💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 448
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Нези, разбрах Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз като теб недоумявах защо Кузей се отказваше толкова дълго време от щастието си заради Гюней, който изобщо не заслужаваше тази жертва, но това си е Кузей, вари го, печи го, такъв е Smile Пък и брат му беше изпечен манипулатор. така го въртеше, че ... Тепърва ще му се чудиш на Кузей за някои решения, толкова ме е ядосвал понякога с тази негова прословута чест и отговорност, която поемаше за всички, този негов Олмаз ... ама пък и именно защото беше такъв ми е любим.
Ами много глупаво беше от негова страна това заиграване втория път със Зейнеп, ама ... Опита се, наистина се опита да я обикне, ама като не става, не става, двамата бяха тоолкова различни като хора. Диаманта, както я наричаше се оказа просто въглен и то обгорял Smile
Сами бей ще се опита да разговаря и с Гюней, но безуспешно ... Обвиняваха го и него, че само за Кузей гледал, не се интересувал от другия си син, но за мен това не е вярно!
О, и ти като мен мислиш, че Гюней много добре е знаел, че Кузей не е бил безразличен към Джемре. Затова и прекъсна целувката им на плажа, как пък видя отзад, че Кузей си е затворил очите ? А забеляза ли как Джемре търсеше с очи Кузей, когато се целунаха тогава с Гюней на плажа ? А бе тези двамата се харесаха от пръв поглед, ама Кузей не знаеше как да се държи с нея, затова му се случи всичко. Ох, а да не казвам пък колко ми е гадно да гледам как се целува Гюней, все едно смуче и поглъща спагети Stuck Out Tongue Closed Eyes
Айре Heart Eyes благодаря и на теб за споделеното за КГ. много ми хареса! Kissing Heart Да, зная, че винаги сме били на едно мнение за героите Hands Plus1
Цитат
такъв кеф ти е да си обсъждаш любимия сериал, че си като дете в сладкарница
Така си е, никога не ми омръзва Stuck Out Tongue Closed Eyes

И аз не вярвам да видя Киво и Серка при Беяз, отмина момента, но кой знае ? Thinking

# 706
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Хванах някакъв вирус и цял ден лежа 😭

Хубава вечер ви желая 🤗🤗🤗

# 707
Пепи, съжалявам, бързо да ти минава !
Благодаря за хубавия колаж! Kissing Heart
Да ви припомня едно много готино Кузейско клипче Heart

# 708
Пепи, бързо да ти минава, утре да си по-добре!! Flowers Four Leaf Clover
Фенче Kissing Heart, да супер е клипчето!!
много ми е готино, че сме на тази вълна Heart Exl,
Скрит текст:
определено се разсейвам
от тъжни настроения в реала........
Нези, само да не се откажеш Wink

има кадри от бъдещи моменти........
лека вечер!

# 709
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Черпя, защото днес ставам по - голяма и по - мъдра 😛

Очаквам си и подарък от Къванч, както се случи миналата година 😍

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 710
Привет, дружки! Hug

Пепи, Честит рожден ден, джанъм! Heart Пожелавам ти от сърце да си много здрава, щастлива, успешна и с късмет! Flowers Four Leaf Clover

Надявам се ашкъма ни и този път да те зарадва ! А и нас, де! Smile
Айре Heart Eyes радвам се! Kissing Heart Хубаво е, че и в тази суша успяваме да се разнообразяваме с любимия ни сериал. Благодаря ти за споделеното! Толкова прекрасни клипчета бяха създадени за нашия сериал, но се въздържам да ги показвам заради Нези, защото искам да и е интересно гледайки серия след серия, да изпита и тя тръпката, която навремето и ние изпитвахме, незнаейки какво ще се случва. Защото КГ беше непредсказуем до самия край.
Аз стигнах до най- интересните моменти, когато Зейнеп започна да показва истинското си лице, Кузей започна толкова да се издава, че ревнува Джемре, че и Зейнеп дори вече не издържа и си му го каза в очите. Той естествено отрече и тя отново зарови главата си в пясъка като щраус. Колко се надяваше милата, че Джемре вече не е заплаха за нея Smile
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 711
Добро утро, момичета!
Пепи, честит рожден ден!

Моето пожелание към теб е да си жива и здрава, и никога нищо да не ти липсва!
Фенче, Айре, , не се притеснявайте, аз като усетя опасност, не ги отварям.Wink
Наистина много обичам тръпката от това, да не знаеш какво ще се случи.
Вчера изгледах и 29 епизод.
За момент си помислих,че семейството на Симай ще и помогне да се отърве от Ферхат.
Тя обаче, така се обвърза с него, че вече няма връщане назад.
Али отново се показа като предан приятел, повече от брат за Кузей. Интересно ми е, ако Гюней беше получил тази снимка от Ферхат, дали щеше да реагира по същия начин?
Джемре също, беше готова да направи какво ли не, щом разбра,че Кузей е в опасност.
Хубаво е, че и той го усети. Стана му приятно!
Много ми хареса как Джемре реши и тя да го подразни,  като спомена, че има хубави мъже, около нея! Wink
Зейнеб уж се занимава с мода, а се облича ужасно!
Хандан ханъм, не можа да блесне пред световете. Язък! Толкова старание отиде на вятъра.
Тази жена не спира да ме изненадва!
Може ли, когато идват да арестуват сина ти, ти да кажеш" Моля ви, само не тази вечер!"Rolling Eyes
И после-"Кузей, кажи,че си ти", направо нямам думи...
Гюней се почувства сам и изоставен от семейство си и с право, но дано това да го накара да се замисли за причината, а не да обвинява Кузей за това.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 712
Нези, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Цитат
Али отново се показа като предан приятел, повече от брат за Кузей. Интересно ми е, ако Гюней беше получил тази снимка от Ферхат, дали щеше да реагира по същия начин?
Нали? Какво ли не направи Али, за да спаси брат си, много го обичам този сладур Heart Той пренебрегваше дори гаджето си заради Кузей, права беше Демет да ревнува от него. Такъв приятел би искал всеки до себе си, лошото е, че са много малко такива, истински!

