💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Фени, благодаря много 😍

Айре, понеже си го написала / тайно се надявах да го напишеш 😍/ с нетърпение ще очаквам да оформиш цялостния превод. Много ми харесват дори тези откъси, защото допълват образа на човека Къванч , а и не е трудно да се види, че има препокриване между думи и дела.

Сега видях нещо при американките, което ме впечатли като изработка.

https://kivanc.northamericaten.com/features/kuzey-guney-series-t … sRDIpaTuPKh_H8EPA

Направили са книги за първи и втори сезон на Кузей Гюней с най-важните моменти. След текста може да ги разгледате.

Понеже имаме цели два дни до рождения ден на Къванч ви предлагам да си припомним с една негова  снимка ,  видео създадено от фенове , ,гиф или колаж от неговите 9 сериала и 7 филма.
Ако сте съгласни предлагам утре да започнем със сериалите, а в събота с филмите.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 31
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, много ми хареса идеята ти! Kissing Heart
Започвам с Гюмюш Heart
Мноого целувки, ама и караници имаше в този първи сериал на ашкъма Smile

Менекше и Халил Heart Прекрасен сериал, с тъжен финал ...

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 32
Добро утро, момичета! Hug
Фенче, не се притеснявай,  аз второто видео не съм го превеждала.
Всичко беше от първото.
Но със сигурност има по-добър превод от моя, така че, слагай смело и аз го чета. Kissing Heart
Хубава рубрика сте започнали.
За такива, като мен е много интересно!
Желая ви прекрасен ден!

# 33
Добро утро, момичета! Coffee

Още от интервюто:

https://x.com/KT_Fans/status/1849685443719102890/video/1

Това, за което мисля, е дали можем да останем в момента, вместо да мислим за бъдещето. Ако искате да направите промяна, като останете в момента и живеете всеки момент, вие вече правите тази промяна да се случи. Например, правим план за бъдещето в ума си, ще бъда там след 3 години, ще направя това или това и т.н. Но поради това може би пропускате промените, които вече се случват в този момент. Например, знаете ли какви неща искате в момента? Загрижен съм за това, което искам в момента. Искам да кажа, че когато постоянно си задавате този въпрос, преминавате през нова версия всеки ден. Ето за това говоря. Защото е необходимо постоянно да питате "какво искам?" И трябва да получите отговор. Търся това, което чувстваме в момента и колко бързо искаме да направим тази промяна. Ето защо имам чувството, че се променям всеки ден. Например достатъчно смели ли сме да се откажем от навика си „Имам предвид нашите професии“ и да кажем „Не, братко, няма да направя това“, когато си зададем този въпрос? Що се отнася до мен, чувствам, че мога да оставя всичко, когато ми омръзне. Така че винаги се информирам. Винаги се опитвам да съм в течение и да се обновявам с въпроси като „Как съм, добре ли съм, щастлив ли съм тук, доволен ли съм от тази среда, обичам ли приятелите си, как се чувствам за мястото, което ще отида утре" и т.н... Може би съм твърде скучен за себе си, не знам...

Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
благодаря за откъса от интервюто на Джан!
Много ми е работливо момчето, ама съм много горда за пробива му в международен план.

Имайте прекрасен ден, момичета! Heart

# 34
Нези, Kissing Heart Ох, успокоих се, че ми беше гадно, че ти повтарям превода Hands Plus1
Жаки Kissing Heart Много е малко, но се радвам, че те зарадвах. Ако ми попадне още някакъв превод, веднага ще ти го предложа! Hug
Продължавам със Забранена любов Heart

Езел - Секиз Heart

И любимия ми Кузей Гюней! Heart

Спирам, че както съм ги подкарала ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 35
Привет!! Hug

Пепи, хубава идея!
в линка от американките за КГ има още интересни неща, вкл. измислена история за живота на Кузей и Джемре след финала Wink

Фенче Kissing Heart, мерси за преводите и клипчетата!!
откраднала Wink си ми любимото Behlul & Bihter "Sonunda"/обожавам песента на Тойгар Heart Exl/
https://www.youtube.com/watch?v=N5xUuJTxDZ4
но си харесах 2 от същия автор
та няма да го карам подред за сериалите
КГ

ЗП

и Сблъсък

в следващ пост, още.....

