Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 118
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Николай трябва да го вземат в някой бг сериал да играе сериен убиец, добре ще му се получи.

Симона в разговора с Йоан дори ми стана леко симпатична. Най- адекватната и изява до момента.

Културиста ИТ и майката си пасват. Нелепи и инфантилни, но са добре заедно.

# 481
Голямо дъно как използваха трагедията на Ирина.
Наистина е дъно на дъната. И това умишлено "недоразумение" не е разрешено в рамките на един епизод, ами беше дадено в края на предния епизод, зрителите да си мислят, че тя плаче, заради Симеон и Теа.  И всъщност разбираме 4 дни по-късно, че за друго е ставало въпрос. Ако Арина е гледала края на втория епизод, сигурно се е почувствала омерзена. И с право.

Йоан си е суетен, но пък тази Елена грам не ми е приятна, циврене нонстоп, драматизиране... Тези свръх чувствителните просто... са много трудни за общуване. Да внимава човек във всеки един момент какво да каже, за да не се засегне крехкото цвете с нещо. Ми ако попадне на някого, дето е по-цапнат в устата, тя постоянно ще плаче ли? Аз с такива хора не бих могъл да общувам, честно. Прекалено слаба и крехка.. Егаси жената. Онази, дето стоеше като Дон Корлеоне по- ми допада. Знае какво иска.   Ленчето много тъпо му го каза на Йоан, по много грозен и директен начин. Така че да го засрами пред камерите. Не, че го е направила с тази цел, но не й пукаше, че ще го унижи и засрами. Каза някаква пълна глупост, разрева се, стана и се отдалечи плачейки! Велико поведение!

# 482
  • Stockholm
Стигна се, защото се бяха напили главните действащи лица Joy Трезвените си бяха легнали и останаха нощните птици. И както Тейчето обясни, станало ѝ е игриво и от дума на дума, целувка след целувка, се озоваха по едно време даже в тоалетната пред огледалата Joy

# 483
На мен също ми идва натоварваща емоционалността на Елена, но изобщо не мисля, че го е унижила, не го възприех така. Личеше си, че се чувства зле и ясно обясни, че се бори с травмите си.

# 484
Елена, която със сигурност няма богат опит с мъжете предвид възрастта й, го усети какъв е въздух под налягане и се отдръпна.
Тя го усети, но пък и реакцията й беше безумна.  Разваля всичко, защото нещо й навявало в спомените... е човекът с какво е виновен? Това за мен е абсолютно нелепо. Да не смее той да говори, за да не би тя да се подсети за проблемите си отпреди 5-6 години? Е той да спре да бъде себе си ли?

По-скоро.. на нейно място щях да се засегна от думите му "Ако не ти съгласна... има и други мъже". Е това беше гадно. Един вид...не държа да съм с тебе, може да си избереш и други, имаш избор.

# 485
  • София
На мен Елена визуално изобщо не ми харесва. Смятам, че Йоан я избра точно заради това, че е малка и мислеше, че ще е заблудена и ще я манипулира както си иска. Иначе мъж като него не би я погледнал в реалния живот. По-скоро Симона е негов тип, за мен те чисто визуално си отиват най-много. Той обаче е много скучен и голямо мрънкало. Тя днес ми хареса.

# 486
Физиономията на Теа когато Симеон каза, че ще стреля по Елена 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 487
  • София
Не съм съгласна за Елена. Още е малка, беше емоционална, а Йоан й се пулеше насреща и нищо адекватно не каза. Не виждам с какво го е унижила. Той пък се интересуваше само от това как изглежда на зрителите, не от това, че тя е разстроена. Изкара се жертва и се нацупи. Супер нарцистично поведение.

Относно Арина, не само умишлено подведоха с кадрите, не само изтипосаха всичките й обяснения, не само направиха сума синхрони по въпроса, не само, че въпреки всичко я разпитаха за Теа и целувката, но накрая последваха всичко това и с някакъв кадър на Майчето и Бичето (не им помня още имената) как супер се били забавлявали... Втф Flushed супер неадекватно е монтирано това нещо. А, и трети епизод никакво обяснение за правилата...

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 08:11 от Лъвица

# 488
  • София
Елена е малка . На 19 ли беше ? Освен това каза че се е борила с анорексия и булимия( поредната в този тип предавания), това обяснява свръхемоционалната и реакция.
Иначе грам не я харесвам и ми е много странно че повечето от мъжете се фиксираха е нея.

# 489
Пошло предаване, но е интересно за следене.
Дано се усетят в движение и подобрят нещата с озвучаване, субтитри където е нужно и т.н.

Засега май най-много симпатизирам на Йордан. Типичен Овен ♈, има комплекси , както и вие отбелязахте, но има някаква искреност в него.

Николай също ми е интересен и е интелигентен, но имам усещането,че не е straight.

Онези двамата Стилияна и не знам си кой ми се струва, че доста си отиват.

Симона изглежда точен човек.

Относно Теа, и аз мисля,че има някакво личностово разстройство. Не е лош човек, но е изключително незряла, а в някои моменти и агресивна. Не приема никаква критика, дори градивна.

# 490
На мен ми беше странно колко плака Елена за Арина. Все пак са се запознали вчера, били еднакви, била като нея, нямало да намери друг близък човек...Що ги пускат такива деца да участват, ще трябва да я поддържат с валидол до края на снимките.

# 491
Симона много спечели от разговора с Йоан! Представи се в много добра светлина. Йоан е изключително себичен... влязъл е да търси любов, а обича единствено и най-много себе си. Хората бързо го усещат явно. Радвам се за Елена, че се отърва.

# 492
  • Stockholm
Физиономията на Теа когато Симеон каза, че ще стреля по Елена 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Коцето- абсолютен пич Joy Няма драми около "игривата" случка между Теа и Симеон. Свири си на китарката човекът, пее си песничка Musical Score Той си е там, за да набира известност явно. Затова и си избра Тейчето, за да не подлъгва другите.

# 493
Точка за Симона при разговора им с Йоан. Хареса ми. Но ми е странно защо красива жена като нея търси непрекъснато валидация и доказателства , че е единствената и неповторимяа за партньора си. За мен издава несигурност, неувереност... Външно дава вид на алфа мацка, а отвътре не е.

# 494
  • България
Скрит текст:
Не съм съгласна за Елена. Още е малка, беше емоционална, а Йоан й се пулеше насреща и нищо адекватно не каза. Не виждам с какво го е унижила. Той пък се интересуваше само от това как изглежда на зрителите, не от това, че тя е разстроена. Изкара се жертва и се нацупи. Супер нарцистично поведение.

Относно Арина, не само умишлено подведоха с кадрите, не само изтипосаха всичките й обяснения, не само направиха сума синхрони по въпроса, не само, че въпреки всичко я разпитаха за Теа и целувката, но накрая последваха всичко това и с някакъв кадър на Майчето и Бичето (не им помня още имената) как супер се били забавлявали... Втф Flushed супер неадекватно е монтирано това нещо. А, и трети епизод никакво обяснение за правилата...

Абсолютно съм съгласна с написаното от Лъвица. Ще допълня, че Йоан е празен и скучен мъж, който гледа да угодничи на силните на деня и опита да манипулира Елена по неадекватен начин с думите: "Мъж съм, ще ме слушаш". Елена избухна в случая, защото Йоан й припомни стара травма. Ако Елена седи повече време край него и той й е узурпирал ежедневието може да направи предпоставка да й отключи за пореден път проблема.
Моля да не омаловажаваме хранителните разстройства, защото те са психически проблем и изискват намесата на психолог.

Йоан е смес от Виктор и Евгени - но е взел най-лошите им черти и му липсва мъжественост. Отиде да се жалва пред Симона като някоя клюкарка. Симона добре контролира мъжете около себе си, започвам да я харесвам като играч.

Общи условия

Активация на акаунт