1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 187
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Моят пък понеже е в Англия каза "Ще гледам като се прибера. Сега не искам". Завиждам на спокойствието на днешната младеж!

# 406
  • На планетата земя
Леле, какъв ентусиазъм за резултати, аз помислих, че са излезли. Моя е на Мармарис с гимназията, купона е на макс, хич и не мисли за резултати. Ще започва работа трето лято на Златни пясъци, по собствено желание започна. Иначе и на мен ми е тъжно откак мина абитуриентската, за оставане във Варна не иска да чува, София го влече. Не знам как ще се справя с емоциите на празното гнездо.

# 407
Поне резултатите на ИТ кариера на МОН излязоха, ако и друг се вълнува за тях.

# 408
Ние сме от София, но моята категорично не иска да кандидатства в Софийския университет. Искала да изпита студентския живот. В същото време предпочита задочно, за да може да работи. Е , какъв студентски живот само на очни....не знам.
Друга е дилемата. Навсякъде задочници започват в края на август , а тя е предплатила почивки от 25 август до 14 септември. Няма как да стане ,  ще се гръмна....

# 409
  • София
Момичета, има качени резултати от матурите, но не на всички. Нашите още не са, но съученици казаха, че вече имат оценки.

Най-вероятно се касае за професионални гимназии, където втората матура по професията се провежда и оценява от комисия от техни учители. При нас е такъв случая. Около седмица след матурата си знаеха оценките, като в някои училища даже са ги въвели в Школо. Но тези оцеnки все още не са качени в infopriem.mon.

# 410
Момичета, има качени резултати от матурите, но не на всички. Нашите още не са, но съученици казаха, че вече имат оценки.

Най-вероятно се касае за професионални гимназии, където втората матура по професията се провежда и оценява от комисия от техни учители. При нас е такъв случая. Около седмица след матурата си знаеха оценките, като в някои училища даже са ги въвели в Школо. Но тези оцеnки все още не са качени в infopriem.mon.

Със сигурност тези оценки се коментират.
При нас вече са качени в школо

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 13:05 от toni1

# 411
Някакви резултати явно са излезли, защото моята дъщеря има оценка от ДЗИ втори, води се Държавен изпит за придобиване на професионална квалификация - ПП
Да я похваля, че е с Оценка: 5.59 Точки: 93.17. Вижда се в Школо.

# 412
  • Варна
А някаква пресконференция на МОН няма ли преди/по време на излизане на резултатите? Нещо ми се върти из главата, че май имаше  пресконференция при обявяване на резултатите при 7-класната одисея, или на 12-класните матури преди 4г , ама съм затрила спомените явно.

# 413
  • София
Обикновено е в деня на публикуване на резултатите.

# 414
  • София
Абе, щерката се обади че някои имали оценки. Може би е пускавица, не знам.
Не мислят за майките тези, дето ги пускат...
Мен, ако питаш, нарочно го правят. Някое дете отмъщава за дванадесет години тормоз и извънкласни занимания.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 13:46 от Спунк

# 415
  • София
Здравейте,
интересувам се от частен учител за профил Математика за 11 и 12 клас в гр.София. Ще съм много благодарна, ако ми препоръчате някой.

# 416
  • Plovdiv
Реших, че сте изписали темата, има нова, а и разбира се резултатите са публикувани и аз съм проспала. 😂 Не, че нещо ще загубим, ако разберем няколко часа по-късно, ама .. адреналин да има. 😂
Радвам се, че добре сте провели
“ мама тайм “ след абитуриентска среща. Имаме нужда. 🤗

# 417
Дъщеря ми следи тези работи, но да ви питам, че и аз да съм в джаза с рефрешването за резултати.
В страницата на Министерството, за да вляза ми иска потребител и парола. От къде да взема данните?

# 418
  • Варна
От бележката за ДЗИ, която са и дали от училище.
Аз чакам да станат 40 известия темата и тогава ще проверявам.
Някой от Варна с препоръка за очен лекар?
Иначе съм готова за морска среща Grinning

# 419
От бележката за ДЗИ, която са и дали от училище.
Аз чакам да станат 40 известия темата и тогава ще проверявам.
Някой от Варна с препоръка за очен лекар?
Иначе съм готова за морска среща Grinning
Аз ходя при Нешкинска, работи със здравна каса, доволна съм. Внимателна и обстойно преглежда и ми откри проблем, който се потвърди при проф. Златарова(очна клиника). Златарова е много прецизна, за преглед обаче не работи ПО ЗК, само по корекции може ЗК.

Ами, хайде, една Морска среща!

Общи условия

Активация на акаунт