Пъзели 65

• 26 824
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Да, просто с приплъзване от масата на вътрешната част на гърба на рамката /ако ще слагаш лист отдолу върху него с гърба/. После слагаш стъклото или там каквото е и горната част на рамката и закопчаваш някак си и накрая обръщаш да провериш всичко точно ли е. И да, размера е този.

# 676
  • София
Врата към океана, Trefl Prime, 500 части

# 677
Black sea, 1000 части🧄🧅🧂

# 678
След малка почивка в планината

Gold puzzle 1000 Clown

Котета в чашки 1000 Black sea

# 679
  • Свищов
Да се включа за пъзели, които са малко по-малки от рамката. Една приятелка така прави и ММ ползва този метод - лепи на картона на рамката черни или бели листи (обикновено черни, но на един тъмен пъзел се оказа, че белите са по-добре, защото така изпъква повече). Ако рамката е тъмна почти не си личи. Иначе както е нареден, ММ мести пъзела на маса / бюро (аз редя на картон на земята) и го минава от лицевата страна с лепилото за пъзели. Като изсъхне лесно се надига и мести в рамката. Нямаме много залепени пъзели, но спазваме тази технология.
Иначе аз днес се върнах от море и приютих 4 от пътуващите пъзели Сред цветята. Да видим за колко време ще ги наредя.

# 680
  • София
Това го спретнах днес, доста бързо се подреди.
 Цветни къщички Art Puzzle, 500 части

# 681
Тази красота я редих почти цяла седмица по малко. Доста тегав Вълчо, но ми беше подарък за рождения ден от децата и нямах избор. Чакаха веднага да го почна, като приключих предния.

# 682
  • София
Генерал сова, Art puzzle, 500 части

# 683
Cobble hill, 1000 части🌸🌼💐

# 684
Един романтичен пъзел Laughing - Bunnies in Love, Yazz (1000 ел.)

Май не е много фотогеничен, наживо ми изглежда по-сладък. Обичам такива цветове - нежни и добре комбинирани. На повечето AI генерирани пъзели все ме дразни как използват някакви кичозни съчетания. Например - преобладава нещо в розово, а до него изхакват някоя фигура в оранжево и двата цвята се "бият". А тази картинка е добре балансирана. Те отбелязват дизайнерите на кутиите - този и предишният Yazz с котето-шофьор са на един и същ дизайнер/ка - Pinny Pinny .

# 685
  • София
За разлика от дакелчо, аз цяло лято си седя в София на четирибуквието.
Cobble Hill 500. Парчетата са големи като на White Mountain, супер са за баби. Картонът е малко по-различен и при слагане на частите го няма характерното щракване, но се свиква.

# 686
Един романтичен пъзел Laughing - Bunnies in Love, Yazz (1000 ел.)

Май не е много фотогеничен, наживо ми изглежда по-сладък. Обичам такива цветове - нежни и добре комбинирани. На повечето AI генерирани пъзели все ме дразни как използват някакви кичозни съчетания. Например - преобладава нещо в розово, а до него изхакват някоя фигура в оранжево и двата цвята се "бият". А тази картинка е добре балансирана. Те отбелязват дизайнерите на кутиите - този и предишният Yazz с котето-шофьор са на един и същ дизайнер/ка - Pinny Pinny .
Много е сладък, ще се разделяш ли с него?

# 687
Ioana_g , да, ще се разделям, обаче вече го обещах на Hot Summer. Та зависи на нея какви са й плановете ѝ, сигурно и тя няма да го задържа след като го нареди Simple Smile

# 688
Ioana_g , да, ще се разделям, обаче вече го обещах на Hot Summer. Та зависи на нея какви са й плановете ѝ, сигурно и тя няма да го задържа след като го нареди Simple Smile
Hot summer, после за мен?

# 689
Запазвам:)

Общи условия

Активация на акаунт