Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 32 450
  • 759
  •   2
Отговори
# 720
Някой може ли да сподели как му се е отразила прогресивната Луна в Рак? Имам намерение да направя големи ремонти и се надявам Луната да ги задейства.

По-скоро си вижте състоянието на 4ти дом – има ли указания за такива дейности в годишния солар, по дирекции и дали някой транзит активира 4ти дом или неговия управител. А за големи ремонти трябва да се оценят и финансовите показатели в хороскопа – те винаги поглъщат средства, някои хора дори теглят кредити за това.

# 721
Възможно ли е влюбване на мъжа в жена при следните аспекти ?
Неговата пр. Венера тригон към нейната нат. Луна
Неговото пр. Слънце тригон към нейната нат. Венера
Неговият пр. Марс в опозиция на нейната нат. Венера
Неговият дир. Марс съвпад с Асцендента й
Неговият дир. Сатурн съвпад нейната нат. Венера.

# 722
Гледайте първо синастрията и по прогностика дали има такива указания, а не негови прогресии и дирекции към нейния натал.

# 723
  • София
Започна шестата Европейска  конференция със свободен достъп.
Толкова лошо мнение имам за Филип Филипов като астролог,че където и да го мярна,каквото и събитие да е,ми се отщява да го гледам.

# 724
Започна шестата Европейска  конференция със свободен достъп.
Толкова лошо мнение имам за Филип Филипов като астролог,че където и да го мярна,каквото и събитие да е,ми се отщява да го гледам.

Да, постоянно публикува някакви мрачни прогнози, винаги е нещо зловещо и постовете му са някак безапелативни.
и аз не го харесвам.

# 725
Възможно ли е влюбване на мъжа в жена при следните аспекти ?
Неговата пр. Венера тригон към нейната нат. Луна
Неговото пр. Слънце тригон към нейната нат. Венера
Неговият пр. Марс в опозиция на нейната нат. Венера
Неговият дир. Марс съвпад с Асцендента й
Неговият дир. Сатурн съвпад нейната нат. Венера.

Такива постове винаги много ме развеселяват.

Звездите не казват кой е конкретният човек.

Може да го казвам заради някакви мои лични впечатления от жени, включително и близки мои приятелки които ми вече години ми пращат карта на поредна изгора и ме питат дали той "има предпоставки да я харесва". Аз да ѝ кажа на база на неговата карта той както мисли за нея.

Тук анализът е задълбочен. Само дето ако не този мъж не харесва съответната жена и не проявява интерес, няма значение коя планета към кой на другия какъв ъгъл прави в даден прогностичен метод.

Успех на дамата и ѝ пожелавам толкова да е сигурна, че да не ѝ се налага да го проверява така.

# 726
+ 1 за последния пост. Освен това с такива позиции може да има много хора, това не означава, че ще се харесат. Според мен синастрия се прави и се гледа картата му, само ако вече не само се харесват, но са във връзка. А ако един мъж те харесва ще разбереш, няма нужда звездите да ти говорят как да го впечатлиш според венерата му и има ли предпоставки той да се влюби.
Но все пак без връзка аз бих гледала по-задълбочено картата му да видя има ли предпоставки аз да го харесам Grinning изобщо какъв човек е става дума.

# 727
Как успяхте от 14 астролога да се хванете за Филипов Simple Smile) някакъв личен експириънс имате ли с него или просто не ви харесват общите му прогнози?

# 728
+ 1 за последния пост. Освен това с такива позиции може да има много хора, това не означава, че ще се харесат. Според мен синастрия се прави и се гледа картата му, само ако вече не само се харесват, но са във връзка. А ако един мъж те харесва ще разбереш, няма нужда звездите да ти говорят как да го впечатлиш според венерата му и има ли предпоставки той да се влюби.
Но все пак без връзка аз бих гледала по-задълбочено картата му да видя има ли предпоставки аз да го харесам Grinning изобщо какъв човек е става дума.

Забавното е, че като си написах коментара осъзнах, че моята прогресивна Венера, която тръгва напред скоро в този метод се сурка сега с години точно на Асцендента, Марса и Меркурия на мъжа ми. В прогресиите ще отнеме години да излезе от тези градуси. 😀 Ама там не съм се чудила дали ме харесва, никога. С неговия Сатурн точно на моята Венера в синастрията, просто не можах да се оттърва.
И както казвам и на приятелките си, според мен е по-разумно да си прекарваш времето в чудене ти дали го харесваш, а не той дали харесва теб. Какво искаме, да обичаме, или да бъдем обичани? Защо тръгваме от дефицитни линии?

# 729
  • SF
Прогресивната Венера не е много суркаща се.

# 730
Прогресивната Венера не е много суркаща се.

На стационарния и съседния градус седи 16 дни в годината ми на раждане, тоест това са 16 години в прогресиите, което за един човешки живот не е малко, особено като се вземе предвид, че в по-бързия си период минава повече от градус за година. Ако увелича орбиса малко, на три градуса включително стационарния, излизат 20 години.
Прогресивната ми Венера цял живот ще е в един знак. При партньорът ми например, който е роден със сутрешна Венера на около 45 градуса от слънцето, прогресивната му Венера (живи и здрави) ще смени знак поне два пъти. Та от тази гледна точка в някои случаи си сурка.

# 731
Ретроградния Марс ми транзитира в 12 дом, затова ли не мога да спя напоследък и ми се случват кофти неща пред нощта? Едната вечер ме будя посред нощ от ужасно главоболие и търся хапче, другото от брутално р@азстройство..  вече и от дишането си се стряскам, интересното че миналия уикенд бяхме в Гърция и имало земетресение, но аз съм продължила да се спя поне тогава.
След като трътне директен ще започна ли да спя отново най-после? Твърде дълго е ретрограден и но другия ден съм като парцал, трудно работя. А Марс ми е в Близнаци и спорта ме успокоява, а сега трудно намирам сили за спорт, ако не съм се наспала добре.

# 732
  • SF
Да, Марс в 12 дом се отразява много силно на сънищата. Често се явява като мечка в съня. 

# 733
Като си представя, че има още два месеца..  направо ще се побъркам. 🤯
Нищо не сънувам, сигурно защото и не спя де, то кога да сънувам.

# 734
Този ретрограден Марс ми разказва играта. Имам мистериозно възпаление, точно по съвпада с Луната в тези дни (върху Луната на мъжа) неочаквано спешно ми правиха биопсия. Една ангиома ми почерня и падна от само себе си, на работа е абсолютен кошмар, по 12 часа на ден работя (наталния ми Марс в Рак е в съвпад с медиум цели). И аз като си представя, че това ще продължи още два месеца и после далеч преди Марс да е набрал скорост отново ще обърне и Венера.. абе дупе да ни е яко догодина.

Общи условия

Активация на акаунт