Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 121
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Симона към Йоан: "Всеки има работа, всеки върши нещо"..
също така
Симона два епизода по рано: "В момента не работя, взела съм си почивка".

# 466
Симона вече ме кефи,на срещата с Йоан седеше като Дон Корлеоне Joy Възстановката на събитията от предната вечер на Теа и Симеон беше смехотворна.
"Слоу моушън" кадрите на играта бяха безумни.

# 467
А защо Йоан е на среща със Симона? На какъв принцип се случват срещите?

# 468
  • София
А защо Йоан е на среща със Симона? На какъв принцип се случват срещите?
Не е на среща, питал я е да поговорят. Срещите ще са по-мащабни и дълги.

Йоан е голям егоцентрик. За Елена ще е по-добре да се откъсне от него, щом е била с анорексия и булимия.

Николай ми напомня като жестове на Георги Бачорски.

# 469
Няма принцип, доколкото разбрах той я е помолил да си поговорят. Официална среща, организирана от екипа, ще има между Симеон и Елена. Предвид, че е ще е със съдействието на спонсора, ще е някъде навън тип преживяване, може на яхта или на балон да ги качат.

# 470
Супер. Благодаря за разясненията. Много е интересно (едновременно с пошло 😀)

# 471
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Йоан ми се затвърди като потресаващо елементарен и празен човек. Само едните суета и храна са му най-важните, не спря да мрънка през цялото време и във всеки подходящ момент започва да обяснява какъв мъж е и колко е по-по-най. Но това е единствено в неговата глава. Дори Елена, която със сигурност няма богат опит с мъжете предвид възрастта й, го усети какъв е въздух под налягане и се отдръпна.
Не харесвам Симона, но правилно му каза, че и на нея е направил недобро впечатление с фиксацията си върху самия себе си и храната.

Наистина беше много грозна тази експлоатация на мъката на Арина за целите на предаването. Честно казано, не го очаквах, страшно разочароващо!

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 23:30 от Reinа

# 472
  • София
Симона ми е симпатична след разговора с Йоан. Той пък такова мрънкало се оказа, нямам думи колко е усилен. Хубав мъж е, но ужасно отблъсква с характера си.

# 473
Ако мога да перифразирам GoT - Мъж, който му се налага да обяснява, че е мъж, не е никакъв мъж.

Това с Арина беше страшна простащина. Не съм го очаквала от Неделчо и Туджаров, както и тия постоянни пушеци и вейпове в кадър. Миля, че в добре, че Туджаров се е отдръпнал. Но и обичам сеир и ми е мнпго интересно 😀

# 474
Пуснах да гледам и аз епизода. Това с Арина беше ужасно. Каквото имах да кажа, вие вече сте го изписали.

Едва в началото на епизода съм и … Оф, тоя Йоан… В началото ми хареса, ама с всяка изминала минута копае дъното все повече и повече с тая храна. Не е ли знаел къде влиза и какво ще ядат, че прави такива драми, маминия принц??

Йоан: Аз се опитвам да бъда ПАЛАЙТ обаче затова малко настъпих сега, защото СЪМ МЪЖ

Брат, не си мъж. Нещо друго си и момичето срещу теб го има същото в гащите си.

# 475
  • София
Теа с нов култов лаф “ Аз не пуша и не пия! В момента пуша, защото пия!”

# 476
Аз не мога да повярвам, че ще го кажа, но предпочитам дори Симеон пред Йоан.
В крайна сметка, Елена и Симона му казаха едно и също нещо. Само дето той не приема Елена, като равнопоставен партньор, не я уважава, за да се вслуша в думите й. Беше си решил, че тая малката ще я води за носа и тя ще прави, каквото й каже, за да стигне до финал. Супер неприятно типче, да се мачнат с Георги и това е.

# 477
  • София
Голямо дъно как използваха трагедията на Ирина.
Неадекватно подредени кадри, половината неща нямат никакъв контекст, нито адекватна предистория, нито добре проследено развитие. Пълен миш маш е всичко.
Йоан е тотален нарцис, дано никоя не му върже.
Поразвиха се някои интриги, но не благодарение на добре организирана продукция, а защото и 14 маймуни да сложиш на едно място, пак ще стане нещо.
Разговорите продължават да са хипер скучни и  усещам как спирам да слушам.
Половината синхрони са безсмислени и неадекватни. Има доста повече теми, които можеха да засегнат (например реакциите на Теа, музикантчето и братовчеда относно целувките), но няма нищо интересно по въпроса.
Играта хем беше скучна, хем поне малко раздвижи нещата Joy

Абе... Много зле. Хора, казвам ви честно, оцених Ергена Joy

Аврора питаше за Ния Косара... Ами, почти нищо нямаше от нея в първи сезон, въпреки че остана повечко време. Твърдеше се, че е с връзки. Тя казва, че доста е говорила, но не е излъчвано. Трудно човек да си създаде впечатление от малкото екранно време.

# 478
  • Stockholm
Николай- вярното куче ми е доста интересен персонаж. Може и да не е толкова наивен, колкото изглежда. Може и скрита лимонка да излезе. Все пак хиената Симона си мисли, че се е  ориентирала много правилно- към сигурното, но  ще се изкефя, ако точно Никито ѝ  спретне някоя изненада Joy Много ми хареса сравнението по-горе, че е седяла като Дон Корлеоне на разговора с Йоан Joy Joy Joy Топ!

# 479
Ами аз примерно не разбрах как се стигна до свалката между Теа и онова момче. Само от нейния разказ за събитията разбрах нещо. Малко е странно, предполагам, че е защото са неопитни.

Най-интересното за Ния Косара е че е гадже на Неделчо, съжалявам. Какво да дават за нея. Кобилкина беше потресена от това как водят и какви са им реакциите. Според мен доста съжали, че се е навила на участие. А им каза интересни неща и беше забавна.

Общи условия

Активация на акаунт