Забременели след инвитро 54

• 47 061
  • 916
  •   1
Отговори
# 390
На доктор задължително. Той ще каже дали трябва да пуснеш микробиология.

# 391
Момичета на вас докторите докато сте бременни пускат ли ви микробиология и цитонамазка? Аз не бих дала да ми взимат цитонамазка.

# 392
Момичета на вас докторите докато сте бременни пускат ли ви микробиология и цитонамазка? Аз не бих дала да ми взимат цитонамазка.

Цитонамазката и аз е отказах, но имам МБ.

# 393
  • София
На мен си ми взеха в началото - 12 седмица, сега в края няма, но може моят следящ така да е преценил.
Всеки месец ми се пуска микробиология, както е редно всеки АГ да го прави.

# 394
На мен си ми взеха в началото - 12 седмица, сега в края няма, но може моят следящ така да е преценил.
Всеки месец ми се пуска микробиология, както е редно всеки АГ да го прави.

На мен ми взеха микробиология, но за цитонамазка ме питаха дали имам от скоро и аз казах да, та се надявам да се отърва от нея Blush

# 395
Подходящи измивни продукти по време на бременност са Идрозоил измивен(син), Гинексид, Вагизан, Лактацид антибактериалният, Sebamed. Иначе цитонамазката мисля, че е задължителна преди раждането. Не разбира защо не правите цитонамазка?

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 07:53 от Kactus

# 396
Какво ви притеснява от цитонамазката?

# 397
Подходящи измивни продукти по време на бременност са Идрозоил измивен(син), Гинексид, Вагизан, Лактацид антибактериалният. Иначе цитонамазката мисля, че е задължителна преди раждането.

Не е ли МБ?

Белийв, аз предпочитам да си спестя човъркането там долу Grinning А иначе ми обясниха, че е безплатна.

# 398
Фрида, на мои близки често пускаха МБ, но за цитонамазката запомних, че е задължителна преди раждането.

# 399
Подходящи измивни продукти по време на бременност са Идрозоил измивен(син), Гинексид, Вагизан, Лактацид антибактериалният. Иначе цитонамазката мисля, че е задължителна преди раждането.

Не е ли МБ?

Белийв, аз предпочитам да си спестя човъркането там долу Grinning А иначе ми обясниха, че е безплатна.

Точно и аз искам да си спестя човъркането.
Иначе не знаех, че не всички измивни гелове са подходящи. Аз ползвам един био с червена боровинка, но авно ще го сменям

# 400
  • Варна
Мое мнение.. най-важното е всичко да е наред с бебето и каквито изследвания ,проби и т.н. е необходимо ще направя..разбира се стига да не навредят на бебо или нещо на мен ..но не мисля,че АГ би позволил нещо да повлияе негативно и на двама ни .

# 401
Мое мнение.. най-важното е всичко да е наред с бебето и каквито изследвания ,проби и т.н. е необходимо ще направя..разбира се стига да не навредят на бебо или нещо на мен ..но не мисля,че АГ би позволил нещо да повлияе негативно и на двама ни .

Разбира се. Ние го казваме от гледна точка да не стане нещо с бебето, а не от лигавщина. Много жени след това получават зацапвания аз лично познавам такива

# 402
  • София
Ще кажа от моя опит: буквално много скоро ми е секциото, не ми е пускана цитонамазка, а имам изследвания обаче задължителни, които да направя и да представя и на моя лекар и в родилното.

Нека не казваме кое е задължително и кое не, следящият преценява всичко. Аз също бях решена да откажа, ако се налага цитонамазка пак, защото си имам история с прокървяване. За мен е стрес.
Примерно преглед за разкритие не мога да откажа.

# 403
Цитонамазката беше задължителна при естествено раждане, поне при мои близки, но в действителност може да е по-скоро препоръчителна. При теб е секцио, за там не знам как стоят нещата. На всяка една бременна се полага цитонамазка. Аз не виждам причина да не се направи. Всеки сам си преценява в крайна сметка. ❤️☺️

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 23:13 от Kactus

# 404
  • София
Не съм съгласна. 🙃 😄 Няма да споря.

Изисква се в началото - 1 път. Ако след това има предпоставка да се повтори се преценява от лекаря. Има право да се откаже, това не е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт