💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 440
  • 738
  •   1
Отговори

Сериали и филми

Aile / Семейство

Жанр: Екшън, драмa, романтика
Сценарий-Хакан Бономо
Режисьор- Ахмет Катаксъз
Оператор- Селим Демиратар
Продуцент- Аy Yapim

В главните роли:
1 сезон

и 2 сезон: Айда Аксел/Недрет/,  Муса Узунлар/Иляс/ Сeлин Шекерджи/Серап/ Алпер Чанкая /Бедри/

Видеа зад кадър

Скрит текст:

Последно повикване за Истанбул  

Игрален филм, Нетфликс
Сценарий- Нуран Еврен Шит
Режисьор- Гьоненч Уянък
Продуцент- OGM

В главните роли:
Heartbeat Къванч Татлъту и Берен Саат Heartbeat

Превод. премиера, интервюта

Берен  и Къванч - при Ибрахим Селим

Chokehold/ Задушаваща хватка

Игрален филм, жанр: Драма, трилър
Сценарий- Хакан Гюндай
Режисьор- Онур Сайлак
Продуцент-  Ay Yap?m

В главните роли:
Къванч Татлъту и Фунда Ерийт

Филмът с бг. превод

Интервю с Къванч, Онур С. и Хакан Г.

Asıklar Bayramı/ Празникът на влюбените

Игрален филм, жанр: Драма
Сценарий- Йозджан Алпер, Кемал Варол
Режисьор- Йозджан Алпер
Оператор-Фърар Гюней Кайран
Продуцент- OGM, Nar film

В главните роли:
Къванч Татлъту и Сеттар Танръйоен

Превод на филма, Интервюта

Yakamoz S-245- Нетфликс

Жанр: Екшън, Приключенски, Драма, Мистерия
Продуцент - OGM Pictures
Сценарий- Джейсън Джордж, Джансу Чобан, Атасай Коч , Сами Берат Марчалъ и Мурат Уюркулак .
Режисьори- Толга Карачелик, Умут Арал

участват:
Скрит текст:

Интервюта, видеа

Видео зад кадър

Сериите с бг. субтитри

Carpısma /Сблъсък

Най-добър драматичен сериал-МДФ/Сеул'2019/-"Сребърна птица"

Жанр: Екшън, драма, трилър
Сценарий-Али Айдън
Режисьор- Улуч Байрактар
Оператор- Ерджан Йозкан
Продуцент- Аy Yapim

В главните роли:
Къванч Татлъту, Елчин Сангу, Алперен Дуймаз, Мелиса Аслъ Памук, Онур Сайлак

"Organize Isler:Sazan Sarmalı"

игрален филм/комедия
продукция на BKM
сценарий-Йълмаз Ердоган
режисьор-Йълмаз Ердоган

В главните роли:

Йълмаз Ердоган, Къванч Татлъту, Ръза Коджаолу, Езги Мола, Бенсу Сорал, Окан Чабалар

Hadi Be Oglum- "Хайде бе сине"

С участието на :
Къванч Татлъту, Алихан Тюркдемир, Бюшра Девели, Юйсел Ертен, Феридун Дюзагач
Режисьор: Бора Егемен
Сценарист: екип на 25 Film
Оператор: Стефано Морчалдо
Музика: Фахир Атакоулу
Продуцент: 25 Film

ИНТЕРВЮ за филма
Видео зад кадър
Снимки от премиерите в Истанбул и Европа
Още интервюта, коментари, отзиви за филма
"Хайде бе, сине!" - Бг. превод

Cesur ve Guzel/Дръзки и красиви

С Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту
Сценарий: Едже Йоренч, Елиф Усман, Сердар Сойдан и Дениз Бюйюккърлъ
Режисьор: Али Билгин
Оператор:Вейсел Техшахин
Продуцент: Ай Япъм

В главните роли:

Скрит текст:

Сериите с БГ аудио:
Скрит текст:
"ИСКРИТЕ НА ОТМЪЩЕНИЕТО" — БГ. АУДИО
* ОТ 1 ДО 51 ЕПИЗОД ТУК: — https://mega.nz/folder/KY9xQTSL#iCei9s76M9mVwX6FH8rIAw
* ОТ 52 ДО 69 ЕПИЗОД ТУК — https://mega.nz/folder/cNcGnaQA#FTvPZn-Xv_kMyrVSIFpcDQ
* ОТ 70 ДО 83 ЕПИЗОД ТУК — https://mega.nz/folder/qi5EGCxA#78UZ6-Wb-559T5PkMbPpZA
* ОТ 84 ДО 89-ФИНАЛ ТУК — https://mega.nz/folder/azxgWC7S#gm80aW_t8msv08n_TEfG3A

Превод:LiLiSy

Забрaнения плод/Ask i memnu

Сценарий - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу
Режисъор-Хилял Сарал
Продуцент-Ай Япъм
По едноименния роман на Халид Зия Ушаклъгюл

