💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро, момичета!

🆕#Aile
Nº 3 в Бразилия - LaçosdaPaixão дебютира много добре на 🔥📽🇧🇷
@StreamMaxBR във вашия 1-ви. ден на стартиране.
👏🏻Аслан, Девин и компания пристигат с всичко в America Latina

# 16
Привет, дружки! Hug

Жаки, благодаря ти! Kissing Heart Никак не е зле, браво на Семейство! Hands Clap
Цитат
В първия ден на показване на цифровата платформа MAX в Латинска Америка, сериалът на Ay Yapim "Семейство“ с участието на Серенай Саръкая и Къванч Татлъту влезе в челната десетка и зае трето място в Бразилия, шесто в Чили, девето в Мексико.

Пепи, благодаря ти за снимките! Kissing Heart Колко ли още снимки ще изскочат след години ? Thinking
Помните ли тези ? Много са ми любими!

Айре Heart Eyes благодаря ти! Kissing Heart Много ми е интересно, МАВИ само със снимки ли ще минат този път ? Не вярвам Thinking Чакам си реклама и пресконференция пък Rage
В тази връзка си намерих нещо в архива - репортаж на журналиста Дженгиз Семерджиолу за сп. Kelebek за пресконференцията на рекламата на МАВИ март 2017 г.

Цитат
Има хора, които на екран изглеждат много по-красиви, отколкото са в действителност, а съществува и обратното - в реалния живот са красиви, а на екрана изглеждат обикновени. Но, Къванч Татлъту е толкова рядък човек, че за него тези обстоятелства не се отнасят. Той е също толкова красив в реалния живот, също толкова привлекателен, колкото е и на екрана. За сетен път се убедих в това, когато вчера вечерта се срещнахме на презентацията на рекламната му роля, в която той се снима за МАВИ. Стоеше до мен абсолютно същия, както и на екрана. беше облечен със същата риза, както на рекламния афиш. Имаш усещането, че се е спуснал от огромния билборд. Поканени бяха много тесен кръг хора. Тъй като бях позакъснял, показаха рекламата още веднъж. Показаха я отново и заради Башак Дизер, която дойде в края на вечерта. На нея и на Къванч много им хареса, прегръщайки се, се поздравиха взаимно. Снимки, кадри, пози - всичко беше много шик. " Ние направихме това съвместно с МАВИ. Тази реклама е една от най-хубавите, които са правени до момента " каза КТ.
След гледането на рекламата и след тръгването на поканените, за вечеря останаха двойките Зейнеп Бешерлер - Емир Ичгорен, Танем Сивар - Едхем Дирван, Къванч Касабълъ - Седеф Авджъ, двойката фотографи Тамер Йълмаз - Айтен Алперен Йълмаз. Ако собствениците са женена двойка, така и се случва - на масата неженени няма. Забавата беше организирана в заведението  Room&Roomurs , който се явява магазин с ресторант, което принадлежи на Башак и Дениз Маршан. Обикновено се предлагат вкусни шишчета и се сервират италиански специалитети, но тази вечер Башак и Дениз предложиха на приятелите си много интересно меню.
"- Успяхте да избягате на кратка ваканция с Башак ? " - попитах Къванч.
" Винаги, когато е възможно, веднага " - ми отговори той.
За един ден двамата заедно избягаха в Бодрум. Къванч започна да ми разказва :" - Потопих се във водата, хванах октоподи и риба. Башак обича морски таралежи , та събрах и от тях за нея. В костюма за подводно гмуркане седнах във водата и хубаво почистих рибата. После казах на готвача в ресторанта, че сам ще сготвя рибата. Всичко много вкусно приготвих, красиво сервирах, седнахме с Башак насаме, нямаше никой наоколо. Всичко това правихме в Gümüslük, наоколо нямаше жива душа, само ние двамата. Потресаващо беше, кълна се "
"Поздравявам ви " - казах аз. Уважавам двойки, които могат да отделят време един за друг. Между другото, вестниците такива красиви снимки пуснаха, как биха могли да изпуснат, още повече в центъра на Gümüslük.
Да и завиди искрено човек на Башак ...

И още нещо интересно намерих - от времето, когато Киво започва да се учи да танцува, знаем, че не му се отдаваха много танците Stuck Out Tongue Winking Eye, сега е задобрял доста Hands Clap
Цитат
Разказ на почитател ...
Искам да ви разкажа своята история, свързана с Къванч Татлъту. През 2011 г. в един от кампусите на ИТУ беше организирана вечер на салсата. Аз и приятелите ми / 3 момчета / решихме да отидем там. Отидохме с една цел - ще има много момичета и ще можем да се запознаем. В действителност си нямахме и понятие от салса. Много красива беше учителката по танци, от Куба. Тя провеждаше много игри с гостите, канеше много от тях на танц. Изведнъж забелязах сред гостите Азра Акън, която много добре танцуваше. И аз казах на моя приятел " Виж, Къванч и дава ... вероятно е изпратил своето момиче тук, а той кой знае с кого е отишъл да се мотае ха ха ха Не успях да довърша предположението си, когато видях , че и Къванч танцува. Поканиха го на танц и той се опита да води в двойката, но не му се удаваше много добре. Но, да премина към главното. След известно време видях, че Къванч излезе на балкона, за да пуши. Тръгнах след него. Запалих цигара и мисля как да започна разговор с него. На края се реших и му казах : " Какъв такъв човек си ? И приятелката ми, и майка ми, и сестра ми - всички те са влюбени в теб" Той се усмихна леко и ми каза : " А ти си смел, за да ми кажеш това " Поблагодарих му и влязох вътре. Около час по-късно, ние с момчетата решихме да си тръгваме, обличахме си саката. Къванч ни видя, че си тръгваме и дойде при мен с такова лице, все едно, че се познаваме от сто години. " Тръгвате ли ? Хубаво, пази се! " - каза ми той и протегна ръка. Казах му, че тръгваме и стиснах ръката му. Момчетата до мен бяха в шок. Те и до ден днешен разказват без умора тази история. А Къванч ... той е много обикновен, великолепен човек.
О, да, невероятни емоции си имахме и с Кадир. Както с всеки един негов герой Heart

Имайте хубав ден, дружки! Hug А аз изчезвам по задачи като Джеско Grinning

# 17
Привет!! Hug
Пепи, не случайно Къванч споделя снимки с Генч Worried

Цитат
Сбогом, мой красиви сине Gencom🤍 Обичахме те много, научихме много от теб, споделяхме много... Кътче от сърцата ни е празно сега😓 Ти дойде като ангел, ти си отиде като ангел🙏🏻 Мина месец, но все още съществуваш като вчера, никога няма да те забравим🖤

толкова прекрасно кученце, беше им като дете Cry

първите снимки с него през 2019

Жаки, мерси!
Фенче Kissing Heart, за споделеното от архива Hands Plus1
Цитат
И още нещо интересно намерих - от времето, когато Киво започва да се учи да танцува, знаем, че не му се отдаваха много танците Stuck Out Tongue Winking Eye, сега е задобрял доста Hands Clap
мерси, че ми го припомни, много е готино! Къванч и салса....сега е наблегнал на ориенталските танци Stuck Out Tongue Winking Eye и малко хип хоп в рекламата.

и другото трябва да си го запазя, че го нямах, а толкова бях впечатлена от романтичния жест на Киво Revolving Hearts

аз май не чакам реклама за Мави Thinking

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 15:04 от Airra

# 18
Здравейте, момичета.
Изгледах до края първия клип от разговора. В него Къванч не говори толкова много, по-скоро се включва в общия  разговор.
Затова и ми е малко по-трудно да превеждам дословно.
 Ще ви разкажа как продължи разговора в общи линии.
След като един от участниците говори за себе си и своята дейност, която е в сферата на храненето и сподели как са се усъвършенствали през годините, как се опитват да развият добър вкус към храната и напитките, кое с кое си подхожда и дори са организирали обучение в тази сфера, Къванч казва, че би искал да  получи такова обучение професионално. И получи обещание, че ще му се обадят при първа възможност.
Водещият обобщи, че животът им е много прост и всички живеят по свой собствен начин и комфорт. И  Mavi също e нещо, което ги обединява.
Къванч казва,че  марката Mavi наистина е успяла да  поеме едно  огромно бреме в живота му, защото да  имаш  джинси и риза, за него е голямо удобство, защото той не е мъжът с костюм.
Казва,че понякога няма възможност да се прибере вкъщи и да се преоблече и продължава по същия начин, т.е може да ги носи лесно навсякъде, защото му осигуряват необходимия комфорт.
За, което им  благодари.
Казва,че така успява да бъде себе си.  Че комфортът е много важен, джинси, тениска, риза, коженото яке е неговата  комбинация. Може да го носи
независимо дали е на  мода. Всички се съгласиха с това и казаха,че също така отдават значение  хигиеничността на дрехите.
 Носят това, което могат да носят навсякъде и дълго време.
Тогава Къванч сподели нещо лично- каза, че е имало времена когато спял много и, че и той ,като  всички понякога  е спал на дивана с дрехи.Това е най-приятното и най-мъжкото нещо, което някога е  правил с дрехи. Попита ги:
"Между другото, всички сме спали с дрехи, нали? " Simple Smile
Каза,че  през годините Mavi е свидетел на всяка любов,че е свидетел на всичко, което e натрупал през годините, като емоционалност.
Каза нещо от сорта "ако тениските можеха да говорят" .Simple Smile
Отново благодари, че им дават възможност да се чувстват толкова комфортно.
Освен това средата, в която са, е много хубава.
Има чувството, че съществува толкова, колкото  да може да прави това, което знае или по-точно това, за което мечтае.  Затова всъщност всички те са  израснали така, за да отделят, колкото се може повече време за себе си.
"Като погледнем към детството си, не знам колко братя и сестри имате, но аз сега имам петима братя.
 За мен семействата на хората, децата им, разбира се, те работят много, за да се грижат за децата си, харчат много време навън и т.н. Може би не сме имали възможността да прекарваме време един с друг през повечето време. Съществува само това, нещата, които можем да направим в живота, не искам да давам прогнози, но определено можем да направим някои неща, за да продължим да бъдем себе си, мога да отделя време за себе си, мога да спестя нещата, които ще правя, да се върна на масата и да ги направя. Чувствам се силен, т.е трансформирам се.
Това е силно емоционално и вътрешно чувство, но понякога трябва да работите гръб до гръб, за да произведете, колко и да  сте уморени, трябва да произведете колкото и  капацитет да ви остава.Много ми беше приятно да бъдем заедно. Благодаря ви! "
Водещ:
Благодаря ви!
Насладете се на нашия разговор с различни обещания, който ще продължи.

