Мили, дружки!!!
Честита Нова 2025 Година!!!

Здраве, Мир, Любов, Късмет, Успех, ...
и много незабравими моменти
с Къванч, Башак и Курт Ефе!!!

Ти поне имаш какво да чакаш, ние сме в безтегловност засега ... Но, да се надяваме, че и нас все ще ни зарадва ашкъма тази година.
Ясно е, че ние хората имаме много различен светоглед за добро и зло, ама ...
Аз ли не съм в ред, други ли ...

, първо ме разсмя с коментарите...после се съгласих с останалите 

За много години! Да си здрава и все хубави неща да ти се случват! 

благодаря ти за всичко споделено! 
Абсолютно на едно мнение сме за героите, добре си ги усетила. Но, тепърва ще видиш на всички истинските им лица, има време.
Още малко ще живее в заблуда, че Кузей е влюбен в нея, обаче ще продължава да го преследва, заравяйки главата си в пясъка, отричайки основателните си подозрения за чувствата между Кузей и Джемре.

Защо го затварят сигурно няма и да разберем, лошото е, че е вярно ... така и не успях да ида там, жалко.
Али хубаво му каза да продължава да убеждава самия себе си, че харесва Зейнеп. Просто Кузей нямаше как да признае и брат му да излезе прав, че Джемре е причината за всичко случило се.

Факт е, че след влизането на Кузей в затвора не и вдигна ръка повече, макар, че много му се искаше. Сами бей поне се обвиняваше, че е позволил Кузей да се предаде вместо брат си, докато Ханданка никога и за момент дори не съжали, тя беше убедена, че Кузей рано или късно ще влезе там. Гаден характер имаше тази жена, така и не и простих до края на тази лицемерка. От единия син лесно се прехвърли на другия да се грижи за нея, пфуу! Гюлтен може да е всякаква, но е силна жена, бори се сама с живота, а не разчита някой да я гледа до живот.

Много ми хареса! Уловила си много точно характера на мама Хандан. Да, тази жена мисли само за себе си и е вечната жертва, затова не я понасям ... Винаги другите са виновни, но не и тя, това е втълпила и в главата на успешното си ( според нея ) синче Гюней. За мен тя, и само тя е виновна за това какъв човек е сега Гюней. Като по-кротък и покорен тя го е формирала по свой образ и подобие, с непокорния Кузей явно не и се е получило, затова го е отписала още от малък. От малък е вменявала на Гюней колко е умен, колко е неповторим, колко е повече от непрокопсания си брат, залагала е на него всичките си надежди за по-добро бъдеще, а това е огромен товар за едно подрастващо момче. За мен Гюней по принцип не е лош човек, има проблясъци и при него на доброта и обич към брат му, но той вече е увреден необратимо от майка си и се има за нещо повече от това, което всъщност е. Според мен той завижда още от дете за всичко, което е Кузей. Завижда му, че си живее безгрижния живот на тийнейджър, за разлика от него, че Кузей не се страхува да изяде шамарите от баща си заради белите си , но най - вече за това, че Кузей има верни приятели, които той няма. Гюней не може да позволи брат му да се окаже по-добър, по-умен, по-находчив от него, Кузей трябва да е винаги зад него, не до него, амбицията му да успее на всяка цена го е отровила. И да, намери си идеалната жена, също толкова безскрупулна като него към хората.
Чудя се как не и беше неудобно поне от таксиджията, който явно е познат на баща и. Ами как се намъкна в стаята му ? За пръв път влиза в тази къща, не познава добре и майка му, и си се разхожда като вкъщи, направо не проумявам поведението и. Спи в леглото на Джемре, а те двете с Гюлтен се бутат заедно, ми да спи в хола бе! Не я понасям, невъзпитано и нахално същество. На времето някои обвиняваха Джемре, че не и е казала истината, когато два пъти я попита дали има нещо между тях с Кузей. Ами Джемре не излъга, наистина нямаше нищо между тях, а тя не е длъжна да и сподели, че е влюбена в Кузей, нали ? Но, и да беше го направила, видяхме какво си мислеше Зейнеп по време на вечерята им заедно, нямаше да се откаже от Кузей заради нея. И после ми се прави на жертва как я били излъгали и двамата ... ай сиктир!

И въпреки това, отново ми доставя същия страшен кеф гледането му както навремето, няма омръзване.

, такъв кеф ти е да си обсъждаш любимия сериал, че си като дете в сладкарница

/раците са късметлии тази година/
Препоръчани теми