💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 448
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • AMS

Мили, дружки!!!
   Честита Нова 2025 Година!!!

Здраве, Мир, Любов, Късмет, Успех, ...
   и много незабравими моменти  
   с Къванч, Башак и Курт Ефе!!!

# 691

Джейлян /Ипек е отбелязала началото на новата година с този колаж 😍

# 692
Привет, дружки! Hug
Заповядайте първото новогодишно кафенце Hug

Благодаря ви за прекрасните пожелания, дано годината е добра и за нас и за любимците ни! Hands Pray
Благодаря ви и за всичко споделено! Kissing Heart
На Ипек явно също и липсват снимките за Айле Heart

Цитат
Сериалът Ay Yapim “Семейство” с участието на Серенай Саръкая и Kъванч Taтлъту ще започне да се излъчва в Пуерто Рико в 22:30 по PR канала на Telemundo от 15 януари

Нези, благодаря ти за видеото на Ай Япъм, хареса ми! Kissing Heart Ти поне имаш какво да чакаш, ние сме в безтегловност засега ... Но, да се надяваме, че и нас все ще ни зарадва ашкъма тази година.
Дружки, аз съм вече на 30 серия на КГ. Удивиха ме някои коментари под различните серии в Турк. ру Thinking Ясно е, че ние хората имаме много различен светоглед за добро и зло, ама ...
Напр. този буквално ме смая Thinking Аз ли не съм в ред, други ли ...
Скрит текст:
Цитат
Симай е красива и нещастна... всички се възползват от нея, първо Кузей, когато го "сърбеше", после Бану за да вземе Гюней, сега Ферхат и всеки се отказва от нея, когато получи каквото иска. Тя също имаше грешки, но затова, че няма силен и верен приятел наблизо. Само предатели. Много е вълнуващо да гледаш Симай. Нека всичко отмине. А Кузей е пълно разочарование. Обгради се с „честни ” момичета, които се обесват на женен мъж без никакъв срам . Ти първо се разведи, а след това изграждай нова връзка.
Какъв женен мъж, какви 5 лева, бе Stuck Out Tongue Closed Eyes
или този
Цитат
Тук любимите ми са Гюней и майка му, интересно ми е да ги гледам.
слава богу, малко са такива Smile
А тези много ми харесаха, съвпадат с моите усещания за историята и героите:
Цитат
Али е истински приятел! Кузей трябваше да се вслуша в съвета на Али - да СИ ТРЪГНЕ, оставяйки дълговете на други хора, които Кузей си е наложил, и да ЗАПОЧНЕ ДА ЖИВЕЕ СВОЯ СОБСТВЕН ЖИВОТ!
Но глупаво неадекватното благородство и неуместното благоприличие на Кузей не му позволяват да направи това.
Човекът сам се убеждава, че е влюбен в Зейнеп, изоставяйки любимата си Джемре, стига Джемре да не застане между него и брат му. Той не напуска Симай, само за да я предпази от гнева на близките й и Симай да не вкара Гюней зад решетките. Той влачи работата на Гюней около Макара само, за да подкрепи кариерата на брат си. Той стана момче за битки на Ферхат, само за да защити баща си подпалвач... Е, какво е това по дяволите?!..

Симай наистина се наслаждава на раздорите и проблемите на семейство Текинолу – колкото по- големи са те, толкова по-силна е нейната позиция.

С каква горчивина, тревога и съчувствие Джемре погледна Кузей, когато той и разказа в полицейския участък за " предателството“ на Демет ...
Цитат
Радостната Джемре, впечатлена от песента на Кузей, го покани в кафенето на чаша салеп, надявайки се да чуе, ако не признание, то поне обяснението на Кузей ЗАЩО... Но момчето разби надеждите й, като призна, че не е пял ЗА НЕЯ, просто така се е случило ... Въпреки това, виждайки объркването и смущението на момичето, нейното разстроено и депресивно състояние, Кузей се опита да и обясни ЗАЩО те никога не биха могли да бъдат заедно, дори и светът да рухне... След всичко, "дори ако я е обикнал първи и по-силно от всички други, но е пропуснал момента да заяви чувствата си, сега вече не е възможно."
Ясно е, че човекът тънко усеща душевната болка на Джемре и му е непоносимо болезнено да отблъсне любимото си момиче, но той вярва, че ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ТОВА, защото... ПРИНЦИПИ, мамка му!
Джемре, бършейки крадешком сълзите си, " успокоява Кузей” с розовата перспектива на връзката му със Зейнеп, „е, да, добре, да, просто розова...” казва тъжният му поглед...
А вкъщи момичето го чакаше ВЕЧЕ МРАЗЕНАТА от НЕЯ Зейнеп...

