💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Момичетааа, за МНОГО ГОДИНИ!

Много хубава година ви желая!
Да сте живи и здрави!
Мир, уют и топлина в семействата ви!

Бях, малко на почивка, но вече съм на линия.

Сега се връщам да ви изчета, че съм много назад.

П.П. Леле, нямате изчитане, ама ми беше приятно да изчета мислите ви около Север - Юг.
Припомних си и аз много от него.
Благодаря ви за всичко споделено!
Не съм ви лайквала, че си ги изхабих в темата на Чачкин...извинете ме!

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 13:47 от jackie.

# 721
Привет, момичета!
Фенче, до коя серия е първи сезон?
Аз стигнах до 33 та, надявам се днес по-късно да я изгледам и нея.
Не  знам от къде да започна...
От наглостта на Гюней, която няма край, която даже вече започна да проявява и в дома на Бану.
През изключително нахалната Зейнеб, която не стига, че не спира да се натиска на Кузей, въпреки че напълно осъзнава, какво причинява това на Джемре, но и я изкара виновна, че за малко баща и щял да ги хване!
Но пък много ми хареса как Кузей изтръпна, като я видя да говори по телефона с Баръш. Никак не му стана приятно. Ама той какво си мисли,че ще се целува с друго момиче пред нея, а тя все ще стои и ще го гледа влюбено!
Малко инфантилно ми идва на моменти поведението на Кузей.
Дори Али в такива моменти, се чуди къде да гледа!
Да стигна и до Хандан ханъм, за която да си призная честно малко ми стана мъчно.
Не може да имаш мъж и двама сина, да си посветила живота си на тях и никой  да не си спомня, че имаш рожден ден!
Браво на майката на Джемре. В началото имах едни усещания за нея, а тя съвсем ме изненада с емпатията си!
Може би бих искала да не е толкова обсебваща към дъщеря си, а да я остави сама да се бори и да отстоява себе си.
Баръш започва да се заглежда по Джемре или така ми се струва?
А глупостта на Семай и тя не свършва.
Не стига,че съвсем обърка живота си, загуби семейството си,  но и сама се въвлича в още по-големи неприятности.
Но пък много ми харесва как играе Хазар.
Коя година е сниман КГ?
Това преди или след Medcezir e?
Фенче,  Айре, ако искате да обсъдим нещо конкретно до тук, казвайте.
Обичам обсъжданията. Wink
Желая ви прекрасен ден!

# 722
Жаки, радвам се да те видя, и на теб здрава, щастлива, успешна година!! Hug
Супер, че си била на почивка с малката кукла!! Blush
Нези, браво напредваш със сериите, аз бих искала да споделя нещо от тези, които си гледала, бая са интересни, но в момента се занимавам с новата тема и подготвям подарък, та по-късно.
Но примерно един от най-важните въпроси, който се е обсъждал по време на онлайна е успяха ли Кузей и Зейнеп да консумират връзката си? Stuck Out Tongue Winking Eye /в 32 еп/
а сериала започва през есента на 2011 и завършва  през 2013.
1 сезон приключва с 40 еп.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 14:43 от Airra

# 723
Айре, според мен да, консумираха я.
Вижда се, че и Зейнеб се промени. Много по-самоуверена е, затова и си позволи да говори така на Джемре.
Според мен, поне се дължи на това . Hands V
Значи в такъв случай, тази роля на Хазар е преди ролята и в Medcezir. (Той е между 2013 и 2015)

# 724
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Жаки, добра година и на теб 😍

Все забравям,но когато видях за пръв път тази снимка, първо се сетих за прословутото яке на Кузей. 😛

Няма как новата година да не започне с класация за най-богатите актьори.

Интересното е, че жените са повече от мъжете, въпреки че навсякъде се говори, че на жените се плаща по -малко/ това не важи само за Турция/.

Айре, и аз очаквам Башак да се включи днес да поздрави сестра си.

Тази снимка е качена от Букет от рождения ден на Къванч.

Нези, много бях впечатлена от Хазар в едно интервю, което имаше с нея преди време по бТВ, когато беше член на журито на София филм фест. Изключително интелигентна млада жена.