И на мен би ми била интересна реакцията на Гюней Thinking Но, видяхме, че собствения му животец му е по-скъп  от този на брат му,  и като знам какви неща вършеше след това, едва ли би хукнал да го спасява, на Гюней само приказките му бяха големи ...
Ама наистина много ме ядосва Кузей, че не казва на никого какво всъщност се случва и колко опасен психопат е Ферхат! Но, ясно е, че и той самия не подозираше доколко наистина е луд този Thinking
Симай имаше шанс да се отърве от Ферхат, но тя наистина не знае кога да се спре!
Зейнеб освен, че се облича ужасно е и винаги като разплетена дамаджана в главата, ама нали е творческа личност Smile На времето някои бяха убедени, че нарочно го правят, за да изпъкне Джемре повече Stuck Out Tongue Closed Eyes Пък за мен Джемре винаги е била по-красива с това чисто личице, малко носле и разкошни очи и коса, облечена с най - обикновени дрехи. На нея пък крачетата са и тънки като клечки, но пак ми харесва повече фигурата и от тази на Зейнеп и лисичето и лице. Особено във втори сезон Джемре направо блестеше, любовта разкрасява хората.
Хандан си е Хандан ... Винаги е на страната на любимото си синче, независимо какви ги върши.
Цитат
Гюней се почувства сам и изоставен от семейство си и с право, но дано това да го накара да се замисли за причината, а не да обвинява Кузей за това.
Гюней сам си го направи да остане сам. Чакай да се замисли за причината, дори и като я разбра, не престана да обвинява Кузей ... Ами човека съди по себе си, какво да се прави ...

Аз ще изчакам с клиповете, докато изгледаш 1 сезон, защото са прекрасни, не е нужно да ги прескачаш.
Сега ще предложа един от Анна Сирмо, уникални клипове прави това момиче за Къванч Heart

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 11:29 от queen_fenka

# 713
Здравейте Благодаря за споделеното
Пепи честит рожден ден Всичко най-хубаво ти желая Бързо оздравяване

# 714
Привеет Hug
Пепи Kissing Heart, честита да си приятелко! Много здраве, щастие и сбъднати мечти! Flowers Four Leaf Clover

Дано има и нещо от Къванч, чакаме първата му снимка за 2025.
Нези Hug, аз имах впредвид да не се откажеш да гледаш Wink, че като го гледаш за 1 път и коментираш/аз се вълнувам с теб/ ни разнообразяваш темата в тая суша.
тия серии-28, 29 в Мерсин са ми ужасни, особено като заровиха Кузей жив, но Али е истинско съкровище, той му спаси живота.
Фенче Kissing Heart мерси за всичко споделено!! Hands Plus1
Анна не е особено активна с творчество напоследък....

но има ново от Маука

хубав следобед!

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 15:13 от Airra

# 715
Айре Heart Eyes супер колаж си направила за Пепи, браво!
Е, за съжаление днес Киво май няма да подари подарък на Пепи ...
Ето един от мен! Не, че е мое произведение, ама е от сърце Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи, по-добре ли си днес, мила ?
Ама Нези пише, че чака с нетърпение да види какво ще се случи следващата серия, защо да се откаже да го гледа ? Thinking Този сериал може и да не се харесва на всеки, но мисля, че когато грабне някого от самото начало с историята си, няма оставяне, защото всяка следваща серия е все по-интригуваща. Вярно, че е с много серии, но дори и да започне сериала на Чаго пак ще може да си го гледа, ако и е интересен.
Вярно, че Анна скоро нищо не е правила за съжаление ...
Благодаря ти за новия клип на Маyka, и нейните са прекрасни! Hands Ok Hand
Ох, и на мен тези два епизода са ми ужасни, особено когато ги гледах за пръв път направо бях изтръпнала от напрежение. Ама то това напрежение продължи до самия край, определено допускахме, че Кузей може и да не оцелее, какво ли само не му се случи, през какво ли не премина ...
Терзи Kissing Heart
Жаки ми се губи тези дни, дано да е добре! Flowers Four Leaf Clover

Имайте хубава вечер, дружки! Hug

# 716
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Пепи, здраве и успех!!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 717
Благодаря ви, мили момичета 🤗🤗🤗

За пожеланията, за видеата, Айре, специално за колажа ❤️
Всичко, което ми пожелавахте да ви се връща стократно ❤️😘

Къванч тази година ме подмина 😛, но ИИ го замести.😍😀

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 718
Привет, дружки! Hug

Диве, Пепи Kissing Heart
Нищо ново няма, но се надявам в следващите дни да ни зарадват с някоя снимка КБТ.
Аз съм към края на 1 сезон на КГ, не успях да се спра, но сега мисля да поизчакам Нези, защото има много за обсъждане. Ще гледам да си довърша Присъда, може би ще изгледам и КСШ и след това ще продължа с Кузей Олмазоулу Stuck Out Tongue Closed Eyes

Имайте прекрасен ден! Hug

# 719

хубава неделя! Hug
Пепи, надявам се, че си по-добре!
не ми харесва особено изкуств. Къванч Wink
Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното, нищо ново покрай нашите......
Цитат
Кузей Олмазоулу
Laughing
И аз забелязах, че Жаки не е писала, дано е добре!!

новосподелена снимка с Букет, която днес има РД.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 12:41 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт