1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 103
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм потресена от средния резултат на матурата по БЕЛ. Според сайта на Дидева е 59.40 точки за страната. Това е с почти 10 точки над миналогодишния. Баловете ще хвърчат ако е така.

Аз пък се радвам на високите резултати на форумските деца. Утре ще видим статистиката де, но като гледам по фейсбук групите колко двойки и тройки има, а и неявили се на втора матура.
Фрапиращо от фейсбук групата “матури 2024” е 2.00 по БЕЛ и 3.51 по биология..

# 631
Да се отчета и аз - петици и на двете матури. Като си знаем какви усилия (не) положи, като цяло не сме изненадани. Въпреки това аз съм малко разочарована, явно вътре в себе си все пак съм се надявала, че някак по чудо поне на матурите е успял да си събере акъла и да даде максимума от себе си. Ех, уви.
Не коментирахме много въпроса - нито се разправяхме, нито се черпихме.
Видях чудесни резултати тук. Браво - не само на отличниците, но и на всички деца за положените усилия. Пожелавам на всички, на които им трябват тези оценки, да им стигнат за най-доброто за тях място Hug

# 632
  • София
Нямах време вчера да пиша, но момчето се е справило много добре - 5.50 БЕЛ и 5 НЕ ПП

# 633
  • Варна
Не бяха пълни хвалбите на неизвестните потребители и съм малко разочарована. Трябваше да пишат, 100 БЕЛ, 99 Мат без Никаква подготовка!
Доволна съм от резултата по БЕЛ, той - не. Щял да ходи да си гледа работата. Обича да пише разни фантасмагории и за 2 години не успях да обясня, че не е дорасъл до Шекспир и Вонегът та да използва измислени от него думи в есето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
  • Варна, България
За балообразуването на СУ:
Когато има ДЗИ по балообразуващ предмет от дипломата, взима се оценката от него, а не от круса на обучение. Т.е. в случая с психологията ще се вземе ДЗИ по БЕЛ четири пъти + една от алтернативно изброените оценки от дипломата в най-дясната колона. Когато има повече от едно ДЗИ, което са приема в балообразуването с различни коефициенти, взима се не по-високата, а по-благоприятната оценка за кандидата, т.е. тази, която формира по-висок бал.

Не оспорвам, но в таблицата друго пише: 3 пъти ДЗИ + оценка от диплома БЕЛ + още една оценка от изброените, което означава, че ще избере най-високата (благоприятната).

Оценките от ДЗИ БЕЛ и от БЕЛ дипломата могат да се различават.

За статистиката доволни сме от резултатите. Синът ми се колебаеше между Морско училище-Варна/ Психология - СУ.

Засега избра и е приет в Морско училище, но резултата от БЕЛ ще му стигне и за Психология.

Успех на всички деца с предстоящи изпити и класирания! Flowers Four Leaf CloverBlue Heart

# 635
  • Разпиляна във въображението
И ние отчитаме 2 петици. По български можеше и повече, но каквото такова.

# 636
  • Бг-мама
И ние сме от по посредствено представилите се . 5 по Бел и 4.80 па АЕ ПП . На фона на това , че записа е бил ужасен можеше и по плачевно да е положението. По голям приоритет са ни оценките от изпитите по математика , но има къде да ползваме и матурата по БЕЛ , ако се наложи. За човек който 4 години спа бива. Яд ме е мен защото е умен , но много мързелив. Той бил доволен.

# 637
  • София
Днес да поздравим Спунк-ича.
Спункче, да си ни жива и здрава, доволна и щастлива. Много да те радвам и да НЕ те нервират мъжото, децата, колегите.
Чуден празник ти желая!

Jiema, EлиТ, благодаря за пожеланията! Много емоционален ден ми беше вчера, днес продължавам.

# 638
  • някъде ... тук ...
Спунк, да си здрава най-вече, щастлива и обичана!

# 639
Спунк, жива и здрава! Много щастие ти пожелавам Heart
Резултатите за мен са напълно очакваните (като се има предвид отложената подготовка за след изпитите Joy) - БЕЛ 4, АЕ ПП 6 и МАТ  ПП 2 (на 1 точка от 3, ама…). По БЕЛ според мен не са му разчели “краснописа”, но няма да задълбавам.
Зечова, това за спането и мързела се отнася 100% и за моя хубавец! Умен е и щях да се ядосвам преди, но сега съм над нещата Simple Smile

# 640
  • София
Спунк, Сънчо (на патерици), бъдете здрави и много щастливи!  Flowers Rose

Не оспорвам, но в таблицата друго пише: 3 пъти ДЗИ + оценка от диплома БЕЛ + още една оценка от изброените, което означава, че ще избере най-високата (благоприятната).

Оценките от ДЗИ БЕЛ и от БЕЛ дипломата могат да се различават.

А под таблицата има забележки, една от които е:

Цитат
Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит.

# 641
Спунки, Сънчо (със закъснение): да сте живи и здрави! Само усмивки и позитивни емоции! На добър час на наборките, че все още те са ни приоритет и сме добре, когато те са доволни.

# 642
Момичета, здравейте, и момчета , ако има!
   Аз съм от набор 2004 и си намерих в телефона файл с миналогодишните балове в УНСС. Ако някой има интерес с удоволствие бих изпратила, знам аз как издирвах миналата година.
   Успех на децата!!!

# 643
  • Димитровград
Здравейте! Браво на децата със 100 точки, но за съжаление щерка ми не е от тях. И както и други споделят- даже много добре, с оглед на мързела и цялата пародия в тяхното училище. Още от дистанционното обучение си го изкараха през просото и даже тази 5-ца по АЕ ПП и е твърде много.
 Някой знае ли как да видя баловете за Пловдив за 22 и 23 за ПУ?
Честит празник на рождениците!

# 644
Здравейте, аз ли не се ориентирам в сайта на СУ, но не намирам минималните балове от мин.година. Или  ги няма?

Общи условия

Активация на акаунт