Незии, много ще се радвам ако ти дойде муза да изгледаш някой филм на Киво, за сериали не те навивам Wink
въпреки, че КГ си заслужава отвсякъде, но вие чакате нов проект на Чачо.
Жаки, мерси за превода Flowers Hibiscus
Скрит текст:
много ми е любопитна историята на Ел Турко, а ти имаш основание да се гордееш с любимеца си.

.....................
на 6 място сме днес

Топ2 в Бразилия, Чили и Колумбия
Топ 7 в Мексико
Топ 3 в 14 други

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 14:13 от Airra

# 36
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Феновете нямат спирка на фантазиите си.

Радвам се, че ви хареса идеята ми.❤️ Клипчетата са разкошни. Истината е, че точно едно клипче ме накара да търся повече информация за Къванч, е отне ми няколко месеца докато ви открия, но каквото трябваше да стане стана ❤️

Аз ще се отчета с постерите за сериалите в хронологичен ред.

Доста богата филмография има Къванч, а като прибавим и филмите става още повече.

Айре, бързо се изкачват нагоре нашите хора. Това е доста голям телевизионен пазар. Като прибавим и Телемундо, който също в момента започна излъчването нещата придобиват доста големи размери.

Нези, Жаки благодаря ви и на Вас.😍

Жаки, разпали ми любопитството, макар че аз избягвам да гледам исторически сериали и филми, но ако не друго поне ще проуча тази история.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Р.С

Не е мой този зокум, но ми обещаха и го слагам да ми се сбъдне желанието да го имам.😛

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 15:48 от pe04

# 37
Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kissing Heart
Браво на Семейство, знаех си, че с всяка серия ще се качва нагоре в класациите! Hands Clap Flowers Four Leaf Clover
Е, какво да направя, като и аз харесвам тази песен на Тойгар Stuck Out Tongue Closed Eyes Откраднах ти и Хаят Гиби Stuck Out Tongue Winking Eye
Много хубави клипчета и от теб! Heart
И аз се присъединявам към теб за Кузей Гюней! Този сериал мога да го гледам сто пъти, няма омръзване! Heart
Още едно любимо клипче от него.

Пепи, супер, че си дала постерите на сериалите на Киво! Kissing Heart
Пожелавам ти да си имаш и ти такъв красив зокум! Hands Plus1
Продължавам с Курт Сеит и Шура, също много любим! Heart Ей, всички са блокирани Rage
https://www.youtube.com/watch?v=k5Bn44c0rao

https://www.youtube.com/watch?v=YJgVsprYfx0
Най- после намерих един ...

Дръзки и красиви Heart

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 17:35 от queen_fenka

# 38
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Нез, няма какво да добавя за Джентълмен,
след твоите задълбочени анализи!!!
Дружки, не мога да избера само по едно нещо от дизитата на Къванч.
То клипове, то кивчета, то ... Затривам ги, после нови правя, и ...
Попаднах на нещо, което съм забравила, че съм публикувала >>>

И този репортаж на BBC >>>

Засега това избрах на случаен принцип от архива >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 39
Фени, Диве благодаря ❤️
Леле колко много красота накуп.

Още малко колажи от мен, от времето на Сблъсък, знаете имам специален сантимент към този сериал.

Не успях да открия ИГ страницата на Деспина 🤔 имаше невероятни колажи по време на излъчването.

И не мога да не сложа клип от Ана, най-добрата според мен ❤️

# 40
Диве, благодаря! Kissing Heart
То клипчета колкото щеш, ама могат да се гледат само в Тубето Rage Ще си търся от твоите кивчета! Heart
Или снимки и колажи.