Север-Юг/Kuzey-Guney

Сценарий - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу
Режисъор-Мехмет Ада Йозтекин, Хилял Сарал
Продуцент-Ай Япъм

2005-2007 г. - "Перла" - Мехмет Шадоулу

2007 г. - "Aмериканци на Черно море 2"

2007-2008 г. - "Менекше и Халил" - Халил Туулу

2010 г. - "Grease" (musical)

2010 г. - "Играта на играчките 3" (озвучаване)

2010 г. - "Езел" - Секиз

2013 г. -  “Сънят на пеперудата“ - Музафер

2014 г. - "Курт Сеит и Шура" - Курт Сеит Еминов

Реклами

Есен-2024

Видеа

Скрит текст:

Къванч говори за Мави

превод

Награди

"Златна Пеперуда" за най-добра двойка в сериал- Aile/ Семейство

Най-добър тв. и филмов актьор на 18 GSÜ EN награди на унив. Галатасарай за 2023 г.  

Най-успешен актьор за 2023 г./ 31-те награди ITU EMOS

Най-добър филмов актьор/ 2023 г.- Yılın Yıldızları- Истанбулски технически университет

“The ONE Awards"/2021- Мъжко рекламно лице на годината

Видео

"Златен Обектив"/2021- Проект на годината за социална отговорност

Скрит текст:
Kъванч - "Надявам се, че имате прекрасна вечер.Съжалявам, не мога да бъда с вас, ние снимаме извън Истанбул, в момента сме в Кападокия. Много Благодаря, много съм щастлив и горд, че съм считан за достоен за тази награда „Проект на годината за социална отговорност“с филма ни- "Земеделието е нашето бъдеще'. Виждаме, че е наша отговорност да оставим стабилна/оцеляваща планета за нашите деца, особено днес, когато се сблъскваме лице в лице с климатичните кризи. Така, че като актьор и обществена личност вярвам, че това е най-добрата подкрепа, която мога да дам за да достигнат тези послания до широката публика.Това, че забелязахте целта и услията ми и ме сметнахте за достоен за тази награда ме прави невероятно щастлив. Благодаря ви много. Бъдете здрави, поздравявам ви с любов, ще се видим! "

Най-добър актьор в сериал/2019 г.- Yılın Yıldızları- Истанбулски технически университет

Най-добър филмов актьор на наградите на турските журналисти "Златен обектив"/2019/

Най-успешен актьор в категория"Комедия"-на наградите
Sadri Alısık/2018-2019/

Видео от церемонията
Интервю

Най-добър кино и тв. актьор за 2018 г.- от Университета "Галатасарай"

Видео
превод.......
Скрит текст:
Точно както преди и тази година той спечели нашите сърца със своята симпатия и актьорски талант.
Той привлече зрителите с ролята му на Кадир Адалъ в Сблъсък. Също така украси  големия екран с "Хайде бе сине" и ОД2. Вече се сещате кой е той. Най-добрия филмов и тв. актьор-Къванч Татлъту!!
КТ:Добър вечер на всички
Това е втората награда, която получавам от вас.
Правите ме много щастлив, много, много ви благодаря!!
Познавм енергията на тази аудитория много добре.
Много бих искал да се присъединя, но ми е невъзможно, защото съм извън Истанбул.
Благодаря ви още веднъж!
Благодаря на Университета Галатасарай!
Благодаря , че получавам тази награда от млади хора като вас.
Това означава много за мен.
Пожелавам ви приятна церемония.
Надявам се да се видим.

Най-харесван актьор/2018 г.- Yılın Yıldızları- Истанбулски технически университет
Видео

Мъж/актьор на годината-2016, за сп.GQ

Видео от церемонията/ превод
ИНТЕРВЮТО С БГ. ПРЕВОД

останалите тук...........
Скрит текст:

източник:

ИНТЕРВЮТА :

Интервю на Ибрахим Селим с Къванч

превод

Интервю за Мави/ 2024

Интервю и фотосесия за L'Officiel Turkiye  /май 2022

Нови интервюта+Италиaнско списание "Dreamers"

Къванч в предаването" Светът на моя приятел"

Къванч за Глобалния Договор на ООН/юни 2020 г.

Интервю и фотосесия за L'Officiel Turkiye  /февруари, 2018

Къванч за сп.GQ-2015 г..

Къванч за сп.ELLE-2013 г..

Къванч за сп.ELLE-2011 г..

Къванч за сп.ELLE-2010 г..

Къванч за сп. Marie Claire” - 2009 г..

Интервю с Къванч - 2006 г.

Други интервюта.

Други интервюта 2.

Колеги и приятели......... за Къванч

Среща на Къванч с Джеймс Камерън

We've Been Kivanced! Американски фенове се срещат с Къванч /Орландо- 03.09.2017 г.

Видеа и ТВ участия

Къванч Татлъту в:

Връзки към старите теми:

ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА !!