Това е, което успях да направя с моите, все още не толкова големи възможности.
Надявам се, че ще излезне по-добър превод!
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 19
Нези, сърдечно благодаря за труда ти!! Flowers Cherry Blossom

...........................

# 20
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, разбрах причината 🙏
Нези, Жаки, Фени благодаря ви.

# 21
Нези, огромно благодаря за трудът ти, мила! Kissing Heart
Айре Heart Eyes , Пепи, и аз не знаех, че сладкия Генч го няма вече Cry Мога да си представя какво им е на КБТ, те навсякъде ходеха с него, много сладко, обичливо и игриво кученце беше ... Добре, че Курт Ефе е още малък, моите деца понесоха много тежко загубата на първото ни куче Cry Ама той беше младо куче още, какво ли е станало ? Thinking За Марс предполагах, че сигурно отдавна са го загубили, но за Генч  ... Cry

Разбрах какво се е случило, след боледуване са го загубили Hug

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 17:28 от queen_fenka

# 22
Момичета, толкова много бързах, че не знам дали разбрахте, че снимката, която качих е от списанието, което днес получих.😍

Доколкото можах да разбера от Гугъл преводача са почти същите неща, които Нези вече преведе.

Една нова снимка

с не много добро качество, защото е разположена на две страници.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 22:56 от pe04

# 23
Здравейте Благодаря за споделеното Нези благодаря за превода
Фени дано баща ти е по добре
Пепи благодаря за списанието

За обновяването и писането на нови истории

https://vogue.com.tr/gundem/kendini-yenilemek-ve-yeni-hikayeler- … azabilmek-uzerine

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:30 от dterziiska

# 24
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за преводите, коментарите и споделеното!!!
Много жалко за Генч. Ама наистина много генч си е отишъл милият.
А за КБТ Blue Heart, и като защитници на животните, направо е голяма загуба.

Все си казвам, че не искам повече домашно животинче,
но доведох миналата година едно коте от улицата пред блока.

Скрит текст:
Ама как да не го вземеш. Не искаше да се приближи към никого,
а като излизам от входа, то точно на предния капак на нашата кола.
Та паспорти, ваксини ... Питат ме - рождена дата - !?
Така стана, че сега по документи сме на един ден родени.
Пътуването  с колата беше добре, но като пристигнахме, бях умряла за сън,
а на онова му е интересно да разучи всичко. Събори всичките джунджурии,
изпочупи кристалите, ... драска вратите, ... Затворих го пак в кошницата
и го сложих до мен на кревата. Не знам колко съм спала,
но по едно време се чу страшен трясък. Така превъртя кошницата,
та я счупи и излезе и отиде да си легне на дивана.
Сега вече си има креватче и си спи в него. Но номерата му нямат край.
Бърка си в носа с език, не си мие очите, краката му бели на цвят, но не ги мие,
краде цигари и запалки, не дава на други котки да припарят в градината,
виси на прозореца към улицата сакън да не изпусне нещо,
всеки ден си иска голямата дажба храна все по-рано.
Ето и сега вече е тъмно и трябва да се прибира, та го залъгах с едни бисквитки.
Ами не мога да го оставя навън. Ни език знае, не може и адреса си да каже ...
Не е като предишните ни две котета гальовни, красиви, ... отидоха си на 22 години.
Голяма драма беше.  
Това си е улично и все иска да драска, да захапе, ...
Не е и като аристократка Белеке / Анабел порода Schipperke/схиперке/,
която ни я подариха на 4 години и я изпратихме на 14 .
На мен се падна да я заведа за приспиване.
Не може да ми се изтрие от паметта този момент.
Дружки, извинете, че се отплеснах!!!

