много ми се иска да стават по-разумни и съвестни хората, особено като шофират.., а не само да си мерят онова. Като тия дето присвяткват на магистралата.. или карат в аварийното, както и да е.
Нашето парти е днес, уж измислихме тоалетите на нас тримата, абитуриентката ще си е с роклята.., но дали ще я минимизира в някакъв момент, не знам. Много се надявам да ни се получат хубави снимки в бара, един приятел обеща да поеме тази роля.

Нинче, как е дъщеря ти, борите ли ангината?

Останаха ли ни още абитуриенти? Или всички минаха?

# 279
Беки, прегръдка!
Рада, разкошно момиче имаш и готини момчета!
Сънчо, весело празненство!

# 280
  • Варна
Беки, най-важното е че всички са добре!

Моето май се отказа да ходи на изпитите на 7-ми и 8-ми юни по математика. И за Стоп.факултет,  и за Геодезията в УАСГ има възможност да кандидатства с оценките от матурите, където смята, че се е справила добре, има и оценка от предварителния по математика в СУ.

Нина, как е девойката?

# 281
Беки, дано стресът е отшумял!
Като се уговаряте за сбирки, а ние сме се събирали спорадично, се чудя, вярно, в сферата на фантазиите, но все пак :Дали не може да се организира в някоя къща за гости/база/или каквото там из Централна България/някой уикенд среща за всички? И който дойде? Зная че е трудоемко и времеемко, но все пак? Около В. Търново, напр, с една нощувка?

# 282
Благодаря ви момичета Heart
И тримата са добре за щастие!
Аз също вече съм спокойна, макар че и днес ме изпращаха вкъщи, че съм изглеждала болна Joy
Весело изкарване на празнуващите днес, нищо че вали Hug
Болните да оздравяват!

# 283
АЗ предлагам срещите да са: юни в София, юли в Пловдив и август - във Варна! И не се шегувам.

# 284
АЗ предлагам срещите да са: юни в София, юли в Пловдив и август - във Варна! И не се шегувам.
Ейййй, най-после да зачетете "провинцията". (Чели сме Хемингуей, де 😁).
Подкрепям с две ръце, само да знаете, че и ние имаме отпуски, а варненец да стои във Варна през отпуската си и да ходи на Варненски плаж - не е варненец, да знаете!
Супер предложение!

Общи условия

Активация на акаунт