Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 33 405
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Транзит на Сатурн през 12-1-2 дом, от натална Луна. В нета има информация, но не е толкова драматично, както е описано и е индивидуално, за всеки според картата му.

# 496
В нета има информация, но не е толкова драматично, както е описано и е индивидуално, за всеки според картата му.
Au bлагодаря за казаното, че наистина ми стана страшничко четейки в нета. След като установих съм в такъв. Април месец Сатурн ще кацне на наталната ми луна ...

# 497
  • София
Какъв е опитът ви с хорарни въпроси? Чудя се защо про мен не проработи. Питах за решаващо събитие в живота ми, което трябваше да се случи след броени дни и уж всичко беше готово за осъществяването му. Но в мен стоеше притеснение, че няма са се случи. Така и стана, а картата показа обратното. Астрологът е сериозен човек, даже не съм разочарова от работата му. Просто се чудя защо…

# 498
Може нещо да се е объркало с определянето на тайминга в хорара или с разчитането на самия хорар.
Това, че астрологът е "сериозен човек", не го прави безпогрешен.
Зависи и картата дали е била радикална, дали е показвала някакви неясноти, вероятност астрологът да се подхлъзне при нейното тълкуване.

# 499
Ако искате може да качите картата и да я разгледаме.

# 500
  • София
Слагам я за малко и после ще я изтрия. Ще ми е интересно какво мислите

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 13:07 от usagi

# 501
Сега погледнах – вътре в самата карта е въпросът, зададен на английски език.
Питате дали ще живеете в чужбина в близката 1 година, а не се е случило до дни?

Ако става въпрос за пътуване/преместване, което предстои съвсем скоро, можеше и по друг начин да се формулира въпросът за повече яснота.

С така поставени планети картата наистина отразява естеството на въпроса, според мен е радикална. Но трябва да се отчете, че Луната е без курс. А сред разходящите аспекти има и хармонични, има и негативни.

При така поставена Луна може да се даде отговор, че оставате там, където сте сега.
Всичките аспекти са разходящи и носят смесени указания. Все пак не се пита за събитие, което вече се е случило или за което сте придобили яснота, преди да зададете този въпрос на астролога си.

Защо мислите, че астрологът е разчел вярно картата?

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 17:51 от Sotis

# 502
  • София
Наистина не знам дали е разчетена правилно.
Явно може да означава к друго.
Сега погледнах – вътре в самата карта е въпросът, зададен на английски език.
Питате дали ще живеете в чужбина в близката 1 година, а не се е случило до дни?

Ако става въпрос за пътуване/преместване, което предстои съвсем скоро, можеше и по друг начин да се формулира въпросът за повече . Все пак не се пита за събитие, което вече се е случило или за което сте придобили яснота, преди да зададете този въпрос на астролога си.

Защо мислите, че астрологът е разчел вярно картата?

Събитието не се беше случило преди да задам
 въпроса.
Напротив имаше планирано заминаване, което беше отложено в последния момент и беше придружено с раздяла.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 13:07 от usagi

# 503
Тези неща също се уточняват предварително – дали планирате преместване с партньор или по работа.
Към хорарния въпрос се дава винаги кратко описание на ситуацията, когато го задавате на астролога.

Тук Луната е без курс в неблагоприятен дом – оставате там, където сте.
А когато влезе в следващия знак, първият аспект е опозиция със слаб Марс, злосторник извън секта.

Доколкото виждам, колегата, който е тълкувал хорара, е от традиционното /антично/ направление.

# 504
Здравейте, може ли мнение по тази синастрия , дали може да се стигне до сериозна връзка. Основно заради аспектите питам. Имаме повече напрегнати такива Close

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 22:38 от SunnyAnn

# 505
А вие във връзка ли сте изобщо някаква или само го харесваш? Според мен, ако не е първото не се хабете в анализи, които дават очаквания. Пък и да сте в някакви отношения дори да не се стигне до сериозна връзка пак е по-добре и истинско да сте изживели нещо, отколкото да не го допуснете, ако синастрията не казва, че няма да е сериозна връзка.
Дори според мен синастрия трябва да се прави след поне 2-3 години връзка, за да се проследи реално как работят тези аспекти, не само на теория.

# 506
Синастрията е много подвеждащ метод, но за съжаление доста практикуващи популярни астролози злоупотребяват с него поради незнание и неосведоменост от страна на клиента, тъй като това е много търсена услуга и носи добра доходност на астролога. Но тя като метод има ограничено приложение.

Синастрията не може да даде отговор дали ще имате връзка, дали ще бъдете заедно, а при криза във връзката или брака – каква ще е раздялата. За тези цели се използват други инструменти – натален анализ и прогностика. Синастрията само определя по какво се привличате или отблъсквате, как може да си взаимодействате. Има множество силни синастрии, които на практика не са довели до никаква реална връзка, дори когато двамата се познават и общуват.

# 507
А при криза задължително ли е да има раздяла? Понякога има такава и без криза. Но реално една раздяла може ли да се предскаже от синастрия или е въпрос на лично решение, както и започването на самата връзка?

# 508
А вие във връзка ли сте изобщо някаква или само го харесваш? Според мен, ако не е първото не се хабете в анализи, които дават очаквания. Пък и да сте в някакви отношения дори да не се стигне до сериозна връзка пак е по-добре и истинско да сте изживели нещо, отколкото да не го допуснете, ако синастрията не казва, че няма да е сериозна връзка.
Дори според мен синастрия трябва да се прави след поне 2-3 години връзка, за да се проследи реално как работят тези аспекти, не само на теория.

Заедно сме от няколко месеца и засега много силно се усеща обсебване. Може би от разположението на АСЦ към 5 и 8 , не знам. Има силно привличане и можем да говорим с часове. Силна ревност също има. Всичко е много бурно.

# 509
А при криза задължително ли е да има раздяла? Понякога има такава и без криза. Но реално една раздяла може ли да се предскаже от синастрия или е въпрос на лично решение, както и започването на самата връзка?

Затова първо се прави натален анализ на партньорската тема, за да определим какъв ще е бракът, заложен ли е развод или повече от един брак евентуално.

Има двойки, които преживяват кризи в брака, но въпреки това не се разделят. Или се разделят и пак се събират, някои дори след развод отново сключват брак със същия партньор. Има и такива, които цял живот живеят в непоносимост и скандали, но не се развеждат и не се разделят – заради "жилището", "парите", "децата", все удобни оправдания.

Синастрията не е предсказателен метод и по нея не може да се предскаже нито дали наистина ще имате връзка, нито дали ще се разделите. Във всяка синастрия има и хубави, и трудни аспекти.

Общи условия

Активация на акаунт