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 21:48 от Airra

# 1
Добро утро, момичета! Coffee

Да ни е честита новата тема! Flowers Hibiscus

Айре, хиляди благодарности за положеният труд, да ни доставиш това прекрасно кътче
за нашите мисли и споделяния за човека, актьора, съпруг и баща Къванч! Heart
Да си я изпишем с много настроение и в добро здраве! Flowers Four Leaf Clover

Е, говорихме за амбиция, говорихме за риск, говорихме за простота. Как мислите, че вашата гледна точка към всичко това се е променила между преди 3 години и сега?
Промени се много, разбира се. Като цяло говорихме за амбиция. Но ние не сме хора с безамбиционни професии. Между другото, всички имахме много искрен разговор, тъй като ви познавам всички, всеки е номер едно в областта. Беше прекрасен разговор. но всъщност ние не сме в професии без его, тоест нашите професии са професии, които съдържат ЕГО. Ние отчасти следваме света, отчасти се опитваме да запазим спокойствие, докато хората около нас растат, опитвайки се да държим годините си в наши ръце , душите ни и т.н.. както и да го наричаме, това е както лично, така и духовно развитие. Всеки има свой собствен път, но ние нямаме професия без амбиции, не се занимаваме с професия без его. Повече от това, което детето ми е добавило към мен в собствения ми живот. Разбира се, той допринесе много. Но само моят близък кръг ме познава, никога не съм бил човек, който се е интересувал много от околните, освен от себе си. Винаги съм ял и съм се фокусирал върху чинията пред мен и съм човек, който вярва, че всички трябва да ядат от това, което е пред тях. С други думи, всеки трябва да яде храната пред себе си. защото когато гледат чинията на някой друг, вкусът на това, което е пред тях, се губи. Тъй като винаги съм бил мъж с тази мотивация, това винаги ме е карало да се състезавам със себе си, искам да кажа, състезавах се със себе си, имах проблеми със себе си, дразнех се, но все още имах амбиция. Ето защо съм доволен от сегашното си състояние, защото винаги се опитвам да бъда най-добрият от себе си и бях много доволен от началото си, но има някои Истини, трябва постоянно да се спираме.

# 2
Добро утро, момичета!
Честита нова тема!
Айре, благодаря ти! Flowers Bouquet

ТУРСКОТО ИМЕ  КЪВАНЧ ОЗНАЧАВА „ГОРДОСТ" ИЛИ „РАДОСТ“.
ТО ЧЕСТО СЕ ДАВАТ НА МОМЧЕТА И ПРЕДАВА ЧУВСТВО ЗА ЩАСТИЕ И УДОВЛЕТВОРЕНОСТ. ИМЕТО Е ДОСТА ПОПУЛЯРНО В ТУРЦИЯ, А ВЕЧЕ ИМА КУЛТУРНО  ЗНАЧЕНИЕ.
Пожелавам ви вашия любимец да ви носи много щастие и удовлетвореност, независимо с какво се занимава!
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 3
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за новата ни прекрасна тема! Kissing Heart Да си я изпишем в добро здраве, с много настроение и хубави новини! Flowers Four Leaf Clover
За теб! Kissing Heart

Жаки, Нези, благодаря ви! Kissing Heart Аз също видях превод при подругите, но ще чакам Нези Kissing Heart
Къванч определено не е от хората, които гледат в чуждите паници Hands Plus1 От самото начало освен с красотата си ме привлече най-вече с това, че е добре възпитан, здраво стъпил на земята, много добре знаещ цената си, но скромен и много земен, затова и много добре понесе внезапно връхлетялата го слава, никога не се самозабрави и не хвръкна в облаците, никога не се забърка в скандали, а най-вече в него ме впечатли и това, че не започна да сменя жените като носни кърпички, както правят много други актьори, далеч не толкова привлекателни, но изведнъж станали известни. Пък и още в първата си роля видях големия му потенциал на актьор, заради това започнах да го следя и не сбърках в преценката си, тази първа роля го изстреля право на върха и от тогава не е слизал от там Heart Мисля, че Къванч е и единствения турски актьор, поне не съм чула за друг, който се е дърпал от предложената му главна роля, защото е човек, който знае какво умее и какво не. А той е пристрастяващ и веднъж гледайки го човек, трябва да бъде готов да не иска да спре да гледа този истински хамелеон, казвам го от личен опит Stuck Out Tongue Closed Eyes Не случайно на времето арабите бяха пуснали лафа, че в света има три болести, от които е трудно да се спасиш - луда крава, свински грип и Къванч Татлъту Stuck Out Tongue Closed Eyes

Такаа, хубаво си похвалих ашкъма, стига толкова, а вие имайте хубав ден, дружки! Hug

# 4
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, специално ги снимах днес за теб 😍

Благодаря за новата ни уютна къща.❤️

Аз снощи открих нещо ново. Превод на видеа с изкуствен интелект, но не автоматичен, а както пише "човешки"😂 Видях, че има вече и за поставяне на субтитри, но още не съм го разглеждала в подробности. Та снощи в/01.20ч./ го пробвах върху едната серия на Семейството и мисля, че превода е много добър. Ще го проуча още и после ще ви кажа как става, но аз вече си го инсталирах и съм много горда, та да се изфукам 😛😂

Жаки, Нези, Фени благодаря ви и на Вас ❤️.

