Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 32 404
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Имам следният въпрос. Черна луна във водолей и в 8-ми дом. Възможно ли е да се отработи? Чета, че може да даде, ограниченост, инвалидност, затвор и то в пенсионните години. На места четох, че ако се опиташ да я обработи пак дава същото. Възможно ли е да се избегнат тези ограничения? Не съм запозната с астрологията и може да звуча много неуко.

Тя е прекалено незначителна, че да дава такава събитийност. Защо не четете повече за личните планети и Сатурн, това би Ви дало доста по-полезна информация.

# 46
Имам следният въпрос. Черна луна във водолей и в 8-ми дом. Възможно ли е да се отработи? Чета, че може да даде, ограниченост, инвалидност, затвор и то в пенсионните години. На места четох, че ако се опиташ да я обработи пак дава същото. Възможно ли е да се избегнат тези ограничения? Не съм запозната с астрологията и може да звуча много неуко.

Нямам идея какво пише, но Лилит е с две думи тъмни чувства за които не знаем. Всяко  нещо в осми дом е потиснато и табу заради възпитанието. Тоест било е табу да се говори вероятно че изпитваш омраза. Няма как Лилит да даде инвалидност, затвор и тем подобни. Обработването означава да изкараш тъмните си емоции и да ги споделиш с партньора си или с някой друг на когото вярваш дотолкова, че да споделяш интимни или лични неща. Разбира се не говоря за сексуалност, защото е тема табу, но може да включиш и тази тема и да се запиташ какво е сексуалност с неизразени тъмни желания. Както по горе някой написа, Лилит е математическа точка, не е планета и не е толкова важна колкото другите планети.
Много често Лилит може да се намери в картите на смъртни случаи при които обстоятелствата на смъртта са неясни, защото преди да умре човекът е изпитал много тъмни емоции, които не излизат наяве. Това не ти го казвам за да си мислиш, че теб ще те сполети нещо такова, а за да стане ясно какво всъщност е Лилит. Така ще можеш да го разпознаеш когато се прояви. Усетиш ли че изпитваш такива чувства да можеш да ги осветлиш чрез споделяне и приемането им.
Можеш да разгледаш карти на известни личности за да видиш че няма такива със затвор и инвалидност.

# 47
Значи Лилит е повечето негативни емоции и чувства в теб самия, и отработването им става чрез споделяне? Или това (споделянето) важни само за 8 дом ?

# 48
Значи Лилит е повечето негативни емоции и чувства в теб самия, и отработването им става чрез споделяне? Или това (споделянето) важни само за 8 дом ?

В картата на всеки човек има домове. Ако една планета е в някой от домовете, то тя може да се прояви и чрез другите хора. Ако е в първи дом, тогава знаем със сигурност, че тези емоции са твои. Ако не е първи дом, тогава може и да е друг човек в живота ти, който проявява тези емоции. Това зависи от аспектите. Но все пак когато стъпиш на сцената на осми дом, тоест да кажем делиш пари с партньора, тогава ако имаш Лилит в осми дом ти ще проявиш този Лилит. Не знам дали се изразих ясно. В единия случай лилит идва от другите и може да влияе на много домове чрез аспектите, а това в което сме сигурни е че ако имаш лилит в осми дом, почти независимо от аспектите, то ти го проявяваш.

Отработването в различните домове е различно според мен. В осми е интимно споделяне с близки хора. В 9ти е да ги предаваш като знание. В 10ти е да ги направиш публично достояние чрез постижение. В 11 е да ги използваш в група. В 12ти, може да ги изпиташ в самохипноза. И така нататък. Но това как точно ще ги отработиш е трудна задача. Астрологията дава примери, но всъщност всяко нещо е енергия. Всяко нещо има много форми. Понякога тези форми се разпознават по-лесно, друг път по трудно.

# 49
А как се случва отработването в първи дом?

# 50
  • SF
 Работиш върху себе си.
Щом умишлено ще отработваш нещо, значи не го случваш. Случва се нещо случайно - да завали в летен ден, да ти се доспи, докато си на работа, да си изгубиш някаква вещ.
Но това са кухи съвети, които нищо не значат или човекът отсреща изобщо не ги разбира и усеща.

# 51
Здравейте! Какво мислите за ретрограден Юпитер в 12 дом (ако правилно разчитам картата)?

# 52
Юпитер е на Асцендента, не е в 12ти дом.

# 53
  • SF
Мислим, че му е добре в тригон със Слънце в 5 дом.
Много гаджета, много изяви, много нещо! Simple Smile
И да се пази диета, че Юпитер обича да дава разширения в ханша.

# 54
Мислим, че му е добре в тригон със Слънце в 5 дом.
Много гаджета, много изяви, много нещо! Simple Smile
И да се пази диета, че Юпитер обича да дава разширения в ханша.

Ха-ха Satisfied, благодаря! На синът е картата!

# 55
Тук не са отбелязани знаците и градусите в наталната карта. Само може да се предположи, че Юпитер, който е на Асцендента, има тригон с Луната. В случая тя е важна, тъй като раждането е нощно – водещо светило.

# 56
  • При децата ми
А, какво означава ретрограден Юпитер в картата?

# 57
Тук не са отбелязани знаците и градусите в наталната карта. Само може да се предположи, че Юпитер, който е на Асцендента, има тригон с Луната. В случая тя е важна, тъй като раждането е нощно – водещо светило.

Бих се радвала да споделиш мнение!🙂
Аз тепърва чета такава литература от чисто любопитство и все още не се ориентирам в наталната карта.

# 58
А, какво означава ретрограден Юпитер в картата?

Ретроградните планети са показател за задръжка в проявите на техните значения.
Валенс казва, че са  ослабени, затруднени в проявите си.....
На конкретниият въпрос за Юпитер, може да се отговори след като се разгледа в наталната карта
как е разположен, по дом, знак и аспекти....

# 59
Тогава какво означава ретрограден Сатурн в натала?

Общи условия

Активация на акаунт