Сега този хитър паразит безсрамно ще се прилепи към твоя Кузей, а ти, скъпа, като добра приятелка, ще трябва скромно да стоиш до нея и да поддържаш връзката им с Кузей, разрязвайки сърцето си в безплодни опити да изтръгнеш любимия си от него ! Наистина, ТОВА Е НАКАЗАНИЕ за теб, Джемре, за това, че си била сляпа глупачка и си пренебрегнала любовта си, ТВОЯ КУЗЕЙ, гледайки право в него.
Цитат
Хитрата и безпринципна Зейнеп планира да се възползва от тази "забрана на Джемре” в претенциите си към Кузей (не разбирам КАК едно момиче може да се обеси буквално на момче, ако знае, че сърцето му вече е заето от друга ?) Пфу, какво завистлива змия е!
Цитат
Странното желание на г-жа Гюлтен да въвлече подлата Зейнеп като „приятелка“ на дъщеря си може да се обясни единствено с желанието на майката да разубеди Джемре да мисли за Кузей. Гюлтен ясно вижда, че дъщеря й диша неравномерно в присъствието на синеокия, че го ревнува зверски от Зейнеб, но Гюлтен все пак продължава да я влачи в къщата, продължавайки комуникацията си с Хюсюк.

Не напразно са най-добри приятели с Али - той отново се опитва да принуди Кузей да погледне на реалността без разкрасяване: "Ти съсипа най-хубавите си години в името на друг, животът ти е разбит..., а Гюней не би направил това за теб ...”. Но Кузей отново не иска да приеме жестоката реалност, отново защитава родителите си, отново оправдава Гюней...
На следващия ден обаче РЕАЛНОСТТА чукна челото на Кузей!

Разбирайки много добре приноса на Кузей към проекта Макара, Гюней въпреки това спокойно изрита брат си от бизнеса. А фактът, че Джемре проявява нежна симпатия към Кузей, само прави Гюней решен да стъпче брат си.
Преди няколко дни този професионален манипулатор триумфира, принуждавайки г-жа Ебру да му се моли да се ожени за Бану, днес, с йезуитска изобретателност, той се показва пред брат си като „жертва на обстоятелствата”...
Боли да гледам Кузей, съкрушен, смазан от поредното предателство на брат си ...

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 11:48 от queen_fenka

# 693
Привет, момичета! Hug
Вчера успях да гледам КГ и стигнах до 26 епизод.
Драмите в семейство Текиноулу нямат край!!!
Какво ли не се случи!
Гюней, какво подло, страхливо и лицемерно същество се оказа!
В началото си помислих, че Симай е поискала от него да отстрани Кузей от бизнеса, но дори и така да беше, нямам думи за постъпката му!
Този път дори Хандан остана безмълвна.
Гюней е от хората, които искат да изпъкват на всяка цена. Кузей, който работи, мисли, справя се с всичко, не му е удобен. Защото показва колко  фалшиво е неговото предимство.
Но пък Кузей има верни приятели, които го обичат и ще направят всичко за него!
Милата Джемре,  толкова е сладка в обичта си! Готова е на всичко за Кузей. С всеки изминал ден го обиква все повече.
Али, който е повече брат, отколкото приятел на Кузей.
А  Зейнеб, затвърди неприятното чувство, което ми остави за себе си.Дори бих я поставила до Симай. Само средствата, с които постига, това, което иска са по-различни .
Всъщност тя кога успя толкова много да се влюби в Кузей? Тя не го познава като човек, не знае почти нищо за него...
Интересно ми е какво е заболяването на Бану, което всички толкова крият.
Ферхат ли е този,  който помага на Симай?
Много ми хареса начина, по който Али и Кузей провериха искреността на Гюней.
В първия момент си казах- Не, не отново, но после всичко си дойде на мястото.
Нямам търпение да си пусна още един епизод и да видя какво ще се случи!

Желая ви прекрасен ден!

# 694

Благодаря ви за споделеното, момичета !! Blue Heart
Диве Hug
Пепи, колко сладко- усмихнат е Къванч на тая снимка от Ипек.
цветът на годината много ми харесва!!
за китайския хороскоп, Башак е този знак Wink
Смята се, че свързаността им с този зодиакален знак им дава интелигентност, мъдрост, силни комуникативни способности.
Скрит текст:
2025-а е годината на Дървената змия. Тя според китайския календар ще заеме мястото на Дървения Дракон, който доминираше досега.

Според китайската символика змията се свързва с мъдрост, трансформация и находчивост.

И докато годината на Дървения дракон се определяше като добро време за лидери с визия, иноватори, и хора, способни да решават проблеми, Дървената змия извежда на преден план духовното и възможностите за по-добро опознаване на самия себе си.

И тук присъства елементът дърво, който предполага спокойствие, благонадеждност, растеж и развитие.

Смята се, че Дървената змия ще обърне погледите на хората навътре към тях самите и ще постави акцент върху самоанализа и личностното израстване.

Щастливите цветове за 2025 г. са изумрудено зелено и наситено червено (carmine red). За тези цветове се смята, че носят късмет и предпазват от нещастия през цялата година.

Фенче Kissing Heart, първо ме разсмя с коментарите...после се съгласих с останалите Hands V
Нези, напредваш! мерси, че споделяш! предполагам ти помага гледането и с турския.
за Гюней, виждаш истинската му същност, болно амбициозен, готов да мине през всичко, през най-близките си. Confounded
Номера, с мнимата катастрофа беше страхотен!
И да, Кузей имаше истински приятели! Особено Али, той беше такава скъпоценност в живота му.
На Бану историята тепърва ще се развива, ще се появи и неин брат, син на Атила.
Симай е подкрепяна от Ферхат и естествено после трудно ще се отърве от него, ама като толкова й е акъла.
Джемре ще има доста да страда заради нейната мълчалива и невъзможна/според Кузей/ любов.
за Зейнеп, точно, изобщо не познаваше Кузей, но и тя не обича да губи, а и се прави на жертва в доста случаи.
Сюмер, беше много смешен с привързания нос Laughing

но го споменавам защото в момента актьора играе главна роля в един от най-рейтинговите сериали. /Далечен град/
той е казвал много хубави думи за Къванч!

малко фенски клипчета, които си харесах!
2024 на нашите любимци от КТФ.
https://www.instagram.com/p/DERcjbKI9Zo

от италианките/с любима песен Daddy Cool/
https://www.instagram.com/p/DEQcMHCoC3g

от Ойкю за НГ

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 16:21 от Airra

# 695
За много години момичета! Бъдете живи,здрави и всичко най-хубаво ви пожелавам.

И дано хубави неща покрай Киво! Heart

# 696
Диде, благодаря! Kissing Heart За много години! Да си здрава и все хубави неща да ти се случват! Flowers Four Leaf Clover
Вярвам, че и на Киво Hands Plus1
Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kissing Heart
Тъпата Симай можеше да се отърве от Ферхат, но както много точно каза Нези, тя не знае кога да спре
А Зейнеп за мен е прототип на Бану, само дето не разполага с нейните пари и възможности, същата разглезена лигла, която е свикнала да получава това, което иска. Не случайно двете си допаднаха толкова, същата злоба и ревност към Джемре ги тресеше и двете. И двете засега много заблудени, че са обичани от мъжете, които си набелязаха, не можеха и да допуснат, че някой може да предпочита скромната, необразована особено Джемре пред тях, великите. Много са ми смешни - Джемре стига да искаше можеше да им натрие навирените носове и на двете, можеше да има отново и Гюней, а и за Кузей малко и трябваше, но тя предпочете да се дръпне настрани, защото наистина мислеше, че Кузей е влюбен в Зейнеп. А той никога нямаше да се заиграе отново със Зейнеп, ако тя не беше започнала да го притиска, бързо му мина "влюбването", когато разбра, че не тя му е купила най - специалния подарък. Но, когато Джемре се убеди, че Кузей обича нея, няма да се откаже нито за миг повече.
Много сладка снимка на сем. Бономо! Така се радвам, че Ойкю намери любовта в лицето на Джан.