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 5
Пепи, браво! Hands ClapТи вече си много навътре с изкуствения интелект, дано да умее да слага и субтитри на наш превод Smile, това ни е слабото място на нас. Или пък на предаването с Киво ? Thinking

Задали са му и въпрос какво от всичко готви най-добре - агнешка плешка и волска опашка:

Много хубави цветя си имаш! Kissing Heart

Цитат
Сериалът от Ay Yapim “Семейство” със Серенай Саръкая и Къванч Татлъту в главните роли от днешният ден е достъпен в Бразилия на платформата MAX с дублаж на португалски език. Първите десет серии по 45 минути вече са достъпни за гледане.

Други новини не видях, затова ще ви припомня едно интервю, което мисля, че доказва това, което казах по-рано днес за Къванч.
Цитат
Предлагаме на Вашето внимание интервю с Къванч Татлъту от 02. 06. 2012 г. за в. " Хюриет"
Моят живот е също като акциите - има и своите възходи и падения"
Провеждаме интервю с КТ, който стана лице на компания, произвеждаща марка сладоледи " Магнум"
Този красавец, който е в устата на всеки стои до мен. " И той е човек, и аз. Е, каква е разликата между нас ? " - задавайки си този въпрос, аз се сетих, че съм репортер и започнах интервюто. Той искрено и мило отговори на всички въпроси. Дори и да е завоювал любовта на милиони, дори и да е известен и зад граница, той се държи така, сякаш гореказаното съвършено не го засяга.
- Какво е за един 28 годишен мъж да чува от всяка втора жена, че е сексуален и красив ?
КТ - Хубавите думи дори и на котката са приятни, да бъдеш обичан е прекрасно, но аз още от детството си приемам и любовта и критиката, и доброто и лошото. Разбира се, интересувам се от мнението на хората, но както казах, да те обичат е хубаво, но аз държа себе си далече от всякакви излишества.
- Покачва ли се вашето вътрешно его с всеки успешен проект ?
КТ  Никога не съм имал проблем с егото си. Ние вършим работа, която рано или късно свършва. Всеки има своето време и място. В някакъв период има търсене и предлагане, което значи, че моята работа и тази на екипа, с който работя се харесва. Същото в бъдеще може да се случи на някой друг. В този сектор не съществува монопол. Нашата сфера - това не е сфера, която зависи от само един човек. Трябва да знаеш това, вършейки тази работа и да стоиш здраво на земята. Т. е да бъдеш повечко умен.
- Харесвахте ли се на всички през ученическите години, благодарение на това, че сте светлокосо момче ?
КТ - Не мисля. В детството си бях много слаб. Като електрически стълб / смее се /
- В едно от интервютата си вие споделихте, че само хората от най- близкото ви обкръжение познават вашия характер. Е, като какъв човек ви познават близките ?
КТ - Живея просто. Много с такъв интерес питат какво правя, как го правя, какво ям, какво пия. Не разбирам това. Като всеки човек сутрин се събуждам , отивам на работа, после се връщам обратно вкъщи. Аз имам приятелите си, агенцията, с която работя и моето семейство. Не обичам нощния и шумния живот. Радват ме съвсем малки неща.
- Вашите поклонници на улицата искат да ви докоснат, да ви целунат ... ходите ли с охрана ?
КТ - Не, никога не съм имал нужда от охрана. Много от хората с такъв възторг се приближават към мен, а някои обсъждат моя персонаж, ето това ме мотивира. За мен е важно да знам мнението на другите хора за моята работа, която обичам до най-малките детайли. Готов съм да върша всичко, за да се развивам в моята сфера. Излишъците и блясъка на работата не са ми интересни.
- Измени ли се вашият кръг на общуване след появата на славата ?
КТ - Аз съм от Адана. Там имам приятели. Играехме баскетбол, разхождахме се , забавлявахме се в компания от 10 - 15 човека. Много от тази прекрасна компания дойдоха в Истанбул да учат . С тях аз и до ден днешен си общувам.
- Какъв е секретът на това, че вие всеки път предавате различно героите си, които играете ?
КТ - Аз не зная много за човешката психология, но внимателно следя за поведението и действията на хората. Държа в полезрението си интересните за мен хора. Но, това не означава, че седя и гледам с часове някого. Просто следя неговите реакции в определен момент. Разбира се, важна е и научната страна на въпроса. Аз продължавам в настоящия момент да се обучавам в актьорско майсторство в Университета за Изкуства. Но, разбира се, имам основа, а и голяма роля играят и хората, с които работя.
- Какво е да бъдеш звезда и в същото време обикновен студент ?
КТ - Заради напрегнатия график в работата през тази година замразих ученето, но студентската атмосфера много ми харесва. Не обичам много да пиша уроци, но не съм слаб студент.
- Понякога хваща ли ви страх пред началото на нов проект ?
КТ - Преди началото на нова работа аз се страхувам от това как ще изиграя даден герой. Това е голяма отговорност. Нужно е добре да свършиш своята работа. Аз се стремя максимално да предам неговия характер и да го защитя с целия си талант, който имам.
- Кой от героите, изиграни от вас до момента ви е най- близък ?
КТ - Секиз от сериала "Езел " и Кузей от "Кузей Гюней " Мисля, че ми харесват персонажите с " наранено сърце"
- Защо ? И вашето сърце ли е ранено ?
КТ - Не, просто да играеш такива образи е като да редиш пъзел. Характерите им се разкриват така  постепенно, както и на обикновените хора.
- Прав ли е Кузей ? Той не може да признае любовта си на момичето, в което е влюбен
КТ - Никой не е прав в този сериал. У всеки в този сериал има свой цвят и никой от тях не е прекрасен. Но, дори да играеш най-ужасния персонаж е нужно да вярваш в него и да го защитаваш при всички обстоятелства.
- Вие чувствате ли се Кузей ?
КТ - Аз работя шест дни в седмицата и през всички тези дни съм Кузей. Поради това всеки от героите оставя своята следа в мен, но нито един от тях не прилича на мен по характер.
- Занимавали ли сте се и по-рано с бокс ?
КТ - Не. За "Кузей Гюней " мой треньор стана бившия световен шампион по тай бокс Ара Каранфил. Той изигра в сериала образът на "Зимба" И след това някой каза за мен, че благодарение, че той е работил с мен ме е направил боксьор. Ние с моя треньор решихме да запазим мълчание.
- Тони Хил каза това. А после написа книга.
КТ - Това изобщо не е и проблем за мен. Рано или късно, истината ще стане известна
- Всичко напълно хубаво ли е във вашия живот ?
КТ - В действителност животът ми е като акциите - и у него има и падения и възходи. Животът и така е труден, а да се бориш с него е най-трудно. Не трябва да чакаш само най- идеалното от живота. В последно време се придържам към една мисъл. Каза ми я моят брат : " Не трябва да се страхуваш от водата. Ти, задържайки въздуха си се отпускаш във водата, но оставаш на повърхността. Но, човек, който не умее да плува така и отива към дъното, размахвайки ръце встрани. Размахва и размахва, макар и да не знае защо. Ако ти започнеш да се бориш с водата, не се учудвай, че силите ти все повече и повече намаляват. Аз избрах да се отдам на водата. Не размахвам ръце встрани, отдадох се на вятъра на моя живот, съгласен съм и да се срещна с паденията на живота. Не си струва да се съпротивляваш, само става по-лошо.
- Боите ли се от старостта ?
КТ - С възрастта човек става само по-добър и по-красив. На мен ми е интересно какъв ще бъда нататък. В бъдеще моите уроци от миналото ще станат моето най-голямо богатство.
- Съжалявате ли за нещо ?
КТ - Не, за нищо.
- Какво за вас е над всичко друго ?
КТ Семейството.
- Колко татуировки имате ?
КТ - Три. Една на лявата ръка, една на дясната и една на глезена.
-Значението им ?
КТ - Тайна. Но всяка една от тях има своето значение, не съм ги направил просто така./ смее се /
-  Тогава ще ви задам въпрос за пръстена. Вие болеете за "Галатасарай " но, на ръката си носите пръстен с орел.
КТ - Аз не съм отявлен фен на който и да е отбор. Просто ми харесва птицата, да, и толкова.
- "Орлите винаги летят високо" - същото и за себе си ли мислите ?
КТ - Това е дълбока тема, Хакан. На това аз мога да ти отговоря само :" Да, приятел, какво да направя, ти си прав. / смее се /
Партньорката на Къванч Татлъту в рекламата за сладоледа "Магнум" - френският модел Флоранс Йожен разказа, че към него просто са се приближили на улицата и му казали, че са видели у него талант. После той добави : " Започнах да работя в модната индустрия на 18 години. Бях официално лице на много компании в Европа и чужбина. Отличаваха ме от другите модели очите ми, но красотата не е вечна. Заради това се опитвам да бъда така също и добър човек, за да говорят за Къванч Татлъту, че е наистина и красив и професионалист"
ФЙ - Той всичко разбира моментално. С него е лесно да се работи
И едно интервю с Едже Йоренч, не е цялото, ще споделя само най- интересното от него:
Цитат
Статия на Айше Арман за Едже Йоренч

Според мен, един мъж, колкото е ревнив, толкова е и несигурен в себе си

Необикновена жена. Хем умна, хем сладка и много творческа личност.
Работлива като пчеличка. Всяка седмица пише сценарий от по 120 страници, т.е. приблизително по една книга. Нейният почерк е в почти всички сериали,гледани от милиони зрители. Изброявам, за да е видно:
Yaprak Dökümü, Aşk Yeniden, Dudaktan Kalbe, Aşk-ı Memnu, Samanyolu, Menekşe ile Halil, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Medcezir, Kurt Seyit ve Şura, Bu Şehir Arkadan Gelecek...
Тези ги е писала с Мелек Генчолу. В близките 6 години работи сама. В този момент пише и "Дръзки и красиви". Да, разбрахте....като подготвяните от нея сценарии, като историите й, вярна на себе си, това е Едже Йоренч.

Ти какво си? Свръхчовек ли си? Какво е да пишеш ежеседмично сценарий от по 90 страници?

120 страници...

Оле Боже, това е приблизително една книга на седмица! Каква е тази лудост?

Права си! Изключителна лудост! Но разбира се, не започна така, първо пишех по 45 страници. Сега пиша сама, но когато си загрял не боли, всъщност в такъв момент не усещаш болка. После идва умората.. При това съм принудена да приключвам за 4 дни и екипът се настройва в това темпо/график да работи.

Как го правиш?

Правя си паузи, докато съчинявам историята. Същевременно създавам събитията за 13 епизода напред в собствената си глава.

Как съчиняваш събитията, как ти идват в акъла?

Главата ми винаги е заета със сценария, който пиша, дори да правя нещо съвсем различно, вътре в мен мислите ми непрекъснато работят. Дори, когато говоря с хората, пиша сценария си, изграждам диалозите. Историята е постоянно в мен.
Понякога, когато говоря с приятелите си, те ми подхвърлят - "Опа, с нас ли си? Очите ти пак започнаха да гледат като риби./т.е. отнася се някъде без да примигва/". Такава е моята работа. Обсебва целият ми живот. Дойде ли ти музата, не съществува нищо друго, сядаш и пишеш докато приключиш.

Всичките ми характери/герои трябва да са харизматични

Добре де, защо правиш това? Мазохистка ли си?

Всеки в този сектор е мазохист. Зависими сме от адреналина, като от наркотик. Изпитваме удоволствие от болката при свръхнатоварване. Обичам работата си, но наистина е уморително.

Какво ти струва това?

Четири хернии на врата, болки в кръста и гръбнака, има и още неща, но изброявайки ги не искам да ти развалям настроението! Работя като спортист, със същата дисциплинираност. Започвам в 4 сутринта и приключвам в 8 вечерта.

Трябва да е прекрасно да караш милиони хора да гледат проекта, който снимаш и да печелиш тяхното одобрение и симпатии!

Със сигурност! Невероятно голямо удоволствие е! Аз съм луда по Сезен Аксу, влюбена съм в нея. Колко хубаво щеше да е, ако всеки знаеше песните й наизуст, нали? Писаните от мен сериали, никога не могат да се сравнят с нейните песни, но пак се гледат. Правя така, че хората да привикнат към тях, да ги почувстват близки, а изградените от мен герои да са сякаш като членове от собствените им семейства, да дискутират, говорят, е разбира се разтварям границите помежду им, потапям ги в една обща атмосфера...

Трябват ли специални умения, за да е харизматичен един мъж?

Не..

За мъжете в сериалите да, но какъв трябва да е харизматичния мъж?

Всъщност, вярвам, че във всички мои герои трябва да има харизма. Дари и в лошите трябва да има харизма. Работя така, че във всеки да има някаква магия, нещо привликателно. Да е съвършено изграден от ляво, дясно, в дълбочина. Дори да е лош, искам в умствените си способности да е като бръснач. И още, държа всеки да има свой начин да изразяване.
Но там е работата, че зрителите все едни и същи неща искат да гледат - "Хайде кога ще се целунат?", "Вече да се любят, жената да забременява." Чета и в истаграм, и в туитър тези коментари. Ако не пиша според предпочитанията на зрителите..дим да те няма, отивай си...

Татко си загубих на 58г., а съпруга си на 38 години ...

Заедно с Мелек Генчолу си написала едни от най-ценните турски сериали. Но ние сякаш не те познаваме достатъчно добре. Каква е историята ти? Как започна? Какво беше семейството ти?

Едно щастливо семейство! Баща ми беше офицер на служба в чужбина, а майка ми беше домакиня. Бяхме три деца. Аз бях най-малката, изтърсака. С брат ми имахме 10 години разлика, а с кака 8. Семейството ми е обиколило целия Близък Изток. Батко се е родил на източната ни граница, а аз в Истанбул.

Каква е историята ти?

Опърничаво дете съм аз. Kızıltoprak. /нещо от сорта на рядко срещана порода/. Баща ми беше страхотен разказвач на истории. Четеше ни стихове, разказваше приказки. Като малка не съм могла да изговаря добре "С". Баща ми говореше много добре и правилно турски, но когато говореше с мен, изговаряше "с", по същия начин като мен. Беше великолепен, земен човек. Бях влюбена в него. Колко жалко, че почина от инфаркт на 58 години.

Много лошо....

Да, беше още млад. Семейството ми ме вдъхнови за много теми, по които по-късно съм писала. Например, имахме една много голяма маса, винаги заедно се хранехме на нея. Тази маса ме вдъхнови за проекта "Листопад", даже написах разказ "Тази маса". Дари да не бяхме гладни, вечер в 7 всички бяхме длъжни да седнем на тази маса. Това беше едно от правилата, които баща ми наложи. Сега разбирам причината, всеки от нас с лице обърнато към другите да може да сподели как е минал деня му. Било е много ценно. Толкова ми липсваше после тази маса. Бях широко скроено и замечтано дете. В началното училище игри-мигри пишех е все с покровителството и насърчаването на баща ми.

Четеше ли много като дете?

Да. Започнах с Кемалеттин Туджу. Учителите в началното училище всъщност изиграха решаваща роля в живота ни. В нашия клас имаше един шкаф пълен с книги. Учителите ни насърчаваха да се съревноваваме, кой ще прочете най-много книги. Аз обичам да се състезавам и се стараех да бъда прочелата най-много книги, а след това ми стана привичка да го правя.

След това при преработката на турската литература в сценарии си черпела вдъхновение от прочетеното в детството ти?

Точно така! Бях много сърдита на Али Ръза от "Листопад" по онова време, за това моя Али Ръза беше различен, приличаше повече на баща ми...
Каква е формулата на влюбения мъж в сериалите?

На Къванч разбира се, да приключваме темата и да си ходим!

Къванч играеше в "Гюмюш", една моя приятелка ми го показа - "Припадам по това момче". После, докато пишех "Менекше и Халил" започнах да си мисля за Къванч, пред очите ми бе пресъздадения Халил. После като бяхме един до друг с него, не можах да отделя поглед от очите му. Не съм се запознавала, но казват, че Таркан бил същия. Толкова магнетизъм има в Къванч! А и по неподправеността му си паднах. Много истинско и умно момче.
В този сектор, бидейки актьор има хора, които искат да те измамят. На края ако нещо не стане както трябва, като се преобърнат нещата, излиза че е било само работна връзка. Никой с никого не е длъжен да бъде приятел, но най-вече трябва да си човечен/обичлив. Къванч е такъв, много талантлив, човек, който стои над нещата. Дай Боже докато мога да държа молив и акълът ми е на мястото си, винаги ще пиша за Къванч.
За всички, които не са го виждали в първата му роля, едно сладко клипче Kissing Heart

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 17:42 от queen_fenka

# 6
Леле, момичета, да ви се похваля и на вас!
Най-накрая Ел Турко с Джан Яман
Направо съм в ступор!

https://madd.tv/contents/detail/129(високо качество)

https://x.com/OnlyCanTeam/status/1848358936644067473

# 7
Здравейте Айре благодаря за прекрасната тема както винаги

Благодаря за всичко споделено Пепи спец стана с този изкуствен интелект Жаки дочакахте филма най - после

https://i.ebayimg.com/images/g/id0AAOSwdgdnBk5X/s-l1600.webp

# 8
И аз да се запиша в новата ни тема и да пожелая обичайното, здраве и добро настроение, както и хубави новини, нови снимки, може и намек за нов проект, нова роля! Flowers Four Leaf Clover

ако сте забелязали вмъкнах думата семейство в заглавието. Blush
Благодаря ви за споделеното!! Heart Decoration
Нези, за името Къванч!!
Жаки, за превода! Честит ти фраг на Ел Турко, впечатляващо изглежда! със сигурност ще го погледна като излезе.
Фенче Kissing Heart, за всичко!!
Цитат
дано да умее да слага и субтитри на наш превод
много смели мечти Wink
Пепи, специално за цветенцето,  заинтригува ме с ИИ Hands V внимавай да не ти поставям сега аз задачки Wink
Терзи Hug

лека вечер!! Nature Stars

# 9
А, Айре, точно сега , ако може без задачки 😛😂 че графика ми е запълнен до края на месеца 😂
Но утре ще гледам да ти изпратя това, което намерих, че всичко е на английски и аз както винаги го карам на усет, ти да го преслушаш.
Фени, Терзи все пак ми се налага всеки ден да се боря с малки хакерчета, трябва да съм в крак с новостите 😂

Обаче понякога се ядосвам сама на себе си. Какви субтитри ме гонят, те си излизат автоматично на екрана, защо реших, че трябва да има и друга програма , не знам.🫣🫣🫣

Жаки, впечатляващ трейлър. Представям как се радваш. Успех 😍

Първите десет серии на Семейството са ги пуснали днес в Латинска Америка на MAX.

Лека 🤗 🤗 🤗

# 10
Привет!! Hug

Пепи, прати ми, ама сега изобщо не ми се занимава с такива неща. но явно има потенциал в тях.

още един трейлър на испански по Телемундо.
https://x.com/TelemundoSeries/status/1840790444541698377

в  Чили по Max Latinoamérica

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 19:33 от Airra

# 11
  • AMS

Привет, мили дружки,
и благодаря и за всичко споделено!!!

Айре, сърдечно благодаря за хубавата нова тема
и за допълнението в заглавието
Blue HeartBlue HeartBlue Heart
Наближава 27-ми и по традиция очаквам новини за Къванч.

Приятни занимания, дружки!!!

# 12
Привет, дружки! Hug
Скрит текст:
Днес не успях да стигна до темата, татко още сутринта ми се обади, че има световъртеж, едва се е прибрал от разходката, та бях при него. Дадох му 2 пъти Бетасерк, също и вода с изцеден лимонов сок и се пооправи, слава богу сега като му се обадих каза, че е много по-добре.Ще видя утре как е когато отида, дано вече е съвсем добре Flowers Four Leaf Clover
Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Жаки, честито! Hands Clap
Айре Heart Eyes не бях обърнала внимание за вмъкването на семейство в заглавието, супер! Hands ClapНие и така постоянно си пишем за семейството на Киво, то си е част от него, а и за нас то е най-любимия ни негов проект, но така е още по-добре, благодаря ти! Kissing Heart
Е, да, имах смели мечти за ИИ, ама Пепи бързо ми ги попари Smile
Пепи, абсолютно! Обаче се радвам, че на мен не ми се налага да се доказвам вече на никого Smile
Цитат
все пак ми се налага всеки ден да се боря с малки хакерчета, трябва да съм в крак с новостите 😂
Диве Kissing Heart
Колко хубаво, че нашето Семейство тепърва ще се гледа от милиони други зрители, печелейки със сигурност много фенове още! Голям успех пожелавам на екипа навсякъде по света, защото 100 % го заслужават! Hands Plus1
Да ви припомня една стара статия за Къванч в ролята му на Кадир Адалъ от Сблъсък :
Цитат
Статия от турската преса:
Колкото и да си говорят някои, че новата роля на Къванч " това е Кузей, станал полицай ", Кадир в Сблъсък абсолютно не е Кузей! Въпреки сходствата на тези два образа, трябва да отбележим, че КТ с много тънки нюанси отделя тази прилика. Разбира се, от Кузей с добрата душа, който през цялото време търси проблеми на главата си да създаде по- зрял Кузей в образа на Кадир за Къванч би било много лесно. Очевидно е, че той иска да надхвърли летвата, която сам си е поставил и отправя предизвикателства към самия себе си. И Къванч има отлична възможност да направи това в образа на Кадир.
Въпреки, че Кадир е бил примерен семеен мъж, любящ баща, от пръв поглед се разбира, че той има някакви психически проблеми.Независимо, че е полицай с добра душа, справедлив, той без колебание убива човек и от ръководството получава забележка, че " отново не е оставил живи " Психическото състояние на Кадир се влошава още повече след загубата на семейството си в терористичния акт. Гледахме сцени, в които нашите сърца бяха разкъсани на парчета. След играта в душераздирателната сцена на терористичния акт станахме свидетели на това, как се отвориха вратите на нов период в живота на Къванч Татлъту. Най-важното е, че вече отдавна основната особеност на Къванч Татлъту не се явява неговата външност. Да, говорят, че той е турския Брад Пит. Брад Пит във филмите " 12 маймуни "  "Snatch", "Inglorious Basterds" и още много други филми също изменя външния си вид, " обезобразява " се и смело е демонстрирал това, показвайки, че външния вид не е най-важното за актьора. По същия начин Къванч би могъл в сцената на стадиона да излезе с добре напомпани мишци и плочки, както го е правил, но той предпочете реалното. Къванч, наред с характера работи над външния вид на образа не само в Сблъсък, но и в други свои роли -" Сънят на пеперудата " " Организирани дела 2 " " Езел "  " Д и К " и това го отличава от повечето други звезди.
И един готин Кадир  Heart

За настроение един сладурски колаж Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лека вечер, дружки! Hug

# 13
Диве Hug минавай по-често!!
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
пожелавам баща ти утре да е още по-добре и да не му се случва повече Flowers Four Leaf Clover
абе в момента има кофти астро влияния/за който вярва..../

Мави са постнали още снимки със Серка https://www.instagram.com/mavi/
време е и за още с Къванч.....

Цитат
За настроение един сладурски колаж
има го и на бг Wink
Скрит текст:

и с Кадир имахме много емоции Heart

Nature Stars Hug

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 23:24 от Airra

# 14
За лека нощ или добро утро ❤️