Отговори
# 195
Пак се наеха в Х! 👀

# 196
  • София
Браво на Афито!
Какво да правят в Х, то на всички им умря желанието, само се ядосват, само гадни спойлери.
Да свършва вече сезонът, още не са казали кога ще е последната серия.

# 197
Тоя фраг пак ли по нощите ще го качват?🙄🙄

# 198
# 199
# 200
Какво се случва със всички бг сайтове?В Тубе пише,затворен от ГДБ,Плейтуб и къде ли не нищо няма....Как ще гледаме филма,боже боже,знам руски,но си предпочитам на бг...

# 201
Какво се случва със всички бг сайтове?В Тубе пише,затворен от ГДБ,Плейтуб и къде ли не нищо няма....Как ще гледаме филма,боже боже,знам руски,но си предпочитам на бг...

Пробвайте Войо,но май там се плащаше или освен ако оператора не ви го поддържа

# 202
# 203
Ферит защо не иска да прегърне Сейран?

# 204

Войо се плаща,при вас така ли е,отварят ли се сайтовете или не?

# 205
# 206

Войо се плаща,при вас така ли е,отварят ли се сайтовете или не?
Аз имам абонамент от Виваком към Войо за две години и ми е безплатен по принцип,но сега пробвах да търся в плей туб наистина не тръгват. Явно нещо пак е станало,може утре да се оправи. Но иначе аз си го гледам през руския сайт я повечето случаи или английският

# 207

Тоя дъртия на заден фон обяснява нещо , че трябва да се откаже от най-скъпото си.

# 208

Тоя дъртия на заден фон обяснява нещо , че трябва да се откаже от най-скъпото си.
Изненадващо хрумване е "за да отмъстиш готов ли си да се откажеш от най-скъпото си", а аз първоначално си помислих, че не иска да я прегръща с "омърсени" / окървавени/ ръце.

# 209
  • Ямбол
И отново не грабващ фрагман.Феро става лош поема контрола в свой ръце и иска помощ и власт  от Граф Зия.Гюлгю нападна Хатуча.Халис не иска отмъщение за смъртта на сина си.Сейран горката как да му каже и тя за болеста в това състояние.Луда работа никакви ясноти не получих от този фрагман.Дано другия е по-хубав - едва ли съмнявам се , ами поне да има никакво развитие в положителна посока,че предния епизод си беше един пълнеж изпълнен с риби  дано поне този не е такъв. 🤔 🙏
На мен лично ми се гледа една здрава Сейран,която си е сбъднала мечтите и един Ферит,който управлява заедно с нея марката Seyfer създали прекрасно сплотено и щастливо семейство,а не само сълзи,страдания,пистолети,отвличания,риби и още един куп неща...ами стига толкова започва да омръзва тези сценаристи,защо не разберат,че тази сюжетна линия,която следват не е ОК.Не знам кой ги пише тези измишльотини,ама започна да писва все едно и също.Нека гледаме нещо грабващо,което да ни прикове на екраните и да не можем да отлепим погледите си от нашите сладури.Такива епизоди,който грабват душичката ти и затаяваш дъх и си казваш :" Ех какъв як епизод" и да нямаш търпение да си го пуснеш пак и пак .Такава магия ми се гледа.Няма да се откажа да гледам заради Афра и Мерт 💙❤️ ,но поне се надявам да има някакво развитие.🙎😌

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 22:29 от roxy94

Общи условия

Активация на акаунт