Забременели след инвитро 54

• 37 867
  • 881
  •   1
Отговори
# 735
Момичета минавам само да попитам , за успешни бремености без вливки за нк клетки , има ли?

# 736
Би трябвало, аз имах 2 различни вливки, но не заради нк клетки. Или ти имаш високи нк клетки, но не искаш да правиш вливки?
Аз да питам... някоя да е имала нещо като кафеникаво зацапване в 5 месец? Не знам реално зацапване ли е, беше на превръзката много малко и повърхностно, все едно леко се е докоснало до раничка, а не е част от секрет. В процес на спиране на циклогеста съм и се чудя дали може от това да е, но 2-3 дена не бях слагала въобще (ректално го слагах). Ще изчакам прегледа след няколко дни, защото не знам не се ли филмирам излишно, не прилича на предходните зацапвания и не е от другото по-задно място...😁
Вчера пих 2 ментови чая, те пък да не допринасят за нещо такова...

# 737
Да имам завишени изследвани преди около година и не искам да правя вливки , след това имам бременост, но приключи със спряло сърчице. Ама го отдавам на това че ембриона нямаше ПИД.

# 738
Момичета имате ли сте стягания на корема, по колко и в кой месец?

# 739
Здравейте момичета, записвам се в темата, днес влизам в 6г.с. След свеж трансфер на два 3-дневни ембриончета. Миналата седмица заради моят страх от ИМБ потвърдиха наличието на 2 плодни сака в матката. Тази седмица предстои преглед за установяване на сърдечен пулс, но това, което ме притеснява е, че нямам никакви симптоми. Момичетата с близнаци може ли да споделят кога започна гаденето при тях, все го чакам, а то не идва и това ме кара много, ама много да се притеснявам…

# 740
С близнаци имах 2 дни гадене в 10г.с. Това беше за цяла бременност. Никой симптом не е задължителен.

# 741
Може само да се радвате ,че нямате симптоми!
Аз също нямам .
Ние също върнахме 2 свежи тридневни, но се хвана само едничко .
Почти в 11г.с. съм и нямам гадене или повръщане . Като симптоми имах, умора ,сънливост ,запек ,болезнени гърди ,болки ниско в корема ,нямам никакъв апетит ,като стоя дълго време права или седя на стол започва да ме боли кръста  и май е това. Повечето от изброените симптоми се дължат на лекарствата ,които приемаме преди и след трансфер .

# 742
Някой случайно да има телефона на Мирчева от Софиямед?

# 743
  • София
Попитай Дойчиновски за номера.

# 744
Здравейте момичета, записвам се в темата, днес влизам в 6г.с. След свеж трансфер на два 3-дневни ембриончета. Миналата седмица заради моят страх от ИМБ потвърдиха наличието на 2 плодни сака в матката. Тази седмица предстои преглед за установяване на сърдечен пулс, но това, което ме притеснява е, че нямам никакви симптоми. Момичетата с близнаци може ли да споделят кога започна гаденето при тях, все го чакам, а то не идва и това ме кара много, ама много да се притеснявам…

Аз съм  с близнаци в 18+6 г.с. до ден днешен не съм имала гадене, повръщане и неразположение. От скоро имам киселини и събиране на границите на кръвното. Така,че не се филмирай излишно. Пожелавам ти лека бременност.

# 745
Аз щях да се радвам, че нямам симптоми 😅

# 746
Аз съм с близнаци 24+4г.с. - При мен симптомите на гадене и умора започнаха след 6г.с. и продължиха до към 11 г.с, след това бях като преродена. Радвай се, че нямаш - аз бях като парцал Laughing

# 747
Момичета, дали някоя от вас има опит или познания по линия на трансфер по време на кърмене? Има ли такова животно? Репродуктивният ми лекар не препоръчва, но ми беше интересно дали има и примери, че е възможно?

Нямам идея на ниво хормони, медикаменти след трансфера и адаптация на организма към двата процеса едновременно какво се случва…

# 748
Emay, чувала съм много случаи на жени, забременели веднага след раждането на първото си дете, макар и по естествен път. Хормонално явно е възможно, въпреки че уж кърменето предпазва от овулация и т.н.

Ако решите да правите трансфер, докато кърмиш, ще следя с интерес как се развива процесът при вас и дали е успешен Hug

# 749
  • Be realistic - plan for a miracle.
След трансфер обикновено се приемат медикаменти, които ме съмнява да са ОК за кърмеща жена. Естественото забременяване е съвсем друго нещо…

Общи условия

Активация на акаунт