Пепи, голяма красота е в темичката ни, да!
Цитат
И не мога да не сложа клип от Ана, най-добрата според мен ❤️
И не само според теб! Hands Plus1
За теб! Kissing Heart

Още един клип от Сблъсък, и на мен ми е много любим, направо ще се гръмна, ако и той е блокиран
Естествено
https://www.youtube.com/watch?v=o4PrqQL8p8w
Тогава си пускам турски рок с Кузейката Heart

Жаки Kissing Heart
Скрит текст:
Цитат
След пресконференцията в Calton Cannes и анонса на историческия сериал "TURK / El Turco", Кан гърми от видяното и чутото, а звездата на Джан Яман светна още по - ярко.
Точно преди 5 години турският актьор дойде за първи път на Френската Ривиера с образа на Джан Девит от "Ранобудна птичка” и ето нова зашеметяваща победа. В кулоарите на MIPCOM всички вече са единодушни в едно: “El Turco” - отлична, първокласна, много качествена работа на целия снимачен екип начело с Керем Чатай!
Цитат
На среща в Мадрид през септември 2024 г. феновете на Джан Яман не пропуснаха възможността да попитат как се чувства, когато гледат миналите си творби. Без да се колебае, актьорът отговори: „Израстнах много професионално. Понякога, когато гледам старите си проекти, ми се струва, че сега бих ги направил по различен начин. Въпреки това съм много горд от това, което постигнах и от всичко, което научих по пътя.”
И един колаж за настроение Smile

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 18:26 от queen_fenka

# 41
Фенче, много ти благодаря за споделеното за Джан! Kissing Heart

Този колаж много ми харесва, просто уникален

А този е като картина на изкуството

Момичета, благодаря за всичко, което споделяте, на мен лично ми е много интересно,
защото тогава не съм го следяла Киво и за мен всичко е ново! Flowers Hibiscus

# 42
  • AMS

Дружки,  този 27-ми 2016 г. беше с много тематична торта >>>

И какви приятни вълнения бяха при започването на ДК >>>

# 43
Жаки, за нищо! Kissing Heart Ами радвам се, че ви е интересно с Нези, то и ние си се кефим на спомените от архива, той ни е спасението при подобна суша Smile
Ето още нещичко за теб!
Скрит текст:
- Какви сериали харесвате?
- Гледам много. Опитвам се да гледам филми и сериали от всички жанрове. Сред телевизионните сериали харесвам американските класики: "Калифорния“, "Как се запознах с майка ви“, "Приятели“, " Доктор Хаус“, "Бягство от затвора“. Новите американски филми са повече за технологиите, научната фантастика, всичко е много разнообразно, всички сериали на Нетфликс също не са подобни един на друг, но аз предпочитам нещо старо, приземено. Какви образи ми харесват най-много ? Такива като Доктор Хаус, или момчето от " Бягство от затвора", което е много умно. На мен ми харесва да наблюдавам героите повече, отколкото просто да гледам самия сериал. Ако ми хареса героя и мога да се свържа с него, тогава ще гледам и сериала, и филма.
(списание TVBIZZ, 2019)
#CanYaman_Интервю
Диве, прекрасни гифчета! Kissing Heart Да, страхотна торта беше, да видим дали ще ни зарадва в неделя ашкъма Thinking
Да ни е жив и здрав и да не престава да ни радва този сладък човек Heart
Малко спомени:
Цитат
Откъде, от коя планета долетя това звездно момче в добрия смисъл на думата ... Което е така щедро надарено с интелект, красота, талант... Вижте го... всичко в него е перфектно: пропорциите на лицето му, тялото му... И очите му са с цвета на небето, вижте... Ум блести в тях, характер се вижда... Как успя да спечели сърцата на много, много хора от различни националности и религии...Откъде е черпил този житейски опит, за да създаде своите герои с тяхната болка, надежди... Показва ги така, че след години да продължим да ги помним, обичаме, обсъждаме както ако беше вчера... моля тази божествена искра в душата му да не угасва никога. Обичаме те, Къванч Татлъту.
Цитат
"Видях Къванч Татлъту на летището. Казах му: "Братко, мога ли да те прегърна?" Така се вълнувах! А той ми отговори: "Ела тук, тигърче!" Прегърна ме, попита ме как съм. Имаше съвсем малко време, но успя да ми обърне внимание, да, той дори използва репликите на Кузей Текинолу по време на разговора си с мен.  Благодаря ти, братко, ти си великолепен човек.

Божеее, като гледам клиповете, снимките и гифчетата усещам как отново ми се гледат всичките му сериали, луда работа  Stuck Out Tongue Winking Eye

Нези, Жаки, тези снимки виждали ли сте ги ? Много са готини тук с Чаго.

Да си припомним една пресконференция от 2019 г.

Цитат
Журналист: Kъванч, добре дошли. Как сте ?
Kъванч: Здравейте, аз съм добре. Вие как сте ?
Журналист: Благодаря. Дойдохте на церемонията по награждаването на " Звезди на годината" ...
Kъванч: Да, тук съм. Пожелавам на всички приятна вечер. Аз също съм много щастлив, в добро настроение. Много ми е интересно как ще протече вечерта. Затова поздравявам с цялото си сърце всички, които ще получат награда тази вечер.
Водещ: Вие посещавате мероприятия избирателно. Не винаги ходите на церемониите по награждаването ...
Kъванч: Не, да не наричаме това избирателност. Обикновено моя график не го позволява.За това става така.Но се старая винаги да ходя там, където ще бъда награден.
Журналист: Какви са вашите бъдещи планове за 2020 ? В какви проекти ще участвате? Говори се, че ще играете в театъра ...
Kъванч: Да. На първо място, нека новата 2020 г. да донесе спокойствие и мир на целия свят. Искам всички да живеят в мир. Не искам да чувам и една дума за война, в която и да е точка по света. Искам място, където хората се обичат едни други. Нека всички са щастливи. (Мелодията започва да свири и Къванч се усмихва) Колко навреме. Музиката е точно по темата. Желая на целия свят мир през 2020 г. Нека всичко да е наред и всички да бъдат щастливи.
Журналист: А за вас какво си пожелавате?
Kъванч: На първо място, за мен здраве, щастие, спокойствие.Иска ми се да зарадвам публиката с няколко проекта, които ми харесват и които публиката ще хареса. В които ще намеря себе си.
Журналист: Има ли нещо, което не можахте да направите през 2019? Или нещо, което оставихте недовършено и искате да го завършите през 2020?
Kъванч: През 2019 г. това, което не можах да направя ... Не, нямаше нищо такова. Но, имам желания. Дай Боже, да се сбъднат.
Журналист: Казахте, че ще построите приют за животни?
Kъванч: Това е една чувствителна тема. Не съм казвал директно и дума за това. Радвам се, че ме питате и мога да ви отговоря направо. Не съм казвал такова нещо, но много ме е грижа за животните. И разбира се, бих искал да направя нещо наистина правилно и подходящо, но заедно с отговарящите за това асоциации и хора.
Журналист: Вашата роля във филма "Организирани дела -2" стана любима на публиката. Ще има ли такива специални проекти в бъдеще?
Kъванч: Ако има, аз ще съм в него. За мен е много вълнуващо да се превъплъщавам в нови и различни герои на екрана.
Журналист: Качили сте няколко килограма за ролята? Как ги свалихте?
Kъванч: Да. Качвам и свалям от време на време. Понякога за роля. Понякога нямам снимки, чувствам се свободен и релаксирам. Сега ме виждате така, снимате ме. Случва се от време на време. Имате ли още нещо специално, което да ме питате?
Журналист: Вие сте много запален по природата, Kъванч бей. Да очакваме ли нови приключения?
Kъванч: Има някои чисто нови приключения, които ме очакват.  Какво друго мога да кажа по този въпрос? Хубава вечер на всички. Ще се видим.
Журналист: Вие ходихте скоро на лагер ?
Kъванч: Да.
Журналист: Бихте ли искали да обикаляте света, след като обичате природата?
Kъванч: Разбира се, че бих искал. Защо не? Вече съм го правил, бих искал да продължа и в бъдеще.Знаете, че аз съм страстно увлечен по природата, морето, сушата и горите.
И едно сладко видео от 2018 г. Smile

На вас оставям клиповете от Семейство, че направо се олях Smile Ще помоля някоя дружка да ме покрие, защото съм намерила още интересни нещица за утре сутринта Hands Plus1
Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:48 от queen_fenka

# 44
Момичета, браво, супер сте!! Hug Nature Star2
айде малко Айле Heart

Общи условия

Активация на акаунт