1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 108
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Сънчо, Спунки ЧРД!!! Много щастие ви пожелавам!
Някой знае ли от кога могат да се гледат работите?

# 646
Има ги по-нагоре в същата тема. На сайта на университета няма да се намерят. Съветът от добре информирани източници е да се гледа бала от 22 г., който съответства на по-лесна матура и по-високи оценки.

# 647
  • София
Сънчо, вчера съм те изпуснала.. бъди честита и да илядиш!

Спунк, честит празник! От щастие да не се отървеш!

Браво на децата! Сигурна съм, че всяко едно.ще намери своя път!

# 648
Марулетка, пусни баловете на мен! Аз тези от 2022 имаш ли?
Честити да са Сънчо и Спунк! Здрави и щастливи!

# 649
  • София
Първо да честитя на Сънчо (със закъснение), на Сливката (с голямо закъснение), на Спунк (дето съм я улучила по случайност) и на всички други от тази зодия. Да сте все така прекрасни, лъчезарни, с добро чувство за хумор дами!

Моето дете е вързало заветната думичка "отличен" на матурите, пък че е минала на косъм по БЕЛ хич не придирям.
За АЕ трябва да ми обясните сега като има отличен на ДЗИ-то, но 5 в дипломата от 11 и 12 клас, това помага ли ни за нещо по някакъв начин? И като АЕ е ПП, това значили, че това ДЗИ може да се ползва вместо сертификат за В2? Или си зависи от изискващия сертификата.

Да бях сега на 18-19 как бих кандидатствала едно ландшфтно инженерство... Лято е, а в БГ няма достатъчно добре оформени паркове и градини Stuck Out Tongue Winking Eye Аз туристическите си обиколки на това ги посвещавам. Хората разглеждат музеи, магазини, заведения... аз оценявам градовете по парковете им. Чак се чудех защо в училището на децата не са направили един клуб по озеленяване. Имат площ, не е толкова скъпо да се финансират дори от родители семена, разсад, няколко чифта ръкавици и тор. Ама това вероятно е от пенсионната ми възраст и съпровождащите я пориви.

# 650
Нямам за 2022г ,съжалявам.
   На ЛС , че не мога да сложа тук файла и пращам скрийншот.

# 651
  • Plovdiv
Честито със закъснение на Сънчо. Hug Честит рожден ден днес на viara_iv и Спунк.Kissing Heart

Прекрасни резултати видях, децата се справиха, браво на всички. Heart Пожелавам да успеят, там където са се запътили. Всъщност, това е целта и ако оценките са достатъчни, за да се осъществи, значи всичко е наред. Heart
Ние сме доволни от резултатите, не са отлични, но са ни достатъчни, ще е нужна само оценката по БЕЛ и то като 1/7 от бал. Blush

марулета, ще съм много благодарна, ако ми ги пратиш.Hug

# 652
Мили дами, не съм активна в писането, но ви чета редовно. На фона на цялото притеснение да не би случайно да му анулират работата, се радвам не толкова каква е оценката, а че има оценка. Справил се е много добре 5,33 БЕЛ 6,00 АЕ ПП
Продължаваме нататък, тъй като нашата цел е Дентална медцина и най-трудното тепърва предстои.
Пожелавам успех на всички деца!   

# 653
  • София
Честити да сте, момичета! Да ви е прекрасна новата слънчева година и всички занапред!

# 654
  • В средата на времето
Честит рожден ден на Сънчо, viara_iv и Спунк! 🎉🎂Да сте здрави, щастливи и все така млади! 😊

# 655
  • София
За балообразуването на СУ:
Когато има ДЗИ по балообразуващ предмет от дипломата, взима се оценката от него, а не от круса на обучение. Т.е. в случая с психологията ще се вземе ДЗИ по БЕЛ четири пъти + една от алтернативно изброените оценки от дипломата в най-дясната колона. Когато има повече от едно ДЗИ, което са приема в балообразуването с различни коефициенти, взима се не по-високата, а по-благоприятната оценка за кандидата, т.е. тази, която формира по-висок бал.

Не оспорвам, но в таблицата друго пише: 3 пъти ДЗИ + оценка от диплома БЕЛ + още една оценка от изброените, което означава, че ще избере най-високата (благоприятната).

А отдолу под таблицата пише:
4. Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит.
Сега стана ли ясно?

# 656
Честити да сте момичета, на патеричка за отминалите и с пожелания за радост и късмет на всички празнуващи! Flowers Four Leaf Clover
Наборката ще излиза да си търси работа днес. Иска да си уплътнява времето, че я хванало безсъние от стреса в последните месеци.

# 657
Спунк, Сънчо и доколкото разбрах, viara_iv, бъдете здрави, щастливи и обичани 🌷🎉🎂Още много майчини радости! Heart Весели празници!

Е, момичета, май сега почва трудното, а? Избор на житейски път, реализация, партньорство, семейство... и ние, все по-назад и в сянка. Желая едно щастливо и емоционално лято, успех за тези, на които предстои прием и да споделяме е много вълнуващи моменти! Heart

# 658
Честити да са ни прекрасни рожденички! Two Hearts
След като излязоха резултатите от ДЗИ  се прокрадват идеи и за план В при наборката ако не се получи с фармацията. Вчера каза, че ще пише и други специалности в СУ за всеки случай. Радвам се, че допуска и логопедията като вариант, защото моето лично мнение е, че много ще и пасне като специалност. Батко и я съветва за право, но аз нещо не я виждам в тази специалност. Все пак продължаваме да стискаме палци за фармацията, с химията добре се движи като подготовка и силно се надяваме да компенсира биологията.

# 659
За да не пропусна някой, пускам за УНСС каквото имам тук.Съжалвеам за лошото качество, не знам как и телефон да го кача по друг начин.
  Дано съм полезна!Успех!

Общи условия

Активация на акаунт