Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 613
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Ясно коя ще им е целевата аудитория с Ивка и Християна - децата от тик ток, където да ‘гърми’.

# 61
Официално къде? Аз “заглавният пост” не съм го чела целият
Нищо официално няма. Написано в един форум не може да бъде официално по принцип. Вярвам на Дяволо, разбира се. Но официално е когато го напишат в официалния сайт на Диви и щастливи, във ФБ или някой друг от каналите им. Гледал съм половин час от подкаста на "Игри на волята" с Ивка, то това не се слуша. Тази жена си мисли, че води "Море от любов", ама в някаква уж по-скандална версия и задава само някакви "провокативни" и "пиперливи" въпроси за личния живот, мислейки си, че е супер скандална и ще изкара някаква жълтина. А за самите игри... почти не ги питаше. Важното беше да нищи кой с кого преспал, кой с кого скъсал, кой какво стори пуснал, как реагирала бившата половинка... Тотално беше объркала предаванията. А в "Къщата на инфлуенсърите" пееше във всеки епизод "Не сме безгрешни, но сме истински"  и се беше похвалила на каква невръстна възраст е правия първия й групов с**с.  Велик избор за водещ/а.

# 62
Официално къде? Аз “заглавният пост” не съм го чела целият
Нищо официално няма. Написано в един форум не може да бъде официално по принцип. Вярвам на Дяволо, разбира се. Но официално е когато го напишат в официалния сайт на Диви и щастливи, във ФБ или някой друг от каналите им. Гледал съм половин час от подкаста на "Игри на волята" с Ивка, то това не се слуша. Тази жена си мисли, че води "Море от любов", ама в някаква уж по-скандална версия и задава само някакви "провокативни" и "пиперливи" въпроси за личния живот, мислейки си, че е супер скандална и ще изкара някаква жълтина. А за самите игри... почти не ги питаше. Важното беше да нищи кой с кого преспал, кой с кого скъсал, кой какво стори пуснал, как реагирала бившата половинка... Тотално беше объркала предаванията. А в "Къщата на инфлуенсърите" пееше във всеки епизод "Не сме безгрешни, но сме истински"  и се беше похвалила на каква невръстна възраст е правия първия й групов с**с.  Велик избор за водещ/а.

Защо ли не се изненадвам?!  Нищо не съм изпуснала с моят “бойкот”значи.
Щеше да ми хареса да има нещо допълнително за зяпане, ама уви..Явно ще гледам “Семейни войни”. 😀😀
Ще следя форума, за да видя каква ще е концепцията, ама толкова.

# 63
  • София
Мерси за темата. Ще му дам шанс.

P.S: Детето ще има четвъртък тържество по случай завършването на 1 клас, вчера писаха да ни кажат, че трябва да ни сменят аниматора, защото този, който сме избрали се снимал в някакво риалити. Satisfied Чудя се дали за тук става въпрос. Grinning

# 64
  • София
Ауу, като нищо, то май друго в момента не се снима Simple Smile Да не е онзи известен аниматор за по-големи деца, забравих му името, беше много популярен по рождените дни между 1-3 клас Simple Smile

# 65
  • София
Мерси за темата. Ще му дам шанс.

P.S: Детето ще има четвъртък тържество по случай завършването на 1 клас, вчера писаха да ни кажат, че трябва да ни сменят аниматора, защото този, който сме избрали се снимал в някакво риалити. Satisfied Чудя се дали за тук става въпрос. Grinning
По-скоро е за Къщата на инфлуенсърите. Можеш ли да кажеш име или поне кой ще е новият? Да не е Йоан-Петър?

# 66
  • София
Нищо не мога да ти кажа, не организирам аз нещата и нищо не знам, но не съм останала с впечатлението да е някой инфлуенсър. Grinning

# 67
защото този, който сме избрали се снимал в някакво риалити.
Е ако сте го избрали, не му ли помните името?
В момента се снима баш "Къщата на инфлуенсърите", даже май приключват вече.

# 68
  • София
Добре де, колко пъти да напиша, че аз не организирам нищо. 😄 Плащам, каквото ми кажат и дотам. Даже организаторката, ако не беше написала, че го сменят- нямаше и да разбера. 😀

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 09:29 от sea.sea

# 69
  • София
Много се излагат с водеща Ивка, да разчитат това евтино същество да им вдига рейтинга.

# 70
Аз нямаx търпение Туджарката да ми каже "Барабум-Барабум", ама появи ли се Гном Бейбе... ще сменям канала. (Добре де... YouTube канала)

# 71
  • София
Аз ще пробвам да я превъртам, но ако не се получава и съдържанието не струва, без мен.

Бавничко затъват Туджаров и Неделчо, а имаха висок рейтинг.
Ориентират се предимно към тийн, детска и чалга аудиторията.

# 72
  • София
Това, че затъват, е смешката на сезона Joy

# 73
  • София
Ее, Бърди, нека да има хора, за които с това шоу да се издигат, няма лошо да имат фенове.
За мен са продуценти на поредната смешка за пари и сеир.

# 74
  • София
Че то има ли шоу, което не се продуцира за пари и сеир в тв и интернет? Wink

Общи условия

Активация на акаунт