Дълго време не съм редовна в писането, както и в гледането на дизита,
но пък изгледах Джентълмена. Прочетох и темата на Чачо с обсъждането.
Ебру си я харесвам отдавна. Сега подхванах Тайната градина,
където във второстепенните роли играят и партньори на Къванч.
Мурат също е добър. Та това е новото при мен.
Чакам Къванч с много по-добри и интересни новини!!!

Дружки, честито ви списание!!!
Пожелавам вие, вашите близки и животинките ви да сте добре!!!

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:57 от * Diva *

# 25
Момичета, много сте мили.
Истината е,че исках да ви бъда полезна, но желанието ми  се оказа по-голямо от възможностите ми...Blush
Видеата са дълги, говорят много и не се получава да отделям казаното от Къванч, защото се губи нишката на разговора.
Diva, ако искаш сподели как ти се стори "Джентълмен". Hug
Жалко за кученцето...

# 26
Пепи, много се радвам, че си получила списанието, благодаря за споделеното от него Kissing Heart
Терзи, благодаря, мила! Kissing Heart Татко днес е добре Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
Диве, благодаря ти за споделеното и прекрасните гифчета! Kissing Heart
Цитат
Много жалко за Генч. Ама наистина много генч си е отишъл милият.
А за КБТ Blue Heart, и като защитници на животните, направо е голяма загуба.
Със сигурност, много обичаха това сладко кученце Cry

Нези, отново ти благодаря, скъпа! Kissing Heart Това, което ни преведе ни е напълно достатъчно, справила си се перфектно! Hands Clap
Цитат
Сериалът на Ай Япъм “Семейство” дебютира на 10- то място сред всички сериали на платформата NBO Max в Латинска Америка и влезе в ТОП 10 в 18 държави.

Лека, дружки! Hug

# 27

Привет!! Hug

със сигурност мъката им е много голяма по Генчо Broken Heart той им беше като дете....

тая платформа Маx било HBOМаx, доста престижно...днес сме на 8 място.

Диве, интересен характер има новото ти коте Wink
и аз погледнах Тайната градина от любопитство....но в момента се разсейвам със стари сериали.
Пепи, предположих, че списанията на снимката са твоите, които поръча Wink
доста превод се събра да оформям.....Expressionless
Нези, със сигурност ни беше полезна, а желанието ти да ни помогнеш го оценявам още повече Heart Exl
Фенче Kissing Heart, явно е била сериозна болестта, наистина е доста млад...а Марс нищо чудно и да е жив.
Терзи Hug

Гледах новото видео на Инеса, въпреки, че съм скептична към нея
23:39 ► Есть ли новые работы у Серенай Сарыкая и Кыванча Татлытуга  этой осенью?

Скрит текст:

реклама по Телемундо/ САЩ
https://x.com/TelemundoSTL/status/1849216067043778754

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:21 от Airra

# 28
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нези, и от мен отново големи благодарности за труда и желанието да преведеш интервюто. ❤️
Терзи, благодаря и на теб за линка ❤️ Още като гледах видео и въпреки автоматичния превод ми беше интересно какво говорят събеседниците на Къванч. Винаги такива истории за успели хора са ми били много интересни.
Диве, обичам, когато така се "отплесваш" . 😍

Не мога да се сетя, но под някоя публикация на Къванч трябва да е било, защото някакъв човек беше написал коментар с питане дали при тяхното куче са се появили характерните за породата генетични проблеми. Може би от това е дошъл и проблема с Генч 🤔

Айре, и аз много не вярвам на Инеса, но в случая съм склонна да приема, че това, което казва е точно така. Очаквам някакво раздвижване вече. Аааа и си искам реклама. 😛 Снимките тази година на Мави са много добри, но не стигат.
Под видеото на Серенай пишеше, че Серенай представя капсулата колекция на Мави. Спомням си, че Мави бяха пуснали стори с тази колекция и дизайнера на дрехите. Имаше и мъжко облекло, така че чакам Къванч.

