Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 327
  • 752
  •   2
Отговори
# 630
На мен ми прави изключително лошо впечатление в тези продукции, когато започват да пропускат епизоди, независимо по каква причина. Изглежда адски непрофесионално. Ами подготви си първите десет епизода, измисли резервен вариант, наеми повече хора, ако трябва няма да спите, но да се монтира и пуска всичко навреме.
Освен това, когато няколко човека работят по общ проект, е добре, наред с това да имат идентична визия за нещата, но все пак и да се допълват, единият, ако не види недостатъците, другият да му каже "Това не е много ок, защо не го направим така." А не да се събират да си правят четки и да си повтарят само как всичко е невероятно и ако някой не го одобрява, той явно не разбира и не цени.

# 631
Как може да взимаш синхрони без да знаеш какво се случва в къщата? Странна работа.

# 632
Тамън викам, че до момента Ния не беше споменавала Неделчо, че ѝ в гадже, той взе, че е обади и тя трябваше да ни уведоми, че нейният мъж се обажда…ше почина.

# 633
Ах Ния ги е скарала с Неделчо. Това се подразбира.

# 634
Може ли да обясниш, че скипнах малко и не ми се връща тази логорея?

Този Мишо ми е адски неприятен, пък с изказването за Туджаров, който е на светлинни години пред него и Ния, най-вероятно ще ме откаже да му гледам цялото предаване.

# 635
Ах Ния ги е скарала с Неделчо. Това се подразбира.
Йоко Ния.

# 636
Колегата (не му помня името) каза, че Туджаров не си е тръгнал по собствено желание. Тогава Ния каза, че той не давал сърцето и душата си за това предаване.

# 637
Аз ли гледам различно предаване или тия са луди? Или може аз да съм луда?
Знам, знам казах, че приключих с предаването, но много ме натегна жегата и реших да пусна подкаста, който тече в момента.
Трети епизод гледах две минути някъде и го спрях, но ще изкоментирам подкаста, вървящ в момента.
Ще се опитам да вървя хронологично.
Няма да има разказвач, а който е схванал правила, схванал, който не е - еми значи ние сме глупави. Това разбрах. И субтитри - трудоемко е и където могат.
Продължават супер много да се сравняват и превъзнасят над други продукции, а това според мен е абсурдно. Нивото им определено не е толкова високо колкото се изкарват. Не разбирам защо просто мъжко не кажат "Дадохме всичко от себе си, толкова направихме" както прави конкуренцията. Прави ми впечатление, че не понасят особено критиката. Надявам се да не четат тук, че лошо...
В твърде отбранителна позиция са, което игра много лоша шега. Обаче и леко нападат. Туджаров, всеобщия любимец, направо за мен си го нападнаха. Не бил дал сърце и душа, не напуснал по собствено желание... Щом казвате.
Искам да обърна внимание и коментара на Ния-Косара за водещите. Съгласна съм, че има право да защити Ивка като част от продукцията, но да кажеш, че дикцията и говорните дефекти не са важни при водещ ... Айде моля ти се! Скъпа, чу ли се какво каза?

Предаването било динамично и за това не сме хванали правилата. Кога? Къде? Какво? Ако си го пусна на скорост 4 може и да го нарека динамично ама като цяло - не.

# 638
Вече изглежда унизително. Мисля да спирам. 😁

# 639
И какъв трябва да е извода . Не ми се лепна първо , значи съм непривлекателна за мъжете.
Кокито , малко бъркаш любоврта с егото от примерите които си дал, но хайде да не издребняваме. Да заискаш някой , само защото той вече не ти е в кърпа вързан, е последното нещо което може се нарече любов .

Не е Кокито, аз съм. Естествено, че е забранено да се мисли значи съм непривлекателна за мъжете. Не, по-скоро да прецени мъжките екземпляри във формата какво харесват и дали Йордан заслужава вниманието ѝ. Изводите са си само за нея. Като  му шока канчето, че е втора дали ще стане по-желана за него? Да го коментира в синхрон, а не пред него.

# 640
"Колегата" е Михаил Недков, брат на Нора Недкова.

# 641
По-тъпи правила не бях чувала аз, оставете останалото. Аз ако съм, казвам пари да казва, какво ме интересува, че той ще ги получи, ще делим. :DDD

АЗ СИ ЗНАЕХ, ЧЕ МИ Е ПОЗНАТ. Еми, каквато сестрата… :д

# 642
Ами освен да се извиним на Ния - Косара, че отправяме такива безпочвени критики... Grinning

# 643
  • Варна
Много просто парче е тая.

# 644
Жалко, че ни подлъгаха, че това предаване е на Надкаст, ако бяха казали, че е на на маймун Пешо брат му и Мия-Косата, другояче щеше да е очакването.

Не им правят чест лошите подмятания към Туджаров (пуснах специално да ги чуя и едва се сдържаха да не си отпуснат езиците).

Миш(к)о, може да си мечтаеш да достигнеш и 1/5 от качествата на Туджаров, разбирам колко ти е кеф с кръстосаните си крачета да се хвалиш как си го разкарал, но пък така всеки разбира какъв си комплексар.

Отивам си на Къщата на инфлуенсърите, където си уважават зрителите и колегите.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 16:11 от Clouded

Общи условия

Активация на акаунт