Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 114
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И аз да кажа първо, че не съм съгласен така да използват личната трагедия на Арина.
Особено изхождайки от монтажа на миналия епизод, когато така го представиха все едно се тръшка за ''любовните драми'' в къщата.
Не се прави така! Най-малкото се дърпа дявола за опашката, трябва да има мярка...

Този епизод бе най-интересния дотук, но отново да отбележа, че не са ясни правилата. Ще има церемония значи и в нея Георги ще загуби своето предимство (ъъ?!).
Няма да е зле този Георги да излети първи, защото определено не знае къде се намира. Много смешно ми беше как се ''жертва'' за своя другар Йоан. Йоан, дето мисли само за себе си...

Йоан се опита да манипулира Елена, защото е най-малката там и си мислеше, че има сигурен глас от нея едва ли не до финала... То ако толкова лесно ставаше... Явно обаче е прекалил със своите проповеди за хранителните режими и на Елена и е дошло нанагорно. Не оправдавам хлапашката и проява, но тя е малка, а и явно има психологически травми, така че с такива хора се подхожда по-внимателно. Но за това се иска емоционална зрялост и житейски опит, каквито нарциса очевидно не притежава.

Хареса ми как Симона се държа с него. Като ледена кралица, каза му какво мисли и си остана ''вярна'' на Ники.

Теа? Ах, Теа. Все неразбрана и жертва. Е, как да те възприемат хората, като организираш фетиш партита и флиртуваш така лесно. Искаш сериозен мъж, ама сериозните мъже бягат от такива жени. По-скоро биха ги изч*кали за една нощ и толкоз. Не знам кой би изтърпял тези непрестанни емоционални драми и свръх експресивни прояви.

Елена и Стиляна поне чисто статистически са най-желаните моми в къщата, ако трябва да изхождаме от статистиката с мишените. Двама мъже стреляха в техните балони, докато останалите моми имаха само по един стрелец. Това по-скоро индикира друго. Те са най-малките и неопитните и мъжете си мислят, че с тях ще им е най-лесно...

# 511
Момента, когато всички дискутират на Теа и Симеон глупостите и Йоан се намесва, прекъсвайки и казва: "Може ли да кажа нещо?" И започва да говори за Елена?!?!?!? 🤣🤣🤣
Толкова е ограничено това момче😂🤣🤣 Голяма жертва с наранено его.
И с кое е изложен? Че го зарязаха или, че показаха,че е обсебен от храната и визията си? 🤣🤣🤣

# 512
Малко ми липсва и информация за времевия период. На няколко пъти, докато гледах, се чудих това сега кога е, колко дни са минали? Също е малко тъпо, че от някои неща нямаха добри кадри, или са решили по този начин да монтират и трябваше да разбираме от разговорите им какво се е случило преди - за ситуацията със Симеон и Теа, после това, че Теа е говорила с Арина, за някои разговори между Елена и Йоан.

# 513
Малко ми липсва и информация за времевия период. На няколко пъти, докато гледах, се чудих това сега кога е, колко дни са минали? Също е малко тъпо, че от някои неща нямаха добри кадри, или са решили по този начин да монтират и трябваше да разбираме от разговорите им какво се е случило преди - за ситуацията със Симеон и Теа, после това, че Теа е говорила с Арина, за някои разговори между Елена и Йоан.

И аз съм на същото мнение. Според мен, можеше да дадат разговора на Теа и Арина, което щеше да е много интересно, вместо да използват драмата на Арина в началото на епизода.

Обработката им е много кофти. Сложили са някакви неща, които си мислят, че са "интересни", а в същото време са изрязали истински интересните неща и за тях ние трябва да се досещаме от разговори между участниците и да си вихрим съзнанията да предполагаме какво, как, кога и между кого се е случило.

# 514
Голямо дъно как използваха трагедията на Ирина.
Наистина е дъно на дъната. И това умишлено "недоразумение" не е разрешено в рамките на един епизод, ами беше дадено в края на предния епизод, зрителите да си мислят, че тя плаче, заради Симеон и Теа.  И всъщност разбираме 4 дни по-късно, че за друго е ставало въпрос. Ако Арина е гледала края на втория епизод, сигурно се е почувствала омерзена. И с право.

Йоан си е суетен, но пък тази Елена грам не ми е приятна, циврене нонстоп, драматизиране... Тези свръх чувствителните просто... са много трудни за общуване. Да внимава човек във всеки един момент какво да каже, за да не се засегне крехкото цвете с нещо. Ми ако попадне на някого, дето е по-цапнат в устата, тя постоянно ще плаче ли? Аз с такива хора не бих могъл да общувам, честно. Прекалено слаба и крехка.. Егаси жената. Онази, дето стоеше като Дон Корлеоне по- ми допада. Знае какво иска.   Ленчето много тъпо му го каза на Йоан, по много грозен и директен начин. Така че да го засрами пред камерите. Не, че го е направила с тази цел, но не й пукаше, че ще го унижи и засрами. Каза някаква пълна глупост, разрева се, стана и се отдалечи плачейки! Велико поведение!
Как тя го срами пред камерите, като той се излага сам, само за това дрънка, и отказва игри и прави женски номера ала къдравата Валерия в Ергена, щото не му дали папкането, и не му гримирали пъпкатааааа
Явно много мъже ,не могат да схванат една елементарна истина. Да жените харесваме и сме привлечени, от чист поддържан мъж, здрав прав и силен, защото на подсъзнателно ниво ни казва, че ще се грижи добре за нас и децата ни и ще има сили да ни изхрани храни. Когато обаче здравия , правия и коравия мъжага, се окаже, че би изял и нашата храна и тази на децата ни , за да поддържа само външно амплоато си на такъв, се сещаме, че си имаме работа с един надут балон , пълен въздух и по интелигентните от нас бягат с 200.
Никъде не видях , Елена да иска да промени Йоан, и навиците му , да му налага нещо. Напротив, осъзна, че и вреди , застана мъжки и му каза истината, право в очите, което даже през сълзи беше доста по мъжко поведение от всичко показано от Йоан

# 515
Правилата оставят мистерия… Черна точка Simple Smile
Аз обаче не разбрах как стоят нещата с настаняването - кой с кого е в стая? Като имаме “мач” (защото нали, толкова ни е беден българския, че не знаем как да го говорим), нанасяме ли се в една стая? Или са общи спални помещения?”, но дали са мъжки, женски, смесени, …

# 516
  • София

И аз съм на същото мнение. Според мен, можеше да дадат разговора на Теа и Арина, което щеше да е много интересно, вместо да използват драмата на Арина в началото на епизода.

Обработката им е много кофти. Сложили са някакви неща, които си мислят, че са "интересни", а в същото време са изрязали истински интересните неща и за тях ние трябва да се досещаме от разговори между участниците и да си вихрим съзнанията да предполагаме какво, как, кога и между кого се е случило.

Аз си мисля, че вероятно не записват през цялото време, защото иначе подборът им на кадри е мако казано странен и неадекватен. Няма логическа последователност на, нито могат да се проследят от-до сюжетните линии.

Йоан с какво точно го унижи Елена и какво в постъпката й не беше редно? Някой да ми разясни, защото не разбирам.

# 517
Сигурно унижението е, че някоя е дръзнала да отхвърли такъв "първокласен" екземпляр като него...

Би трябвало да записват през цялото време - Неделчо в един от подкастите обясняваше, че имало освен оператори с камери, също и статични камери навсякъде - дори в баните. Значи разполагат и с разговора между Арина и Теа. Може да са решили да излъчат само Теиното обяснени, за да не се получи повторение. Тъпо е. По-добре да бяха дали и разговора между двете.

Трети епизод - правилата все още не са изяснени.
Ако имат право само на един глас при церемониите, не вярвам да се намери човек там, който да даде гласа си за Йоан, Георги и Николета. Ако съм права в това си предположение, бройката се изравнява. Следователно Гош трябва да ни го натресат по-нататък.

# 518
Вени Ев ме подсети за нещо, хахаха. Вие забелязахте ли как обясняваше, че Елена сигурно е разочарована, че той не е успял да оцели, че няма как да не отиде на срещата, ама...

# 519
Продължавам и след този епизод да мисля, че всички са за Карлуково.
Обяснението в "любов" на Данчо към Ина силно ме озадачи.
За 1 ден започнал да изпитва нещо - съмнявам се. Мисля, че се е вкопчил и прави всичко възможно, за да не бъде отхвърлен, било то и да си въобразява, че са се появи някакви чувства. Дори и да е така, на толкова ранен етап, никой не си би го казал на глас, докато не е сигурен поне малко в това. Отново смятам, че е заради някаква травма в миналото.
Йоан и неговите сръдни - Аман! Себичен типаж. Даже не знам има ли какво да му коментираме.
Симона е фен на идолопоклонничеството, стига тя да е идола. Не ми се е издигнала изобщо в очите след разговора с Йоан. Точно този разговор за мен й почеса егото, както тя искаше.

# 520
Вени Ев ме подсети за нещо, хахаха. Вие забелязахте ли как обясняваше, че Елена сигурно е разочарована, че той не е успял да оцели, че няма как да не отиде на срещата, ама...

Да, и той е с main character syndrome, всичко завърта към себе си.

# 521
Ние все още не сме наясно с правилата, но участниците ги знаят и някои от тях играят тактически. Йордан ми е пример за такъв. Пробва при Симона, не се получи и се хвана като удавник за Ина. Само и само да не е сам. Ина и Теа се забавляват най-много  Мъжете са по-големи "играчи".Йоан също някакви тактики развиваше пред Елена. Симеон също се хвана с Арина, въпреки че има желание да мине всички жени. Не виждам влюбени в къщата.

# 522
  • София
Ивайло и Стиляна по същия начин - хванаха се колкото да не са сами. Единствено между Йоан и Елена интересът ми се стори искрен - две еднакво кухи хралупи. Но, уви.

# 523
Николай ми напомня като жестове на Георги Бачорски.
А на мен. Особено и с тънкото гласче.

# 524
На мен ми се струва, че Ина наистина проявява интерес към Йордан. Въпреки че с това, което той на моменти изтърсва, ми напомня на слон в стъкларски магазин. Но пък изглежда, че като реши, че това е Жената, ще бъде сляп за други. Което на мен ми харесва. Предполагам и на Ина.

Общи условия

Активация на акаунт