Нези, много ти благодаря, че споделяш впечатленията си от КГ! Kissing Heart Абсолютно на едно мнение сме за героите, добре си ги усетила. Но, тепърва ще видиш на всички истинските им лица, има време.
На времето някои тук упрекваха Али, че много се бъркал в живота на Кузей, нарекоха мнимата катастрофа отвратителна постъпка, а той само искаше да покаже на Кузей колко се заблуждава за брат си. Той дълбоко се разочарова от Гюней след всичко, а преди го уважаваше. Той е истинския брат на Кузей, не Гюней, да.
За Зейнеп ще видиш по-нататък, че си го е харесала още докато Кузей е бил в затвора на снимката в стаята на Джемре. Но, тя наистина не само, че не го познаваше, но и ще иска да го промени, само дето не е избрала точния човек Smile Още малко ще живее в заблуда, че Кузей е влюбен в нея, обаче ще продължава да го преследва,  заравяйки главата си в пясъка, отричайки основателните си подозрения за чувствата между Кузей и Джемре.
И от Гюней още нищо не си видяла, почакай! Буура е страхотен в тази роля. Гледа като истински демон на моменти!
Хубаво е, че сериите тогава не са били толкова дълги както сега, спокойно си изглеждам по две, че и по три на ден Stuck Out Tongue Winking Eye
Мернах някъде, че щели да затварят Мадам Тюсо в Истанбул, някой знае ли нещо ? Thinking

Хубава вечер, дружки! Hug

# 697
Финче, само това открих на профила на музея в Инстаграм

Но пак не става ясно каква е причината.
Да, сериите не са дълги, но аз през деня почти никога не успявам да гледам, само вечер.
И още нещо,  за което забравих да пиша- не знам дали, защото вече не я харесвам, но Зейнеб никак не ми харесва с черна коса.
А тя, заради Кузей ли промени цвета си?
И как го е харесала, още като е бил в затвора, като е била в Италия?
Да, тя гледаше снимката в стаята на Джемре, но аз не останах с впечатление, че и навява спомени.
Много ми стана приятно, когато Кузей я отряза и и каза, че не може да ходят заедно.
Знам, казват, че в любовта и на война всички средства са позволени, но Зейнеб много грозно и грубо се конкурира с Джемре.
Отивам да си пусна 26 епизод.
Лека вечер!

# 698
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Благодаря за обсъждането на К/Г!!!
Назад съм, но се върнах да ви прочета по-подробно в тази част.
Признавам си, че ако не беше такова обсъждането сега,
едва ли щях да се навия да гледам отново К/Г. 
Първо да кажа, че на Къванч му личи удоволствието към  образа на Кузей,
особено в сравнеие с неудоволствието към образа на Бехлюл.
И сещайки се пак за двата сериала си мисля,
че ако в ЗП Берен и Къванч пресъздадоха греховни и виновни образи,
то във Фатмагюл и К/Г изиграха честни и невинни образи.
Бура  надгради мекотелия Вурал с мерзавеца Гюней.
Сами бей и Хандан за мен са еднакво виновни за децата си.
Не мога да простя на баща, който посяга на майката и децата.
Да, после съжалява, но това вдигане на ръка
за Кузей беше фатално, а над жена се повтаря.
И колко трябва да си неадекватен, да даваш подкупи,
да пазят синът ти в затвора, вместо да кажеш истината. 
Така и не приех това, че бащата трябва да милва децата,
само когато са заспали.  Да, за предпочитане е пред майката, но ...
Хандан ...  Много реалистичен образ. Мир на душата на актрисата.
Гюлтен в стремежа си за доброто на Джемре, чак прекалява.
Не е застрахована от гафове особено по отношение на Баръш.
Симай, Симай, ... , името ѝ е наглост.
Зайнеп - не, не, ... и тя е нагла.
Ферхат ... , е този артист едва го изтрайвам.
Али ми е любимец. Сладур.
Сиранер - другия път за тях, но от сега да отбележа,
че само тоалетите на Бану ми харесват.
Прекарасни сцени има >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 699
Нези, много ти благодаря! Kissing Heart Защо го затварят сигурно няма и да разберем, лошото е, че е вярно ... така и не успях да ида там, жалко.
Цитат
И как го е харесала, още като е бил в затвора, като е била в Италия?
Да, тя гледаше снимката в стаята на Джемре, но аз не останах с впечатление, че и навява спомени.
Много ми стана приятно, когато Кузей я отряза и и каза, че не може да ходят заедно.
Знам, казват, че в любовта и на война всички средства са позволени, но Зейнеб много грозно и грубо се конкурира с Джемре.
Стана ясно, че Джемре и Али вече се познават със Зейнеп, явно си е идвала в Турция, докато Кузей е бил в затвора.
Кузей нямаше и намерение вече да има нещо общо с нея, той забрави за нея в мига, когато разбра, че не тя му е подарила саза. Евала все пак, че не го заблуди в този момент, де, от време на време и тя постъпваше почтено. Но, когато Джемре го притисна в караокето реши, че това е начина, по който ще може да и устои по-лесно Smile Али хубаво му каза да продължава да убеждава самия себе си, че харесва Зейнеп. Просто Кузей нямаше как да признае и брат му да излезе прав, че Джемре е причината за всичко случило се.
На мен Зейнеп и с червената коса не ми харесваше особено, а сега още по-малко, та хич не и обръщам внимание как изглежда, яд ме е на Кузей какво и хареса на тази нахалница с крака като на тибетски як Smile
Не зная на кого е  хрумнала тази "велика" мисъл, но за мен поне в любовта не може да се действа с всички средства. Да се предлагаш на някого, когато добре знаеш, че този човек не те отбелязва дори, поне за мен е свръх глупаво, само човек без никакво достойнство е способен на това, на сърцето не може да се заповяда кого да обича. Много по-достойно е да се оттеглиш, както направи Джемре. Някои я обвиняваха, че тя все се навъртала около него, била нахална, а тя просто не можеше да не го вижда, дори и само като приятелка. До момента, в който всички, вкл. Зейнеп, видяха как я ревнуваше Кузей, едва тогава надеждата и отново покълна в сърцето и.
О, отношението и към Джемре засега е  даже добро, гледай и пак ще си говорим! Stuck Out Tongue Winking Eye
Диве, благодаря ти и на теб за споделеното! Kissing Heart
Аз пък никога не успях да намразя Сами бей, както намразих Хандан, колкото и да не одобрявам отношението му към жена му и децата. Ами такъв пример е имал в лицето на баща си, това отношение е виждал и е смятал, че е нормално. То дори и на мен на моменти ми идва да я ударя тази негова жена да ти кажа Stuck Out Tongue Closed Eyes Факт е, че след влизането на Кузей в затвора не и вдигна ръка повече, макар, че много му се искаше. Сами бей поне се обвиняваше, че е позволил Кузей да се предаде вместо брат си, докато Ханданка никога и за момент дори не съжали, тя беше убедена, че Кузей рано или късно ще влезе там. Гаден характер имаше тази жена, така и не и простих до края на тази лицемерка. От единия син лесно се прехвърли на другия да се грижи за нея, пфуу! Гюлтен може да е всякаква, но е силна жена, бори се сама с живота, а не разчита някой да я гледа до живот.
Много любима двойка са ми тези двамата Heart

А на Ойкю не мога да се нагледам на очите и, прекрасни са!

Хубава вечер ви пожелавам, отивам да си гледам 31 серия.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 21:59 от queen_fenka

# 700
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Направих колаж с лично мои снимки от Мадам Тюсо в Истанбул. Аз имах късмет и съм го посещавала три пъти. За съжаление нито веднъж не успях да се снимам с Къванч, поне там. Фигурата все беше на реконструкция , когато аз ходих 😭 Единствено имам със снимката преди влизането в музея, горе в левия ъгъл 😛Предполагам, че причината е чисто икономическа. В рамките на четири години съм била там и разликата в цените беше три пъти тогава. Сега сигурно е станала още по голяма. Четох във една група във Фейсбук за новите цени на билетите и на другите им известни исторически места, има доста голямо увеличение за чужденци специално.

Айре, благодаря за скрития текст 😍
Диве, защо ролята на Бехлюл да я е играл с неудоволствие Къванч ?🤔 Моят спомен е, че е казвал, че му е била най-трудна, защото е най- далече от неговия характер. Но пък как я изигра само тази роля 😍

Нашето Семейство започва да се излъчва и в Пуерто Рико от 15 януари.
Не мога да разбера само едно нещо, в HBO MAX вече не качиха ли всички серии, та още отчитат класирането на Семейство.

Мен пък ме заинтригува новината за излъчването на Баяз шоу през тази година. Помните, че имаше слухове още миналата година и че Къванч и Серенай ще бъдат първите му гости. А да имаме този късмет.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 701
Добро утро, момичета!
Фeнче, аз изостанах малко и сега не мога да те настигна.
Bekle biraz! Grinning
Снощи гледах 26- ти и 27-ми епизод.
Отново много събития!
Ферхат ме изненада с това, как е планирал всичко!
Симай пак се "уреди"! Wink
Бану много бързо се оправи...
Гюней направи добре, като и сподели. Така поне от нея няма да се притеснява.
Но и още веднъж стана ясно, че са един за друг. И Бану смята, че е постъпил добре. Neutral Face
За Хандан и Сами бей какво да кажа- първо ми се стори,че и Хандан се възмути и разочарова от Гюней, но не е било така.
Тази жена мисли само за себе си,  тя е вечната жертва. Как само каза на Гюней-" Спаси ме от тези двама невъзпитани мъже"!
Close
Сами бей, поне е доблестен и справедлив.
Аз с що не одобрявам начина, по който показва любовта към децата си.
Това с галенето на детето, само докато спи, съм го виждала и в други сериали. Явно там това е "мъжко" поведение, няма да се разнежват, я!
Но все пак при него има развитие, докато тя ми  става все по-неприятна!
Зейнеб, също. Толкова е настъпателна. Кузей не и обръща внимание,  а тя не спира да го преследва и да му се натрапва. Колко бузочливо помоли Джемре да ги остави малко насаме!
Много е хубаво това съпоставяне между начина по-който искат да разкрият чувствата си пред Кузей , двете с Джемре.
Кузей отново се изплаши от собствените си чувства към Джемре, но и от нейните, които видя.
Зуйнеб триумфира, но съм сигурна, че накрая Кузей ще разбере, че винаги е обичал само Джемре, а Зейнеб, че никога няма да бъде обичана от Кузей както Джемре...
Това,  което не разбирам е защо Кузей толкова се страхува да признае пред всички и най-вече пред Гюней, това, че обича Джемре?
Защо за него тази любов е толкова невъзможна?

