И аз като теб недоумявах защо Кузей се отказваше толкова дълго време от щастието си заради Гюней, който изобщо не заслужаваше тази жертва, но това си е Кузей, вари го, печи го, такъв е

Ами много глупаво беше от негова страна това заиграване втория път със Зейнеп, ама ... Опита се, наистина се опита да я обикне, ама като не става, не става, двамата бяха тоолкова различни като хора. Диаманта, както я наричаше се оказа просто въглен и то обгорял

Сами бей ще се опита да разговаря и с Гюней, но безуспешно ... Обвиняваха го и него, че само за Кузей гледал, не се интересувал от другия си син, но за мен това не е вярно!
О, и ти като мен мислиш, че Гюней много добре е знаел, че Кузей не е бил безразличен към Джемре. Затова и прекъсна целувката им на плажа, как пък видя отзад, че Кузей си е затворил очите ? А забеляза ли как Джемре търсеше с очи Кузей, когато се целунаха тогава с Гюней на плажа ? А бе тези двамата се харесаха от пръв поглед, ама Кузей не знаеше как да се държи с нея, затова му се случи всичко. Ох, а да не казвам пък колко ми е гадно да гледам как се целува Гюней, все едно смуче и поглъща спагети

Айре

И аз не вярвам да видя Киво и Серка при Беяз, отмина момента, но кой знае ?