Отговори
# 690
Добър веер !  Heart
Рени  мерси за  преводите на резюмето и трейлърите  Flowers Rose
И двата трейлъра ми харесаха .Епизода в петък ще бъде много емоционален и с обрати до последната минута ,а на края сигурно ще ни оставят да се чудим цяло лято какво се е случило със Сейран.

# 691
Правилно! От тук поне се разбира, че е била с бели дрехи! 🤘

Рени 🌷
Сега пък това излезе!

Гледам общата снимка /от стр. 45 / - Мерт в правилната посока гледа, не както е показано тук. Simple Smile
Но пък е  23ч и вчера по това време от "първа ръка" имаше включване, дано да ни се размине тази вечер.

# 692
Сега си мисля,че беше наивно да смятаме,че Халис така лесно ще се съгласи с условията на Мезиде.Подведе ни дори с това,че отиде да се срещне с нея.Орхан не е бил жертван и двамата с Халис са измислили този план.Е,успяха да заблудят всички.И намекваха за обрати през цялото време.Браво!И Бирсен направиха смешна,защото и тя е пуснала новина,че Орхан напуска сериала.Какво да кажа….Браво!

# 693

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 00:21 от BELL-

# 694
  • София
Много хубава снимка

Бирсен издаде, че е Емре, сега пак е писала

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1798816827704795166?t … 239ol-35BhTA&s=19

Но замисълът с тортите беше много добър Joy

# 695
Рамо гледа ли гледа! 🤍🧿🍀

# 696
  • София
Ураз имала сигурен източник, че Афра е на стола. На мен изобщо не ми прилича, но щом казва Joy
Едит: Източникът Joy

Много хубав фраг, като за финал на сезона е. Утре чакам с нетърпение серията Simple Smile

# 697
Еее, дано днес епизода ни е също толкова динамичен и интересен както фраговете.
Иска ми се Ферит да направи необходимото за Сейран и да разбере, че тази на която бързо и
прости злините е в основата на манипулацията за болестта на жена му. Това е непростимо и този път Ферит 
да приключи с толерантността към тази особа и я изхвърли от живота си завинаги, но този път с гняв и мъст.
Не ми се гледа мършавата риба отново в трети сезон.

# 698
Добро утро,момчета
Днес е финалът на втори сезон на любим и в същото време разочароващ сериал.
От този втори сезон аз гледах само половината серии.....другите умишлено прескочих
 Щастлива съм,че се насладих на блестящата игра на  едно младо и много талантливо момче-Мерт Рамазан Демир
Ще гледам финала,може би не днес, но ще го гледам
Отплеснах се......
Минах да Ви подгрея за довечера и да Ви почерпя за имен ден
Прекрасно лято пожелавам и до нови срещи

# 699
Добро утро, дами. Един страхотен петък да имате. И така минаха 9 месеца чапкънски,дойде последния петък за сезона. Довечера ви пожелавам приятно гледане 🤩

# 700
  • Ямбол
Добро утро момичета 😘.Днес е големият ден хайде дано останем много впечатлени и изненадани от епизода.🥰.Срещата е ясна къде ще е.До довечера ☺️.Вал честит Имен ден бъди здрава и много щастлива и обичана.Весел празник!

# 701
Чакам с нетърпение епизода днес. 🚨

Сериалът ми хареса още от първия епизод, от втори сезон имаше доста епизоди, които честно казано не ми харесаха особено, но филм - какво да правиш. 😂 Актьорският състав, обаче на грешка! Всички много ми харесват, с леки изключения понякога де, ама .. 😀

Факт, Мерт и Афра са лицето на сериала за мен и заради тях започнах да го гледам. Мъжът ми го гледа понякога с мен ( 😂 ) и е фен на Берил и Дирен - като актьорска игра. Освен всичко това, дядо ми беше в болница около две седмици, та го гледахме и заедно там и си го коментирахме и още повече го гледам, заради това. Той е категоричен антифен на Пелин и Ифакат. Общо взето всеки си има възприятия през неговата си призма и очи и няма нужда някой да бъде убеждаван в нещо, все пак е филм и са актьори в реалността. Дали Мерт си ляга с Афра или не няма никакво значение, за сериала според мен. Е, хубаво е, тази химия да е пренесена и в реалността и повечето фенове бихме им симпатизирали, но няма нужда да ни се натриват носовете, че няма как да стане. Просто защото няма смисъл от това. Снимките и интервютата всеки си ги възприема както иска.

Хубав петък ви желая, мили дами/господа! ☺

# 702
  • Пловдив
Добро утро, сладурки!
Рени благодаря за превода на трейлъра и резюмето.
 Много, ама много ми хареса втория трейлър. Очаквам епизода да е като за финал на сезона, т.е "бомба:
 Дядо ти Халис са не се окаже някоя скрита лимонка? Кой ли ще се покаже от вратата - аз залагам на Орхан, защото всички са много изненадани.

Val, честит имен ден! Бъди здрава и щастлива! Весел и незабравим празник!

# 703
Добро утро.
 Мисля,че Орхан ще е жив. Може и Фуат да се появи. Може би беше прекалено за Деде,че така леко се предаде на Пердето:smile:

Вал честит имен ден. Бъди здрава и много щастлива.  Simple SmileFlowers Hibiscus

# 704
VAL* честит имен ден ,с много здраве да си носиш името 🍀

Общи условия

Активация на акаунт