Отговори
# 675
Както миналата година,Белл,всеки на мястото си😂. Аз обаче мн си харесвам от първи сезон прощалното от имението. Тогава се усетих че и Берил и Ерсин имат нещо 😂. А Мерт и Афра ох , Боже

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 21:56 от Албенаа

# 676
Да се надяваме, че ще има още! 🤘

# 677
Благодаря, BELL!
Как пък всички гледат към фотографа, само Мерт не откъсва поглед от колежката, ей... Simple Smile

# 678
С: Обичам този живот въпреки всичко, но преди всичко обичам Ферит в този живот, затова не искам да умра.
Су: Сестра ми умира, извикайте линейка.

Ф: Успокой се за минута.

Су: Тя го крие от теб. Тя е болна, тя умира.

# 679
Ееееее разплака ме тоя фраг...

# 680
  • Яко в Матрицата...
Финален фраг за сезон 2

— Дойде време още веднъж силата и властта на Халис Корхан да бъде показана на всеки.
— Надявам се тези преживявания и загуби да са ни донесли много нови неща. Защото в живота всичко може да се компенсира, но не и в смъртта. Събрах ви всички, както за да осъзнаем отново тези истини, така и за да споделя тайна, която криех от вас. Защото щастието, което ще изживеете тази вечер, няма да се поврати и с нищо не може да се сравни. Латиф…
— Животът е съвкупност от цената, която плащаме, за да бъдем щастливи. С хубавото и с лошото, с всички чудеса в живота ни, случващи се в най-неочаквания момент, животът е за всички нас и въпреки всичко аз много много обичам този живот. Но в този живот най-много обичам Ферит... И заради това не искам да умра.
— Сейран! Сестра ми умира! Извикайте линейка!
— Един момент! Успокойте се!
— Тя криеше от теб! Болна е!
— Какво?!
— Тя умира!

# 681
Ето това вече е фраг за финал на сезона.❤️
Reni, благодаря за превода.🌹

# 682
Рени,благодаря за превода!🙏🤗
Хареса ми фрага…Браво!

# 683
Дали ще влезе Орхан...да не влезе Емин...

# 684
Рени 🌷
Сега пък това излезе!

# 685
  • Яко в Матрицата...
Фрагът е хубав. И дано последната серия за сезона събере част от избягалите зрители.

# 686
Интересен е фрагмента. Имат цяло лято  да мислят върху третия сезон.
Дано обаче нищата не се въртят около болеста на  Сейран  и бързо решат въпроса  в  новия сезон.  Като ръката не Феро, мина и замина.

# 687
Само някои бяха много шашърдисани, Гюлгюн никак почти, пък Ифош направо уплашена.
Хормоните яко са ударили Сейран People Baby

# 688
Рени 🌷
Сега пък това излезе!

Гледам общата снимка /от стр. 45 / - Мерт в правилната посока гледа, не както е показано тук. Simple Smile
Но пък е  23ч и вчера по това време от "първа ръка" имаше включване, дано да ни се размине тази вечер.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 23:15 от teya123

# 689
Що си мисля ,че и Фуат ще бъде заедно с Орхан..Оф просто не знам как ще издържа до септември месец..

Общи условия

Активация на акаунт