1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 183
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
За обявяване на резултатите от ДЗИ има посочен краен, но не и начален срок и каквото и да се каже по зададения въпрос би било спекулация. Вероятно е в момента, в който от МОН имат готовност да качат резултатите, да го направят, дори да е преди крайния срок. С оглед по-късното провеждане на изпитите за признаване на компетентност това е малко вероятно. Аз чакам резултат на 07.06.

# 361
Преди малко сайта беше блокирал, може и да е по-рано.

# 362
Здравейте!
Голямо празнуване изпразнувахме събота и неделяq сега е време вече да наваксам със служебните дейности, които изостнаха напоследък. Мина партито за бала в събота, а в неделя аз бях на 30 години от дипломирането си.
Много съжалявам за пропуснатата среща на 01.06 ,но в този ден приемахме гости от 12,00 до 00,00 часа, че и малко по-късно. Купонът за дипломирането в градината беше вихрен и с много гости. Посрещнахме, порадвахме се и се веселихме с много гости, с нашето семейство надхвърлихме с малко  50 човека. Не мога да повярвам, че не си направихме снимки, но цял ден посрещахме/изпращахме  хора и някак не успяхме. Но в същото време останах с чувството, че успяхме да се видим с всеки. Има някакви отделни кадри, но до там. Явно трябва да ни остане само в спомените като емоция.
За вселенска форумска среща съм много ЗА, би било толкова хубава да станат реални виртуалните ни приятелства.
Качвам само една снимчица от двора на партито от следващата сутрин...

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 10:49 от Госпожа Рада

# 363
  • София
Марти след като завършиха е добре, че се запознахме! Joy По-добре късно отколкото никога! 💞 Ще се радвам да те видя отново.
Беше ми толкова приятно, че чакам с нетърпение следващата среща.
Рада, голямо празнуване е паднало и при вас.
Нашето празнуване, го празнувахме като в приказките. Три дни яли, пили и се веселили Laughing

# 364
  • София
Да споделя и аз моите впечатления от срещата,беше чудесна.Благодаря на всички, които дойдоха по-рано и не ме оставиха сама!Час и половина наистина минаха като 5 минути.
Имах удоволствието да седя до Марти и до Fair Lady.Беше за кратко,но нямаше как да остана повече.
Говорихме си с Лейди за по-чести срещи.Тогава няма да е проблем ,ако някой не успее да се включи.Ще го направи следващия път,който няма да е толкова далеч във времето.
Лейди благодаря за организацията!
Поговорихме си и с Марти,чудесна дама.Жалко,че досега не се е включвала в срещите.
Хайде момичета,помислете за нова среща преди всеки да се е разбягал по морета и планини!През лятото има и повече варианти за заведения на открито.
Хубава седмица!

# 365
Да се отчета и аз - събрахме се с родата, изпратихме абитуриента миналата седмица. С някои роднини не се бяхме виждали от доста отдавна и ни беше много хубаво, че се събрахме, и то по добър повод. Всичко сякаш мина за един миг.
Бяхме и на още няколко бала на близки деца - страхотни, прекрасни млади птици, готови да разперят крила. Много емоции последните десетина дни!
Не успях да дойда на срещата, но и аз съм "за" по-чести срещи, за да успея да се класирам на някоя. Бях на срещата в 7 клас и още си пазя баджа, така че съм подготвена Blush

# 366
  • София
Как не ми се работи днес, ако знаете.
Тъкмо взе да затихва празничното настроение и се оказа, че днес пък колежка има РД.

# 367
Така, така, чудесно. Празниците да нямат край Party Time
И на мен не ми се работи, а и времето ми идва малко тежко...Днес ми е точно като затишие пред буря - и в буквален, и в преносен смисъл.
Май имам нужда някой колега рожденик да се появи и при мен, но едва ли - до сега да се бяха обявили, ако ги имаше Stuck Out Tongue Winking Eye

# 368
Тъкмо взе да затихва празничното настроение и се оказа, че днес пък колежка има РД.
Скъпа, и твоят идва скоро: доколкото съм запомнила сме на една дата …😁

# 369
  • В средата на времето
Да измрънкам - малката са я приели в кварталното училище, нищо че беше 4-то желание. Сега вероятно ще участвам в същия филм както след 7-ми клас - напрежение, нерви и класиране до последно. 🙄

# 370
  • София
Преди малко сайта беше блокирал, може и да е по-рано.
Днес мисля са първокласниците - МОН няма в един ден да "развълнуват" толкова родители Simple Smile Изида, ти ли беше с кандидатче? Надявам се да сте там, където искате.
Ради, много хубаво звучи празненството ви. И ние имахме в събота почерпка с приятели за двата му повода на набора. И от днес и аз уж се настройвам на по-работна вълна Simple Smile
Сафронче, честит да ти е хубавият подарък от синчето, със здраве да си го носиш и все така да те радва. Ето че още поводи се задават, мисля доста Близнаци пишат тук.
П.П. Ех, докато пиша и Изида се е отчела Sad Стискам ти палци, да е само до второ и да имате късмет. Flowers Four Leaf Clover

# 371
  • София
Как няма да е блокиран сайта на МОН, като моят днес е проверил поне 18 пъти, дали има вече резултати. Казвам му аз, най - рано от 5.06. да започне да проверява, ама не слуша.
Изида, много неприятно, дано на следващото класиране да я приемат в желаното. Ох, и твоята не е лесна.

# 372
Jiema, честит ти рожденик! Честито и на всички рожденици от последните дни, които съм пропуснала! Да са здрави и много щастливи и да им върви по вода!

Много сте готини на снимките! Следващият път се надявам да се класирам и аз. Малката ми участваше в традиционната изложба на децата от ателието, в което ходи на уроци, трябваше там да отида по същото време, едвам се завлякох, че не бях на център здравословно. Надявам се следващият път да съм пушка и да се запозная и с новите попълнения в компанията на живо.

Изида, стискам ти палци много силно! Преди 7 години живях 2-3 седмици в прединфарктно сътояние, малката я приеха чак на трето класиране в училището на сестра й, до този етап в нито едно не а бяха приели дори от най-близките ни. Вече разглеждах училища в Ботунец накрая.

И на мен ми е интересно да видя резултати от ДЗИ. При нас се очертава да не трябват за никъде, освен ако са високи - тогава биха й послужили да кандидатства за стипендия. Но за това има и много други условности и затова не ги чакаме на нож, ако стане, просто ще е бонус.

# 373
  • София

Как добре те разбирам. Таман приключиха абитуриентските страсти и вчера - 50 годишнина на много близка приятелка ..... Как да работя днес?

мартеа и на моята няма да и трябват за никъде оценките от матурата, но въпреки това ми е любопитно да ги видя. Никакви вълнения нямаме по темата.

Моята съвсем го е дала на уволнение - цяла седмица е на абитуриентски на приятели, а в събота на 2 бр.
Дипломите им ще ги връчват на 26.06 в аулата на УНСС. Само си я взема, връчва я на майка си и заминава на двудневен бийч фестивал на Каваците и после джулай морнинг. Пък майка и ще има грижата да я завери нотариално, да я занесе на превод и да организира цялото и придвижване към холандския университет Simple Smile Пей сърце ......

# 374
  • София
Изида, не зная каква е схемата за първи клас, ама силно ти стискам палци.

Янче, за такива неща с кеф се тича.

Сафрон, имаме си оправдание в петък от сутринта да започнем с бЕлого. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт