💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро, дружки! Hug Честито Богоявление! Flowers Bouquet Здраве, щастие и късмет! Честито на празнуващите Йордановден!

Пепи, и според мен това отново е някаква измишльотина Thinking
Цитат
Нали готварския курс почва от януари
Това пък от къде дойде ? Thinking По-скоро януари, или най- много средата на февруари би трябвало да приключи, според думите на Башак КБТ ще бъдат в Лондон 3 месеца, два от които вече почти минаха Thinking Мисля, че Къванч наистина се е записал за този курс там, иначе защо и е на Башак да го казва?
Помните ли този колаж ? Smile

Прекрасни! Heart

Имайте прекрасен ден и успешна и здрава нова седмица! Hug Дано ни донесе нещичко от нашите хора.

# 736

Честито Богоявление и от мен!! Hug

Пепи Hug лека работа!
Башак наистина спомена в едно кратко видео за Le Cordon Bleu, почти съм сигурна, че е вярно.
Фенче Kissing Heart, разсмиваш ме с твоите коментари и любимата ти тема - влюбената Зейна Laughing
И аз исках да пиша, ама се изнервих за нещо от сутринта....
та накратко
много ми стана смешно Али и Кузей като нападнаха изисканата трапеза на Хандан, приготвена за Синанер.
Кузей започна да прави новата Макара, като ествествено Гюнчо не може да се побере в кожата си, че го намери оня бизнесмен и му подаде ръка и пак ще се опитва да го спъва и да взима дял от бизнеса.
Иначе във вестниците като бяха написали, че е Пепеляшко беше голям майтап, такова унижение са него: ))
Момента, в който Джемре призна на майка си, че много обича Кузей....и няколко минути след това Зейнеп звъни на вратата ревяща, като иска да остане у тях. Джемре преглътна цялата си мъка и я приеха, нямаше какво да направят.
Също ми стана много мъчно за нея, като я оставиха сама в салона.
И за Хандан ми стана криво, че никой не се сети за РД, дори скъпоценния й син не й обърна внимание.
Добре, че беше Гюлтен да й създаде малко настроение на празника й.
После Хандан като наряза панталона на Саами и той си го намери в контейнера Laughing
Нези, в 33 еп става ясно защо Ферхат мрази толкова много Кузей.
Цитат
А те, според вас ...как завърши при тях вечерта? Grinning
там е станала работата и двамата си бях достатъчно пийнали Stuck Out Tongue Winking Eye
за пребитата Симай и хвърлена в контейнера Close беше зловещо.

от архива покрай КГ

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 13:39 от Airra

# 737
Честито Богоявление!
Чвстит празник на всички празнуващи!

Киво и неговите партньорки....13 на брой!
Слагам любимата ми му партньорка, а другите в скрит текст, че са много

Скрит текст:

# 738
Заповядайте в новата тема!!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1728145

Жаки, мерси!!

Общи условия

Активация на акаунт