Това с надгробната плоча беше ужасно!
Ферхат е голям играч!
Мисли няколко хода напред!
Но не вярвам, че ще е убил Кузей.
Нямам търпение довечера да разбера какво се случи!
И още малко любими кадри

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 10:39 от NeZ_9

# 702
Привет, дружки! Hug

Нези, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Много ми хареса! Уловила си много точно характера на мама Хандан. Да, тази жена мисли само за себе си и е вечната жертва, затова не я понасям ... Винаги другите са виновни, но не и тя, това е втълпила и в главата на успешното си ( според нея ) синче Гюней. За мен тя, и само тя е виновна за това какъв човек е сега Гюней. Като по-кротък и покорен тя го е формирала по свой образ и подобие, с непокорния Кузей явно не и се е получило, затова го е отписала още от малък. От малък е вменявала на Гюней колко е умен, колко е неповторим, колко е повече от непрокопсания си брат, залагала е на него всичките си надежди за по-добро бъдеще, а това е огромен товар за едно подрастващо момче. За мен Гюней по принцип не е лош  човек, има проблясъци и при него на доброта и обич към брат му, но той вече е увреден необратимо от майка си и се има за нещо повече от това, което всъщност е. Според мен той завижда още от дете за всичко, което е Кузей. Завижда му, че си живее безгрижния живот на тийнейджър, за разлика от него, че Кузей не се страхува да изяде шамарите от баща си заради белите си , но най - вече за това, че Кузей има верни приятели, които той няма. Гюней не може да позволи брат му да се окаже по-добър, по-умен, по-находчив от него, Кузей трябва да е винаги зад него, не до него, амбицията му да успее на всяка цена го е отровила. И да, намери си идеалната жена, също толкова безскрупулна като него към хората.
Нататък има един невероятен разговор между Саами бей и Кузей, тогава ще разбереш защо Сами е бил такъв баща. Саами е груб, непохватен, но пък честен и добър човек, който се труди усилено за семейството си, но жена му няма как да оцени това, тя има съвсем друга представа за живота, който иска да води и заслужава, а Гюней трябва да и го осигури! Тя била дала на Синанер златния си син, това ме уби направо Stuck Out Tongue Closed Eyes
Зейнеп ... Именно с това колко е настъпателна и нахална ме отблъсна и мен още от първия миг, в който я видях. То е много хубаво да си откровен, но това нейното за мен е нахалство, не откритост. Вчера се е запознала с Кузей и още на другия ден вече му споделя , че го е сънувала Smile Чудя се как не и беше неудобно поне от таксиджията, който явно е познат на баща и. Ами как се намъкна в стаята му ? За пръв път влиза в тази къща, не познава добре и майка му, и си се разхожда като вкъщи, направо не проумявам поведението и. Спи в леглото на Джемре, а те двете с Гюлтен се бутат заедно, ми да спи в хола бе! Не я понасям,  невъзпитано и нахално същество. На времето някои обвиняваха Джемре, че не и е казала истината, когато два пъти я попита дали има нещо между тях с Кузей. Ами Джемре не излъга, наистина нямаше нищо между тях, а тя не е длъжна да и сподели, че е влюбена в Кузей, нали ? Но, и да беше го направила, видяхме какво си мислеше Зейнеп по време на вечерята им заедно, нямаше да се откаже от Кузей заради нея. И после ми се прави на жертва как я били излъгали и двамата ... ай сиктир!
Цитат
Зуйнеб триумфира, но съм сигурна, че накрая Кузей ще разбере, че винаги е обичал само Джемре, а Зейнеб, че никога няма да бъде обичана от Кузей както Джемре...
Кузей го знае много добре, но чакай онази с птичия мозък скоро да го проумее Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Това,  което не разбирам е защо Кузей толкова се страхува да признае пред всички и най-вече пред Гюней, това, че обича Джемре?
Защо за него тази любов е толкова невъзможна?
За мен поне - първо, най-вече заради брат си, това не е някакъв приятел, а собствения ти брат! И ако Гюней наистина му беше истински брат Кузей никога нямаше да го прескочи. Второ - това е Турция, тя е бившата годеница на брат му, никой няма да може да го приеме лесно за нормално, на това всъщност най- много залагаха и Гюней и Зейнеп. И трето, защото всеки път, когато затвори очи, пред него изниква картината как любимото му момиче целува брат му, за него това промени животът му, беше първия му провал в живота, смяташе, че е изгубил всичко. Нали гледа разговорът им с Али в кръчмата на Тунджел, там той си каза много откровено всичко и Али го разбра и се примири. Каза го и на Джемре, когато пиха заедно салеп и тя също разбра колко е невъзможно всичко това за него. Добре, че нейната любов се оказа достатъчно силна и за двамата и тя не се отказа никога от него ...

