Забременели след инвитро 54

• 47 003
  • 916
  •   1
Отговори
# 495
Момичета вие навеждате ли се? Понякога ми се случва да изпусна нещо и да се наведа да го взема. Не знам дали е препоръчително. Както и да си обуя обувките. Може и да ми се смеете, ама…
Иска ми се, но отдавна не мога. 26 г.с.

Преди 2 месеца купихме дълга обувалка, а по съвет на приятелка вече нося само чехли. Не мога и да се обръсна добре, взех си огледало и го слагам на пода в банята Joy Много трудно си режа ноктите на краката. Някой с идея това как да се случва?

# 496
Ако можете да се навеждате, навеждайте се. Ако можете да спите по корем, спете. Тялото само ще покаже кога вече не може. Чисто физически ще стане невъзможно.
В някакъв момент и аз минах на чехли и маратонки без връзки, които лесно да нахлузвам. След раждането също са полезни, когато сте с дете на ръце и трябва да се обуете.

# 497
Някой може ли да ми каже как се изчислява този риск от изоставане в растежа на бебето? Някакви статистики ли правят на феталната морфология, за да го изчислят?

# 498
Момичета вие навеждате ли се? Понякога ми се случва да изпусна нещо и да се наведа да го взема. Не знам дали е препоръчително. Както и да си обуя обувките. Може и да ми се смеете, ама…
Иска ми се, но отдавна не мога. 26 г.с.

Преди 2 месеца купихме дълга обувалка, а по съвет на приятелка вече нося само чехли. Не мога и да се обръсна добре, взех си огледало и го слагам на пода в банята Joy Много трудно си режа ноктите на краката. Някой с идея това как да се случва?

Аз си ходя на педикюр от 4ти месец и това ме спасява. Simple Smile

# 499
Някой може ли да ми каже как се изчислява този риск от изоставане в растежа на бебето? Някакви статистики ли правят на феталната морфология, за да го изчислят?

Аз мисля, че когато те гледат на ехограф то се вижда. Има си размери, които си отговарят според седмиците на бременост и според мен е на база това.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 14:33 от Belive123

# 500
Аз се навеждам, ходя на педикюр и кола маска за краката. Правя си и разходки. Общо взето си слушам тялото. Ако нещо не ми е ок просто спирам да го правя. Не знам дали е от жегата или от бременноста, но повече маратонки ми стискат вече 😬 ходя с едни Birkenstock от един месец, само те са ми удобни.
18 г.с +3 дни съм и чакам с нетърпение вече да усетя някое движение , с предна плацента съм и доктора ми каза, че може чак в 22 г.с., не знам как издържа до тогава 🫣

# 501
В 28 гс и си режа ноктите на краката. Става бавно признавам, а и успявам да се избръсна донякъде Laughing.
Клякането е неприятно, защото после изправянето е сложно, трябва да се хвана за нещо и да се издърпам.

# 502
Момичета, как се пазите от вирусите? Мъжът ми вдигна висока температура и няма как да не му помагам, уж е отрицателен за Ковид, но точно на това ми прилича...нещо се отчаях

# 503
  • Варна
Момичета, как се пазите от вирусите? Мъжът ми вдигна висока температура и няма как да не му помагам, уж е отрицателен за Ковид, но точно на това ми прилича...нещо се отчаях

Аз съм болна в момента ..за един ден стана всичко ..бяхме на вън..всичко ок..прибираме се и вечерта към 22:30 ми падна гласа..мъжа ми погледна гърлото яко червено..на другия ден запушен нос..станах като парцал..едвам спах..отидох при личната ..изписа ми Билзин Мама..каза ако се налага да пия парацетамол,това става на 25ти срещу 26ти ..днес вече гърлото не ме боли и хремата почна да изчезва ..ужасни вируси има в момента ..

# 504
Надявам се скоро да ти мине и всичко да е наред🍀 парацетамол е при мад 38 гр нали

# 505
  • Варна
Надявам се скоро да ти мине и всичко да е наред🍀 парацетамол е при мад 38 гр нали

Благодаря ти,да само при висока темп.,дано мъжа ти се оправи бързо и да не те хваща нищо Hug Hands Pray

# 506

Аз съм пила парацетамол при главоболия, тоест не е само над 38 градуса температура.

# 507
  • София
Мисля, че Sehy имаше предвид температурата.

Иначе и за главоболие, ако помага. Grinning

# 508
Мисля, че Sehy имаше предвид температурата.

Иначе и за главоболие, ако помага. Grinning

Ох да, аз съм от късметлийките  дето им помага. Знам че на доста жени не помага

# 509
  • Варна
Аз да попитам тези ,които са ползвали Утрогестан вагинално,случвало ли ви се е при слагането му да усетите болка ниско долу в матката и при събуждане сутрин да да имате ужасни болки пак в матката

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 08:30 от wesi.kostadinowa

Общи условия

Активация на акаунт