Отговори
# 210
Защото ще става мафиот! Зия го пита дали ще може да се откаже от човека , който обича най-много
Ферит защо не иска да прегърне Сейран?

# 211
Защото ще става мафиот! Зия го пита дали ще може да се откаже от човека , който обича най-много
Ферит защо не иска да прегърне Сейран?
Е нали животът му нямаше смисъл без Сейран? Сега в отмъщението и властта ли ще намира смисъл? Нещо се загубих...

# 212
Значи като нищо може и той да е инициаторът, Сейран да замине? Или ако не е той, това е причина да не я спира/гони/следва.

# 213

Сега официално ли ще ставаме мафиоти , защото  досега бяхме под прикритие.

# 214
Сценариста има една цел, рейтинга да удари  0 или да смени жанра на сериала? Sunglasses

Добре,че на Рамо всичко му отива и  го може.
Тук изигра всевъзможни роли.

# 215
На Рамо всичко му ходи , стига да има кой да го гледа. От чапкънското нищо не остана .

# 216
Ферит не иска само отмъщение, иска сила. Иска граф Зия да го "отгледа". Отсега нататък не иска да падне и косъм на някой от семейството му. Зия го пита дали е готов да се откаже и от най-любимия си човек, защото това било условието. Ферит казва на дядо си, че вече няма семейство. Не се знае каква е последователността.
Относно липсата на прегръдка от Ферит. На мен ми се струва, че е след погребението тази сцена, или веднага след смъртта на Орхан. После е имало една седмица скок, когат Ферит пита дядо си дали няма да отмъстят за баща му. Дъртия казва, че нищо няма да правят и тогава Феро отива при Зия.

Да се допълня малко, че никой не писа след мен. Сейран обвинява себе си, обвинява семейството си, че са донесли нещастие на Корханите. Ако не били те, Фуат и Орхан щели да са живи.
Направо ни подготвят, според мен. Сейран сега не може пък хич да му каже, Ферит макар и зорлем ще се отдалечи от нея и тя ще си тръгне. Героинята вероятно ще удари едно рамо и тя Grinning Язък!

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 23:04 от Еванджелин

# 217
И как да го разбирам сега този фраг. Ферит втори  Халис ли ще става. Ще се откаже  от любимия човек и ще пази космите на главите на другите /които оцелеят/. Сейран и тя с нейното чувство за вина ще се довърши. Докато Ферит се "учи"  Сейран бавно умира. Ама че любов ?!

Сега , когато Пело вече не му е "любим човек" , може спокойно да гравитира покрай него.

# 218
Ками, това е най-трагикомичното, разбира се. Докато Сейран бавно гасне, нас ни занимават с отмъщения, мафии, косми, риби... /Между другото, Ферит каза нокът, не косъм, ама нали при нас такава е приказката/
Накрая сигурно ще кажат, че е станала грешка, не е болна Сейран.
Тъпо, по-тъпо, най-тъпо.

# 219
Едно от хубавите неща във фрага
Ферит към Ифакат: Ще дойде и твоят ред, не се притеснявай!

# 220
Най много ми хареса нападението на Гюлгюн срещу Хатидже. Заслужават си двамата вмирисани старци всички да ги презират.
Защо му трябва на Ферит да става силен мафиот да защитава кой, то не останаха хора в семейството.
Каква ли ще я видим хамсията пак. Няма я в този фраг.
Не ми хареса студенината на Ферит, но фрага не показва всичко. Дано причината е друга.

# 221
Ками, това е най-трагикомичното, разбира се. Докато Сейран бавно гасне, нас ни занимават с отмъщения, мафии, косми, риби... /Между другото, Ферит каза нокът, не косъм, ама нали при нас такава е приказката/
Накрая сигурно ще кажат, че е станала грешка, не е болна Сейран.
Тъпо, по-тъпо, най-тъпо.

Нокът , косъм    все тая !

Колко епизода има до края на сезона ? Все  ще ги преживеем.

# 222
Кате, вчера споделих с една приятелка, че тъй като ставаме мафиоти, виждам рибата като певица в бара.

# 223
Цитат
Каква ли ще я видим хамсията пак. Няма я в този фраг.
Както е тръгнало, нищо чудно да я видим в ново амплоа - запасала чифте пищови отмъстителка редом с Ферит. Няма само да реве, нали трупа опит момичето. Grinning

# 224
Кая къде е? Искаше ми се мястото му да е до Ферит.

Общи условия

Активация на акаунт