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

И това забравих, но мен татко ме носеше по абсолютно същия начин 🤭😍

# 725
Жаки, за много години! Да си много здрава и щастлива, хубава година и на теб ти пожелавам! Flowers Four Leaf Clover
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kissing Heart
Честит рожден ден на Букет, да е жива и здрава! Явно доста добре се разбират зетя и балдъзата.
Нези, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Ооо, ти доста си напреднала, бързо ще ме настигнеш, браво!
Преди малко изгледах последната 40 серия на сезона, все още ме разтреперва финала! Ще те изчакам, за да си ги обсъждаме заедно.
На мен също в някои моменти ми е домъчнявало за почти всеки един от героите, но, който каквото сам си направи, наистина никой друг не може да му го направи, много вярна е тази приказка. И се отнася за абсолютно всички, а най-вече за Гюней и Хандан. Тези двамата са абсолютни егоисти, не умеят да оценяват доброто, което им е било направено от хората. По-нататък ще разбереш какво имам предвид Hands Plus1
Съгласна съм с теб за Кузей, че хем не иска да е с Джемре, хем я ревнува, и въпреки олмаза си не преставаше да и виси пред къщата и и даваше постоянно надежди! Ама и той горкия не издържаше, без да я види Smile Колко пъти съм казвала, че Джемре трябваше да изчезне някъде, тогава този аптал щеше да преобърне страната, за да я намери. Ама нали е турски сериал ... трябва си драма и препятствия до края Stuck Out Tongue Winking Eye
Даа, Хазар е много талантлива, те двете с Ойкю бяха откритията в този сериал, изиграха си супер ролите! На Хазар ролята на Симай е втора, тази в Меджезир и е 4 - та. След КГ и двете бяха забелязани и оценени и кариерата им тръгна нагоре.
Гледам, че с Айрето Heart Eyes сте подхванали интересна дискусия Smile Та и аз да кажа, че според мен не успяха да стигнат до край и ще се аргументирам защо мисля така. Зейнеп беше толкова бясна на Джемре именно защото изглеждаше грубо казано като започната и недовършена Smile По-скоро все още бяха на фаза любовна игра, когато Джемре ги прекъсна. Но, аз най-вече съдя по поведението на Кузей след като за него всичко между тях свърши. Като го знам колко глупаво отговорен е и с тази негова маниакална представа за чест , аз поне не видях у него нито угризения, нито вина към Зейнеп. А пък тя според мен побърза да го вкара в леглото си именно защото знаеше, че преспи ли с него, той няма да я остави. Беше доловила с женската си интуиция много добре, че между Кузей и Джемре има много повече от приятелство. Е, възможно е и да е била просто много загоряла, щом така безсрамно сама му се предложи, не знам, но подозирам, че и другото е вярно.
Ама пък как ме изкефи Джемре, когато реши да ги прекъсне първия път Stuck Out Tongue Closed Eyes И така невинно гледаше, голяма хитруша. Много ми беше смешен и Кузей, щеше да си счупи крака от бързане да и отвори и се чудеше как да не я пусне да си ходи, онази позеленя от яд Smile Вече за второто прекъсване Джемре нямаше вина, тази Гюлтен не знае да си мълчи, все едно е яла кокоши крака, колко пъти направи подобни гафове! Ама пък наистина е добра душа, и тя като Джемре не умее дълго да се сърди на някого, колкото и да я е обидил. Леле, а как отново ме ядоса Кузей, че позволи на онази злобарка да го убеди така да подмине и обиди Джемре! Можеха все пак да се отбият до салона, за да им дадат от сладкишите, да и кажат, че искат да са сами, какво толкова ? Много грозно и обидно се получи от тяхна страна. И въпреки това Джемре не се поколеба да им помогне, заради Кузей естествено. Защото ако ги беше сварил сами Хюсюк в къщата, не ми се мисли какво щеше да наговори и направи този пуяк на Кузей, той и така не одобряваше връзката им. Много хубаво, че ги остави Джемре сами дни наред, хареса ми разговорът им на корабчето. Кой ли е излъгал Мерве, че и отива косата на кок ? Ужасна е Stuck Out Tongue Closed Eyes
За Гюней дори не ми се пише ... нямам думи колко ми е долен, подъл и манипулативен. А Симай тепърва все повече ще те изненадва, почакай Smile
Баръш според мен само дразни Гюней, макар, че му е приятно в компанията на Джемре. Но, ще видиш и той как сам ще падне в собствения си капан.
Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart По-добре ли си, нищо не казваш ?
Не съм се сетила за якето на Кузей, честно казано Smile
Забравяш рекламите, в които тези актриси ги канят постоянно, също и изявите им в СМ, но такива известни като Серенай мисля, че отдавна взимат почти, ако не и колкото също толкова известните им колеги и в сериалите. Ако може изобщо да им се вярва на журналята за доходите им  Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубава вечер ви пожелавам! Hug

