Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 110
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Неприятният характер на Йоан е изписан на лицето му. Мен ме подразни как се опитваше да минипулира Елена, убеждавайки я, че трябва да му вярва и да седи до него, защото той много ги разбира тези работи. Доста евтин манипулатор.

# 496
  • България
Ако някой иска да направи монтаж от мимиките на Йоан, сравнени с тези на Генчо ергена, ще направи топ меме с актьори от индийски сериал. Такива мудни персонажи не са за камера с говор.

Йордан ми е много инфантилен и не ми допада. В единия епизод хвърля Ина на кревата най-безсрамно. Диваци са, но той минава от едно състояние в друго за секунди. Пробва тук, пробва там. Сбърка като каза на жена, че е вторият му избор. Ина постоянно задава въпроси на камерата на синхроните, търсейки валидация. Тотал щета е всичко.

# 497
Да, ама някак бяха сладки Ина и Йордан, особено като танцуваха към края на епизода. Все едно си бяха истинска двойка.

# 498
Ина и Йордан и на мен са ми най-симпатични. Йордан е малко хаотичен, но е чаровен, Ина също. Много си отиват, май са ми любимата двойка.

# 499
Моля да не омаловажаваме хранителните разстройства, защото те са психически проблем и изискват намесата на психолог.
Не ги омаловажаваме, ама не може да товари всички с това. В смисъл.. всеки си има някакви травми, ама не побърква хората около себе си. Никой не е длъжен да й търпи нестабилното и свръхчувствително поведение. Рев и само рев, като в индийски сериал. Рускинята си тръгва на втория ден, тя и за нея рев, рев.. покрила си лицето и плаче. А са се запознали вчера. Е това не е сериозно...

# 500
Ина и Йордан и на мен са ми най-симпатични. Йордан е малко хаотичен, но е чаровен, Ина също. Много си отиват, май са ми любимата двойка.
И на мен, макар Йордан да ме дразни с поведението си.

# 501
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Отиде да се жалва пред Симона като някоя клюкарка.
Според мен отиде да й се жалва, като целЕше две в едно - хем да се оплаче, хем да опипа почвата и да хвърли въдицата. Затова и започна с комплименти разговора - "От самото начало те харесах, само ти ще ме разбереш"... Само че той повече от 30 секунди не може да задържи вниманието си върху някого другиго и пак обръща нещата към себе си. Така беше и с Елена - "Ти си най-хубавата тук, очите ти са не знам какви" и после "Аз, аз, аз"... Покъртително тъпо беше как докато Теа и Симеон се изясняваха, на два пъти прекъсна разговора, за да обяснява за "драмата" си ни в клин, ни в ръкав.
И определено не очакваше и Симона да го скастри за храната. Тя на практика в прав текст му каза, че е повърхностен и пълен егоист. За което и аз й пиша една червена точка, въпреки че не ми харесва досадният начин, по който се опитва да се постави в ролята на фаталната и неустоима красавица и по който търси валидация от всички мъже.

# 502
Хм, върнах пак от началото на епизода, когато смесваха кадрите.
Събрали са ги всички в дневната, само рускинята я няма и тя слиза по стълбите с куфара. Тоест като са ги събрали по диваните, те са видяли, че само нея я няма и явно са знаели, че ще напуска, но не са знаели причината. И на няколко пъти даваха колко е нервен Симеон. Започва Арина да говори и дават как Симеон трепери, демек намекват, че той си мисли първоначално, че тя си тръгва заради него.
А тя казва "един от роднините ми" или "един от родителите ми почина"? Върнах си няколко пъти и не мога да го чуя добре, на 3мин20сек. е някъде.

# 503
Аз разбрах роднини.
Йордан как ще каже на Ина, че му е вторият избор? Не мога. 😂

# 504
Не е в теб проблемът. Тя не го казва на български (изяжда букви).

Нещо като "родните ми" казва. Ама след това даваха Николета да коментира как и нейните майка/баща/баба/дядо са починали като е била млада, значи е пряк роднина. Да почива в мир, който и да е. Нямаше нужда да го използват за кликбейт. Дано си вземат поука за следващия сезон.

Бройката нещо не ми се връзва. Жена си тръгва, а уж очакваме Гош да се появи.

Това с Йордан и втория избор беше доста зле. Трябваше да се опита да замаже положението и да и каже примерно, че е избрал Симона преди да влезе Ина, но като се е появила, разбрал, че тя е жената за него или нещо от сорта. За сега те двамата единствено ми харесват като двойка. Напомнят ми на едни от "Един за друг", които се заяждаха постоянно помежду си на шега.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 00:09 от NF404

# 505
Брей, че самочувствие има Симона. Добре, че си е взела поука от участието си във Фермата и сега е с нормално количество хиалурон.

# 506
На масата като спореха..  Николай казва на Георги "какво значи "да го изложи пред цяла България", това никой не го е видял", Георги му казва "е то ще се излъчи", отговор: "е може и да не се излъчи", хахаха. Сериозно ли Никито си мисли, че някаква пикантерия и скандал ще се изреже?

# 507
Първо да подпукам мъжете 😁
Йоан хич не му виждам красотата. Като прибавим и семплия изказ, егоцентризма и женствената докачливост, тотално не.
Йордан - натрапчиво мъжкарство, искреност, граничеща с нетактичност, но пък и игривост, настроение, става.
Николай - нагаждач, докарАн, винаги усеща накъде духа вятъра, трудно понасям мрънкащият му глас и хрисимата физиономия. Подозирам, че хитрее и поведението му е стратегия.
Симеон - душица златна, подвела го Теа, ама той не си нарушил обещанията. 😏 Това не било каквото изглежда, тя така му се метнала, че не успял да се опази. 😂 Типичният селски бек, то поне на вид да го докарваше...
Георги - не е ясно какво търси там, май ще лети с 200.
Този на Стилияна, не запомних името, да ме извинява - още се смея на несръчните му опити за флирт и целувка, само как скочи на момата,  омаза се с червилото и доволно се оттегли с мисълта колко е смел и готин! Забавлява ме много.
Китаристчето - симпатяга, не се вживява много-много, искрено се забавлява с Теа. Дано не вземе да се увлече.

# 508
Аз не смятам, че Елена е изложила Йоан. Той сам се излага. Притежава всички отблъскващи качества:
- егоцентризъм
- клюкар
- обсебен от външния си вид
- лаладжия, който ти обяснява какъв мъж е (това автоматично означава, че никакъв мъж не е)
- от него лъха отчаяние

Пък и щом само Георги го защити, който изглежда толкова прост, че е болезнено, а всички останали взеха да му обясняват това, което и Елена каза - значи има нещо вярно.

Симона ми седи все едно е наследница на някоя кралска фамилия. Малко ми е смешно, съжалявам. Grinning

# 509
  • Варна
Вижте на какво стори от фб попаднах. Голям минус за продукцията е така да използват личната трагедия на някой участник.

Иначе за участниците.... Йоан къде я вижда тая своя красота, къде я виждат и другите, не знам. Не ми хареса отношението му към Елена още в спалнята като бяха.
Николай ми е симпатичен, видях, че е детски аниматор и с кинезитерапия май се занимава.  Та засега ми прави добро впечатление. Май не го видях да става и прегръща Арина на тръгване, които ако правилно съм видяла, не е много адекватно. Симона ми хареса в разговора с Йоан. Йордан на моменти също ми допада, заедно с Ина са готина двойка.

Засега ми е интересно, дано само няма още такива нетактични изцепки от екипа спрямо участниците.

Общи условия

Активация на акаунт