Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 349
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Не е интерпретация, когато Ина видимо беше на същото мнение. Ама, няма значение, за мен са си един за друг двамата, боли ме главата колко са инфантилни, а разговорите им ме връщат в миналото при училищни свалки. Брр.

Иначе, аз не мога да преценя Симона ли е едра или другите са дребни. Май и двете. Ина е хубавица, но да обърне внимание на косата.

# 571
  • София
Фактите са, че Йордан си хареса Симона, допълнително не му се занимаваше с "майка". Симона обаче се насочи към друг и той се пренасочи към Ина, защото нямаше много къде другаде. Дали сам се изпусна или тя успя да го придума, но той си го каза. "Много ме привличаше една жена, но аз не я привличах и затова сега съм с теб" какво да значи? План Б Wink Както и да го върти (а той не може да го извърти добре в своя полза), като теглиш чертата, това е заключението.

# 572
Тази сутрин най-накрая доизгледах епизода. Еми, какво да кажа - определено трябва да има субтитри и то субтитри от типа "какво е искал да каже автора". Не мога да разбера монтажа ли е кофти и режат някакви неща или просто почти всички участници гороворят с недомлъвки и използват неправилни думи да се изразяват. Най-вероятно второто ще да е.

Последния разговор на масата, когато обсъждаха изцепките на Теа и Симеон от предната вечер - еми, аз нищо не разбрах от тоя разговор. Всеки бълва някакви неща, къде намясто, къде не. Хваща се г/д какво искат да кажат, но много трудно, ако не стоиш да ги слушаш супер съсредоточено.

Може и в мен да е проблема, понеже този епизод три дена го гледам, но ми беше голяма мъка.

# 573
Не е в теб, много странно са рязали.

Георги трябваше да обяснява в Инстаграм, че първият му изстрел с лъка искал да е в сърцето на Елена, за да помогне на Йоан да отиде на среща с нея, но от продукцията не му позволили. После на нас ни излъчиха само, че Йоан открил брат в Георги, много благодарен бил и етц...ходи разбери защо.

# 574
  • софия
Цоп при вас. Изгледах всичко, изчетох всичко и ида.
 Първо, евалата, че имаха смелостта да се впуснат в този проект и като за първи опит никак не е зле. Второто евала е за това, че са успели да привлекат, толкова много рекламодатели. Мисля, че в продуктовото позициониране задминаха тв риалититата. (адски ме дразни вейпа, но това е положението, нищо, че съм пушач)
 Харесва ми, че оставят нещата да се развиват от самосебеси. Първите епизоди са хаотични, но според мен и самите участници и атмосферата, че и екипът са били точно такива. За всеки от тях това е нещо ново и непознато. Харесва ми, че участниците са откровени на синхрони, няма го този патос и премислени думи, които ме побъркваха в Ергенът.
 Много красиво заснети кадри има, сега в движение ще се учат за монтаж и други подробности. Предполагам, че и това е причината да има епизод чак в неделя. Ако се вслушат в съветите на гледащите и видят кое дразни ще ми се издигнат в очите.
 Участниците са ми интересни, всеки със своите недостатъци, обикновени хора, млади, надъхани, неопитни пред камерата.
 В неделя очаквам вече да има разясняване на правилата, тук там субтитри и монтажът да се подобри. Успех им желая!

# 575
  • София
Аз реално не мога да разбера аджеба за какво се борят?
Стават някакви странни разговори, едни такива хаотични, откъде тръгва обаче дадена тема или разговор, къде е първоизточника, кой за какво се бори, цели някакви и т.н. - ами няма!
Може би по-нататък ще се разкрият тези неща, но като цяло много странен старт в който разбирането какво се случва е избирателно и пожелателно...

# 576
Забравих да вметна, че уикенда почнах да гледам риалититата на Netflix, като започнах от Perfect match, тъй като видях, че много сравнявате Диви и красиви с тях.

Изгледах и двата сезона на Perfect match, като според мен това нашето доста се опитва да се доближава до него с тези match-ове дето участниците разправят за тях. НО няма как да разберем за момента, докато нямаме правила.

За тези от вас, които не са гледали Perfect match (няма спойлер, правилата г/д съм описала):
Скрит текст:
Там вкарват равен брой мъже и жени и още първата вечер всеки трябва да се match-не с някой и с този някой спят в една стая. На следващия ден имат игри за съвместимост и спечелилата двойка избира кои двама нови участници да влязат и съответно ги праща на среща с някой мъж/жена от други двойки или пращат себе си на среща. Вечерта след срещите пак се match-ват и двамата, които са останали без match си тръгват. И това нещо се върти в продължение на около три седмици, като от време на време вкарват и всички участници, които са навън, за да има драма между формиралите се двойки. Накрая всички (тези, които са вътре и тези, които са навън) гласуват коя двойка е "perfect match" и тази двойка печели почивка на място, което те си изберат, като всичко им е покрито откъм разходи.

Моите подозрения са, че ще е някакъв вариант точно на Perfect match, но побългарен, като подозирам, че ще махнат елемента с вкарването на двама нови участници от двойка, която е спечелила битка за съвместимост.

# 577
Аз май приключвам с гледането, на мен лично ми простее. Не разбрах нито правила, нито регламенти, пуснали някакви хора (в повечето случаи простовати) да се натискат хаотично там кой с когото падне. Grinning

# 578
Гледах отново епизода, защото като не внимавам, изпускам съществени неща.
Абсолютно непопулярно (изглежда) мнение, но за мен Йоан е абсолютно прав! Елена буквално в първия епизод има синхрони колко много я кефи това, че Йоан се "грижи за себе си по същия начин като нея", а ден по-късно - това вече е проблем, защото ѝ отключва спомени и е повод за рев.
Кажи, че си сбъркала в преценката си, не обвинявай човека.
Другото, което е - те познават Йоан от броени часове, а са тръгнали да го променят. Хареса ми как Симона му каза, че е реагирал неправилно и той се замисли, но дотам, не трябва да му казват "ти си обсебен". Ами нека е такъв, не са длъжни да го харесват.

Нещо много интересно, което ми направи впечатление - Симона е най-желаната жена в къщата и докато за мен е много красива и наистина ми харесва най-много, за мен обяснението за това е много простичко - тя просто беше първата, която Йордан и Йоан видяха. Grinning Като не им върза, се хванаха съответно с втората и третата, която видяха.

# 579
  • София
Подозирам, че Йоан нон-стоп й е надувал главата на Елена за да се стигне до този момент. Изглежда като супер натоварващ човек, а предаването е зле монтирано и сме видели много малка част от всичкото му дудняне, което се обзалагам, не спира. Мен на натовари с няколкото кадъра, в които го дадоха да й намила, представям си няколко дена да ми беше на главата. А аз нямам хранителни травми.

# 580
Много се смях на разговора между Елена и Йоан на пейката - тя плаче, става и си тръгва, те сложили музика като от Трима братя, три сестри, а неговата физиономия беше нещо средно между "подуших нещо гадно" на Капитонова и "логика няма" на Люса.

Радвам се, че и други виждат комбото от най-лоши черти на тримата ергени в Йоан. В паралелна вселена би бил идеален четвърти ерген - градация в деградацията.

Симона и на мен по нещо ми прилича на Глория wannabe. Още от Фермата ми е много неприятна, тук само надгражда.

Ще гледам и неделния епизод и ако и там се налага да спирам многократно, за да го изгледам, приключвам с този формат тази година.

# 581
В ютуб са качили рийлче, че се извиняват за забавянето на епизода (проблеми и забавяне с монтажа). Също споделят, че ни четат и слушат съветите и коментарите (включват и субтитри). Отделно утре да чакаме лайв с разяснение на правилата и отговор на всякакви въпроси.

# 582
Ако лайвът ще е с Мишо и Ния-Косара и 2 часа ще хъкат и мъкат, мисля да го пропусна.
За отношенията между Йоан и Елена смятам, че ще дам кредит на доверие на по-зрелия човек, ще видим как ще се развият. Колкото и да е мрънкал, да не му хвърля обвинения, а просто да му каже, че я дразни. За мен това е елементарна манипулация.

# 583
извиняват за забавянето на епизода (проблеми и забавяне с монтажа).

Ееее точно каквото ви казвах вчера. Забавяне с монтажа. Ние не пасем трева.

Не знам какво четат, ама да намаляват силно музиката когато е върху говор. Че половината реплики не се разбират. Музикален фон нонстоп е мега дразнещо.

# 584
В ютуб са качили рийлче, че се извиняват за забавянето на епизода (проблеми и забавяне с монтажа). Също споделят, че ни четат и слушат съветите и коментарите (включват и субтитри). Отделно утре да чакаме лайв с разяснение на правилата и отговор на всякакви въпроси.
Интересно какво ли му е на Неделчо щом чете, да вижда такъв здрав хейт по гаджето му Thinking

Ако лайвът ще е с Мишо и Ния-Косара и 2 часа ще хъкат и мъкат, мисля да го пропусна.
За отношенията между Йоан и Елена смятам, че ще дам кредит на доверие на по-зрелия човек, ще видим как ще се развият. Колкото и да е мрънкал, да не му хвърля обвинения, а просто да му каже, че я дразни. За мен това е елементарна манипулация.
Какви обвинения? Елена му каза (перефразирам): Аз не чувствам същото. Ти правиш еди какво си и мен това ме отблъсква. Кара ме да връщам към моито проблеми и на мен не ми ок. Затова излизам от тези отношения.

Тя това го направи в трети епизод, а ние го видяхме още в първи. За какви обвинения става въпрос. По тази логика, значи и аз го обвинявам. И честно да си кажа, Йоан за мен е най- НЕ зрелият човек от всички там. Написах го още след първи епизод и в следващите две серии, той ми затвърди мнението. Не ми бяха нужна Елена и Симона, за да го видя.

Ееее точно каквото ви казвах вчера. Забавяне с монтажа. Ние не пасем трева.

Не знам какво четат, ама да намаляват силно музиката когато е върху говор. Че половината реплики не се разбират. Музикален фон нонстоп е мега дразнещо.
Без музика е много постен материала. Това се учи и в университета. Музиката служи за внушение, засилване на ефекта. Не ми се гледа Биг Брадър, особено без разказвач.

Общи условия

Активация на акаунт