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 19:53 от queen_fenka

# 726
Здравейте

Башак поздравява сестра си

https://www.instagram.com/p/DEc_vJCIER_/?img_index=20

# 727
Терзи Hands Plus1
има клипче с Курт Ефе
https://scontent-prg1-1.cdninstagram.com/o1/v/t16/f2/m69/AQPFQXt … 74&_nc_sid=10d13b

Пепи, Хазар беше на гости на Гала и тогава май Гала й задава тъпи въпроси, имаше бая критики към водещата.
якенцата си приличат! това яке Кузей не го съблече цял сериал, малко се дразнех:))

Фенче Kissing Heart, на твоето мнение съм!!
Цветущо си се изразила, няма да те повтарям: ))
И според мен Кузей какъвто е принципен и с тая му чест, ако беше преспал със Зейнеп ще трябваше да се жени и за нея Smile
Джемре много добре се отдръпна! ама първия път като се върна да ги прекъсне прояви слабост, но това любовта и ревността са голяма работа.
имам още някои неща за сериите.

а Букет наистина си е доста близка с Къванч, той много си обича с-вото на Башак.

# 728
Ето го лелиното слънчице

Фени, съгласна съм с теб за Кузей и Зейнеп. Ако беше станало нещо, той щеше да остане с нея. Кузей си имаше негов си кодекс на честта, който на моменти може да изглежда и глупав, но той така разбираше нещата. То и затова му беше почти невъзможно да признае дори пред себе си, че обича бившата годеница на брат си. И не мисля, че на тази ситуация се гледа с не добро око само в Турция. Имам пример пред очите си, трябваше много време да мине, за да възстановят и си простят братята.

Айре, застъпихме се 😛 та да ти отговоря. Интервюто, за което говоря беше по бТВ, аз Нова не гледам, освен Капките.
Но трябва да се приготвям за работа и не мога сега да търся.
Готова ли си с темата? Дай знак ако трябва да я изпишем.

Дописвам се, това дали въобще може да е вярно?

Снощи си търсих информация за това семейство 🤔🤔🤔

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 21:03 от pe04

# 729
Скрит текст:
Ето го лелиното слънчице

Фени, съгласна съм с теб за Кузей и Зейнеп. Ако беше станало нещо, той щеше да остане с нея. Кузей си имаше негов си кодекс на честта, който на моменти може да изглежда и глупав, но той така разбираше нещата. То и затова му беше почти невъзможно да признае дори пред себе си, че обича бившата годеница на брат си. И не мисля, че на тази ситуация се гледа с не добро око само в Турция. Имам пример пред очите си, трябваше много време да мине, за да възстановят и си простят братята.

Айре, застъпихме се 😛 та да ти отговоря. Интервюто, за което говоря беше по бТВ, аз Нова не гледам, освен Капките.
Но трябва да се приготвям за работа и не мога сега да търся.
Готова ли си с темата? Дай знак ако трябва да я изпишем.
не съм готова, ще ви кажа!

това за лека нощ Blush

# 730
Айре, дописах се, как ще коментираш новината?

# 731
Айре, дописах се, как ще коментираш новината?
и аз го видях, за мен са измишльотини Thinking

# 732
Момичета, приемам вашите доводи, още повече, че вие знаете как се развиват нещата, но аз ви казвам какво е моето усещане.
Все пак кадъра беше Зейнеб гола в леглото, когато чуха, че телефона звъни.
На мен не ми изглеждаше като да са я прекъснали. Stuck Out Tongue Winking Eye
И после, начина, по който се държеше с Джемре- беше като жена, която осъзнава своето надмощие.
Но, по-нататък може и да си променя мнението.
Фенче, права си, че на всеки живота му се развива, така както той си го направи,  но специално за Хандан ханъм, вчера се замислих, че, ако Сами бей се беше държал с нея като жена, а не като с домашна помощница, ако и беше повече съпруг, ако си говореха повече,  може би тя щеше да бъде друга.
Но пък от друга страна и тя можеше да е повече жена и съпруга, отколкото майка и готвачка.
Видяхме вчера как Сами я погледна по друг начин. Wink
 А те, според вас ...как завърши при тях вечерта? Grinning

