Забременели след инвитро 54

• 46 857
  • 916
  •   2
Отговори
# 105
Момичета, кога започнаха да отшумяват неразположенията ви като гадене? Редовни ли бяха или един ден сте добре друг не? А, коречмето кога започна да ви личи? Кои седмици Simple Smile
Коремчето порасна видимо за два дни, някъде в 4-ти месец. Гаденето ми беше ежедневно, но на моменти, и много слабо. Отшумя към средата на третия месец.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 13:55 от Skady

# 106
Здравейте отново, тези от вас които имар тромбофилия и са имали отлепване, хематом, кървене, предполагам, че ви спряха фраксито, а кога ви го възтановиха? След като беше спряло напълно кафявото течение или ???

# 107
Имах отлепяне в 8 г.с. и кървене 2 дни. Спряха ми клексана за 2 дни, хематоложката каза да не са повече. С високорискови мутации съм.

# 108
Здравейте момичета ,цопвам в темичката след успешен трансфер на едно ,5 дневно . 🌈❤️Днес влизам в 6 седмица. Искам да ви питам вие до кога работихте след + тест? Аз съм фармацевт и работата ми е свързана със стоене на крак и вдигане на тежко (което не правя).

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 11:00 от MBStefanova

# 109
Честито!

С първата бременност работих до 45-дневния, но моята работа е на бюро. Сега мисля да изляза в болничен 6-7 месец, защото ще ми е доста по-тежко да тичам след баткото с големият корем, а и съм с висок риск за прееклампсия.

# 110
Привет, момичета!
Записвам се и аз в 6-та седмица Purple Heart
Ще ви следя с интерес! 1-ва бременност, инвитро и всякаква информация ще ми бъде много полезна. Късмет на всички с пожелание да гушнем сладките си януарски / февруарски бебешоци! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

П.П. Аз съм на бюро, нямам контакт с външни лица, само с шепа колеги и ми се иска до последно да си работя, стига да няма усложнения. За сега нямам нямам оплаквания но да видим дали ще остане така за дълго.

# 111
Ооо,ние вървим заедно ❤️
Привет, момичета!
Записвам се и аз в 6-та седмица Purple Heart
Ще ви следя с интерес! 1-ва бременност, инвитро и всякаква информация ще ми бъде много полезна. Късмет на всички с пожелание да гушнем сладките си януарски / февруарски бебешоци! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

П.П. Аз съм на бюро, нямам контакт с външни лица, само с шепа колеги и ми се иска до последно да си работя, стига да няма усложнения. За сега нямам нямам оплаквания но да видим дали ще остане така за дълго.

# 112
Здравейте, аз имам въпроси относно козметиката. Вчера се зачетох в съставките на продуктите за лице, които използвам и се оказа че трябва напълно да подменя бялата козметика. Може ли да препоръчате хидратиращ крем за лице нормална/смесена кожа, който да е pregnancy safe? Както и минерален слънцезащитен крем за лице и тяло.
И относно мазането против стрии, от кога мислите или сте го започнали. Аз съм 11г.с и още с нищо не се мажа.

# 113
Аз ползвам слънцезащитната серия на Biderma Pediatrics за мен и за детето.

За стрии, първия път от дъжд на вятър мажех с кокосово масло и олиото на Мустела. Нямам никакви стрии, та според мен си е до ген дали ще се нацепиш. Храната също e по-важна от мазането, ако си осигуряваш достатъчно витамини и други полезни вещества.

# 114
Здравейте момичета, минавам само да кажа, че днес пуснахме пренатален тест Vision- основен пакет, сега чакаме 😊 д-р Станулов ме прегледа преди това доста обстойно, тъй като съм в 11 г.с вече и каза, че всичко изглеждало перфектно 😊 нямал никакви съмнение, но все пак за мое спокойствие да пусна теста. Малко ми олекна, да се надяваме че и резултата ще е добър! 🌸 каза ми и предположение за пол 😀 👼
Вече имам и малко коремче, но аз и преди това имах малко, просто сега е по видимо.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 13:19 от sunflower_22

# 115
При мен предположението му се оказа вярно Revolving Hearts

# 116
В края на 5-ти месец съм и още ходя на работа. Обмислям до края на юни да е. Отново съм с контракции и леки болки, но по-поносимо от предходната бременност. При нея беше непрестанно лежане почти през цялото време, поради куп усложнения от двуплодната бременност. Тогава бях от 7 г.с. в болничен.

# 117
Момичета, тези от вас които имат гъбична инфекция, кога почнахте да поставяте глобули за лечение? Коя седмица? Или ако поставяте прогестерон вагинално чакате да приключите с него първо ли?

# 118
Аз не съм имала този проблем, но предполагам следящият АГ трябва да каже кога да се започне?

# 119
Момичета, когато вдигнете кръвно какво правите за свалянето му? Нещо народно или вземате хапчета? Моля за мнение

Общи условия

Активация на акаунт