Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 649
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много добре изглежда. Чувам познати гласове, едната е Теа, тя се вижда. Радвам се, че Християна я няма, аз и не вярвах тя да влезе. Жалко, че водеща на всички кадри беше Ивка, всеки кадър с нея беше... явно бяхме прави, че Туджаров ще има малка роля.

# 121
Някой се е вдъхновил от Сървайвърските племенни съвети...

# 122
Раздвоен съм дали да ми е мъчно, че отново Теа ще се излага в ефир или да съм подразнен, че отново ще станем свидетели на глупостите й

# 123
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не съм очарована, че Теа ще участва, както и че водеща ще е Ивка, но от всички тийзъри досега много ми хареса как е заснето, изглежда доста професионално и като сериозна продукция. Приятно изненадана съм, честно казано. Представях си нещо като Къщата на инфлуенсърите, но видяното е доста нива над нея, с внимание към детайла и много красиви кадри. Явно Неделчо е добър не само в анимацията. Дано съдържанието не е разочароващо!

# 124
  • София
Мен Теа не ми пречи, аз съм от малцинството, които нямат против да има по 1-2 познати лица. Теа не ми е любима, но са я взели за comic releaf образ. Предпочитам я пред разни други, които са били в този образ, поне не ме натоварва.

Впрочем този с татусите е goshdavibe, той ми е изключително ограничен.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 12:59 от Niya-

# 125
Присъствието на Теа, сериозно би ме отказало от гледане . Защо им трябва такъв клоун Pensive

# 126
Вярно е Гош… аз даже предпочитам да има поне едно познато лице (и съм забелязала, че това е най-успешното), но Гошко ми е неприятен след Къщата на инфлуенсърите.

# 127
Много добре изглежда от трейлъра , ще гледам .

# 128
Впрочем този с татусите е goshdavibe, той ми е изключително ограничен.
OMG... пълно падение. Да, "ограничен" е даже меко казано. А като го споменахме.. какво стана с обещаното от него още от миналото лято риалити "Дворецът на Купидон"? Че и кастинги уж имаше...

# 129
  • София
Нищо не стана, то на "продуцента" щеше да му е първо предаване, а преди това дори не е имал успешен канал. Направи няколко видеа в канала им, каквито сега са модерни, но да направиш предаване няма нищо общо. Иска се много труд, знания и умения. В телевизиите имат огромни бюджети и 100 специалисти, всеки ще даде акъл как се прави нещо, а не ти да покриваш 20 поста. Плюсът на Диви и красиви е, че Неделчо се занимава с видео, правил е филм, не започват от нулата, Туджаров пък има поглед над доста реалитита. За другото момче почти нищо не знам.

# 130
Плюсът на Диви и красиви е, че Неделчо се занимава с видео, правил е филм, не започват от нулата, Туджаров пък има поглед над доста реалитита.

Плюса - хубаво. За мене минуса е в основната идея:
"14 напълно непознати ... ще се сблъскат помежду си ... за да открият любовта"

Сериозно???

Joy

# 131
  • София
Това може да се тълкува, че са хора, които нямат предистория помежду си и не се познават. Но аз никого не убеждавам да гледа. Все пак много хора се изказаха, че пропускат заради Ивка, е, аз оставам и коментирам какво ми е харесало по същество. Дано се сформираме гледаща група, когато започне.

# 132
Аз ще гледам. Важно ми е да разбера дали Теа и Гош ще открият любовта, защото те са там за това! Grinning

# 133
Оп и аз да се включа в темата, малко късно. Чак днес като видях новия трейлър се сетих да потърся за тема във форума.
На мен трейлъра също много ми хареса, както се писа по-горе. Чакам с нетърпение да видя как са се справили надкастърите. Ивка за момента не ми пречи, защото почти не съм я гледал, ако предаването е интересно мисля, че няма да имам проблем тя да е водеща.
За Теа също чак сега от коментарите под клипа видях, че щяла да участва и наистина на 40-та секунда ѝ се чува гласа. А гледам, че тук даже се е писало преди доста време за нея.
А Гош не беше ли с оназ Анджела, какво стана с тях, че ще участва тук?

# 134
  • София
Не е с Анджела, твърдяха, че никога не са спали дори. Той беше с нейната приятелка, но после имаше драма. А тя уж все още си пада по жени, въпреки че съм чувала, че снима съдържание и с мъже. Не знам дали е вярно, не бих платила... За мен имат нечистоплътни отношения и не знам коя би искала да им е в компанията.

За Теа, освен по гласа, се вижда и по бански в гръб на 0:24.

Общи условия

Активация на акаунт