1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 119
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
А гледат ли се някъде работите? Понеже нали не качват матурите по избор, моята мома се поинтересува как може да разбере какви са й грешките и тн.

# 616
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Да и момата се интересува може ли да се видят работите и оценяването, както беше в 7 и 10 клас?

J_M_M не си

# 617
  • София
Могат да видят работите си в собственото си училище.

# 618
Аз съм потресена от средния резултат на матурата по БЕЛ. Според сайта на Дидева е 59.40 точки за страната. Това е с почти 10 точки над миналогодишния. Баловете ще хвърчат ако е така.

# 619
  • София
Супер! Типично по МОН-ювски. Rolling Eyes Да се поФалим с по-високи резултати. Сега очаквам на седмокласното НВО да дадат таблицата за умножение във втори модул.

# 620
Санака, а  дали има  вариант преди официалното връчване на дипломите да се вземе, да се направи нотариално заверено копие и да се върне оригинала, а с копието да се действа? Ясно, че е конкретна договорка, но МОН ли издава дипломите или всяко училище - върху бланка от МОН?

# 621
  • нейде там, където ....
Izida, viara_iv, не се притеснявайте, ще стигне за УАСГ. За момчета, пардон, мъже, балът е доста по-нисък. За архитектурата най-важно е рисуването.

ЕлиТ, успех на младежа и на работното място.

При набора оценките са близки до очакваното, даже малко по-високи и, надявам се, напълно достатъчни за първите три желания. Остава да ги подреди.

Санака, а  дали има  вариант преди официалното връчване на дипломите да се вземе, да се направи нотариално заверено копие и да се върне оригинала, а с копието да се действа? Ясно, че е конкретна договорка, но МОН ли издава дипломите или всяко училище - върху бланка от МОН?
В нашето училище на преден випуск предлагаха по-ранно вземане на дипломата, ако се налага. На официалното връчване - обложката само Smile

# 622
Супер! Типично по МОН-ювски. Rolling Eyes Да се поФалим с по-високи резултати. Сега очаквам на седмокласното НВО да дадат таблицата за умножение във втори модул.
да, аз лично съм бясна. Тази номер и в 7- ми клас им го спретнаха, сега ми е дежа вю.

# 623
  • София
Шарлот, не съм запозната в детайли с процедурата, но мисля, че дипломите се подготвят от училището, а после се носят в МОН за печат. Има краен срок /не помня какъв беше/, в който се подпечатват и се връщат в училището. Обикновено между това и връчването не е дълъг периодът от време.

# 624
Нещо тематично за развлечение;))
https://www.facebook.com/share/r/1szkMavCs3tvuEPJ/https://

Моите впечатления са, че има доста високи резултати, включително и с по 100 т.

Поздравления  за резултатите на всички младежи и успех в бъдещата реализация!

# 625
  • София
Аз следя темата с интерес (разбира се, не само тази), не се поддавайте на отрицателни емоции. Децата заслужават поздравления, даже и моя синковец. Личното ми мнение - не  е удачно матурата по БЕЛ да ти е балообразуващ предмет по редица специалности, но сега такива са правилата. Ще видите, че децата ще успеят и ще учат в желана от тях специалност. Децата са ни оправни и гъвкави, казвам го от личен опит и това, което преживях с дъщеря ми. Сега е различно, няма начин ние да не го преживяваме, но децата ни са космополити и те ще се нагодят към тази действителност (например моя син за мой срам се изказва много по- добре на английски отколкото на български). И не на последно място - за мен вече няма да има 15.09 (живот и здраве л, за внуци вече), така че съм насреща да споделя нечии емоции🙂

# 626
  • burgas
Jabanka и  за мен вече 15.09 ще е просто дата в календара .Оттеглям се със стаж 2x12 / без моите 12 които бяха доста отдавна/.Подкрепям напълно това което си написала.

# 627
  • София, в момента в любимото ми село Железница
jabanka аз също чакам МС 2008 с трепет ще изкара ли въобще 30 т. на ДЗИ БЕЛ. По АЕ е възможно да изкара 90-95т. Сам желае да започне уроци по БЕЛ Anguished

# 628
Аз пък искам най-сърдечно да благодаря на всички тук, че заедно извървяхме толкова години и преживяхме всички емоции, от най-всякакво естество. Жестоко клише е, но като всяко клише, е истина.
Моята стихия не е блестяща в резултатите си на това ДЗИ, но това не е от значение занапред, стига да държи посоката и да е все така упорита.
Успех на децата, ние вече не пеем, само ще пригласяме, като се стараем да държим тоналността.
Ако ви се стори тъпо и сантиментално, на доста бЕло съм вече 🤪

# 629
  • София
В 15,20 последно погледнах сайта и заминах на среща, пък те да вземат баш след малко да пуснат резултатите ....
После пък ми падна батерията Simple Smile
Доволни сме и ние - 5,15 по БЕЛ и  6,00 на дипломната работа. Повече от прекрасно. Няма да и трябват и не инвестирахме пари, време и услия. Имаха прекрасна учителка по БЕЛ, която ги учи през всичките 5 години в гимназията и до последно им пращаше материали за подготовка.

Общи условия

Активация на акаунт