Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 127
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Тъкмо изгледах двата епизода накуп, но междувременно друго вършех , та по- скоро ги слушах с поглеждания от време на време. Пуснах и подкаст с Кобилкина, но го спрях на 10- тата минута. Ния Косара не става за това, Неделчо само губи пробутвайки си гаджето.
Накрая рускинята ли плачеше и защо? Сега ще ви изчета де, сигурно сте го изкоментирали. Grinning

Струва ми се че са избрали най- комплексираните и неориентираните явили се на кастинга, опитващи се да го прикрият зад много зле изиграно самочувствие и претенции.

# 421
Еее, стига де, какъв потенциал има Ния-Косара? В 'На среща' се скъсва да задава малоумни въпроси, които граничат с грубост, натиска хората да кажат кога ще имат деца, време било, прекъсва непрекъснато хора с връзки от 20 години, за да обяснява за битовизмите си с наш Неделчо. Държи се като някакво малко дете, което е с първото си гадже и трябва да го обяви по националното радио. Направо се изнервям да я слушам, като започне и да ми ги влаааааачи тия думи, за да си спечели време да измисли нещо, направо ми става лошо.

# 422
За Ния аз постоянно имам усещането, че си витае в някакъв неин свят, много ми е неадекватна винаги.

# 423
  • България
В анкетата гласувах за Николай и Константин. Само те ми се виждат що-годе интелигентни и адекватни от сбирщайна. Николай ми направи добро впечатление с професията си на аниматор, Константин е симпатичен и приятен. Симона и Елена са ми под въпрос. Останало е бошлаф.

# 424
Уж гледах ергените, а Ния Косара ми е бяло платно , не си я спомням дори когато я видях . Alucard , Лъвичка, често ни съвпадат мненията за персонажите, споделете ако може, що за птица беше.Flowers Hibiscus

# 425
Тези в ДиК не са случайни.
 Йоан е участвал в някакъв чалга клип, наречен "365" или нещо подободно от едноименният филм. Клипът е живо п*рно.
На Елена снимките ги харесва Радостин от ИВ-5.
Йордан е станал 5-ти на някакъв конкурс за Бодибилдъри.
Теа - Ергенът 3.
На друга участничка (май тая Николта или Ина беше) Чакала я следва и и лайква снимките. Общо взето един случаен няма.

Гош влиза (излезе ми клипчето с целуване в тубето, от там го знам) с още няколко индивида Grinning

Пуснах 1-ви епизод на Инфлуенсърите - 3 заради Жорката от ИВ-4. 5 минути го изтраях. Пълен леш е и водещите изобщо не ме кефят.

Ауткаст гледах те, а аз никой не гледам, но съм ти фен. Прекрасен анализ.

# 426
В анкетата гласувах за Николай и Константин. Само те ми се виждат що-годе интелигентни и адекватни от сбирщайна. Николай ми направи добро впечатление с професията си на аниматор, Константин е симпатичен и приятен. Симона и Елена са ми под въпрос. Останало е бошлаф.
Намираш Николай за интелигентен? Хммм. 😐 Дано ти да си права.

AuroraBB, не съм гледала сезона, съжалявам. 😕

# 427
Йордан е доста по-интелигентен от Николчо. А и Константин също.

# 428
Намираш Николай за интелигентен? Хммм. 😐 Дано ти да си права.

AuroraBB, не съм гледала сезона, съжалявам. 😕

Съмнявам се за Николай, толкова клишета измрънка и използва, хич не прозира интелект там.

# 429
  • София
Съмнявам се в интелигентността на Николай. Със Симона не успя да завърже един нормален разговор ...

# 430
Е, важното е, че токчетата почисти и ей на, блесна в очите ѝ. 😁 Да ѝ имам критериите...

# 431
На мен щеше да ми е странно. 😁 Аз се чудя как само на мен ми изглежда... Не знам как да го напиша по-мило... Ммм. Пак ще го напиша на английски - not the sharpest tool in the box.

# 432
😂 Деликатно и точно.

# 433
Съмнявате се в интелекта на Николай, а аз в искрения му интерес към женския пол.

# 434
  • София
Съмнявате се в интелекта на Николай, а аз в искрения му интерес към женския пол.
А, това също Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт