💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Фени, същото усещане имам, прииска ми се пак да гледам всичко. 😂 Само ако мога и време да намеря ...
Много добре си спомням тази пресконференция. Големи вълнения имаше, че Къванч поздравил Берен 😀 , тогава и тя, и Серенай получиха награди. Ама за Серенай сега ги свързаха нещата 😛

Понеже утре съм на път и не знам кога ще успея да се включа качвам сега постерите на филмите. А то вече е минало 24 ч.😛 та съм във събота.

Лека 🤗 🤗 🤗

# 46
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Пепи, благодаря ви! Kissing Heart Много хубави клипчета! Постерите също са прекрасни.
Цитат
Фени, същото усещане имам, прииска ми се пак да гледам всичко. 😂 Само ако мога и време да намеря ...
Аз дори нямам време, какво остава за теб, но желанието е най-важното Kissing Heart
И така, дойдохме до филмите ... обичам всичките му филми, но първият му истински филм може би най-много Thinking
"Сънят на Пеперудата"

Цитат
ГЛАВНИЯТ ГЕРОЙ НА ТУРЦИЯ
Преди имаше всякакви подобни спорове - МОЖЕ ЛИ МОДЕЛ ДА СТАНЕ АКТЪОР? Тази тема се дискутираше от години ... През 2002 г., участвайки в "Най-добър модел на Турция“ и през същата година в "Най-добър модел на света“, Къванч Татлъту бързо започва да се изкачва по така наречената стълбица на славата. Отначало той започна актьорското си приключение в сериала "Гюмюш". След това игра в "Менекше и Халил". Но, той направи истинска експлозия с ролята си на Бехлюл в "Забранена любов“. До този момент актьорската игра на Taтлъту продължаваше да е критикувана . Дори сцената със сълзите във финалната серия на сериала получи  сериозни критики. Но, същият този Къванч буквално скъса веригата в сериала "Езел" със своя герой Секиз. И същият този Къванч в последно време започна да тича буквално по стъпките на актьорството. Само да го бяхте видели на премиерата на филма „ Сънят на пеперудата“. И влизането му в конгресната зала на името на Лютфи Кърдар ... Когато всички други главни герои от филма влязоха в залата, останалите просто продължиха разговорите си, никой не обърна много внимание и не помръдна. Но когато Kъванч Taтлъту влезе в залата, всички спряха да говорят и започнаха да  гледат него. В залата не се чуваше звук ... И си струваше да погледаме играта му. Когато премиерата приключи, всички казаха едно и също нещо - Великолепна игра! И както вече разбрахте, Турция според мен намери своя главен герой в киното - KЪВАНЧ ТАТЛЪТУ . И този ненужен спор е просто, както се казва, погребан в историята - АКТЪОР МОЖЕ ДА СЕ СТАНЕ ОТ МОДЕЛ И ТО ОЩЕ КАК САМО.

Цитат
Филмът "Сънят на пеперудата" спечели в 5 категории наведнъж на
46-та церемония по награждаване - Sinema Yazarları Derneği (SİYAD)
(много важна награда за кинематография в Турция).
За най-добър актьор - КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ
Най-добра актриса в поддържаща роля - Фара Зейнеп Абдула
Най-добра музика - Рахман Алтин
Най-добра операторска работа - Gokhan Tiryaki
Най-добра арт режисура - Khakan Yarkyn

"Хайде, бе сине"

Айренце Heart Eyes не успях да открия нито един клип за Пеперудата, ти сигурно можеш да споделиш някой Hands Plus1
За Нези и Жаки ще споделя една статия и няколко стари интервюта с Къванч в спойлери, надявам се да са им интересни :
Скрит текст:
Цитат
Дата и място на раждане: Адана, 27 октомври 1983 г.
Зодиакален знак: Скорпион.
Ръст : 1,90
Тегло: 80
Новият любимец в света на модата - Kъванч Taтлъту!
Искате ли да опознаете по-отблизо красавецът, който си сътрудничи с Модна къща Неше Ерберк от около година?
( Когато подготвяхме това интервю, Kъванч Татлъту все още не беше взел участие  в конкурса "Най-добър модел на Tурция", който спечели.)
Всъщност Къванч е спортист. В продължение на 8 години той играе в нашумелия баскетболен отбор на Адана. През тези години той участва в много и различни състезания. След като получава оферта от един отбор в Истанбул, той се премества в Истанбул по две причини: заради баскетболната си кариера и заради сърдечната операция, която претърпява баща му.
Той продължава да играе баскетбол, два поредни сезона играе в отбора на UlkerSpor. Играл е и за Фенербахче и Бешикташ. Последният отбор, в който играе е Touchspore. До определен период животът му преминава в трансфери от един отбор в друг, той никога не е и мислил за модния подиум. Докато жестока травма не слага край на мечтите му за спортна кариера. Когато веднъж майка му отишла да пазарува, тя видяла реклама: " Не бихте ли искали да ходите на един и същ подиум с професионални модели?" Тя попълнила въпросника вместо сина си, прикачила негова снимка и го изпратила до агенцията, предначертавайки по този начин съдбата на сина си. На огледа  го харесват всички  и с подкрепата на семейството му се озовава в Модна къща Неше Ерберк. Къванч казва, че много обича Неше и благодарение на нея преодолял повече от добре една много успешна за него година  в модния бизнес. Kъванч, който сега ще вземе участие в конкурса "Най-добър модел на Tурция ", казва, че много вярва в себе си.
Говори, че баскетболът, музиката и четенето на книги заемат важно място сред хобитата му. Не обича много забавленията (партита, танци, вечеринки), защото не вярва в искреността на нощния живот. Развлеченията според неговите разбирания  е да прекарва време със семейството си или да ходи на кино или в кафене с приятели. Що се отнася до музиката, той харесва различни стилове - хип-хоп, ар-енд-би, рок, техно, хаус.
Къванч вярва, че ще успее в модния бизнес, а говорейки за конкурса " Най-добър модел ", той твърди, че иска да спечели не само в конкурса в Турция, но и да представлява страната ни по целия свят.
Освен това има хубава новина за момичетата! Сърцето на Къванч не е заето! Той казва, че най-важните черти, които го привличат в момичетата са искреността и честността.
Той има само един съвет за тези, които искат да бъдат модели - да се занимават със спорт. Той смята, че спортът е бил голям негов помощник за успеха му в моделството.
Скрит текст:
Цитат
"Най-добрият" 2002 г.!

Опознахме по- отблизо Къванч Татлъту, който благодарение на светлата си коса и сините очи изобщо външно не дава вид, че е от Адана; и който успя да стане най-добрият модел не само в Турция, но и в целия свят!
Мелидж Йоздемир, която се свърза с нас по електронната поща, пожела да се срещне с Къванч Татлъту, на когото е голяма почитателка. Реших да помогна да се сбъдне мечтата на момичето и й се обадих, а Къванч с радост се съгласи и ни покани в агенцията си. Когато настъпи денят на срещата, Мелидж не можеше място да си намери от вълнение, тя толкова дълго чака този ден.
Най-успешният модел не само в Турция, но и в света - Kъванч Татлъту вече би трябвало да влезе вътре много скоро. Мелидж учи за журналист и ние и дадохме шанс да го интервюира. Тя явно учи добре уроците си, защото вече е написала въпросите, които трябваше да зададе на Къванч. Наслаждавах се на техния разговор, а сега е ваш ред ...
- Колко години си в модния бизнес ?
- Моето семейство е от Адана, преместихме се в Истанбул през 1999 година. По съвет на майка ми реших да вляза в модния бизнес. В тази сфера съм вече една година, но всичко върви много добре.
- Какво е да бъдеш " най-добрия " ?
- След конкурса моята работа тръгна нагоре. Разбира се, има и минуси и плюсове в това да станеш най-добрият модел не само в Турция, но и в целия свят. Когато си в полезрението на хората е важно да наблюдаваш за своите действия и постъпки. Сега планирам да замина зад граница.
- Смяташ ли да участваш в телевизионни предавания или филми?
- Все още съм на 20 години, много съм млад. Затова все още не мога да кажа нищо. За сега се занимавам само с работата ми на модел.
- Какво правиш в свободното си време?
- А, свободно време изобщо нямам  ... Но, от време на време се опитвам да чета книги и да ходя на кино. Музиката заема едно от най-важните места в живота ми. Обичам рап. Обичам да прекарвам време със семейството си. Обичам да чета романи с нотки на ужас. Стивън Кинг е любимият ми писател, наскоро прочетох романът му "То".
- Какво ще правиш тази Нова година?
- Смятам да отпразнувам тази Нова година в хотел Силиври Класик с второто си семейство -  "Best model".
- Какъв е твоят най-хубав подарък за Нова година?
- Най-хубавият новогодишен подарък, който съм получавал, е едно колие, което нося от три години. Купено е от много важен за мен човек.
- Как е личния ти живот ?
- В момента не съм обвързан, но сега вече бих искал да имам връзка. Ако човекът, когото срещна е правилния, тогава мога да бъда с него и утре, но мога да бъда и 5 години без половинка. Не съм от тези хора, които излизат от кожата си, правят какво ли не, само за да имат любима.
- Какви особени качества трябва да притежава този правилен човек?
- Чист, без лъжи. Такъв, който винаги да може да говори открито за всичко. Ето това търся в човек. Още повече, ако този човек притежава тези качества, то красотата не е толкова важна за мен. В началото, разбира се, всеки човек обръща внимание на външния вид, но след разговор разбираш, че вътрешният свят е по-важен. Но, ако в човека има и от това, и от другото,то това е уникален човек. Като индийски брокат.

Скрит текст:
Цитат
Интервю с Kъванч Taтлъту за  Hürriyet Kelebek - 2007 г.
Къванч Татлъту,  изиграл ролята на Музафер във филма „Американци на Черно море -2”, чиято премиера ще се състои на 26 януари, сподели впечатленията си от първия си филм в кариерата си.

Моделът Kъванч, красавецът Kъванч, стана актьорът Kъванч ... В крайна сметка това е голяма отговорност ?

- Да, наясно съм ...

Говорят, че имате "звездна болест" ...

- Не, нямам „ звездна болест “. В действителност в моя живот нищо не се е променило чак толкова. По - рано ме познаваше само моя кръг на обкръжение, сега това число стана малко повече, това е всичко.

Всъщност Вие искахте да сте баскетболист, нали?

- Да. Не съм мислил да ставам нито модел, нито актьор. Животът е пълен със случайности. Играх професионален баскетбол десет години. Нямах  никакво отношение към тези неща ...

Дори да играехте баскетбол, Вие все някога пак бихте получили подобна оферта. Например на Ибрахим Кутлуаю  (известен турски баскетболист) му беше предложено да стане актьор ...

- Вярно. Когато играех баскетбол, мнозина ми казваха: "Ти си добър спортист, но непременно стани актьор, модел.“ Много им се ядосвах  и им отговорях:  "Ще стана професионален баскетболист, посветих живота си на това.“ Защото имах големи цели в баскетбола. И до сега, когато се докосне темата за баскетбола, очите ми горят.

Защо го оставихте тогава?

- Получих травма ...

Ако не бяхте получили травма, може би щяхте да играете в НБА ( Национална баскетболна асоциация) ...

- Това са идеалите, мечтите, които поддържат човек в стремежите му. Никога не съм казвал: "Аз трябва да играя в НБА“, но работих усилено, за да стана успешен спортист. Когато успеете, рано или късно ще заемете някакво място в живота. Както и моето място, където се намирам сега ...

Не сте получил актьорско образование. По този начин Вашите физически данни са били на преден план. Какво правите, за да станете по-добър ?

- Влязох на пазара с титлите Най-добър модел в Турция, а след това в света,  хората ме познаваха така. По този начин първите предложения за актьорство дойдоха заради физическите ми данни. Тоест, тези предложения бяха отправени към "красивото момче“. Но след като получих предложение за роля в телевизионния сериал „Gumush“, не се появих веднага пред камера. Първо репетирах.

Какво правихте,  уроци ли взимахте ?

- Да. В момента уча в Истанбулския университет по култура в специалността актьорско майсторство. Това е първата ми година.

Вие също така се снимахте в първия си филм. Хубав филм, ще ви кажа ...

- Благодаря  ... Филмът "Американци на Черно море -2" ще излезе на екраните на 26 януари. Много се вълнувам. Това е комедиен екшън филм. Много се смяхме, особено в сцените, в които играх с Пекер Ачикалъ и Метин Акпънар. Прекрасен сценарий, режисьор е Картал Тибет. Какво друго може да бъде? На мен много ми провървя ... В първия си сериал работих с Екрем Бора, а в първия си филм участвах с такива актьори като Пекер, Акпънар,  Мюшфик Кентер, Картал Тибет. Това е голям опит за мен.

Вие сте на 25 години, но никога не съм Ви  виждала Възторжен и развълнуван ...

- Аз съм такъв. Спокоен, сериозен, дисциплиниран. Но мога да бъда и луд, когато  дойде време.

Какво правите по време на своята "лудост“?

- Точно сега не знам , но аз мога да бъда и такъв. По-важно за мен е по какъв начин мога да съм щастлив.

По какъв начин  ставате щастлив?

-  Когато се качвам върху коня да яздя. И тихите, спокойни места ме правят щастлив. Но, по-рано не бях такъв.
 Бях по-активен и общителен. Сега се държа като 25 годишен.

25-годишните също ли се забавляват в Бейоглу?

- Моите връстници имат време да се забавляват. Докато те се веселят в Бейоглу, аз се снимам в сериала.

Те също работят, скъпи ...

- Аз също ходя да се забавлявам, но вие не го виждате. Никога не пропускам забавление. Отивам да се забавлявам, но, не го правя пред камерите. Това не е моят стил, да ме показват в нощни клубове. Не обичам подобни неща.

Изглежда, че казвате твърде силни думи ... Неотдавна ви хванаха да напускате нощен клуб с Демет Акалън  (турска певица и бивш модел)

- Не искам да говоря на тази тема.

Защо , неудобно ли Ви е ?

- Неее ... просто не искам да отговарям.

Добре ... Не сме Ви виждали след Азра Акън с никого, с изключение на Демет Акалън. Имате ли приятелка?

- Слава Богу, всичко е наред в личния ми живот. Не казвам, че имам момиче или не. Без коментар.

Може би се каните да се ожените?

- Определено не мисля за брак в момента. На хоризонта няма нищо подобно. Възможно е, в бъдеще. Считам, че бракът убива любовта.

Избягахте от града заради шума ...  Със семейството си ли живеете ?
- Да. Всъщност домът ни е разположен върху парцел от осем квартала. Къщата ми е в 6-ти квартал, къщата на родителите ми е в 8-ми квартал. Всяка сутрин моята майка идва и ми приготвя закуска , или аз отивам при тях. Намираме се на 20 крачки един от друг. Родителите ми ме мотивират много добре. Концепцията за семейството е много важна за мен.

Къде живеете ?

- В " Картал".

Защо не "Етилер", а "Картал"?

- Тук има много оживен нощен живот и звуци от трафика, За мен тишината е важна. Не се чувствам спокоен в града. След натоварения работен ден искам да прекарвам свободното си време като си почивам у дома. Домът, в който живея в Картал, е много спокоен и тих. Щастлив съм, че живея извън града.

Репортаж на журналистката Сема Денкер за  Hürriyet Kelebek 2007 г.
Скрит текст:
Цитат
Kъванч Taтлъту на пресконференцията на Fresh Mesh, където той говори за дебютната си роля на Мехмет Шадоулу в телевизионния сериал „Гюмюш“.

( Конференцията на Fresh Mesh 2013, организирана от изпълнителния директор на Doğan TV holding Ирфан Шахин, се проведе в офиса на канал D. В нея взеха участие  изпълнителите на главните роли в сериала Гюмюш - Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден, сценаристките Сема Ергеконен и Ейлем Джанполат, продуцента Ахмет Кайамту, режисьорът Кемал Узун, главния редактор на канал D  Пелин Дишташ и собственикът на компанията MBC Фади Исмаил, който се занимава с износа на турски телевизионни сериали в Близкия изток. )

Ирфан: -  Най-красивият мъж в Турция. Според мен един от най-красивите мъже в света. Kъванч Taтлъту. Kъванч е най-добрият модел на Турция и най-добрият модел на света през 2002 г. Също така, много красив и невероятно очарователен мъж. Искахме да работим с Kъванч, но, ние също така имахме и екип. Те непрекъснато повтаряха : "Моделите не могат да бъдат актьори." Говоря им: "Приятели, той е най-красивият мъж в света. Защо не може?"  (Къванч се усмихва) Между нас възникна малък спор. И аз попитах: "Познавате ли Къванч?“ Те ми отговориха: "Никога не сме се срещали.“ И аз им казах: "Е, тогава ще поканя Къванч да ви запозная с него.“ Къванч не знаеше. Той дойде в кабинета ми, разговаряхме 15-20 минути. В офиса имаше цяла армия от момичета. Там бяха Сема, Ейлем, Пелин и още няколко души. Когато Къванч си тръгна, всички ме нападнаха с молба: " Шефе, моля Ви, нека Къванч да изиграе тази роля, умоляваме Ви.“ Това беше армия от умоляващи хора. Между другото, тогава възникна много интересна идея и автор на тази идея беше Пелин. Сега ще ви разкажа. Тя твърдеше, че в Турция няма нито един актьор със светла коса, който да е станал звезда. Така, че какво да правим с това? Тя предложи да боядисаме косата на Къванч в тъмен цвят. (Всички се смеят) Защото Окан Байюлген (турски актьор, режисьор и фотограф) направи снимка и косата му беше черна. Пелин намери тези снимки и ни каза: "Ако боядисаме косата му в черен цвят, ще бъде идеално.“ Но това, което наистина искам да кажа за Къванч, е това, че говорихме веднъж с него и аз му казах, че бих искал той да участва в този сериал. Там беше главната роля на Мехмет и второстепенна роля. Попитах го дали иска да играе главната или второстепенната роля. Той ми отговори: "Батко Ирфан, аз все още съм новак в тази работа и за сега се  уча. Няма да играя главна роля, позволете ми да играя второстепенна роля. ” Той  каза това така естествено и с такава искреност ... Спомняш ли си, нали? Спомняш ли си какво казах?

Къванч: Да, да. Здравейте всички! През 2004 г. живеех в чужбина и когато се върнах ... Разбира се, аз се стремях да стана актьор. Най-малкото, поне исках да  пробвам, защото не знаех дали имам талант. А и  аз съм от този  тип хора, които лесно могат да се откажат от всичко, ако нещо не се получава. (Усмихва се) Ако нещо не е както трябва, лесно мога да се откажа. И когато разговаряхме с брат Ирфан, той ми разказа за проекта Гюмюш. По време на нашия разговор му казах: "Братко, не знам дали ще мога да го направя." На което той отговори: "Вземи този сценарий, тук има два героя. Мехмет и Берк. “( Обръща се към режисьора): " Благодаря, уважаеми режисьоре. Благодаря. ” Каза ми да прегледам сценария и да му кажа коя роля харесвам. След известно време отново се събрахме в същия офис. Казах му: "Братко Ирфан, искам да играя ролята на Берк. Той има малка роля и аз мога да започна с това. Да видим. Но, ако не мога да играя, ще оставя всичко. Ако не се получи, нямам намерение да продължа. ” А брат Ирфан ми каза: " Ти си много интересен човек. Когато предлагат главна роля, повечето хора биха искали да играят главна роля. А ти искаш да започнеш всичко от нулата, искаш да станеш по-добър. Значи имаш нещо важно в мислите си и ти сериозно се отнасяш към тази работа. Ще играеш главната роля. Ще играеш Мехмет, аз вярвам в теб. Вярвам, че човек, който мисли по начина, по който мислиш ти, може да успее. Можеш да започнеш да репетираш. " Излязох от стаята с много въпроси в главата си. И така, в крайна сметка заснехме сериала " Гюмюш ", който се излъчи в Близкия Изток и в много други страни. Пътешествието започна именно така.

Ирфан : Аплодисменти! Преди 2 седмици в MBC net проведоха проучване. Фади ми разказа подробностите днес. Според проучването близо 70% от анкетираните избраха Къванч за най-успешния турски актьор. Поздравления отново. Къванч е абсолютно невероятен човек. Аз самият бях свидетел на факта, че на снимачната площадка на "Гюмюш",  самият той носеше осветителни тела, камери и други аксесоари за снимането. Винаги сме работили заедно ..... В "Гюмюш", след това в " Менекше и Халил", после в "Забранена любов", сега в "Кузей Гюней". Откровено мога да кажа, че той е известен много повече в чужбина, отколкото в Турция. Когато снимате сериал в Турция и ако чуят, че Къванч ще бъде в главната роля, всички веднага идват да купуват. Например Фади (обръща се към него). Той пита: "Kъванч ще играе ли?"  " Ще играе. " И той веднага казва: " Искам да купя проекта." Като цяло Kъванч е най-големият ни представител в чужбина.

Къванч: Мога ли да ви кажа нещо?

Ирфан: Можеш да кажеш каквото искаш.

Къванч: Позволете да кажа нещо. Всъщност, освен всички, които присъстват тук: продуцентът, режисьорът, сценаристите и моята партньорка  Сонгюл, освен всички тях, един от тези, които заслужават да бъдат тук най-много, е Екрем Бора, който не е сред нас. Нека почива в мир. Той е този, който ме научи на повечето неща, които знам. Исках отново да почета паметта му тук. Нека почива в мир.

Башак как само му промени възгледите за брака Stuck Out Tongue Closed Eyes
Знаете ли, след тези интервюта в архива попаднах на споделеното от Джинджър Монете след срещата им с Къванч в Орландо, та си спомних за времето, когато за пръв път видях Киво и ... стана тя каквато стана Smile Да, в съвсем друг сериал са се срещнали за пръв път с таланта на Къванч, но ефекта е същия Thinking С тази разлика, че аз не съм припадала преди това по нито един актьор Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Цитат
Като северноамериканци нямаме недостиг на тв опции: сателитни чинии със стотици канали заедно с Amazon Prime и Netflix предлагат безброй филми и сериали. В тези хиляди предавания е пълно с русокоси и синеоки актьори,по които да припадаме. Но при цялото това гледане рядко се случва непознат актьор да ни впечатли толкова много,че да спираме сериала,за да разберем кой е той и всичко за него.
Но ето точно това се случи с хиляди хора, сблъскали се с турския драматичен сериал в Нетфликс Курт Сеит и Шура. Кой е актьорът,създал целия този шум? Името му е Къванч Татлъту ...
Къванч Татлъту..... Ще кажете турска филмова звезда? Да. Турска драма. Със субтитри и всичко останало. Но, не го подценявайте. КСШ не е като някои второразрядни чуждестранни продукции. И много от нас бяха изумени да стигнат до извода,че Къванч Т. е най-добрият актьор, който сме виждали някога.
Той е толкова добър,че хората започват да се обаждат, да пишат, да изпращат имейли на своите приятели,за да споделят вълненията си около него.
Форумите хвалят талантите му. Блогърите публикуват в блоговете си, а потребителите в туитър туитват за него. И когато страницата във фейсбук Къванч Татлъту Северна Америка (КТСА) през май тази година създаде място за англоговорящите да споделят ентусиазма си, групата се разраства до над 23,000 последователи само за четири месеца.
Той превзема Северна Америка като буря със сериала си, който е на Нетфликс едва от началото на тази година. Да, толкова е добър!
И така, кой е Къванч Татлъту? Бързо търсене в you tube води до много хитове с него - което е чудесно, ако знаеш турски или арабски. Но малко по-задълбочено търсене разкрива,че той не е известен само като "Най-секси актьор в Турция", но е получил впечатляващо дълъг списък с награди, признаващи актьорския му талант: Най-добър актьор, Най-известен актьор, Най-успешен актьор за годината са имената само на някои от тях. В добавка,той е Мъж на годината според GQ за 2016 г., рекламно лице на Mavi и посланик на УНИЦЕФ.

Още по-впечатляващ е фактът, че аплодирането му като актьор идва след много успешна кариера на модел, през която е минал през Париж, обявен е за Най-добър модел на Турция и Най-добър модел в света през 2002 г.

Но ви уверявам,че е много повече от красиво лице. Много повече!

Има удивителен талант като актьор. Както казах в своето ревю за най-новия му проект ДиК, необикновената способност на Къванч Т. да изразява емоция с езика на тялото и изражението на лицето, е сякаш да гледаш през прозорец вътре в душата му.

Къванч Т.- лицето му може да разкаже хиляди истории.

И не съм единствената,оценяваща способността му да накара всеки зрител да се почувства сякаш може да прочете най-дълбоките му мисли и чувства от всяко изражение, движение и жест. Един от феновете от КТСА ФБ форум каза "Къванч е невероятен актьор. Очите му само могат да разкажат историята ... а когато се ядоса,уау!" Други казаха : " Спиращи дъха изражения" , "Какво не може да изиграе той? Страхувам се да гледам нещо друго" "Гъвкавостта му е изумителна. Никога не съм бил/а толкова увлечен/а като сега".

Авторът Ан Райс дори има предвид Къванч за главната роля на Лестат в предстояща тв поредица по нейните популярни книги Вампирски хроники.
Ръсел Кроу и известният режисьор Джеймс Камерън също са признали таланта на Къванч.

На кратко,Северна Америка беше Kivanced.

Kivanced-ефектът да бъдеш изпълнен с възхищение от актьора Къванч Татлъту и необикновената му способност да предава емоции чрез изражението на лицето си и езика на тялото.

И така, как 35 щастливи северноамерикански фена имаха възможността да се срещнат с него?

Когато една американска фенка го разпозна на улицата във Флорида и публикува снимка в туитър, други северноамерикански фенове казаха " Той е тук? Можем ли да се видим с него?" Дамите, които поддържат КТСА соц. медии се заеха да организират среща с него. И той се съгласи да се срещнем два дни по-късно в турски ресторант в Орландо.
Повечето биха се съгласили, два дни не са много за организиране на обяд, като никой от администраторите на КТСА даже не живее във Флорида. Беше почти херкулеско усилие за фенове, които живеят на континент с размерите на Северна Америка да преориентират своя живот и да стигнат до Орландо. Но на 3 септември дойдоха фенове от: Вирджиния, Северна Каролина, Южна Каролина, Джорджия, от цяла Флорида и дори няколко от толкова далеч като Юта, Калифорния, Пенсилвания, Ню Йорк и Ню Джърси!
Аз самата шофирах девет часа с колата от Шарлът, Северна Каролина, за да се срещна с този мъж,чиито актьорски изпълнения ме омагьосват цяло лято.

Докато седяхме в ресторанта и с нетърпение очаквахме пристигането му, ние не бяхме сигурни какво да очакваме. Дали би дошъл с бодигардове? Със следващи го папараци? Дали щеше да се отбие просто за предвидени снимки и да си тръгне? Изобщо щеше ли да се появи?

Когато пристигна в 12,30, както беше уговорено,той надмина най-големите ни очаквания.
Придружен от жена си и семейството на брат си, той влезе небрежно в ресторанта с тениска с Джими Хендрикс и дънки,така сякаш влиза в стая с приятели. Очаквайки да се срещне само с няколко човека, той беше изненадан, че такова събитие е подготвено за него. Отказа поканата ни да седне на предварително подготвена централна маса и вместо това избра да седне сред гостите. Щедро ни позволи да се снимаме с него, но искайки да бъде справедлив с всички фенове по света, поиска да не правим никакви видеозаписи.
Беше топъл, хубав и невероятно земен. Слушаше внимателно, напълно отдаден на всеки, който разговаря с него. Макар, че той беше "главният участник в партито", случаен наблюдател никога не би узнал,че той е едно от най-известните лица в Близкия Изток.

Съпругата му Башак ни плени също. Беше просто прекрасна! Красива отвън и отвътре,тя беше нежна, женствена и много сладка, с впечатляваща кариера.
След като учи дизайн в университета, става една от първите лични стилистки за мъже в Турция и сега се грижи за актьорите в няколко турски сериала. Освен това е собственик на R&R , бутик, моден шоурум и бар - ресторант,разположен в модерна триетажна сграда в Истанбул. Не е трудно да разберем защо Къванч я е избрал за своя съпруга.

Докато Къванч правеше селфита с феновете(даже и по няколко с някои) и обикаляше из помещението, други общуваха с жена му, брат му и снаха му, които бяха също толкова очарователни и приятелски настроени. И двамата, и Къванч и Башак говореха отличен английски и нямаха затруднения да разберат нашите различни акценти, дори и сред разтърсващия стаята шум. Къванч и Башак ни направиха щастливи с присъствието си, отговаряйки на въпросите ни и позволявайки безкрайно много снимки до близо 3 часа. Беше незабравимо преживяване!

Седмица по-късно,тези от нас, които присъстваха, все още се "щипем", за да повярваме,че имахме такава невероятна възможност да се срещнем с него и сме изумени колко невероятно мил и "нормален" е той. Съжаляваме единствено, че толкова много желаещи не успяха да пътуват до Орландо и да се срещнат също с него .

Ясно е, че Къванч е на върха на разрастваща се популярност тук в Северна Америка. И ако американската фенка не го беше разпознала на улицата във Флорида,не сме сигурни, че той изобщо щеше да бъде наясно с влиянието, което има върху северноамериканската публика. Но се надяваме, че сега,след като се срещна с някои от нас, той е по-наясно с нашата любов и признателност към невероятния му талант, привлекателната му личност и прекрасната му съпруга.

Да,ние бяхме Kivanced.
Внимавай, Холивуд. Турска звезда изгрява на северноамериканския хоризонт.
Това е от мен за сега, имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 47
Добро утро, момичета!
Честит празник, ако има празнуващи днес!

Темата изглежда прекрасно! Толкова колоритна и интересна!
Благодаря за всичко, което споделяте! Hug
Аз съм си набелязала "Хайде, бе сине". Децата са ми на гости, но ще го гледам в неделя, като си тръгнат. Wink
И понеже съм се зачела в едни стари теми за нашия любимец, вчера попаднах на това.

Не знам от къде е, но реших да е моя принос към пъстрата картина на Къванч, която рисувате тези дни. Blush
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 48
Нези, благодаря ти! Kissing Heart Забравих, Честит Димитровден и от мен! Бъдете здрави, дружки! Kissing Heart
Тази комична сцена е от Кузей Гюней, който с Айрето Heart Eyes ти предложихме да изгледаш. Смееха се Кузей и баща му на очилата на майка му, с които се беше барнала в съда Smile В този сериал Къванч за пръв път показа колко го бива и за комедийни роли, освен драматични.

Едно интервю, преди излъчването на сериала.
Цитат
От интервю, публикувано през август 2011 г. в едно от турските издания.

Ж - Колко време работихте за постигането на тази форма?
К - Работих почти ден и нощ в продължение на шест месеца.
Ж - Вие по-рано занимавали ли сте се с бокс ?
К - Не съм се занимавал с бокс преди, но от детството си се занимавам с бойни изкуства. Бих искал да усвоя пълната гама от различните техники. Това е смес от всички бойни изкуства. Можем да се каже, че това са улични боеве.
Ж - Вземахте ли частни уроци за сериала ?
К - Работя с майстора по бойни изкуства Ара Каранфил. Загубих около 13 килограма мазнини, за да може в кадър да се виждат само мускули, преминах през един вид изсушаване, както казват спортистите. Разработиха ми специална диетична програма. Имах голяма подкрепа от страна на Ара. Благодарение на него съм в нужната форма за бойните сцени, тази, която виждате в момента.
Ж - Вие действително сте в много добра форма ...
К - Важно е да запазя тази форма.
Ж - Колко време отделяте за спорт?
К - Работих интензивно на снимачната площадка 16-17 дни.  Ходя на фитнес всеки път, когато имам възможност. А също така вкъщи имам гири и спортни тренажори.
Ж - Ще видим подготвеното ви тяло в сериала, нали?
Буура Гюлсой: Разбира се, вие ще видите бойни сцени като в Спартак!
K -  Е,  не преувеличавайте ! Само отслабнах доста и това е всичко.
И след всичкия този труд без колебание развали това тяло, за да изиграе Музафер в " Сънят на пеперудата " Е, как да не му се възхищава човек ? Heart
Ще чакам с нетърпение да споделиш впечатленията си за филма " Хайде, бе сине" Hands Plus1

Ха, попадна ми сцената, в която видях Къванч за първи път в близък план на голям екран! Тогава Перла вече беше започнал по БТВ, докато се усетя какво съм изпуснала Stuck Out Tongue Closed Eyes Та и аз като американките веднага взех да ровя, за да разбера всичко за него Stuck Out Tongue Closed Eyes

Намерих си още една стара статия за ашкъма:
Скрит текст:
Цитат
Кога у нас на големия екран ще има истинска световна звезда ? У кого има такъв потенциал ? Къванч Татлъту!!! Какво ще кажете ?
Къванч Татлъту е главния герой в мечтите на младите момичета. Неговата физика е толкова съвършена, че се превърна в тема за обсъждане в учебниците на лицеите. Даже кучето му е красиво. Джем Давджан каза за него : " Дори и да се родя седем пъти, пак не бих бил толкова красив" Оцениха го всички, дори тези, които не обичат блондини. След успеха му в модния бизнес , го пуснаха от модния подиум и го взеха на студените снимачни площадки. Очите ни са виждали много ослепително красиви звезди , от модели до певци. Естествено, за него също говореха " ето, взеха го на екран заради красотата му" Но, Къванч показа, че сме грешили.
Отначало в "Гюмюш" след това в "Менекше и Халил " и в двата сериала Къванч е в ролята на красавец сърцеразбивач. Всичко изглеждаше твърде гланцирано, от оформлението на прическата до старанието в погледа да изрази любов. По това време си мислехме, че сме били прави, но сцените, в които той показваше гняв, разстройваше се, викаше , бяха предвестници на сериозни роли. Неговият голям възход стана сериала "Забранена любов" където нашият Бехлюл вече беше на висота и повече от естествено играеше сцени на гняв и с тази своя роля той успя да получи първата си "Златна пеперуда" След това, когато зрителите вече се бяха нагледали на неговото "Baby Face", Къванч се появи в сериала "Езел" в ролята на психопат и си беше именно това. В тази роля Къванч се хареса на всички и след нея се случи това, което се случи. Нашият красавец с всяка роля изглежда все по-ефектно на екрана , неговият хонорар расте като на футболна звезда. За него започнаха да говорят все повече и повече. В сериала " Кузей Гюней " Къванч вече поразяваше с играта си. Той ругаеше - ние се възхищавахме, той плачеше - ние се възхищавахме, той пееше - ние се възхищавахме. И получи втора "Златна пеперуда" Вече всички роли са му по силите. От амплуато на " богато татково момче " той отива на все по-трудни роли, ролята на болен поет, след това играе ролята на  lumbersexual.
По-рано на екрана показваха единствено красиви женски тела. Сега на турските телеекрани показват сцени и за женските очи, сега камерата снима от главата до петите Къванч излизащ изпод душа. Естествено, зрителите от женски пол застиват пред екрана. Вие решавате дали това е хубаво или лошо, но предпочитанието на Къванч не е в това, а в стремежът му да стане добър актьор. Той можеше и така спокойно да продължава да заработва много пари, но във филма " Сънят на пеперудата " отслабвайки до неузнаваемост, остана само кожа и кости Къванч играе роля на чувствителен, неуверен в себе си герой, абсолютна противоположност на Кузей, Бехлюл. Също както Тарък Акън той можеше спокойно години наред да играе ролите на герои - красавци, но той предпочита да израства като актьор. Та може ли той да стане световна звезда ? Арабските страни ги покори отдавна - това е ясно , но главното естествено е Холивуд. Къванч е в началото на трийсетте. Видяхме Матю Макконахи , който до 40 годишна възраст играеше в сапунените сериали ролите на герои - любовници, но след четиридесетте стана легенда. Къванч говори добър английски - това е голям плюс. Той трябва както Шенер Шен да се научи да казва не на проекти, които се пишат заради високите рейтинги, за да заработват повече пари. Да отложи на страна романтичните роли и  да играе герои с труден характер , които много му се отдават. Той е смел, рискува, като играе различни роли.
Къванч се занимава с благотворителност не заради пиар, а от душа.
Той не се спира на достигнатото, мислейки: " Аз се доказах, парите и така си текат" а се старае непрекъснато да работи над себе си.  
Не съм съгласна, че в началото е полагал старание да изрази в погледа си любов, можеше си го от самото начало! А особено пък с това, че не умеел да казва НЕ на сериали заради висок рейтинг, глупости! Ако беше така нямаше да отбягва най-рейтинговите сериали с издевателства и насилие над жени и деца
И едно клипче за добро настроение Smile

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 12:55 от queen_fenka

# 49
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Още пътувам, но има престой, та се възползвам.

Честит празник !❤️

Фени, ама много ти благодаря 😍. С кеф си изчетох всичко ❤️🤗❤️

Моят скромен принос за сега

Имам молба към Терзи , знам че никой няма твоя архив. Може ли да качиш малко задкулисни снимки от сериалите и филмите 🙏♥️

Нези 🤗

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 50
Честит Димитров ден!! Flowers Maple Leaf
Скрит текст:

Нези Hug
Пепи, много на тъгъдък я подхванахме твоята идея.
та може да продължим и след РД на Къванч, и аз мога да споделя задкулисни, сетови снимки от сериалите и филмите. Има много материал, а Терзи може да е заета днес Wink

Фенче Kissing Heart, заровила си се в архива, благодаря, за това което си донесла!! Flowers Hibiscus
м/у другото в момента тук върви КГ онлайн https://www.youtube.com/watch?v=zmmFHSew-ds
и познай дали не залепнах снощи 2 часа да гледам, беше около момента в който се появи Дениз и Джемре ги видя с Кузей. гледала съм сериала най-вече с дублаж, за разлика от теб и сега отново се уверих колко майсторски си променя гласа и начина по който говори, Къванч Hands Clap

за СП, ще сложа моя любим клип с песен която създава настроение.

ХС

с песента от филма, но качеството на клипа е зле.

.......................

........................

Генч
Скрит текст:
е починал от мозъчен тумор Worried

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 15:02 от Airra

# 51
Здравейте Прекрасни спомени сте споделили Благодаря Честит имен ден на празнуващите

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 15:28 от dterziiska

# 52
Айре Heart Eyes благодаря, мило, знаех си, че винаги мога да разчитам на теб!
Страхотни клипчета! Hands Clap И на мен това за СП ми е много любимо!

Ами отворих архива, какво да споделяме иначе ? Smile Приятно е да си спомняме всичко, което е правил Киво, а то наистина е впечатляващо много, пък и тези дружки, които не знаят много за патрона ни ще имат възможност да го опознаят и като актьор и като човек.

Разбира се, че и след РД на Киво утре ще продължим с рубриката " Да си спомним ". Дано се появи нещо ново, де, ама кой знае кога Thinking
Ооо, а ти познай дали и аз не залепнах за лаптопа Stuck Out Tongue Closed Eyes Сега разбираш защо не мога да оценя Виктор Танев подобаващо, нали ? Stuck Out Tongue Winking Eye Още не мога да се побера в кожата си как не си запазихме превода ... Ама кой да знае, че БТВ ще изтрият всичко! Rage Заради това си го гледам с руски субки, когато изпитам желание да си го припомня. А сега с кеф си го гледах на турски, защото зная всяко изречение  наизуст Stuck Out Tongue Closed Eyes

Терзи, благодаря ти! Kissing Heart

Вчера забравихме Якамоз! Heart Още ме е яд, че не снимаха продължение ...

И остана само Chokehold/ Задушаваща хватка

Пепи, радвам се! Kissing Heart Ама си изпълнихме задачката от теб добре, а ? Smile
Хубава да ви е вечерта, дружки Hug Да загреем за утре с нашия готин танцьор и красивите му партньорки Heart

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 18:16 от queen_fenka

# 53
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Вижте къде са нашите хора.

Огнен залез е споделила Башак.

И подготовката за вечеря

Видео е качила Башак, но пак не ми дава да ги изтегля 🤔

Терзи, благодаря 😍
Айре, всеки, който има ще качи разбира се.
Наистина стана малко на тагъдък, трябваше по рано да се сетим.😛
От понеделник може да продължим с рекламите 🫣😛
Фени, ами много е хубаво да си припомняме стари статии и интервюта. Едно, че някой неща се забравят, едно, че можем да видим дали това, което е казал Къванч преди години дали още мисли така или има промяна в някои негови възгледи.

Качвам едно видео от Празникът на влюбените с друга много любима песен.

А и да допълня Айрето, Семейство е на 6 място в HBO  и на 3 от не английските сериали в световен мащаб.👏

# 54
https://vk.com/askkivanctatlitugrussia?z=video-211747652_4562410 … l_wall_-211747652

https://vk.com/askkivanctatlitugrussia?w=wall-211747652_42760

Перевод 56-57 страница журнала VOGUE MAN

⃣Я постоянно чувствую потребность создать нового себя в каждый момент своей жизни.
Новая актерская роль, новое хобби в жизни или новое волнение в моей карьере... Рисковать, быть храбрым и скучать. Обновляешься, когда надоедает...» Мы не знаем, то ли это его счастливый брак, то ли становление отцом, то ли долгая актерская карьера; у Кыванча Татлытуга сейчас другое спокойствие, но, с другой стороны, внутри у него неспокойно. В его карьере и жизни всегда есть инновации, перемены и плодотворность.

Он постоянно ищет новое «ОБНОВЛЕНИЕ».
Он загружает себя новыми НАВЫКАМИ, учениями и ОПЫТОМ при каждой возможности. Он готовит, ныряет, уделяет внимание разработке новых ПРОЕКТОВ, проводит время со своей семьей, становится единым целым с природой.
На новой ФАЗЕ жизни он говорит: «Я нахожусь на ЗРЕЛОЙ и САМОЙ ДИНАМИЧНОЙ фазе». У него еще есть много НОвых проектов, в которых он может принять участие, и ОБЛАСТИ, в которых он может совершенствоваться. В этом году он попробует еще одну постановку КИВАНЧ, где попробует ПРОДЮСИРОВАНИЕ и снимет ДОКУМЕНТАЛЬНЫЙ ФИЛЬМ.

Он ищет прочтение у Дзена: "Игровые инструменты никогда не кончаются; у меня очень красивая профессия. Но есть потребность в постоянных изменениях; если один и тот же персонаж предлагается два или три раза, и я чувствую, что повторяюсь, Мне вдруг хочется убежать оттуда, хочется бросить, уйти». Он обучается кулинарии и фотографирует. Как вы думаете, что будет дальше? «Поскольку жизнь показала мне, что мне нужно производить и постоянно менять кожу, то теперь началось мое продюсерское приключение. Быть вовлеченным в работу, которая уже произведена, — это то, чем я занимаюсь годами. Но теперь я хочу испытать удовольствие возможность самому создать что-то из ничего. Это принесет пользу отрасли, хотя у меня еще есть годы впереди». Я хочу взять на себя ответственность, создавая постоянные работы. Если я смогу достичь этого, это здорово. У меня нет этого. самому играть в произведениях, которые я продюсирую; я могу найти хороший проект и поработать с кем-то, кто, по моему мнению, сыграет хорошо. Я не мужчина, я продюсер.

Хотя я хочу быть частью себя, другая часть меня говорит: «Позволь мне сыграть это» или «Пусть кто-нибудь другой сыграет это». Свободный
от амбиций, он идет своим собственным путем, отмеченным наградами. актер. Он вступил в новую эпоху, в которой глубоко чувствует, что повзрослел. Благодаря этой возможности и мы, и он встречаем нового Кыванча: «Я все еще реализую себя в своем жизненном приключении.
Я нахожусь в периоде зрелости. Я знаю, что я делаю или не хочу делать. В этом красота возраста. Эти километры нужно пройти, чтобы прийти в такое состояние ума!» Вы знаете, что 20-летний Кыванч не доверял людям, и его реакции были очень резкими. Он начинал отношения с людьми с более негативными моментами, а затем переезжал. Перейдем к положительным. Теперь, почему я должен начинать со всех положительных моментов, а затем уменьшать их, если это необходимо? Кыванч 4.0 помнит, что молодой Кыванч боялся неудачи. В наши дни он не имеет особого отношения к цифрам и конкретным данным. У него есть спокойствие, которое приходит с опытом. Я существую лишь постольку, поскольку я могу сделать, точнее, то, о чем я могу мечтать и делать. Вот почему я хочу создать распорядок дня, при котором я смогу в будущем уделять себе как можно больше времени. Например, многие из нас не могли проводить много времени со своими семьями. Люди работают, чтобы заботиться о своих детях. Я знаю, что мы все говорим:
«Мне бы хотелось сделать немного больше». Мы не можем предсказать, что будем делать в жизни, но я думаю, что нам нужно уделять больше времени себе, чтобы поддерживать некоторые вещи. Перерыв.
Остановиться на время, задать себе вопросы, побыть наедине с собой и быть честным с самим собой. Например, достаточно ли мы смелы, чтобы отказаться от своих привычек и сказать: «Нет, брат, я не буду этого делать»? Можем ли мы отпустить? Можем ли мы внести изменения? Можем ли мы пойти? Я человек, который так часто задает эти вопросы, иногда даже ругая себя, что мне нужно получить правильный ответ. «Я чувствую, что могу отпустить все, когда придет время, поэтому я всегда держу себя в курсе».
В перерывах между проектами она сосредотачивается на том, чтобы оставаться в настоящем моменте. Кто из нас сможет это сделать? Или мы действительно можем это сделать? Те, кто достигает этого, открывают окна, благодаря которым они могут оставаться в настоящем моменте в повседневной жизни. Татлытуг - один из них: «Я могу оставаться в настоящем моменте, пока готовлю. Я действительно остаюсь в настоящем моменте под водой! Я не думаю об этом телефонном звонке. Я не думаю о запоминании, которое мне нужно сделать для следующего». дневная съемка. Я ни о чем не думаю, пытаясь приготовить еду вовремя и правильно. Но что?» К сожалению, очень мало вещей, которые могут удержать меня в настоящем моменте». Поскольку обновление выйдет, когда ему исполнится 40 лет, у него будет новое; Кыванч Татлытуг превращается в более дзен-версию самого себя. В наши дни ситуация немного замедляется.

https://vk.com/askkivanctatlitugrussia?w=wall-211747652_42762

Перевод 58-59 страница журнала VOGUE MAN

⃣После двух напряженных лет он немного приходит в себя; Он проводит время со своей женой и сыном: «Иногда невозможно почувствовать, насколько ты устал и сколько у тебя осталось сил, потому что приходится работать подряд.
Проводить время с Башак и моим сыном Куртом было для меня очень хорошо; после работать без перерыва в течение этих двух лет — это очень много». «Звучит приятно.
С точки зрения устойчивости очень важно делать перерыв между двумя проектами».
Мы скажем, что он интересуется своими хобби, но и хобби их назвать нельзя! Добавление нового браслета — это больше, чем хобби;

Люблю перемены, развитие, обновление утомительно. С каждым новым персонажем, котсрого он изображает, ему приходится играть на новых инструментах. пробовать новые виды спорта, узнавать что-то новое и что-то развивать. Более тего, он не отказывается от тего, чему начал учиться, пока не сганет профессионалом:
Я пришёл, когда моя жена была беременна, и сказал: «мне нужно взять урок кулинарии». Я все равно люблю готовить для людей; хорошо питаюсь», еда за стопам и разговоры о жизни... К ного всего нужно сделать и произвести». Чтобы не скучать, я всегда старалась добавлять новое к тому, что знала. Одно время я учился игре на губной гармошке для Это была необходимость, но мне это нравилось. Я продалжал заниматься тем, чем начал заниматься. В то время я купил профессиональную камеру и оставался со мной в свободное время.

Снимаю, печатаю, смотрю..» В какой бы сфере он ни работал, ему нужно производить. Отдыхать, Для него это на самом деле процесс подготовки к следующему большому делу, которое он собирается сделать. «В моей голове происходит много вещей, помимо актерской игры. В последние годы в моей голове начали крутиться удивительные вещи, связанные с продюсированием.
Я хочу создать что-то, связанное со всеми аспектами жизни, взять кусочек Должен появиться правильный проект, проект, который щекочет мое сердце», - объясняет он свое настроение. Рассказывая историю, Кыванч также с волнением рассказывает о загадочном проекте: «В этом году мы снимаем документальный фильм. кое-что о людях. Мы работаем над этим прямо сейчас. Это проект, который включает в себя много вещей о природе, людях и жизни. В этом году мы также занимаемся производством». Я делаю это».

«Поскольку ЖИЗНЬ ПОКАЗАЛА мне, что я должен ПРОИЗВОДИТЬ, что мне нужно все время МЕНЯТЬ свою кожу, теперь я начал ПРОИЗВОДИТЬ и МОЕ продюсерское ПРИКЛЮЧЕНИЕ началось. Я хочу испытать
РАДОСТЬ ОТ ВОЗМОЖНОСТИ СОЗДАТЬ ЧТО-ТО ИЗ НИЧЕГО».

Мы не знаем, как пришло вдохновение для нового документального проекта. Но природа — это одна из вещей, над которыми он хочет побыть и о которых думает в эти дни. Точнее, наверное, следует сказать устойчивость. «В настоящее время его беспокоит влияние нашего нынешнего образа жизни на то, что мы едим, пьем и нашу социальную жизнь».
Кыванч Татлытуг - простой человек; Оно питается эмоциями, связями и опытом. Их вкусы также просты. Ему нужен не материал, а опыт. Он хочет чувствовать себя комфортно и сосредоточиться на вещах, которым он придает значение: «Вы носите джинсы и рубашку. Даже если у вас нет возможности пойти домой и переодеться в течение дня, вы можете продолжить вечером». точно так же, я думаю, я не человек в костюме. Через некоторое время я говорю: «Ну, давай, вот и все». «Давай снимем это и перейдем к джинсам», - говорю я. Достиг 15-го года с Мави. Как мы туда попали? Потому что мы все можем быть компаньонами, которые вместе могут делать что-то новое... Самое главное, что Мави взяла на себя очень странное бремя в моей жизни. важно, качество очень важно, и ничто не должно вас беспокоить».
В эти дни он дышит легче и глубже; Конечно, есть и другая причина этого простого и безмятежного состояния.

https://vk.com/askkivanctatlitugrussia?w=wall-211747652_42763

Перевод 60-61 страница журнала VOGUE MAN

⃣ «Я всегда стараюсь быть лучшей ВЕРСИЕЙ СЕБЯ. Я доволен своим нынешним состоянием, и я также был доволен своим началом».

Что-то, что делает его более совестливым по отношению к людям, к жизни и, по его собственным словам, «милее»: его сын Курт. Если оставить в стороне все проекты, карьерные мысли и жизненный хаос, это на самом деле самое большое и преобразующее событие в его жизни. Курт, два с половиной года. И он приводит еще одного Кыванча: «Как только ребенок рассказывает вам, как быть родителем, его собственный характер и структура показывают вам это. Я чувствовал чувство завершенности с моим сыном. Он заполнил пробелы в моем теле и душе. сладость жизни». Он находится в одном ритме с самим собой, своей семьей, жизнью и природой: «Обновляясь, вы смотрите на природу, всегда на три-пять шагов впереди вас, продолжающую обновляться. Речь идет о бесконечной устойчивости. на протяжении всей жизни. Попытка догнать природу — это приятный флирт». . Мы не можем получить тот же цвет в следующем году. Этот цвет — просто цвет этого года, и если вы его увидите и запомните, это чудесно!»

Короче говоря, вот Кыванч, который стал лучшей версией себя и сильнейшим всех времен. Более осознанный, более продуктивный, более глубокий: «У каждого свой путь... Я никогда не был человеком, который уделяет много внимания окружающему, знают мои близкие друзья. Я не смотрел, что делает то или иное. Я всегда ел тарелку передо мной и сосредоточился на ней. Когда ты смотришь на чужую тарелку, вкусы исчезают. Это всегда так». «Я был мотивирован; это заставляло меня соревноваться с самим собой. Я доволен своим началом и сегодняшним днем».

От Башак

https://x.com/AlvinoEua/status/1850233825911357759/video/1

https://x.com/AlvinoEua/status/1850233825911357759/video/2

https://x.com/AlvinoEua/status/1850233825911357759/video/3

# 55
Еха, Терзи, страхотна си.😍
Страхотен е и Къванч, страхотен ❤️
Някои от нещата, които казва, имам чувството, че аз съм ги казала.

Малко колажи от Амели.

# 56
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за всичко споделено!!!

То за всяка роля на Къванч цяла тема няма да ми стигне.

Уж щях да съм кратка, а Къванч казва - Започваме

Якамоз ми е много любим

Още си пазя билета от Хайде сине

И билета от Организето 2

# 57
Добро утро, дружки! Hug

Днес е много хубав ден - родил се е нашия прекрасник!
Да е жив, здрав, много обичан и щастлив с любимите си хора, пожелавам му безкрайно вдъхновение, много нови звездни роли, късмет и успехи, да постигне всичките си мечти! Heart Създавай, Къванч, щом толкова много го желаеш нови и интересни проекти и да участваш в тях за радост на феновете ти по целия свят!!! Flowers Four Leaf Clover

Терзи, Пепи, Диве, благодаря ви! Kissing Heart
Диве, вярно е! Hands Plus1
Цитат
То за всяка роля на Къванч цяла тема няма да ми стигне.
Страхотни гифчета! Kissing Heart
Пепи, благодаря за прекрасния клип! Kissing Heart
Терзи, благодаря за превода! Kissing Heart Ето го с бг. буквички, на места е доста странен превода, чак се чудих как да го преведа, за да звучи логично, но все пак разбираме какво е казал патрона в списанието, благодаря на подругите! Flowers Hibiscus
Цитат
" Постоянно чувствам необходимостта да създавам ново Аз във всеки момент от живота си.Нова актьорска роля, ново хоби в живота или ново вълнение в моята кариера ... Да поемам рискове, да бъда смел и да скучая. Обновяваш се, когато ти стане скучно ...”
Ние не знаем дали това е от щастливият му брак, дали това, че  стана баща, или дългата му актьорска кариера: у  Kъванч Taтлъту сега има различно спокойствие, но от друга страна е неспокоен вътрешно. В неговата кариера и живот винаги има иновации, промени и плодотворност.
Той непрекъснато търси нова "АКТУАЛИЗАЦИЯ“.
Той се зарежда с нови умения, учене и опит при всяка възможност. Той готви, гмурка се, отделя внимание на разработването на нови проекти, прекарва време със семейството си, става едно цяло с природата.
В новата фаза на живота си той казва: "Аз съм в зрялата и най-динамичната си фаза.“ Той все още има много нови проекти, в които може да вземе участие, и области, в които може да се самоусъвършенства. Тази година той ще опита още една постановка на Къванч, където ще се пробва да продуцира и режисира документален филм.
Той търси прочит от дзен: "Игровите инструменти никога не свършват, имам много красива професия. Но има нужда от постоянни промени; ако един и същ герой се предлага два или три пъти и чувствам, че се повтарям , изведнъж искам да избягам от там , искам да напусна, да си тръгна."
Учи за кулинар и е фотограф. Как мислите, какво ще последва нататък?
" Доколкото животът ми показа, че ми е нужно да произвеждам и постоянно да сменям кожата си, сега започна моето продуцентско приключение. Да бъда въвлечен в работа, която вече е произведена е нещо, което правя от години. Но сега искам да изпитам удоволствието да създам нещо от нищото. Това ще бъде от полза за индустрията, въпреки че имам още години пред себе си. Искам да поема отговорност, като създавам постоянна работа. Ако успея да го постигна, ще е страхотно. У мен го няма това желание непременно да участвам в произведенията, които продуцирам; мога да намеря добър проект и да работя с някой, който според моето мнение ще го изиграе добре. Аз не съм мъж, аз съм продуцент.Въпреки че искам да бъда част от себе си, друга част от мен казва: "Оставете ме да изиграя това“ или "Нека някой друг изиграе това“.

Освободен от амбиция, той следва собствения си път, печелещ награди актьор. Навлязъл е в нова ера, в която дълбоко чувства, че е узрял. Благодарение на тази възможност и ние, и той срещаме нов Kъванч:
" Все още се реализирам в приключенията на живота си".
"Аз се намирам в период на зрялост. Знам какво правя или какво не искам да правя. Това е красотата на възрастта. Нужно е да изминеш тези километри, за да стигнеш до това състояние на ума!“
"Знаете, че 20 - годишният Къванч не се доверяваше на хората и реакциите му бяха много резки. Той е започвал отношения с хора с по - негативни аспекти и след това продължи напред. Да преминем към позитивите. Сега защо трябва да започна с всички положителни страни и след това да ги намаля, ако е необходимо? "
40 годишния Kъванч си спомня, че младият Kъванч се е страхувал от провал. В наши дни той няма особено отношение към числа и конкретни данни. В него има спокойствие, което идва с опита.
"Съществувам само дотолкова, доколкото мога да правя или по-точно това, което мога да мечтая и правя. Ето защо искам да създам ежедневна рутина, в която да мога да си отделя възможно най-много време в бъдеще. Например много от нас не успяха да прекарат много време със семействата си. Хората работят, за да се грижат за децата си. Знам какво казваме всички:
"Бих искал да направя малко повече.“ Не можем да предвидим какво ще правим в живота, но мисля, че трябва да отделяме повече време за себе си, за да поддържаме някои неща. Почивка. Спрете за малко, задайте си въпроси, останете насаме със себе си и бъдете честни със себе си. Например достатъчно смели ли сме да се откажем от навиците си и да кажем: "Не, братко, няма да направя това “? Може ли да го пуснем? Можем ли да направим промени? Може ли да тръгваме ? Аз съм човек, който си задава тези въпроси толкова често, понякога дори се укорявам, че трябва да получа правилния отговор. "
"Чувствам, че мога да се откажа от всичко, когато му дойде времето, така че винаги се информирам.“

Между проектите той се фокусира върху оставането в настоящия момент. Кой от нас може да направи това? Или ние наистина ли можем да направим това? Тези, които постигат това, отварят прозорци, през които могат да останат в настоящия момент в ежедневието. Татлъту е един от тях:
"Мога да остана в настоящия момент, докато готвя. Наистина оставам в настоящия момент под водата! Аз не мисля за това телефонно позвъняване. Не мисля за запаметяването, което трябва да направя за следващите дневни снимки. Не мисля за нищо, докато се опитвам да приготвя храната навреме и правилно. Но какво? За съжаление има много малко неща, които могат да ме задържат в настоящия момент.”
Тъй като актуализацията ще излезе, когато той навърши 40, той ще има нова; Kъванч Taтлъту се трансформира в повече -дзен версия на себе си. В наши дни нещата се забавят малко.

След две интензивни години той малко идва на себе си; Прекарва цялото си време със съпругата и сина си: "Понякога е невъзможно да почувстваш колко си уморен и колко сила и енергия ти е останала, защото трябва да работиш последователно..
Прекарването на времето с Башак и сина ми Курт беше много добро за мен; След като работих без прекъсване тези две години - това наистина е много. Звучи хубаво. От гледна точка на устойчивостта е много важно да си вземете почивка между два проекта.“
Ще кажем, че се интересува от хобитата си, но те не могат да се нарекат хобита! Добавянето на нова гривна е повече от хоби; Обичам промяната, развитието, обновлението е уморително."
С всеки нов герой, който изобразява, той трябва да свири на нови инструменти, да опитва нови спортове, да научи нещо ново и нещо да развие. Освен това той не се отказва от това, което е започнал да учи, докато не стане професионалист:
"Дойдох, когато жена ми беше бременна и казах: "Трябва да взема уроци по готварство.“ Все още обичам да готвя за хората; храня се добре,” храна по стъпките и разговори за живота ... Има толкова много да се направи и да се произведе. За да не се отегчавам, винаги се опитвах да добавям нови неща към това, което знаех. По едно време се научих да свиря на хармоника, защото беше необходимо за роля, но ми хареса. Продължих да правя това, което започнах. По това време си купих професионален фотоапарат и той оставаше с мен в свободното ми време. Снимам, печатам, гледам...”
В каквато и сфера да работи, той има нужда да произвежда. Почивката за него всъщност е процес на подготовка за следващото голямо нещо, което ще направи.
" В главата ми се случват много неща, освен актьорството. През последните години в главата ми започнаха да се въртят невероятни неща, свързани с продуцирането. Искам да създам нещо, свързано с всички аспекти на живота, да взема парченце, трябва да се появи правилен проект, който да ми гъделичка сърцето“, обяснява настроението си.
Докато разказва историята, Къванч развълнувано говори и за мистериозния проект: "Правя документален филм тази година. Нещо за хората. В момента работим върху това. Това е проект, който включва много неща за природата, хората и живота. Тази година ще излезе, правя го."

"Тъй като живота ми показа, че трябва да продуцирам, че трябва непрекъснато да сменям кожата си, сега започнах да произвеждам и моето продуцентско приключение започна. Искам да изпитам радостта да можеш да създадеш нещо от нищо"

Не знаем как идва вдъхновението за новия документален проект. Но природата е едно от нещата, с които иска да прекарва времето си и за които мисли тези дни. По-точно може би трябва да кажем устойчивост. В момента той е загрижен за въздействието на сегашния ни начин на живот върху това, което ядем, пием и нашия социален живот.
Къванч Татлъту е прост, обикновен човек; Храни се с емоции, връзки и опит. Неговите вкусове също са прости. Не му трябва материал, а опит. Той иска да се чувства комфортно и да се фокусира върху нещата, които цени: "Носиш дънки и риза. Дори и да нямате възможност да се приберете и да се преоблечете през деня, можете да продължите вечерта  по същия начин, мисля, че не съм мъж в костюм. След известно време казвам: "Е, хайде, това е всичко." "Хайде да свалим това и да преминем към дънките“. Достигнах 15 години с Mavi. Как стигнахме до там? Защото всички ние можем да бъдем приятели, които могат да правят нови неща заедно... Най-важното е, че Мави пое много странно бреме в живота ми. Удобството е важно, качеството също е много важно и нищо не трябва да ви притеснява.“
Тези дни той диша по-лесно и по-дълбоко; Разбира се, има и друга причина за това просто и безметежно състояние.

" Винаги се опитвам да бъда най-добрата версия на себе си. Щастлив съм от своето сегашно място, и също така съм доволен от своето начало"

Нещо, което го прави още по-съвестен към хората, към живота, и по собствените му думи, „по - мил“ : неговият син Курт Ефе. Ако остави настрана всички проекти, мислите за кариерно развитие и житейския хаос, това всъщност е най-голямото и най-трансформиращо събитие в неговия живот. Курт, на две години и половина. И той доведе друг Kъванч : " Веднага щом едно дете ви каже как да бъдете родител, неговият собствен характер и структура ви показват това. Изпитах чувство за завършеност със сина си. Той запълни празните места в тялото и душата ми. Сладостта на живота."
Той се намира в един ритъм със себе си, семейството си, живота и природата: " Обновявайки се, вие гледате на природата, винаги три до пет стъпки пред теб, продължаваща да се обновява. Става дума за безкрайна устойчивост. През целия си живот. Опитът да догониш природата - това е приятен флирт.” . Ние не можем да получим същия цвят през следващата година. Този цвят е просто цветът на тази година и ако го видите и запомните, това е прекрасно!“

Накратко, ето го Kъванч, който се превърна в най-добрата своя версия и най-силния за всички времена. По - осъзнат, по - продуктивен, по - дълбок: "Всеки има своя път... Аз никога не съм бил човек, който обръща много внимание на околните, близките ми приятели знаят. Не гледах какво прави този или онзи. Винаги ядях от чинията пред себе си и се концентрирах върху нея. Когато гледаш към чинията на някой друг, вкусовете изчезват. Винаги е така.  Аз бях мотивиран,  това ме принуди да се състезавам със самия себе си. Доволен съм от своето начало и от сегашния ден.”

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 08:55 от queen_fenka

# 58
Добро утро, момичета!
Честит рожден ден на вашия патрон и любимец!
Да е здрав, щастлив и удовлетворен, независимо с какво се занимава!
Много ми харесва как говори за себе си!
Да бъде все така в мир и хармония първо с човека, който е той, защото щастливият човек прави и хората, около себе си щастливи!

Желая ви прекрасен ден!

# 59
Добро утро, момичета! Coffee

Честит рожден ден на патрона ви!

Да е жив и здрав, той и цялото му семейство!
Да продължава да ни радва лично и професионално!
Хубав празник и на вас, защото вярвам, че се чувствате празнично и еуферично!

Общи условия

Активация на акаунт