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 22:29 от NeZ_9

# 733
Айре Heart Eyes цветущо е, признавам си, ама мислих, мислих как по по-приличен начин да обясня какво точно имам предвид, ми не успях  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Е, прояви слабост наистина Джемре, ама поне го спаси от друга необмислена сватба с нелюбима жена, какво ? Stuck Out Tongue Winking Eye Пък и онази нахалница, дето не се спря да го преследва безогледно от първия ден, та чак до края , която изобщо не му подхождаше, не го разбираше и искаше да го промени, защото се смяташе за нещо повече от него, напълно си го заслужаваше Smile За мен това нейното не беше никаква любов, а някаква болна мания. И тя като Гюней се смяташе за незабравима, не умееха да губят и дори когато осъзнаха най- сетне, че нямат никакъв шанс да върнат времето назад, не се спряха да правят мизерии ...
Като жена, макар и неопитна в любовта, Джемре усещаше, че има някаква власт над Кузей, той действително не можеше да и откаже нищо. Много мило ми беше как в някои моменти стоеше пред нея като ученик на дъската Smile Гюней също го беше забелязал и много умело го използваше, когато искаше да накара Кузей да направи нещо, което не желаеше, достатъчно му беше само да спомене името и и Кузей се предаваше. Много добре познаваше той характера на брат си, и с положителните му и със слабите му страни, затова винаги успяваше да го манипулира и да постига своето.
Ох, че сладко видео с малкото Ефенце Heart
Терзи Kissing Heart
Пепи, абсолютно! Hands Plus1
Цитат
Ако беше станало нещо, той щеше да остане с нея. Кузей си имаше негов си кодекс на честта, който на моменти може да изглежда и глупав, но той така разбираше нещата. То и затова му беше почти невъзможно да признае дори пред себе си, че обича бившата годеница на брат си. И не мисля, че на тази ситуация се гледа с не добро око само в Турция. Имам пример пред очите си, трябваше много време да мине, за да възстановят и си простят братята.
Да, зная, че има такива случаи навсякъде. За мъжете е недопустимо дори приятели да бъдат с бившата на другия, какво остава за родни братя. Твоите познати обаче явно са се обичали, щом са си простили. Затова съм убедена, че ако Гюней му беше истински брат, ако го обичаше, Кузей дори да умираше от любов, никога нямаше да си позволи да бъде с Джемре. А най-смешното е, че тя му беше годеница на Гюней един ден всичко на всичко Stuck Out Tongue Closed Eyes За мен неговата мъка беше, че никога не успя да легне с нея, това го тормозеше най-вече!
Нези, разбира се, ти така си усетила тази сцена, аз иначе, нали това му е хубавото да си споделяме кой какво е разбрал и да си сверяваме часовниците. Да, Зейнеп беше съблечена, но не знаем колко, затова пък Кузей дори не си беше свалил панталона, нищо, че беше разкопчан Smile Но, да приемем, че се е обул преди да вдигне телефона, както казах, аз съдя най-вече от поведението му след време,  когато стигнем момента, който имам предвид ще те подсетя да споделиш как ти се вижда на теб Кузей Hands Plus1 Но, дори и наистина да е имало нещо по- така между двамата, Зейна така или иначе с това си остана, да се утешава в дългите самотни нощи Stuck Out Tongue Closed Eyes МноУ съм гадна
Виж, за Сами бей съм сигурна, че стана работата Smile
Аз също много съм мислела защо се държеше така Сами бей с Хандан. И стигнах до извода, че ако е била такова мрънкяло цял живот, ако му е натяквала, че заради него се е отказала от семейството си, ако му е пилила постоянно, че не и е осигурил живота, който е искала, ако наистина му е "взела" децата, както се изрази, когато беше пиян, нищо чудно, че се е отдръпнал от нея с годините. Пък и това разделение на децата от нейна страна мислиш ли, че лесно го е приемал ? Един брак ако не върви, никога не е виновен само единия от съпрузите, аз така знам.
Лекинка, дружки!

# 734
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Честит празник ❤️

Аз влизам в работен режим. Надявам се и Къванч. Айре, и аз не вярвам на тази новина. Нали готварския курс почва от януари 🤔 Ако въобще Къванч е в Лондон заради това.

Хубав ден ви пожелавам 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт