Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 122
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • България
Съмнявате се в интелекта на Николай, а аз в искрения му интерес към женския пол.

На мен ми е единственият по-интересен участник сред батките и каките. Говори бавно, за да не се изложи в обстановката. Малко ми е ала Ицо Хазарта. Писнало ми е от чалга муцуни.

Анализът ми е на база половината първи епизод и откъсите, излъчени от Кукушев.

# 436
Не намирам Ния Косара за адекватна, едва издържах 15 мин от подкаста. Когато имаш топ гост като Кобилкина трябва да се постараеш да имаш поне полуадекватни водещи.

Няколко потребителя вече са написали, че там където си изкарваш хляба, не си вадиш онази работа.

Според мен в бъдеще Неделчо и Туджаров все повече ще имат различия докато не им се разделят напълно професионалните пътища. Туджаров само печели, че хората няма да го свързват с това безумие.

# 437
  • България
За мен гост като Кобилкина е доста ниска летва и не говори добре за имиджа на продукцията. Аз лично ще бойкотирам досадната рускиня с натрапчив акцент. Как не го научи тоз наш език за толкова години?!
Една Венета Райкова запълва същата ниша и е по-приятен и не толкова глупав анализатор. Да си говориш с кифли и чалгаджийки, да вадиш информация и да провеждаш разговори не е лесно.

# 438
Не намирам Ния Косара за адекватна, едва издържах 15 мин от подкаста.
Аз ги пускам за фон, без да ги гледам реално, а съм отворил друг сайт. Защото са тип радиопредаване, без някакво видеосъдържание, само в студио с микрофоните и си плямпат.  И за да минава по-бързо ги слагам на скорост 1:1.25 и си е перфектно така. Единствено Чакалкаст го слушам 1:1, защото Жорката има скороговорка и ... като изрича по 10 думи в секунда, само това остава, да го забързвам допълнително Grinning

Ще си спестя гледането/слушането на този подкаст занапред.
ДиК S01, Къщата S03, Ще си кажат, Надкаст и Кукушев са ми предостатъчни.

# 439
  • Stockholm
Теа мрази гнусливи мъже Joy Не искам да я хейтя, защото е паднала милата. Просто ми е мъчно за нея. Лошо за създателите на шоуто да трупат дивиденти от такива като нея, вече познати отпреди.

# 440
Тези в ДиК не са случайни.
 Йоан е участвал в някакъв чалга клип, наречен "365" или нещо подободно от едноименният филм. Клипът е живо п*рно.
На Елена снимките ги харесва Радостин от ИВ-5.
Йордан е станал 5-ти на някакъв конкурс за Бодибилдъри.
Теа - Ергенът 3.
На друга участничка (май тая Николта или Ина беше) Чакала я следва и и лайква снимките. Общо взето един случаен няма.

Гош влиза (излезе ми клипчето с целуване в тубето, от там го знам) с още няколко индивида Grinning

Пуснах 1-ви епизод на Инфлуенсърите - 3 заради Жорката от ИВ-4. 5 минути го изтраях. Пълен леш е и водещите изобщо не ме кефят.

Ауткаст гледах те, а аз никой не гледам, но съм ти фен. Прекрасен анализ.
E как това ги прави "неслучайни", не проумявам. Просто са имали други изяви, имат контакти в средите. Константин е участвал в Гласът на България, но това не значи, че е връзкар.

# 441
  • София
Много голяма важност отдавате на следванията и лайковете в инстаграм. Още повече идващи от други участници в реалити предавания.

# 442
  • България
И както винаги отговаря на всеки един коментар с кокоши аргументи и лъже. Има филър в устата. Няма грам самочувствие. Единствената й сила е това да бъде "секси" и провокативна в очите на мъжете.
Наистина не разбирам защо ни я натрапват за пореден път. Хем на вид не е нещо особено, хем е глупава.

# 443
  • Stockholm
Кога ще качват епизод 3? Казаха, че в неделя в 18 часа, тоест днес.

# 444
В 19ч вече пускат епизодите.

Кога ще качват епизод 3? Казаха, че в неделя в 18 часа, тоест днес.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 18:57 от Albratra0z

# 445
Дано вече да преминат на първата сутрин в къщата, че два епизода с представянето им и вечерта е прекалено..
Ще видим дали Йордан и Ина са спали в едно легло и дали рускинята е разбрала за среднощното натискане на измисления плейбой Симеон и Тейчето.

# 446
# 447
Рускинята напусна,някакъв роднина е починал.Симеон може спокойно за атакува Теа.

# 448
Ау, прочетох го преди да съм гледал епизода.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 20:06 от diziler

# 449
Още съм в началото, Симона ми става все по-неприятна. Не искам да съм лош пророк, но кифлите, които търсят все реакция и ревност от мъжете, да станат и да хвърлят масата, обикновено ги гледаме посинени. Жалко, че такъв модел се смята за много алфа, но път тя заяви, че си търси мъжкар в началото. Не знам какво е удоволствието да се чувстваш нечия собственост.

Общи условия

Активация на акаунт