Фени, 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 29
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kissing Heart Наистина Генч им беше като дете ...

Браво на "Семейство"! Все по-напред да минават в класирането, пожелавам им го! Hands Plus1
Много се надявам Инеса да е права и скоро да чуем нещо за сериала на Къванч Hands Pray
Пепи Kissing Heart, нищо чудно, знаем, че и Марс имаше сериозни проблеми, дори не знаем жив ли е още  Thinking
Цитат
Не мога да се сетя, но под някоя публикация на Къванч трябва да е било, защото някакъв човек беше написал коментар с питане дали при тяхното куче са се появили характерните за породата генетични проблеми. Може би от това е дошъл и проблема с Генч 🤔
Да споделя малко преводи, които намерих ВК, Нези Kissing Heart, извини ме, миличка, ако нещо повтарям от твоя превод Hands Pray :
Цитат
Къванч Татлъту в предаването “Нова версия на теб” Епизод 2
"- Да се ​​върнем на темата за бащинството, защото процесът на един мъж да стане баща е може би един от най-важните периоди от гледна точка на осъвременяване и създаване на нова версия на себе си.
КT: "Позволете ми да кажа, че станах по-съвестен, по-нежен към хората. В общи линии, защото донесе голяма радост. Сега синът ми е на 2 години и половина.
Разбира се, това е класическа поговорка, че всеки ден научавате нещо и така нататък. Но да оставим настрана всички тези слухове, градски легенди, написаното в книгите и прочее ...
На първо място, детето ви казва какъв родител трябва да бъдете.
Разбира се, има нещо такова в книгите. Искам да кажа, не оставяйте впечатлението, че написаното в книгите не е вярно.
Разбира се, трябва да получим това, от което се нуждаем. Но характерът и структурата на самото дете ни показва какви родители трябва да бъдем.
Разбира се, за да стане човек пълноценен, това усещане идва след раждането на детето.
Например, ако говорехме за това преди 3 години, можех да кажа, че се чувствам така към племенниците си, защото имам 8 племенника.
Но след като имате собствено дете, разбирате, че нашата човешка страна е осъзната. Наистина имах нужда от това, усетих, че се е реализирало. Това е така, раждаме се, растем.
Разбира се, това е неизбежно, в крайна сметка всички ще умрем. Но почувствах това чувство за завършеност с появяването на сина ми. Той ме завърши във всяко отношение, преодолявайки празнините в тялото и душата ми."
Цитат
"Ако не бях станал актьор, щях да стана спортист в някой от видовете спорт... за предпочитане вероятно в автомобилизма ...
Или може би готвач ... Обичам да готвя и това ми се получава добре."

Цитат
💙Kъванч за Mavi 2024 – 2025

"Във всеки момент от живота си постоянно чувствам необходимостта да създам нова версия на себе си. Независимо дали става дума за нова актьорска роля, ново хоби в живота или изцяло нова промяна в кариерата ми.
Поемайте рискове, бъдете смели и не скучайте. Обновявайте се, когато ви стане скучно..."

И малък откъс от интервюто на Серка Heart
Цитат
"Започването на тази професия в ранна възраст изискваше да пожертвам някои неща, но бях толкова запалена по тази работа и исках да я върша по най-добрия начин, че когато претеглях всичко, положителното винаги надделяваше над отрицателното да издържа на всички трудности, които срещнах по пътя си. Както тези, които обичат розите, издържат на бодлите им. Когато се замисля сега, честно казано, не изпитвам никакво съжаление или горчивина. За мен беше по-важно да вляза в бизнеса в ранна възраст, да бъда отговорна, да поддържам живота, който споделяхме с майка ми, да облекчавам нейното бреме.
Когато навърших 30, започнах да изпитвам нужда да живея живота си без да бързам, да отделям време, да му се наслаждавам, да правя това, което ме кара да се чувствам добре и щастлива. Сега, ако е възможно, първо мисля за себе си."

© Серенай Саръкая, от интервю за списание Vogue Icon Turkiye, юли 2024 г.

И нещо за Жаки Kissing Heart
Скрит текст:
Цитат
Кратък откъс от интервюто на Джан Яман.
 Кан, Mipcom, 21.10.2024 г

Джан говори за подготовката си за снимките на "El Turco" в Унгария:

"Спомням си, че в продължение на два месеца всеки ден имах три часа уроци по езда, след това два часа сън и отново три часа бойни изкуства, общо шест часа тренировки, а след това тренирах и във фитнеса. Трябваше да съм в този режим за определен период от време. Така че е наистина впечатляващо, истинско предизвикателство
Хубава вечер, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт