Препоръчайте ютия

• 11 927
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не би трябвало да са мокри и капещи.
Когато са изпрани на функцията за пердета на пералнята, излизат само леко влажни и не са намачкани.
Моята пералня нищо не вади мокро и капещо, освен ако не съм пуснала само функция "ръчно пране".
На коя функция ги переш и от каква материя са?

Е,  аз нямам функция за пердета. Пера ги просто с по-лека центрофуга, но дори и с най-ниската, пак са намачкани. Материята - изкуствена, леко прозрачни са.
Прала съм ги и ръчно, в леген, окачвам ги без да изтисквам, пак си има гънки.

# 61
Здравейте, някой ползвал ли е следния уред за гладене: Philips series 5000 STH5030/80? Предлага се сега в лоялната програма на фантастико и се чудя дали си струва.
Наскоро имах възможността да използвам подобен уред на Тефал и ми хареса, а ценово са съпоставими и се чудя кой да взема. Трябва ми за гладене на тениски като цяло.

# 62
Здравейте,
Някой има ли този парогенератор Philips psg6066/20? Били могъл да изкаже мнение.

# 63
Здравейте.
Прегледах темата и се насочих към ютия Филипс,но не мога да реша дали да в 7-ма или 8-ма серия.
До колко това автоматично настройване на температурата е + ?  Или по- скоро има някакви недостатъци?

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 18:40 от Vayallete

# 64
Аз нарочно си взех с ръчно настройване. Нямам вяра сама да определя температурата. Макар че има и добри отзиви.

# 65
Това сама да си определя температурата сякаш е малко маркетингов трик. Взех подобна на Тефал, глади на една обикновена ниска температура. Ако няма пара, не прави нищо. А резервоара й беше малък. Отказах се и си купих парогенератор. Системата е същата, но вече имаш 2 литра вода за гладене.

# 66
# 67
Един глас за Филипс.

# 68
Аз бих купила Тефал.

# 69
  • София
И аз съм за Тефал.

# 70
  • София
И аз съм за Филипс

# 71
  • София
Аз си взех Браун  от Емаг и съм много доволна. Този
https://www.emag.bg/parogenerator-braun-carestyle-1-is1014pu-220 … urce=cns_delivery

# 72
Случайно попаднах на сайта на Практикер и видях, че с точки може да се вземат разни неща.
https://praktiker.bg/bg/Yutii/YuTIYa-ULTIMATE-PURE-FV9847E0-TEFA … bDCjNPeHBuNoyEcJQ
Ютия на Тефал, една идея по-нова от показаната е с 50% намаление.

# 73
Tefal има един мрежест филтър против варовик, който е консуматив. Не е скъп, но не е ясно до кога ще е наличен. Съобразете го това нещо, за да сте наясно с покупката.
За мен дръжката на Филипс е по-удобна.

# 74
Случайно попаднах на сайта на Практикер и видях, че с точки може да се вземат разни неща.
https://praktiker.bg/bg/Yutii/YuTIYa-ULTIMATE-PURE-FV9847E0-TEFA … bDCjNPeHBuNoyEcJQ
Ютия на Тефал, една идея по-нова от показаната е с 50% намаление.

Значи остава само да намеря точки 🫣😀
Иначе като дизайн повече ми допада Филипс, но е по-тежка от Тефал, също и авторегулирането на температурата при първата ме притеснява след като прочетох по-горните мнения.

Общи условия

Активация на акаунт