А ти си гледай бавно сериите и споделяй, аз дори и да съм напред го зная наизуст и без това Smile И въпреки това, отново ми доставя същия страшен кеф гледането му както навремето, няма омръзване.
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 11:58 от queen_fenka

# 703
Фенче, благодаря ти и аз!
А това, за чакането беше в кръга на шегата. Kissing Heart
На мен и до тук много ми харесват разговорите между Сами бей и Кузей.
Истински, мъжки разговори между баща и син.
Май досега той не е водил такъв с Гюней.
За Кузей ще кажа, че не го разбирам.
Влюбен или не, ще бъде със Зейнеб, за да направи демонстрация пред Джемре.
Защо е нужно да се самоизмъчва?
Да не би на Гюней, да му е съвестно изобщо за нещо?
Той още тогава е бил наясно, че Кузей е влюбен в Джемре, но е побързал да му я отнеме.
А сега Кузей трябва да се съобразява с него!
Ами, не съм съгласна.
И той има право да бъде щастлив!

# 704

Хубав петък!!
Нези, благодаря ти за споделеното! Hug
Цитат
За Кузей ще кажа, че не го разбирам.
трябва да има интрига....
това е една от най-съществените сюжетни линии, невъзможната любов на Кузей/за него/, който постоянно повтаря олмаз, а беше необходим и любовен триъгълник за сценария. Споко, Кузей ще бъде щастлив, но преди това ще изживее много болка.
Както каза Фенка, той си е такъв, много принципен, а и според турските порядки не е редно да си с бившата годеница на брат си, за Кузей тази любов е все още незараснала рана, знаем какво се случи като видя брат си да се целува с Джемре в началото, той и пред себе си не иска да признае, че още я обича. Само Али беше наясно.
Но и Гюней след мнимата катастрофа му каза в очите някои истини и Кузей още повече се разгневи.
В караоке бара, честно казано ми идваше да го удуша като целуна Зейнеп, чак аз почувствах болката на Джемре.
Саами си има много кусури, особено като е посягал на Хандан, но отношението му към Кузей толкова много се промени, така го разбираше и го подкрепяше, а и Гюней много се дразнеше от този факт.
Зейнеп според мен хареса Кузей на рождения му ден, като го чу да свири на саза, само как го гледаше като му подаде ръка да се запознаят, а и Кузей се впечатли.
сега започват гадостите на Ферхат Grin

Фенче Kissing Heart, такъв кеф ти е да си обсъждаш любимия сериал, че си като дете в сладкарница Wink Lollipop
знаеш, че твоите размисли се припокриват с моите! Hands Plus1
Диве, и ти май ще го преоткриеш, ако не си го гледала от онлайна. мерси за гифчетата!
Пепи,
четох и аз, че връщат Беяз шоу на екран, да видим, но не очаквам Серенай и Къванч.
за Мадам Тюсо, и за мен причината е най-елементарна, не са на печалба.
И според мен Къванч си е играл Бехлюл с удоволствие, със сигурност е било предзвкателство да играе в такъв сериал, когато започва да се усъвършенства в професията си, приема роля толкова различна от него самия, затова му е било трудно, но се справи страхотно! Спомням се, че Хилял е разказвала как е гледал какво са снимали и е казвал, "това стана ли добре, дай ако искаш да го повторим"? Пък и рейтинга е бил в небесата, на финалната гала вечер си личи колко са доволни всички от свършената работа!
Цитат
Не мога да разбера само едно нещо, в HBO MAX вече не качиха ли всички серии, та още отчитат класирането на Семейство.
това нали е стрийминг платформа, та хората гледат когато искат сериала.

Диде, Благодаря!! Hug /раците са късметлии тази година/

Нашите се покриха, Башак не споделя в ИГ....чакам нещо ново с тях.

и видео
https://x.com/KT_Fans/status/1875079953441775839/video/2
https://www.instagram.com/p/DEWqP8iIaok/

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 14:42 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт